Men vad?

Jag sitter ju fast här fortfarande!
Fel att gå och lägga sig liksom?
Nu måste jag gå och koja omedelbart.
Tommy bytte nyss rum, han la sig i barnrummet
för att han inte kunde sova. Så nu kommer
jag verkligen känna mig ensam i den stora sängen.
Hoppas bara på bra sömn.

Natti!

Goder afton

Nu är Tisdagens tevekväll gjord. På Tisdagarna har teven så bra att erbjuda. Det är ju Unga mödrar och Vänner som vanligt, men också Den rätte för Rosing, som dock var final och sista avsnitt ikväll.
Trots att programmet är lite fjaskigt så är jag ändå väldigt glad att hon valde min favorit Hugo. Det märktes att han verkligen gillade henne mycket mer än vad den andra killen gjorde. Och så tycker jag att Hugo är riktigt fin. Sen om det kommer att fungera eller hålla mellan dom två, det vet jag inte. Det är en annan femma.

Till middag ikväll blev det simpla hederliga varma mackor, så sent som klockan åtta. Då somnade Albin också, har hunnit vakna tre gånger än så länge. Men jag hoppas att han ska fortsätta sova bra inatt.

Desperate Housewives var ju också ikväll och lika bra som vanligt. Nu gick Tommy och la sig för att han ska upp typ halv fyra och köra lastbil.
Jag tror nästan att jag snart ska göra mig klar för natten och hoppa i säng. Kanske vore bra? Jag vet ju att jag annars har så lätt att fastna här framför datorn, på tok för länge.
Jag får återkomma här imorgon.

GOD NATT!

Glada nyheter

Glömde jag att säga att jag fick hem Ida T regnjackan idag, och den var jättefin. Ännu finare i verkligheten än på bild. Men jag är lite sur på mig själv för att jag var så dum och tog storlek 74/80. Jag trodde nog inte att jag skulle vinna. Nu är ju risken tyvärr att Albin kanske inte kommer hinna ha någon användning för den eftersom han har den storleken just nu, och han lär väl inte behöva använda någon regnjacka i vår? Jag skulle ju självklart ha tagit storlek 86/92 istället. Men men, är huvudet dumt...

Fick även brev från Skatteverket idag och jag var nästan nervös över att öppna det. Jag tänkte direkt - RESTSKATT!
3 år i rad fick jag tillbaka ganska bra med pengar på skatten. Men sedan när jag gjorde illa mig och blev sjukskriven för 2 år sedan så blev det sämre. Förra året fick jag betala 1200 kronor. Så jag trodde att det skulle bli ännu värre i år. Men faktiskt inte, utan jag får tillbaka hela 435 kronor. Glad nyhet alltså, bättre än att betala tillbaka iallafall!

Bättre sent än aldrig

Det blev sen uppdatering idag. Av den anledningen att mamma tog Albin i morse medan jag fick lägga mig och sova vidare. Så snäll mamma har jag! Albin var jätteduktig inatt alltså, rekordnatten! Han somnade nio igår kväll, sedan gav jag honom en flaska mat vid tolv medans han sov. Sedan vaknade han halv sex, somnade om. Vaknade sedan sista gången halv sju och då ville han ha mat. Visst var det otroligt?  :)

Jag fick ligga till halv tio. Då klev jag upp, fixade gröt åt Albin som mamma fick ge honom medan jag åt min frulle. Gjorde mig i ordning litegrann och sedan fot vi alla tre till city. Där gjordes lite ärenden, mamma handlade lite smågrejer och jag köpte present till Vicky som fyller år på Lördag.

Albin var jättegrinig i vagnen och ville inte somna, så jag var på väg ut med honom. Men luktade först nere i vagnen och stackarn hade ju bajsat. Så det var bara att ta första bästa toalett med skötbord och byta på honom  :)
Sedan gick jag ut och vyssade med vagnen tills han äntligen somnade.

Nästa stopp blev kinarestaurangen där jag och mamma åt god mat. Albin vaknade precis när vi hade ätit upp och då fick han lite fruktpuré, bara för att få något i magen och klara sig på hemfärden.
Hemresan var jobbig för jag var trött och hade så ont i ryggen, men det gick ju bra ändå. Albin har aldrig varit vaken så länge i bilen som han var idag, han somnade strax innan Edsele, då det bara var en kvart kvar.

Väl i Ramsele så åkte vi först till BVC. Albin vägde 7870 gram och var 70,5 cm lång, så han har ju faktiskt växt riktigt bra den här månaden. Om man jämnför med anars. Mammas pojke håller på att bli stor  :)
Nu är vi iallafall hemma och det är skönt. Albin går runt i gåstolen och krockar in i det mesta.
Tommy ska följa med sin kompis Jim till Rensjön för att kolla på en 500-kronors bil som Jim kanske ska köpa.

Nu ska jag kika vidare och svara på kommentarer...

I Trollskogen

Åh vad jag är trött nu, ögonen värker och huvudet håller på att trilla. Jag ska börja förbereda för refrängen nu.
Dagen har varit bra. Kom hem hit till mamma & pappa strax före åtta ikväll.
Mitt kusinbarn Simon, låter litet men han är faktiskt hela 18 år. Han bor iallafall hos dom nu tills den 9:e April för att han håller på att ta körkortet. Egentligen bor han i Stockholm, men där fanns det inga tider, så det fick gott bli en intensivkurs i Sollefteå.

När Simon hade duschat och gjort sig klar så åkte han och jag hem till broder Daniel för att umgås lite. Albin fick vara hemma med sin mormor och morfar. Hos Danne & Maja drack jag kaffe med dopp.
Nu är det bara 5 dagar kvar tills deras beräknade dag också, gud vad spännande. Jag längtar efter att få snusa och syta liten minibebis!

Jag blev också lite besviken ikväll. Jag var en av åtta finalister hos Tess, att tävla om en kryssning. Det blev en utslagstävling hos henne klockan nio ikväll. Jag klarade frågorna men hann inte bli först, tyvärr. Blev så arg på mig själv att jag inte var snabbare. Jag hade varit eld och lågor och verkligen hoppats på den tävlingen. Men men, man kan inte få allt här i livet  :)

Nu sover alla i huset, till och med katterna. Så det är väl dags att borsta tänderna och knyta sig. Får se när Albin vaknar och vill ha mat. Han hade nämligen varit jättetrött, jätteelak och matvägrat när mamma skulle ge honom. Han somnade istället, klockan var nio tror jag. Så han lär väl vakna och vara jättehungrig sedan.

Imorgon ska jag, Albin och mamma på stan. Antagligen käkar vi kina-lunch, och det ser jag fram emot. Ska även uträtta några ärenden. Återkommer imorgon bitti.
GOD NATT!

Dagens Outfit

En röding från pop 



Som busar för fullt  :)





Nu jäklar

Nu har jag turen med mig gosse, vad glad jag blir!
Har vunnit en Ida T regnjacka hos Nikita.
TACK så jättemycket! Den kommer Albin bli jättetfin i.



Fortfarande förmiddag

Albin håller nog på att vakna när som helst nu, han har snart sovit i 2 timmar - underbart! Kanske att han har blivit bättre nu och kan börja sova lite bättre igen?

Har beställt en fin kofta åt honom på pop, och även bodyn som aldrig kom med i förra beställningen. Har egentligen inte råd, men kläder behövs det mycket av och båda var ju på rea. Så vad fan?
Imorgon är det sista dagen det är fraktfritt, glöm inte det.



Tydligen så verkar det bli en dryg dag för herrarna Larsson i lastbilen. Tommy kommer nog inte hem förrän tidigast halv fyra, trist.

Jag sitter bara här och känner mig ofräsch. Smutsigt hår, gårdagens smink och mysbyxor & tunika är dagens outfit än så länge. Har inte känt någon ork i att ta tag i det än. Har druckit två muggar kaffe. Nu börjar magen vilja ha något mer, så jag tror jag ska ta en tallrik fil med havrefras (eller ris, som Edvin säger).

Mammas kille

Här var det en trött mamma i morse, men ändå väldigt glad bara av att se på klockan. Albins natt har varit den bästa på flera månader tror jag. Han sov från halv nio igår kväll till halv sju i morse. Vaknade såklart några gånger, men somnade om när han fick nappen. Han behövde inte äta något heller. Så det var jättekul, och skönt. Då var det ju bara väldigt synd att inte jag kunde somna förrän klockan var runt 2-tiden inatt. Men men, huvudsaken Albin fick sova! Mammas duktiga kille.

Vi klev upp då som sagt halv sju, fast för två dagar sedan hade den ju varit halv 6.
Albin fick sin gröt. Jag har ätit en god smörgås och dricker kaffe. På teven är det Vakna med voice som vanligt. Albin varvar mellan att gå runt i gåstolen, sitta i babysittern, ligga på täcket på golvet och att sitta i mitt knä.
Tommy är ute och kör lastbil med pappa sin. Vi längtar tills han kommer hem!

Nu blir det nog snart blöjbyte här, för jag tror nämligen att unge herr Larsson går runt och bajsar. Känns så på oset  :)
Idag ska vi ju åka till mamma & pappa, men det blir senare i eftermiddag. Tommy ska hinna hem och vara lite med Albin först, medan jag packar och gör i ordning allt. Kanske att vi kan få med oss pappa också? Det vore roligast, och skönt att slippa köra.

Vad ska ni göra idag?

Prins Larsson går lös på mammas fötter

SATC

Åh vad jag älskar Sex And The City. Har nu legat i soffan och spenderat 2 timmar och 12 minuter åt att titta på min nyköpa dvd-film. Sex And The City - The Movie. Den var ju helt underbar, verkligen minst lika bra som jag hade förväntat mig. Blev faktiskt tårögd flera gånger också, oj oj oj. Men självklart även väldigt lycklig åtskilliga gånger.

Nu ska jag bara tävla lite, sedan borsta tänderna och krypa ner i sängen. Båda mina pojkar sover. Får väl se när minstingen vaknar, men han har sovit sen halv nio. Skönt!

Tommy ska upp före halv fyra inatt/imorrn bitti, för att köra lastbil. Så då blir vi ensamma hemma. Men någon gång på eftermiddagen drar jag och Albin mot Sollefteå, hem till mamma & pappa. Vi blir där tills på Tisdag.

Nä nu ska jag vidare. Ha en god natt, så ses vi imorrn!

My endless love


Seventh heaven

Idag är det Albins 7-månadersdag, mammas stora prins!
Han har varit snäll och glad största delen av dagen, jättehärligt.

Dagen till ära har "firats" genom att umgås med Albins faster Elin och kusin Edvin.
Riktigt trevlig dag faktiskt. Edvin var lika rolig som vanligt.
Han ville göra som mig, och doppade sin kaka i mitt kaffe.
Albin åkte mest runt i gåstolen och ville ta på Edvin.

Sedan handlade vi på ica, blev inte så mycket grejer men väldigt dyrt ändå.
Så kan det vara ibland. Det var blöjor & barnmat bland annat och det drar ju iväg som tusan.

Vi har sett One tree hill. Snart är det Parlamentet och efter det blir det någon film.
Sedan återkommer jag nog igen.

Här kommer iallafall lite bilder från dagen







På tal om sommartid

I år gick det lite smidigare att gå över till sommartid, när man var mer medveten om det och dessutom inte hade något planerat.

Förra året exakt denna dag så hade jag en tid hos läkaren i Sollefteå, alltså cirka en timmes bilresa härifrån Ramsele.
Då började dagen lugnt, pysslade väl på som vanligt. Sedan ringer mamma till mig, då klockan var halv tre (trodde jag). Jag hade tid hos läkaren klockan fyra.

Mamma frågade om jag hade åkt än.
- Åkt? svarade jag. Inte behöver jag åka än, jag har ju lång tid på mig.
Då sa mamma : - Men hade du inte tid klockan fyra?
Jag : - Jo, men klockan är ju halv tre nu.
Mamma : - Nä men Karin, man ställde ju fram klockan inatt. Den är halv fyra!

Ja men helvette tänkte jag, då hade jag inte så lång tid på mig ändå. Med ilfart satte jag mig i bilen och började gasa. Mamma fick ringa till pappa, som sedan fick gå till läkaren, säga till och be om ursäkt. Tur att dom känner alla där på sjukhuset...

Iallafall så var det på rekordtid som jag tog mig ner till stan, 40-45 minuter tror jag det tog. När jag kom dit så stod både pappa och läkaren och väntade på mig. Dom hade kollat på någon fotbollsmatch på teven under tiden. Då sa läkarn att jag borde ha kört normalt och tagit det lugnt, så hade dom ju kunnat se klart matchen.
Tänk om alla läkare vore så?  :)

Det var iallafall en fruktansvärd känsla och obeskrivlig stress, när jag kom på detta den dagen. Tur att jag slapp något sådant idag.

Söndag morgon

God morgon! Albin har faktiskt sovit ganska mycket från igår till idag. Han somnade ju som sagt klockan 19. Han vaknade nån gång, men somnade om så fort han fick nappen. Han vaknade och fick äta en flarra klockan 24.
Tyvärr så kunde inte mamma Karin somna förrän vid klockan 2, fast vi hade ju ställt fram klockan en timme. Så den var ju 3! Det kändes lite surt faktiskt, som att det inte dröjde länge tills det var morgon.

Jag minns faktiskt inte om Albin vaknade något under nattens gång, jag var så trött. Kanske att han vaknade nån sväng? Men annars så låg han iallafall till klockan 6 och då fick han flarra igen efter en liten stund. Tommy klev upp med honom och dom var uppe ett tag. Sedan kom dom och la sig hos mig och myste.

Nu är jag och Albin uppe, medans papsen får sova ett tag. Albin har fått en rejäl stöpa gröt och lite katrinplommonpuré. Nu kör han runt i gåstolen. Vad snabbt det går att dom lär sig. Nu går det med en ganska bra fart och han åker fram till grejer och ska dra ner det i golvet. Petar på allt och går och surrar, så himla söt!

Just nu har jag bara en prilla under läppen. Magen skriker efter något i sig. Tro om jag ska gå och göra mig en salami & brieost smörgås igen, och lite kaffe? Ja, det vore inte dumt.

Nu är ändringen med min blogg färdig tror jag. Igår fixade Elin så att orden kom fram i menyn. Det var som jag trodde, att jag hade varit så dum och satt samma färg på den texten som på bakgrunden. Men jag kom inte ihåg vart man ändrade det. Lyckas ju glömma det från gång till gång. Så det var tur att svägerskan fanns!

Annars vet jag inte alls vad som händer idag. Vi kanske åker och hälsar på Elin, Edvin & Martin en sväng. Men det är ju som sagt Söndag, en vilodag. Då man bara ska ta det lugnt och klaga på att helgen är över. Men det är ju iallafall One Tree Hill, Parlamentet och reprisen av Rosing på teven i eftermiddag och så finns det två filmer att välja emellan - "Van Veeteren" eller "Hemma bäst". Så nånting positivt kan ju även Söndagarna komma med.

Vad ska ni göra idag?

Mörkret

Nu har vi släckt ner allting förutom teven och datorn. "Det är ju Robinsson". Men till och med alla gatlysen är ju släckta, så det är väldigt mörkt här. Det är ju tur att Tommy är hemma, annars hade jag aldrig släckt ner. Mörkrädd som jag är!

Albin somnade klockan 19, det var väldigt skönt. Perfekt tid. Vi får väl se hur det går. Räkmackorna var grymt goda, vi åt upp båda mackorna båda två. Men det blev räkor kvar så vi kan göra varsin imorgon också.

Nu ska vi gå in på krokarna och colan...
Elin ska se om hon kanske kan hjälpa mig med min blogg. Med dom förbannade prickarna och att få fram texten i menyn, som för tillfället inte syns. Hoppas att hon lyckas!

Inatt går det över till sommartid, exakt klockan 3. Då får man ännu mindre sovtid. Fast det blir väl bara för inatt.
Nu blir det teven!

Hjälp!

Jag håller på att få något utbrott snart. Alla senaste inlägg i menyn är ju osynliga och jag får inte till det, på något sätt. Varför syns dom inte? Dom finns ju där när man pekar det med musen. Prickarna, som jag absolut inte vill ha, dom finns där. Men inte rubrikerna för inläggen. Finns det någon som kan hjälpa mig?

Annars har vi som sagt varit i Myrdalen hos Bertil. Det var lika trevligt som vanligt. Drack kaffe med dopp och surrade för fullt. Tommy tog in ved åt gubben så han kan elda upp någon värme i huset.
När vi for därifrån så tittade vi in hos Elin, Martin och Edvin. Där var det kaffe igen och trevligt surr. Edvin lekte på för fullt, skruvade i sin lilla traktor. Sedan varvade han med att köra runt på traktorn och i Albins gåstol som vi hade med. Och så myste han lite med "Mobbo" förstås.

Söta kusiner


Edvin puttar på


Albin har ätit en portion pasta & grönsaker och ganska mycket efterrätt. Efter det la han av ett rejält lass med skit som gick väldigt trögt. Var nog skönt att bli av med det tror jag. Nu ska vi snart försöka få honom att somna. Jag hoppas att han kan somna, sedan vakna senare och få flaskan och somna gott igen efter det.

Nu ska jag gå och göra fyra stycken goda räksmörgåsar åt mig och Tommy. Det blir våran middag idag, och så blir det väl kvar varsin tills imorgon. Mumsigt!
Klockan åtta blir det Robinsson, knapriga ostkrokar och lite cola. Inte helt fel, precis som en Lördag ska vara  :)
Hoppas att ni haft en bra dag? Ha en fortsatt bra kväll. Hej så länge!

ps. HJÄLP MIG! ds.

Under construction

Åh nu är jag lite stressad. Sitter och äter mina salami & brieost mackor. Så fort jag är klar så ska vi bege oss till Bertil. På väg hem därifrån ska vi titta in en sväng hos Elin med familj i Ovanmo också.

Nu ser min blogg lite psyko ut, jag vet. Men jag ska fixa det så fort jag kommer hem. Jag ändrade ju tema och sedan hinner jag inte göra mer.

Sedan en fråga. Är det någon som vet hur jag får bort dom där jäkla prickarna/punkterna, som finns framför alla senaste inlägg. Dom har funnits där länge och uppkom av någon knepig anledning sist jag ändrade "design" för ganska längesen. Jag gjorde inget speciellt och jag vill inte ha dom där. Nu när jag ändrade tema så trodde ju jag att dom kanske skulle försvinna. Men nej, dom följde med. Är det någon som vet?

Hej så länge!

Sovmorgon!

Shit vad härligt! Jag la mig vid tolv igår kväll, det tog väl en stund innan jag somnade. Men jag tror att jag klubbade in som en säl när jag väl somnade. Tommy skötte nattpasset, jag tror att han var upp 3 gånger till Albin över natten. Jag vaknade men fortsatte sova. Hur skönt som helst. Man blir slut av att ha dom där nätterna och aldrig få någon sammanhängande sömn. Klockan halv sju fick Albin mat och efter det ville han inte somna om. Så efter en stund klev dom två pojkarna upp.

Jag sov vidare. När det hade gått ett tag så kom Tommy oh la sig och sa : - "Shhh Karin, du snarkar. Albin har just somnat. Lägg dig på mage". Men vad i hela friden? Det brukar ju alltid vara min replik. Jag måste ha varit dötrött både inatt och i morse. Det var nog en välbehövd sovmorgon. Klockan tio vaknade Abbe och ville upp. Så nu sitter jag där jag sitter.

Nu ska jag göra gröt åt och ge Albin. Sedan göra mig min egen frulle. Slå på teven och njuta av att det är Lördag.

Slut på det roliga

Ja nu är Lets Dance slut, så vad ska man nu göra på Fredagskvällarna klockan åtta? Det är verkligen ett jättebra nöjesprogram att ha så här på kvällen på Fredagarna. Man vill aldrig missa och jag har inte missat ett avsnitt heller.

Jag har ju redan sagt att jag gillar båda. Magnus är också väldigt duktig, framför allt när man tänker på hans kroppshydda. Han har utvecklats och tagit oss med storm.
Men ändå, så tycker jag att Laila är bättre. Och ikväll var inget undantag. Hon var helt outstanding. Hennes sista dans, shownumret var ju helt otroligt. Så vackert att man fick gåshud, nästan tårar i ögonen. Då tänkte man att, det där måste hon vinna på. Men men, Magnus tog hem segern. Och självklart var det också roligt. Så grattis till honom.

På tal om annat, så har jag ändrat bakgrundsfärg på min blogg ikväll. Jag har samma på min nya tävlingsblogg och jag gillade den. Den kändes varm och härlig, kanske en gnutta vår-och-sommarkänsla? Det är ju nästan denna färg som är lite "inne" den här säsongen va? Aprikosaktig. Velourbyxorna och den kortärmade tröjan som jag fick av min mamma var någon liknande färg. Och hon sa att det fanns hur mycket kläder som helst i vissa affärer i Stockholm, som gick i dom tonerna.

Mina grabbar sover. Tyvärr hade Albin en knepig kväll igen, så man gruvar sig inför natten och den kommande morgonen. Mina tänder är borstade, så nu ska jag gå och krypa ner hos min karl. Återkommer imorgon, antingen trött, eller tröttare...

GOD NATT!

Snabbgenomgång

Den här dagen har bara svischat förbi tycker jag, knepigt ändå när man varit vaken ganska länge. Jag har diskat idag, tagit hand om lite tvätt och plockat lite. Vi handlade lite idag också.

Elin, Edvin och Linda var hit och hälsade på. Väldigt trevligt med massa prat och fika. Elin fick skorna som jag hade köpt åt henne, jag tror att hon blev nöjd. Edvin fick ett 2-pack pumasockar.

Till middag åt Tommy burgare. Jag åt nästan alldeles nyss min middag, som idag blev kyckling & ädelostsoppa. Åt några skorpor till. Det slank iallafall ner.

Nu har vi lite chips, läsk och nonstop inför kväll framför teven. Snart börjar finalen av Lets Dance. Blir roligt! Svårt att veta vem som vinner. Jag gillar verkligen båda två, men Laila är ändå snäppet bättre på att dansa tycker jag. Men många har ju Magnus som favorit ändå, så man vet ju aldrig.

Imorgon vet jag inte alls vad det blir, antagligen en lugn hemmadag som vanligt. Eller nej, vi ska ju till Bertil också. Vi ska ta med hans post, tidningar och mjölk bland annat. Ska bli kul att träffa gogubben.

För övrigt så har jag en väldig värk i ryggen och nacken. Har även haft ont i ett knä idag, det beror väl på min elefant size antar jag. Jag har iallafall bestämt mig nu att jag snart ska sätta igång med min viktnedgång. Men jag tänkte börja lite försiktigt, så att det inte blir för tufft och jag ger upp alltihopa. På helgerna ska jag få unna mig lite gott ett tag till tror jag.

Nu ska jag se teve, det är postkodmiljonären. Återkommer kanske senare. Ha en bra kväll!

Mammas snygging



Ny tävlingsblogg




Ja nu har även jag startat en ny blogg, enbart för alla tävlingar.
Så att jag slipper ha alla tävlingarna på den här vanliga bloggen.
Så nu hittas den på : http://albinsmammatavlar.blogg.se
Den ser ju inte ut för nåt speciellt, men det struntar jag i för tillfället.

God morgon!

Klockan är nu 09.05. Tommy har just vaknat, Albin ligger och gapar för fullt i sin säng, där jag försöker få honom att sova. Det går inge vidare, fast han är väldigt trött. Han ville göra morgon redan klockan 5 i morse, men som tur var så somnade han om vid  halv sex och sov nästan en timme.

Då klev han och jag upp. Slog på Vakna med voice. Han körde lite gåstol medan jag åt frukost. Det blev oboy och smörgåsar med brieost och salami, mums! Sedan fick Albin sin morgongröt med lite katrinplommonpuré.

Natten blev väl faktiskt hyffsad om man jämför med andra nätter. Han vaknade ju några gånger, men fick ändå mycket sömn, med tanke på när han somnade igår. Klockan 4 i morse fick han en flaska mat.

Nu sitter jag och dricker mitt kaffe som har lyckats bli kallt, som vanligt! Kikar runt på lite bloggar och andra sidor.
Idag är det väl tänkt att Elin, Edvin och Linda kanske ska komma på en fika. Då ska Elin få hennes present, över 3 månader för tidigt  :)

Nu kom Tommy upp, Albin har äntligen somnat. Jag hoppas att han får sova hyffsat, så att han är lite piggare sedan.

Kom på att jag har glömt att visa min nya påskprydnad från ica, så här kommer den!
Jag tycker att den är så söt och fin.



Morgonens tävling



Jag tävlar om ett presentkort värt 250:- att
shoppa för i Gangstars webshop hos Nikita
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 17:e april kl. 20.00

Färdig och slut

Denna eftermiddag har varit sjukt jobbig. För det första har jag varit grymt trött. Och Albin har varit jättetrött och knappt sovit nånting, som jag redan sagt. Det resulterar ju i att han blir mer gnällig, mer krävande och alldeles övertrött. Kände att jag var tvungen att gå på ica och handla. Så jag gjorde mig i ordning, klädde på Albin, tog vagnen och gick ut. Först gick jag en sväng i hopp om att han kanske skulle somna innan affären. Men icke! Gick då in och började plocka, gungade lite på vagnen. Till slut somnade han. Jag handlade klart allting, köpte bland annat Sex And The City - The Movie för endast 99 kronor. Så den ska jag se så fort jag kan.

Sen gick jag hem, Albin sov fortfarande, så han fick ligga kvar i vagnen. Sov nog nästan en timme. Tog upp honom, gjorde i ordning middag och började ge. Men han var helt vansinnig. Tog någon tugga, fick utbrott. Lugnade ner sig, tog nån tugga, fick utbrott. Till slut så gick det inte längre. Provade att sätta honom i mitt knä för att mata, men det gick inte heller. Då gav jag honom tutten och la honom i famnen. Ögonen började rulla direkt och han somnade såklart. Jag kunde ju inget annat göra än att lägga honom. Han sov då i ungefär två timmar. Vaknade för ett tag sedan, strax före åtta. Då värmde jag en flaska mat som ha har fått nu. Och nu sussar han gott igen.

Jag kan säga att det sitter en väldigt gruvsam och nervös mamma här just nu. Hur fasen ska fortsättningen av denna kväll och natt bli?
Tommy kommer ju hem sent och har kört, så han kan ju inte ta något inatt och inte heller kliva upp först med Albin imorrn bitti. Det är bara på att hålla tummarna på att det går hyffsat, men då ska jag ha en jäkla tur. Lär väl vara en zombie imorgon, men det bjuder jag på.

Sitter iallafall och borstar tänderna just nu och har gjort klart allting. Tänkte faktiskt lägga mig, jag är så illa tvungen. Då kanske jag kan få någon timmes sömn?
Jag är dessutom knepig i magen, men får skylla mig själv. Drack ett glas oboy idag, med vanlig mjölk. Jag ska ju egentligen dricka laktorfri mjölk. Så det resulterar i lite mindre trevliga toalettbesök.
Klockan är nu 20.30. Ska ringa mamma och Tommy och säga godnatt nu bara. Sedan krypa ner i sängen, möta rädslan och försöka somna, ensam. Jag återkommer imorgon.

GOD NATT!


Ensamma hemma

Ja nu för en stund sedan åkte älsklingen iväg för att "jobba" med sin pappa, han blir borta tills inatt. Inte alls kul tycker jag, värst att vara ensam på kvällen. Men det får gå  :)
Albin åker runt i gåstolen, har just kladdat med en majskrok.

Jag sitter och har på mig mina nya löpartights från Ellos. Nu behöver ni inte tro att jag motionerar eller är sportig av mig. Ni som känner mig vet ju att jag är raka motsatsen. Anledningen till att jag köpte dom var för att jag tänkte att dom kanske är sköna att ha när jag ska ut och promenera.
Eftersom jag är ett "fetto" och har mina svettproblem, så brukar jag få hemska skavsår och så när jag går, för att låren gnider emot varandra hela tiden. Så dom här byxorna blir nog super. Och dom är grymt sköna, så det var ett bra köp. Billiga var dom ju också, 124,50 närmare bestämt. Skulle nästan vilja ha ett par till.


Aaajjj!!! Albin fick min näspiercing att slitas ut. Nu är den tillbaka igen, men fan vad ont det gjorde. Och det är faktiskt inte första gången det händer.

Det är nästan tomt i kylen just nu, så jag blir nog illa tvungen att gå och handla. Om jag inte gör middag av något som finns och väntar med handlingen tills imorgon. Men jag tror nästan att jag måste köpa snus också. Men vi får la se.
Nu måste jag roa min lilla pojke. Han är så himla trött hela tiden men vill inte sova, det är inte lätt!

Psst, har glömt att berätta att Tommy har dammsugat idag. Skönt!

Tävling



Tävlar om en sminkväska och smink hos Sandra.

Tävlingen avslutas ikväll klockan 22.00.

Liten visning

Nya jeansjackan, vad tycker ni?


Dom två bodysarna - (Traktorer och Valar)


T-shirten från Ellos


Velourbyxorna med den underbara färgen


Albins söta randiga kaninpar





Goodiebag tävling



Tävlar om en goodiebag värd cirka 1000 kronor.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas 1 April kl. 21.00.

Torsdagstävling



Jag är med och tävlar om denna mascara hos Hanna.
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas Söndagen den 29:e Mars kl. 23.59.

God morgon!

Klockan 05.30 i morse gjorde vi morgon här hemma. Då fick Albin mat men ville sedan inte sova något mer. Så vi låg och myste i sängen lite tills vi klev upp halv sju han och jag. Pappa Tommy fick ligga kvar, så han sover gott nu.

Nu börjar han kunna röra sig ganska mycket i gåstolen också, vad fort det går. Nyss var han och drog i gardinerna och sedan stog han och klöste på duken där jag har en ram och en vad med kvistar i. Så man börjar nästan bli lite smått nervös. Snart kan han ju slita ner allting här  :)

Jag då? Jag sitter trött och oiordninggjord. Dricker ett glas oboy och Vakna med voice är såklart på teven.
Jag har inte en aning om vad det blir för väder idag, svårt att veta. När man tittar ut nu så ser det lite grått ut, men man får väl hoppas på det bästa.

Idag ska Tommy iväg och köra lastbil med pappa sin. Så han blir borta tills inatt, och det blir inte alls kul. Jag som är rädd för att vara själv och mörkrädd. Får väl se hur det går, hoppas att det inte blir alltför sent.
Jag har ingenting planerat idag, utan vi tar dagen som den kommer. Ganska skönt tycker jag!

Min lilla goding i den nya kepsen  :)


God natt

Nu har jag utfört månadens tråkigaste göra, betalat lite räkningar. Så imorgon försvinner lite mer än två tredjedelar av mina pengar från kontot. Men det är skönt att ha det gjort, eftersom det tyvärr är ett måste. Går ju liksom inte att slippa undan.

Jag har öppnat paketet från POP och blev lite negativt överraskad över att en av bodysarna inte var med. Gick in och kollade på min beställning och där fanns den ju med. Men när jag granskade min betalning så såg jag ju att den inte var med i betalningen. Det tänkte jag inte på då jag gjorde varken beställningen eller betalningen. Jag tror nästan inte att det syndes då. Men den måste ju ha varit slut antar jag, tråkigt nog. Istället fick  Albin iallafall en till kanin som han faktiskt älskade. I förra paketet fick han en randig marinblå, nu fick han en randig röd.

Fick även POPs klubkort på posten idag och med det fick jag en 50 kronors rabattcheck. Så vi får se till att använda den inom 3 månader, och det ska nog gå :)

Klockan tickar, känner stress över att måsta försöka sova. Även om jag vet att det brukar ta sin j*vla tid. Ska ta ut prillan nu och borsta tänderna, förbereda en flaska åt Albin som han får när han blir hungrig. Sen ska gå in till mina två underbaringar och krypa ner under täcket. Tror ni att John Blund är snäll ikväll??

God natt på er!

Perfekta tävlingen

Jag som verkligen behöver en ny plattång!
Vore även trevligt med locktång eftersom jag inte har någon.



Jag är med och tävlar om en plattång/locktång.
Tävlingen avslutas på söndag kl 23.59.
Tävla HÄR du också!

Kvällens tävling



Jag tävlar om ett valfritt avståndslarm från
BarntrygghetMuppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas den 9/4-09 21.00

Bra dag trots allt

Det är vad min Albin har varit idag. Usch vad jobbigt och synd om lillgubben. När han är så trött och inte kan sova, till slut blir övertrött och så blir det som en ond cirkel. Först en ganska jobbig natt, sen idag har han varit vaken från 6 i morse, sov kanske en halvtimme en gång mitt på dagen.

Sedan somnade han i bilen på väg hem strax före 21 ikväll. Vaknade innan vi var hemma, trött, ledsen och arg. Fick mat, som han var för trött och sur för att äta upp. Jag klädde av honom och la honom i sängen. Nu sover han, pjuh! Vilken dag.

Det har varit en himla bra dag, om man bortser att Albin har varit så trött & grinig. Jag och Albin tog ett bad hemma hos mamma & pappa och det var uppskattat. Han blev vansinnig av att stå i badkaret, han ville sitta ner och smaka lite på badvattnet. Smaskade så sött. Fattar inte varför han gillar det men?

Vid halv tre kom vi iväg till stan. Då gick vi på Lindex, där det inhandlades fina grejer åt Albin. En jättefin fodrad jeansjacka med huva, två bodys och ett par velourbrallor. Jag hade en rabattlapp på 30 % på valfritt barnplagg, så det drogs ju på jackan. De andra tre plaggen var 3 betala för 2. Så alltihopa blev sammanlagt 278,50. Som hittat! Kan ta bild och lägga ut imorgon, då grejerna inte fanns på bild på hemsidan.

Sedan gick vi hem till Stellan & Vicky där vi fick kaffe & gott fikabröd. Vi blev där ett tag, trots att Albin var väldigt grinig. Han fick sin middag där också innan vi gick vidare rätt över parkeringen hem till Kennet & Jonna. Där blev vi bjudna på middag, jättegod hemlagad pizza, creme fraishe, pizzasallad och cola. Så idag hade vi tur minsann, tack än en gång! Efter det så såg vi lite hockey och drack en kopp kaffe. Klockan rann iväg och blev nästan halv nio innan vi kom iväg.

Första stoppet i Ramsele blev OK där jag tog ut flera paket. Ett paket var till Albin från POP, ett paket var till Albin & mig från Ellos och ett paket var Edvins present. Sist men inte minst så var det ett paket med Elins present, som jag tror att hon ska få nästa gång vi ses. Känner inte att jag vill vänta, vill ju se så att hon vill ha det. Och det tror jag inte att hon tackar nej till, eller?  :)

Nu ska jag kika runt lite till, innan jag borstar tänderna och gör kväll. Tommy gick nyss och la sig. Jag ber alla Gudar om att det blir en hyffsad natt inatt, det vore skönt...

Onsdag

Natten var som vanligt inget att hurra för. Jag gick ju och la mig halv elva, tänkte att Albin fick fortsätta sova. "Man väcker inte den björn som sover". Han vaknade en gång vid 1, behövde då bara nappen. Sedan vaknade han vid 2, då gick jag upp och gjorde mat.

Sedan vaknade han några gånger, tills han fick mat igen klockan 6. Tommy klev upp med honom vid 7, dom myste och busade medan jag sov. Jag låg tills klockan var nästan halv 11. Kände mig ändå som en zombie när jag tog mig ur sängen. Fattar inte! Och sedan ryggen då, den värkte som attan!

Just nu är det lugnt här hemma. Har MTV på på teven, kikar runt på en massa bloggar. Tommy och Albin leker lite. Mamma & pappa är ju på jobbet, tråkigt nog. Vi ska ju bege oss mot stan om ett tag, så vi hinner inte träffa dom. Vi blev bjudna på middag hos Kennet & Jonna idag, väldigt snällt.

Nu ska jag göra mig i ordning lite, kanske ta mig ett bad med lillprinsen? Han som för övrigt är väldigt trött, men inte kan sova. Hoppas att ha sover bra sedan när vi är på stan iallafall... då får han ju åka vagn.

Återkommer senare!

Trötter talar

Hela detta hus är trötta som attan. Albin sover, Tommy sover, Mamma & Pappa har lagt sig och sovit. Sen jag då? Jag är också sjukt trött som vanligt såklart. Men jag sitter här, tittar på Desperate Housewives på teven och dricker kaffe. Har även tryckt i mig två kokosbollar. Det satt fint i kistan må jag säga.

Har glömt att säga att både jag och Albin fick present av snälla mamma när vi kom hit i Söndags. Hon hade shoppat i Stockholm. Jag fick ett par velourbyxor och en kortärmad tröja och Albin fick en jättesöt beige keps.

Tommy är ledig från skolan imorgon och för alltid eftersom han blev klar idag. Så vi ska ta en liten runda på stan. Göra några ärenden. Kanske att man hittar något åt Albin. Och så hade vi tänkt titta förbi hos både Stellan & Vicky och Kennet & Jonna. Blir roligt!
Imorgon åker vi hem till Ramsele också. Då är det damsugning som gäller. Annars är det nog ganska lugnt.

Jag hoppas att denna förkylning går över snart för mig och Albin, framför allt för Albin. Så att han kan få må bättre och sova lite bättre. Och så vill vi ju kunna träffa Anneli & Max snart, då måste vi ju vara friska så vi inte smittar.

Jag hoppas att natten blir hyffsad, iallafall bättre än den gågna...

Goodiebag värd 20.000



Jag är med och tävlar om en Goodiebag hos Maria som har ett värde av hela 20 000:-, de som har sponsrat med priser är: Tidningskungen , Nagelshop , Gudrun Sjöden , Fluffbabes , Depend , Food in Action, BRACY, Snyggunder, Textilboden, Shampoodle, Sagopalatset , Nallebudet , Diary Dreams, Evince Cosmetics, Bemi smycken, Aromia
, Blå Elefant, Stjärnglitter, Pärlsmycken, PikMee, Parfymbutiken.nu, beautystick.com, Wellnesswebshop, PNY DESIGN, Shoppinglust, Ingrids Smyckeskrin, Smyckesverkstan, Medvetna Presenter, Leshop.se, Presentkuriren, AmoreMio, Karin Herzog-Oxygen, Drömtorget, presentermedstil, Market2Member, Tekompaniet, Wishdesign, Rosenserien, Kakaobönan, Ingelita, LoveYourHome , MiajiPresento , Tidningsmetropolen.se - Billiga tidningar och magasin
Tävlingen avslutas den 25:e April kl. 12.00

Tävling

Nu ska jag prova lyckan igen hos PetramedAochE
Denna gång om smycken värda 350 kronor.



Tävla HÄR du också!

Tisdag

Natten blev ganska så jobbig. Men jag hade stängt av elementet så det var kysligt där i vårat sovrum, jag slapp svettas och koka iallafall. Albin fick mat när jag la mig klockan tolv. Sen vaknade han ganska mycket, fick mat vid halv sex i morse. Efter det ville han inte somna om. Jag var sjukt trött, så Tommy fick än en gång kliva upp med honom efter ett tag. Han hade ju iallafall sovit lite bättre på natten.

Nu sover Albin en liten förmiddagslur, men han var tjurig. Efter många om och men så lyckades jag få honom att somna, det är inte det lättaste. Jag hoppas han får sova ordentligt nu ett tag, så att han kan vara pigg en stund sedan.
Jag har tittat på Miami inc nu på morgonen, det är ju så himla bra. Kan se det programmet hur länge som helst. Jag blir så sugen på att göra en till tatuering, längtar tills jag har råd till det och kommit på exakt vad jag vill ha för något.

GRATTIS till min älskade sambo, som klarade uppkörningen till släp idag. Han är så himla duktig! Pratade med honom för en stund sedan och fick veta. Varken han eller jag visste om att han skulle få köra upp idag. Läraren hade bara sagt det till honom i morse. Så nu är han klar med allt han skulle i skolan, bara att vänta och hoppas på jobb snart  :)


Kvällens tävling



Jag tävlar hos 17år & trebarnsmamma
om ett presentkort på Vimsa dekor värt 400 kronor.
Tävla du också!

Den avslutas den 29:e Mars

Två vinster idag!

Nu sitter man här igen. Mellan varven får man springa in till lillpruppen som vaknar lite titt som tätt. Jag hoppas inte det fortsätter så hela kvällen och natten. Han somnade vid halv åtta och sedan dess har han väl vaknat 4 gånger minst. Det måste vara något som stör stackarn.

Här har vi druckit god påskmust, ätit popcorn och kollat på hockey, där Färjestad dängde Skellefteå med 6-0. Härlig vinst! Nu står det 3-0 i matcher, så det lutar mot final för FBK. Men tar inte ut någon seger i förskott. Man måste ju säga att dom har en grym målvakt, Jonas Gustavsson. Han kallas för "Monstret" just för att det är så svårt att göra mål på honom. Han tog ikväll rekordet av att ha hållit nollan längst i elitseriens historia - 220 minuter och 40 sekunder sammanlagt. Det är inte illa!

Jag har vunnit en tävling för första gången ikväll, hos PetramedAochE. Hennes söta lilla son drog lotten. Så honom tackar jag stort. Vann ett presentkort på 500 kronor från Sophies Closet. Så vi får väl se vad man bestämmer sig för att handla därifrån sedan. Tyvärr finns det ju inte så mycket för Albins ålder. Men jag ska nog hitta något  :) Blev iallafall väldigt glad och överraskad.

Nu är mamma hemma när som helst. Då blir det kaffe. Sedan dröjer det nog inte länge förrän det blir sängen.

Goddagens

Natten var jättejobbig. Jag var jättetrött, kokhet och svettig. Kunde inte somna. Albin fick sin mat klockan tolv. Efter det började han vakna jättemycket, varav en gång han vaknade typ vid 3 och ville tydligen göra morgon. Fast han var trött så ville han absolut inte somna om. Jag tror att vi var vaken i över en timme. Mamma kom in och satte sig för att sova ner honom medan jag låg i min säng bredvid och blundade. Till slut så gav han upp och somnade.

Tommy klev upp med honom i morse. Dom var uppe med mamma. När Tommy åkte till skolan så hade mamma Albin. Jag fick ligga ända tills klockan var nästan 11(!) Det var jätteskönt och jag sov så gott. Men när jag klev upp var jag helt groggy och kände mig inte utvilad för 5 öre. Knepigt, det kanske är denna förkylning som retas? Men sen är jag ju en sån som aldrig blir riktigt pigg, av någon konstig och dålig anledning. Jag har väl ingen god livföring direkt heller så jag får väl skylla mig själv.

Just nu ligger Albin ute i vagnen och sover. Jag hoppas att han kan sova ett tag. Han fick gröt till lunch eftersom han inte fick den till frukost. Jag sitter bara här och fördriver tiden. Längtar tills Tommy kommer hem, han slutar halv fyra.

Försöker samla ihop lite poäng på GratisMode. Ganska otroligt med dessa sidor ändå. Man behöver bara bli medlem och samla ihop poäng genom att bli medlem på andra gratissidor, värva vänner och liknande. För att sedan kunna växla in mot riktiga presentkort. Kan ju inte bli bättre? Bli medlem via denna länk du också!

Vad gör ni idag?

Me & I



Jag har med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika.
Var med HÄR du oxå!

Tävling



Tävlar om en foundation HÄR.
Tävlingen avslutas den 31/3. Tävla du också!

Go´kväll!

Kom iväg typ halv två idag efter att ha plockat, rensat, tvättat, tagit hand om ren tvätt, gått ner med en massa grejer till förrådet och packat alla våra grejor. Tyvärr hann vi aldrig med dammsugningen, men det kanske jag inte borde säga? Hade ju planerat det, det blir alltså inte alltid som man tänkt sig. Inte för oss iallafall. Men nu är det ju bara det som fattas när vi kommer hem, annars är det rent och städat överallt. Skönt!

Malin, hennes flickor, Oppe och Olli kom hit och fikade med oss när vi hade kommit.
Senare kom Danne, Maja och Rasmus och åt middag här med oss. Det bjöds på helstekt fläskkarré i ugn med potatis & sås och det var sjukt gott, vi blev äcklande mätt.
Maja har en väldigt söt och hård kula nu, näst intill sprickfärdig. Och det är ju inte alls länge kvar, 4:e April är dom beräknad. Och bara typ två veckor efter det så är det Stellan & Vickys tur. Åh så spännande, roligt och mysigt med två nya små i släkten. Två små kusiner åt Abbelito  :) Jag längtar!

Nu på kvällskvisten har vi än en gång druckit kaffe, kollat på Parlamentet och nu är det Beck-filmen som rullar på teven. Den här filmen är bra, men blir lite gråtfärdig. Gud så blödig jag är ibland!

Albin har varit jättegnällig idag, hela eftermiddagen och kvällen. Det beror antagligen på förkylningen. Jag hoppas att den ger med sig snart så han blir piggare och kanske blir mindre störd i sömnen. Han somnade iallafall halv åtta ikväll efter mycket om och men. Får väl se hur det går, när han vaknar och vill ha käk.

Jag är också grymt trött, vilket inte är så konstigt eftersom jag var vaken från morgonen igår, fram till strax före 3 på natten. Drack några glas vin på kvällen. Och vaknade 6 i morse, alltså högst 3 timmars sömn varav Albin vaknade en gång emellan också. Hoppas att jag deckar ganska snabbt när vi går och lägger oss, det borde jag göra iallafall.

Vet inte alls vad det blir imorgon, det får vi ta då. Vet bara att Tommy åker till skolan vid 8. Mamma jobbar kväll, så hon är iallafall hemma till klockan ett. Mysigt med frukost tillsammans i soffan.

Nu är det Beck igen. Har precis varit och tömt ur mig på toan. Jag tror att jag kissade en liter, efter att ha hållit mig här ett tag!

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg?

Tävling



Är med och tävlar hos Bambi, om brunfärgade linser och en Voodoll.
Tävla HÄR du också, den pågår till nästa Söndag den 29:e kl. 12.00.

Kitty katt ger mig spratt

Jag glömde ju att tala om en sak. Igår kväll pratade jag som vanligt med mamma i telefonen och skulle säga god natt. I slutet av samtalet så berättar hon att Kitty varit borta sen i förrgår kväll, alltså idag blev det ju i förrförrgår kväll (om man kan säga så?). Jag blev såklart orolig och lite lätt grinfärdig. Höll masken väldigt bra eftersom vi hade folk här. Annars hade jag bergis bölat.

För er som inte vet så bor våran katt Kitty hos min mamma och pappa. Hon har gjort det sen i somras, då vi spenderade mycket tid där och hon fick vara ute så mycket. Hon behöver vara ute och mår dåligt och blir alldeles för jobbig att ha som innekatt. Så därför fick hon bo hos dom tills vi hittar annat boende och kan ha henne ute. Jag hoppas verkligen att det blir inom en snar framtid, iallafall inom detta år!

Eftersom vi ska till mamma & pappa idag så kände hon sig nog tvungen att berätta det igår kväll. Mamma hade väntat i hopp om att hon kanske skulle komma tillbaka. Ibland kan dom ju ge sig iväg och vara borta ett längre tag. Men så här länge, då börjar man ju fundera. Katter har också tyvärr en tendens att försvinna lätt där hemma där dom bor i skogen. Det finns mycket rovdjur och liknande som tar katter.

Men idag så hade mamsen skickat ett sms till mig, och gissa vad lycklig jag blev direkt jag läste : "Kitty kom hem i morse". Åh så skönt, så slipper jag oroa mig för henne. Hon var antagligen ute på friarstråk som dom brukar vara i Mars månad? Hon är ju inte steriliserad, och alla hankatter uppe i Trolldalen där mamma & pappa bor är kastrerad. Så antagligen begav hon sig lite längre för att få göka lite. Kanske det blir babyboom för våran lilla gumma framöver?
Hon kan verkligen ge sin "mamma" ett spratt iallafall.

Men visst är hon fin?



Enkel tävling



Jag är med och tävlar hos Moa. Och det är enkelt.
Behöver bara skriva vem man tror vinner Lets Dance.
Jag gillar ju både Laila & Magnus, men jag tror att Laila vinner.

Tävla HÄR du också!



Ugglis Star



Jag tävlar om denna söta "Ugglis Star" hos Henrietta.
Tävla du också, men den avslutas idag!

Glitter & Glamour



Jag är med och tävlar hos Goooa om detta lila glitter från Make Up Store.
Tävla du också! Den avslutas Fredagen den 27:e.

God morgon!

God morgon! Klockan är nu 08.35. Trots min förkylning och lite huvudvärk så är morgonen ganska härlig. Jag och Albin vaknade vid 6 och klev upp strax före 7. Jag gav honom gröt till frukost idag men han var inte vidare upplagd för det, blev lite sur. Han vill nog helst ha flarran han.
Tommy klev just upp och vi sitter med varsin kaffekopp. Albin GÅR FAKTISKT runt i gåstolen och är nöjd.

Gårdagskvällen ägnades åt teven med goda vänner. Kajsa, Jim och en kompis åt Kajsa var här. Grabbarna drack öl och vi drack vin. Jag tror att det blev 4 glas för min del, därav huvudvärken idag. Kajsa gick hem vid ett och Jim var kvar ända tills klockan nästan var två. Då borstade vi tänderna och la oss i en renbäddad säng. Det var otroligt skönt! Men hela kvällen hade jag känt mig ganska kass. Trött, helt slut och kokade i hela kroppen, hade 38 graders feber. Inte så mycket kanske, men jag är ganska lågtempad i vanliga fall.

Iallafall så lyckades jag storstäda vårat lilla minibadrum igår, det tog över en timme. Det var riktigt skitigt, skulle ha tagit före och efterbilder för det blev stor skillnad. Sist så tog vi och rensade i röret till handfatet, och fy vad vidrigt. Men det hade hunnit bli så pass igensatt att vattnet knappt rann ner. Jag tror att det berodde på att när jag städade så sköljde jag av en massa skit i handfatet som satte igen. Och en massa Karin-hår fanns också där!
Dammade också överallt. Sedan tog jag en välförtjänad dusch innan besöket kom. Och efter det, när jag gav Albin kvällsmålet så bäddade Tommy rent i sängen.

För övrigt så vann Färjestad med 6-0 mot Skellefteå igår, inte dåligt. Vilken jäkla match!
Idag ska vi fortsätta med lite tvätt och så ska Tommy dammsuga. Har även en massa grejer som ska ner till förrådet. Bland annat alla Albins kläder som jag rensade ur igår och lite mer smått & gott.

Sedan blir det till att packa allt som vi behöver till våran Trolldalstripp. Vi måste komma iväg i god tid, senast klockan ett tänkte jag. Så att vi hinner träffa Malin & hennes flickor som är hos Oppe. Dom skulle tydligen åka hem till Skellefteå vid tre-tiden. Vi blir iallafall hos mamma & pappa tills på Onsdag.
Nu ska jag fortsätta kika runt lite på datorn och lyssna på Britney - Circus som spelas i bakgrunden.

~~ KÄRLEK ~~





Morgonens tävling



Jag är med och tävlar om valfria tryck från Glada Grodan hos Carolina.
Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Fredagen den 17 April kl 18.00.

Heja FBK!

Just nu är det en semifinalmatch på kanal 5. Ni missar väl inte det? Det är inte vilka som helst heller, utan det är Färjestad som spelar mot Skellefteå. Färjestad leder nu med 4-0 och till hockeyn har vi klämt varsin pizza och lite cola. Inte dumt!

Tommy och Albin var iväg en stund förut. Och medan dom var borta så rengjorde jag badrummet. Vårt lilla lilla badrum tog över en timme. Och fy fan vad skitigt det var, vidrigt. Jag skulle ha tagit en före-och efterbild. Skönt att det är gjort nu iallafall. Det går sakta men säkert framåt.

Har även rensat ur Albins byrå idag och där försvann det mycket kan jag säga. Men nu är det vikt och sorterat i den iallafall.

Albin har nyss ätit sin middag också, det blev pasta med grönsaker idag. Han fick lite katrinplommonpuré för att hålla igång den tröga magen. Nu sitter han nöjd & galen i sin gåstol, rör sig faktiskt lite hit och dit nu.

Tävling



Tävla om fin dress i ekologisk bomull från danska märket Nanouu,
dressen kan ni vinna hos En Mölnbobos Liv - Mammablogg
och tävlingen är sponsrad av Busfröt.

Tävlingen är öppen för alla, även er utan blogg.

Tävlingen avslutas 30 april.

Lördag

God förmiddag måste jag väl säga nu, för morgonen är väl förbi?
Natten var väl lite si sådär. Jättejobbigt med förkylningen, näsan rann och täppte till och jag nös och hade mig. Tommy somnade ju vid tio på soffan igår kväll. Strax före halv tolv fick jag liv i honom och vi gick och lade oss.

Jag ville inte ta upp Albin och ge honom mat, eftersom han hade det så jobbigt på kvällen och svårt att somna. Så jag tänkte att han skulle få vakna av sig själv och få mat då. Han hade vaknat nån gång så Tommy hade varit upp. Men strax efter tre i morse vaknade han och fick mat. Jag var helt död då kan jag säga.

Albin har en tendens att göra oss lite oroliga och nervösa på morgonen med att böka på och inte vilja somna om. Men som tur var så somnade han till slut.
Klockan sex klev Tommy och Albin upp. Sedan kom dom in till mig vid nio, så vi låg där och myste tillsammans en stund.

Sedan fick Tommy ligga kvar när vi klev upp. Jag gav Albin gröt och sedan somnade han efter en stund, så han ligger nu.
Jag har en lugn, skön och tyst stund för mig själv. Jag ska just till att ta mig en kaffekopp. Inte alls dumt! Men jag är så trött. Är tjock i skallen, näsan och halsen och nyser stup i kvarten. Nacken & ryggen värker för fulla muggar.

Det är jättefint väder ute, om det fortsätter så, så måste vi ju ta oss ut en sväng med vagnen. Då skiter vi i att jag är sjuk. Lite frisk luft har man ju inte dött av?
Vi behöver ju inte handla nånting idag eftersom vi åker imorrn och blir borta i 3 dagar. Det skulle väl kanske vara något gott att äta på, framför Robinsson och Wallander ikväll då  :)


Tävling



Jag tävlar om ett presentkort á 250 kronor
hos Liten Correlin i Therese Blogg.
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avgörs den 3 april klockan 21.00.

Snorvalp

Det är jag det! Snoret rinner och täpper till. Det svider lite i näsan nu också och jag nyser lite emellanåt. Ryggen värker fortfarande och jag har ont i mit knepiga huvud. Men annars är det väl ganska bra denna Fredag kväll. Har självklart sett Lets Dance, som vanligt. Det är så skönt nu för det spelar nästan ingen roll vilka som går vidare. Dom är värd det alla tre och jag gillar alla tre. Fast Laila är väl en klass för sig? Jaja, blir iallafall roligt att se om en stund vilka det blir.

Fick nästan "brottas" med vår lille son för att få honom att ligga på sidan. Han var helt hysterisk ikväll och ville verkligen inte sova. Det tog ett bra tag. Måste vara nånting som stör honom, stackarn! Till slut så slocknade han efter mycket ilska. Jag hoppas att han får sova hyffsat bra iallafall, och att han inte ska bli så snorig inatt. Han har ju ändå varit rätt hyffsad idag. Det är bara jag som blir värre. Hoppas verkligen att Tommy klarar sig ifrån det.

Till middag idag så gjorde jag pölsa & pärer. Tommy åt hamburgare. Sedan åkte Tommy och Albin en sväng, dom hälsade bland annat på hos Elin med familj. Jag tog då hand om disken och plockade lite.

Imorgon blir det faktiskt städning, för då har vi inget annat val. Vi åker ju till mamma & pappa i god tid på Söndag och då ska det vara gjort. Kommer kännas underbart när det är klart. Man mår verkligen inte bra när det är dammigt och smutsigt i hemmet, usch. Man går och tänker på det hela tiden. Har ju tänkt städa i över en vecka tror jag, det behövs verkligen.

Hoppas ni alla har en härlig Fredag kväll. Trevlig helg!

Ny beställning

Har gjort en till beställning åt Albin från POP, nu när det kommit lite pengar.
Jag tänkte att jag ville passa på att beställa medan det är fraktfritt.
Albin behöver verkligen kläder. Mycket av det han har är för smått,
tråkigt och urtvättat. Sen är det vissa som inte används...


Det blev dessa :



GratisMode



Jag har blivit medlem i GratisMode. Det är en sida där man enkelt kan samla ihop en massa poäng på olika sätt. Poängen man samlar ihop kan man sedan byta in mot presentkort av valfri butiker som till exempel H&M, Gina Tricot m.fl.
Det är självklart helt gratis att bli medlem. Du får till exempel poäng genom att värva vänner, besöka olika hemsidor, skriva om sidan i din blogg och göra gratiserbjudanden.

Blir medlem du också här via min länk : GratisMode

Goodiebag



Jag tävlar om en goodiebag här!

Tävlingen avslutas 1:a April kl. 21.00

H&M tävling



Tävlar här hos Gullefia , om ett presentkort på H&M värt 100 kronor.

Pilgrim



Tävlar om ett par Pilgrim örhängen hos twilightmovie

Tävlingen avslutas den 31 Mars!

Tävling



Jag tävlar om en illustration.
Tävlingen finns HÄR och avslutas idag!

Mammas snygging

Visst är jag fin i mina nya kläder?  :)





Morning

God morgon gott folk!

Natten har väl inte varit den bästa såklart. Inget jag hade räknat med heller. Tommy klev upp vid 3 inatt för att åka iväg och köra med sin far. Albin fick sova med mig i min säng den sista stunden innan vi klev upp vid halv 7.

Nu sitter jag här med en stor kopp the och tycker lite synd om mig själv som är sjuk. Men som sagt så är kvällen och morgonen värst. Igår kväll var det hemskt. Dagarna går väl lite bättre. Just nu är det lite bättre med halsontet men är istället lite hes och har fått hosta.

Vakna med voice är självklart på teven. Albin sitter i gåstolen, blir förbannad emellanåt. Men nu äntligen har han lyckats ta sig framåt med den. Den är väldigt trög och har varit lite för hög för honom, även om vi har på lägsta nivån.

Ska göra några äggmackor och sätta mig framför teven, om lilla Albin tillåter och unnar sin mamma det?  :)

Tävling



Jag är med och tävlar om Väggord® från
My first room hos lilla fru werner!
Tävla här du också!

Levande död

Ja, jag ska inte skriva så mycket alls nu tyvärr. Vi var ute ett bra tag idag, Albin fick sova i vagnen när vi satt utanför OK. Där jag dessutom tog ut paketet från POP. Kläderna var jättefina, som jag förväntat mig. Man fick även en söt liten randig kanin i paketet.
Mat köpte vi med oss från grillen efter att vi hade handlat på ica. Där var det fullt av Ramselenyinflyttade Etiopier som var och handlade så det blev trångt och personalen hade fullt upp.
Någon städning har inte blivit av idag heller. Bara tvättning.

Albin och Tommy ligger nu. Och jag ska faktiskt, hör och häpna, också lägga mig. Och hoppas på lite sömn. För just nu är jag inte alls pigg & fräsch. Känner mig jättedålig och lite febrig. Har frusit som en dåre, har ont i huvudet. Känner mig lite yr och borta i skallen. Ont ont ont i halsen och i kroppen precis som förut.. Jag hoppas verkligen att det inte fortsätter så här. Eftersom Tommy ska iväg före klockan 4.

Men men... Nu ska jag ringa min kära mor och säga godnatt. Sedan borsta tänderna och krypa ner i sängen.
Jag återkommer imorgon, förhoppningsvis lite piggare!

Provar pappas Modo-mössa




Tävling



Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om
1 presentkort a´500 kronor från Kiddoz!
Var med och tävla HÄR du med!

God förmiddag!

Vi har haft en hemsk natt. Albin vaknade jättemycket. Tommy klev upp med honom i morse vid 7. Jag låg vidare till framåt 9, men kände mig helt slut, ont överallt och jätteont i halsen. Ja, riktigt dålig. Men det brukar ju vara morgnarna som är värst när man är förkyld.

Är extremt trött och har en fruktansvärd värk i ryggen, värre än vanligt alltså. Och det är väl förkylnngen som tar ut sin rätt antar jag? Jag har plockat en massa och Tommy har slängt in en tvätt, så vi har kommit igång lite sakta men säkert.

Vädret ute är helt underbart. Albin ligger och sover just nu. Men när han vaknar så klär vi på oss, tar vagnen och går ut. Man måste ta vara på stunderna. Vi går väl en stund först så att han kanske somnar, sedan sätter vi oss nånstans i lä och gassar & njuter i vårsolen.

Vi har haft ett bra besök här till morgonen också. Sen idag tror jag att vi käkar pizza för att fira lite...

Annars vet jag inte riktigt vad det blir idag. Rätt lugnt tror jag. Jag hoppas att vi blir klar med städningen så man slipper tänka på det nå mera. Tommy iväg med sin pappa och köra lastbil inatt, eller tidigt imorrn bitti kanske man ska säga? Jag hoppas att natten blir hyffsad då, så att man tar sig upp levande med Albin.

Imorgon hade vi också tänkt dejta Anneli & Max. Kanske gå och hälsa på på dagis en sväng bland annat.

Liten Albin

Albin Olov Mikael Larsson
2008-08-29

Nästan nykläckt, och den sötaste vi någonsin skådat!



Albins första dag, myser hos papsen


Och hos mamsen såklart!


Albin 4 dagar gammal




Ont, det gör ont

Även denna dag har rullat på, väldigt fort om jag får säga det själv. Alldeles för fort. Vi har inte hunnit med nånting. Jag sa att vi skulle greja på en massa här hemma. Men då Tommy kom från tandläkaren så bytte han kläder på Abbe, tog på ytterkläder och gick ut. Jag gjorde mig iordning och gick ut jag också. Ulf kom till oss, vi gick en liten sväng. Han sprang in på bageriet och köpte varsin bakelse åt oss, go som han är. Och tjurig som en oxe!

Tommy och Ulf gick hem till oss och jag & Albin gick på ica för att handla lite. Köpte en jättefin påskprydnad, ska visa den imorrn. Jag kunde inte låta bli den. Köpte även majskrokar som jag tänkte att Albin skulle få prova, han har aldrig smakat dom förut. Och jag kan säga att han inte var så förtjust. Men det var ju första gången, så han kanske vänjer sig. Vi åt dom goda bakelserna till en kopp kaffe, surrade och hade allmänt trevligt.

Albin har faktiskt varit rätt okej under dagen, bara feber och lite hosta. Men nu till kvällen var det samma visa igen som igår kväll. Arg och tokig. Fick ge koksalt i näsan och suga snor. Sedan fick han kvällsvällingen och sedan sängen. Han var lite tjurig och vaknade typ 3 gånger, men som tur var fortsatte han att sova till slut. Jobbigt när dom små ska vara förkyld. Jag har väldigt ont i halsen och grymt ont i kroppen. Ryggen värker som bara den! Sängen står och ropar på mig, så jag ska snart göra den lycklig.

Jag hoppas att jag får sova hyffsat inatt. Imorgon är en stor dag, med nya tag. Och jag hoppas att varken jag eller Albin blir sämre. Nu ska jag bara kika lite till, sedan borsta tänderna och lyckligt lägga min onda rygg raklång på madrassen. Så skönt det ska bli!

God natt till er alla! Återkommer imorgon.

Tävling

Tävlar om ett fint halssmycke, två stycken brickor med valfritt namn på.



Tävlingen pågår till Måndagen den 30:e Mars
och du hittar den HÄR.

Sjukligt

Det var inge roligt igår kväll, Albin vaknade gång på gång. Till slut (vid halv elva) var han riktigt förbannad. Fick ta tempen, hjälpa honom att bajsa lite för man märkte att det var problem där. Han var väldigt pruttig. Han ville verkligen inte äta, men efter ett tag fick jag i honom litegrann.

Han var jättetrött, så vi la honom i sängen och han somnade direkt. Men varje andetag han tog lät högt och snörvlande. Han andades såklart med näsan och sög på tutten. Det var så synd om honom, till slut vaknade han ledsen och arg. Vi fick ta upp han igen. Jag gick och hämtade "Näsfridan", droppade koksalt i näshålen och sög sedan ur det som fanns. Han blev helt vansinnig. Men det gick över ganska snabbt. Vi la han och han somnade gott och andades mycket bättre.

Han vaknade mycket under hela natten. Både jag och Tommy gick upp en massa. När vi vaknade i morse så kände jag mig jättedålig, det gjorde jag ju igår morse också. Men värre idag, sjukt ont i halsen och en grym trötthet. Ondare än vanligt i kroppen. Och inte nog med det så fick jag även mensen i morse. Tommy klev iallafall upp med Albin, jag fick ligga kvar och sov väl till tio. Väldigt skönt och behövligt.

Just nu sitter han nöjd i gåstolen efter att ha ätit gröt och päronpuré. Jag dricker kaffe och äter äggmackor och pappa Tommy är hos tandläkaren för att laga ett hål. Sedan ska det fortsätta plockas och städas här hemma. Usch vad man kan må dåligt när det är stökigt, smutsigt och i oordning. Det ska det bli ändring på idag. Än så länge har jag tagit disken och torkat av en massa i köket. Sedan blir det att tvätta en massa tvätt. Vi ska byta sängkläder. Det ska dammas, dammsugas och rengöras i badrummet. Väldigt jobbigt göra nu när man inte är pigg & fräsch. Men vad göra? Det märks på Abbe att han inte är pigg...

Det är fint väder ute, eller det börjar bli molnigt nu. Men solen tittar fram. Synd att det blåser så mycket, precis som igår.

Jag glömde att berätta igår att när jag och Albin var ute med vagnen på eftermiddagen så träffade vi Lillemor och hennes Axel. Dom skule hem och fika med Helen & Hugo, hon bjöd med oss så vi slog följe. Gud så gott fika, den godaste morotskakan jag ätit i mitt liv!

Hoppas ni har en bra dag?

Tävling



Jag tävlar om ett fint namnsmycke hos Ella.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår tills söndag 22 mars kl. 24:00

Förinta ondskan

Då sitter jag här igen. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga. Mår fortfarande fruktansvärt dåligt. Jag kan inte sluta tänka på den oskyldiga söta lilla ängeln. Jag har det hela tiden i huvudet och när jag tänker lite extra och ser bilden, utan att jag själv vill, så gråter jag. Vad fan finns det för odjur?

Detta är väl säkert inte ovanligt heller, finns väl till och med ännu värre fall. Även om man inte kan tro det när man ser och hör detta. Det är tur att man vet så lite som man vet. Att man inte har varit med om något liknande i sitt liv. Tänk poliser och anhöriga? På klippet säger dom ju att det var ett utav de värsta fall de utrett, poliserna grät!

Jag, som dom flesta andra (normala människor) tycker såklart att de fall som gäller barn, såna här fall till exempel, är det mest fruktansvärda som kan hända. Och nu när man själv är mamma, så är det ju 1000 gånger värre. När jag såg detta klipp, på denna lilla flicka, så tänkte jag på Albin. Han är ju bara lite äldre. Hela mitt hjärta grät.

Det borde uppfinnas en maskin. Där det finns en knapp, som man kan trycka på för att förinta alla onda människor av olika slag, all ondska i hela världen! Dom borde hamna i helvetet, om det nu finns en sådan plats så borde den ägnas åt dessa psykfall. Vilken trygg och bra värld det skulle bli? Idag blir man ju snart inte förvånad längre, blir bara värre och värre för var dag som går. Och inget kan man göra åt det. Sorgligt!

Det borde finnas ett "körkort" för att få skaffa barn. För det finns så grymt många som blir med barn och föder dom, fast dom inte borde. Jag blir vansinnig!


Funderar på att gå och lägga mig snart. Är grymt trött och har varit det hela kvällen. Albin har sovit sen strax före åtta. Vi har tittat på teve och haft Tomas på besök. Tommy gick nyss och lade sig. Jag ska väl bara kika runt lite först.
Fick paketet från Linus och Lotta idag. Albin fick prova dopklänningen, den satt som handen i handsken. Nu är det bara att hoppas att han inte blir så mycket tjockare på 1-1,5 månad. Den var iallafall jättefin på min prins.

God natt!

Gripande

Ja, nu sitter jag här och gråter. Var inne på en blogg jag brukar läsa. Hon hade ett inlägg med ett youtube-klipp som hette Barnmisshandel - Baby Brianna. Jag tänkte - ska jag kolla, eller ska jag inte? Förstod ju att det skulle vara hemskt, och direkt jag startade klippet och fick se den söta lilla flickan började jag tjuta.

Usch, om jag kunde hitta dessa odjur så skulle jag vilja döda dom med mina bara händer. Jag blir helt förstörd, ledsen och arg! Hur i helvette kan man bara göra något sådant? Hur kan det hända? Jag vill få bort detta från min näthinna nu.

Här finns klippet , men jag varnar! En sån här sak kan iallafall göra mig väldigt olycklig.
Det handlar om en söt liten bebisflicka, Brianna som inte ens blev 6 månader gammal. Hon våldtogs och misshandlades till döds!

:'(


Tävling



Jag är med och tävlar om ett par sockar hos Tina
Tävlingen hittar du HÄR.

Den avslutas Söndagen den 22:a Mars

Feber & Skitkalas

Jag har gett Albin gröt, det gick ner hyffsat idag, bättre än igår iallafall. Men innan han hade ätit upp så började han krysta på som tusan och försökte bajsa. Jag gav någon tugga till men sedan ville han inte ha mer. Då tog jag tempen på honom, 38,5. Hjälpte samtidigt honom att bajsa och den här gången kom det ett lass. Skönt!

Jag sitter nu med min oboy och goda smörgåsar med salami, brieost och paprika på - mums! Vill nästan inte att dom ska ta slut. Men sen blir det kaffe. Och så ska jag ge lillgubben alvedon så att tempen kan gå ner lite. Det knepiga är att han ligger på över 37 varje dag, ofta upp mot 38. Så man vet liksom inte om det är någon speciell feber, eller vad det beror på. Men 38,5 , då måste han ju få alvedon i vilket fall.

Morgonens bilder





God morgon!

Ja den är väl någorlunda god, men fruktansvärt tröttsam. Hade som vanligt väldigt svårt att somna inatt. Albin har vaknat ganska mycket + att min käre sambo har snarkat ibland. När vi vaknade klockan fem så kände både jag och Albin oss dåliga. Jag var yr, trött, snuvig, hade ont i halsen och kände mig allmänt förkyld. Albin var snorig, hade hosta och kändes väldigt varm. Jag tog tempen och den var bara 38,2 som tur var. Jag trodde att den skulle vara på minst 39 för han kändes riktigt varm. Blev så orolig efter allt han har varit med om.

Nu kanske vi har ett svar på anledningen till att han varit extra gnällig, tjurig att somna på kvällen och dålig på att äta i 2 dagar?

Han fick iallafall välling och åt upp allt, så det var skönt. Det är bra så länge han äter bra. Sen lyckades han också somna om som tur var. Jag var inte redo att starta dagen då. Tommy klev upp och gick till bussen vid halv sju, utan att jag vaknade eller märkte det.

Sedan måste jag ha legat och halvsovit och drömt. För i drömmen kollade jag på en klocka som var 05.30. Och så hörde jag i bakgrunden att Albin gnällde lite. Så jag tänkte "somna om nu". Men han fortsatte gnälla och till slut ryckte jag till och vaknade ordentligt. Såg på klockan och då var den 07.30. Så då klev vi upp.

Albin sitter i gåstolen och är väldigt gnällig just nu. Måste gå och roa honom litegrann och ge honom mat.

Dagens första tävling



Jag är med och tävlar om ett franskt manikyrset hos xtremebeautynails

Tävlingen avslutas den 25:e Mars kl. 21.00.

Vandrande spöke?

Ja nu blir det godnatt för oss. Fick ruska i Tommy och kittla honom där han låg på soffan för att han skulle vakna till liv. Jag sa åt honom att gå och lägga sig i sängen. Han klev upp snabbt som ögat och vinglade direkt till sovrummet. Jag undrar om han var riktigt vaken?

Jag har borstat tänderna, så jag är redo att krypa till kojs. Hoppas ni haft en bra start på denna vecka?
Återkommer imorgon. Godnatt!

Albin för exakt 5 månader sedan...


Tävling



Tävlar om lite girlstuff hos JUVELIA.
Tävlingen hittar du HÄR.

Tävlingen avslutas söndag den 22 mars.

Tävling



Jag är med och tävlar hos Dolce Bambini om en scarf.
Var med och tävla HÄR du med!

Tävlingen pågår till den 4 april kl 21.00

Kvällen på byn

Ja nu är det kvällen. Har inte gjort så mycket vettigt idag heller faktiskt. Har iallafall inte stökat ner nånting. Men tvätten och städningen får bli någon dag då Tommy är hemma. Behövs verkligen.

Jag var och hälsade på en liten sväng på dagis idag också, fixade papperet om barnomsorgsansökan. Blir rädd när det redan börjar bli dags att söka snart, usch! Jag skulle kunna vara hemma i 2 år med Albin känner jag, tycker att 1 år är för lite. Det går så fort.

Till middag idag blev det kyckling & ris, lika smaskigt som vanligt.
Mamma ringde till mig tidigare ikväll. Jag svarade och fick höra världens liv bland de vackra rösterna av IL DIVO som hon är i Globen och tittar på. Det lät riktigt mäktigt.

Kollade på Familjen Annorlunda, det är faktiskt väldigt mysigt att titta på. Och man blir ju mäkta imponerad på hur dom klarar det. Jag som tycker att det är nog fullt upp med 1 barn, hur ska det då vara med 10? Som har olika fritidsaktiviteter och skolor och vänner och gud vet vad. Ja, dom gör det bra att dom hinner med deras vardag.

Jag har varit riktigt trött här i eftermiddag och ikväll framför teven. Ska nog försöka lägga mig snart och hoppas på att John Blund är snäll med mig för en gångs skull. Tommy sover på soffan och det har han gjort i över 1,5 timme. Albin somnade vid åtta, halv nio. Var väldigt tjurig igen. Jag vet inte vad det är riktigt.

Tävling

Den här tröjan vill jag vinna åt Albin!




Jag tävlar om en valfri t-shirt (pris 99kr, ord.199kr)
hos IdaandEmil i FiaOfSweden´s blogg.
Tävla HÄR du med.

Tävlingen slutar 30/3 .




Kvällens tävling



Jag tävlar om en IdaT regnjacka från
kullerbyttanbarnkläder i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 30:e mars kl. 20.00

POP

Idag öppnade som sagt POP´s webshop, äntligen!

Så jag har just skickat iväg en beställning åt Albin.

Det blev dessa :





Tävling



Jag är med och tävlar om en kryssning till Östeuropa i Tess blogg.
Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Tävlingen pågår fram till söndagen den 29 mars 2009.

God morgon!

Hade som vanligt svårt att somna inatt, inte så farligt men så pass att det var störande och jobbigt. Jag la mig klockan tolv, då jag också tog upp Albin för att ge välling. Sedan somnade jag inte förrän vid halv två nån gång tror jag. Albin vaknade några gånger under natten. Som tur var så behövdes bara nappen vid dom tillfällena. Tommy klev upp halv sju och gick till bussen, så han är på väg till skolan nu. Albin och jag vaknade strax efter. Teven och Vakna med voice är på. Albin ligger på golvet och föflyttar sig snabbare än man hinner med. Det är inte alls länge som han håller sig på täcket.

Lillemannen älskar att ha saker på ansiktet och över huvudet.
Bildbevis nedan!







      



Tävling



Jag är med och tävlar om kläder till värde
av 1000 kronor från HowtoKissaFrog.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår till den 18:e Mars

Seg dag

Ja idag har jag varit väldigt seg, hela dagen. Det har inte blivit många knop gjorda här hemma, förutom att jag faktiskt har diskat, WOW! Vi åt rester av taccosen till middag. Albin har varit väldigt tjurig ikväll, har inte velat sova. Han somnade inte förrän strax före halv tio. Får hoppas att han kanske sover lite bättre inatt då. Så att han inte komer in i den onda cirkeln igen, nu när vi äntligen fått ganska bra rutin på kvällarna.

Har iallafall beställt födelsedagspresent åt både Elin och Edvin idag, känns väldigt bra. Även om det är ett tag kvar, men det är skönt att ha det gjort och tiden går ändå så snabbt.
Nu är det "bara" presenter åt Evelina, Pappa, Bertil och Vicky att köpa till, dom som fyller år i April månad.

Har just skickat iväg begäran om föräldrapenningen också, skönt att även det är gjort. Det kommer ju att bli lite tjärvt denna månad, och nästa. För nu kommer inte Tommy få några fler slantar från CSN, utan det blir bara min mammapenning. Men har vi klarat det förr så klarar vi det nu. Lite trist bara.

Tomas har varit här och hälsat på en sväng. Han och Tommy surrade & drack kaffe. Jag satt fast här på datastolen och gick och försökte sova ner Albin mellan varven. Det tog sin lilla stund.
Det är Beck på teven, som jag hade tänkt att se. Men jag fastnade som sagt här istället. Men världen går inte under för det, har ju redan sett den förut.

På tal om beställningar, så hoppas jag att dopklänningen kommer någon dag denna vecka. Så jag får bekräftat att Albin kan ha den. Annars blir det brådis att inhandla någon annanstans eller att låna en. Det var storlek 60-70 på den jag beställde och det var ända storleken som fanns. Albin är ju 68-69 cm lång och han är ju normalt smal. Så han borde ju kunna ha den, men man vet aldrig.

Tänkte ringa imorrn och höra om bokning av kyrkan och sånt. Ska också fråga en vän om hon vill sjunga på dopet.
Sedan måste jag även gå och hälsa på på dagis!

Tävling



Är med och tävlar om en bokstav hos Eva-Karin.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår tom söndagen 29 :e Mars Kl.18.00

Tävling hos Tant



Jag är med i utlottningen om ett presentkort värt 300kr från
Sovtex hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas söndagen den 5 april kl 20.00

Löshår



Jag är med och tävlar hos Saos
om ett clip-on set med löshår från Rapunzel of Sweden.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår t.o.m Onsdag den 18:e Mars kl. 12.00!

Badlinne

Jag och mina stora bröst har ingen bikini jag kan ha och hittar aldrig något som passar.
Nu vill jag ju inte gärna visa min mage heller.
Jag tror att detta skulle bli perfekt att ha, när jag eventuellt kommer att bada.
Vad tror ni? Hyffsat iallafall tycker jag!

Halens - 179 kronor.


MorgonBilder







Söndag

Gårdagen var väldigt lyckad tycker jag. Fint väder, en ganska så nöjd Albin som sov flera gånger under dagen, god mat och en Melodifestival där inte Caroline af Ugglas vann. Kunde liksom inte bli bättre Lördag. Jag röstade två gånger på favoriten Måns. Min (älskade) sambo ville vara lite jävlig och reta upp mig så han ringde och röstade två gånger på Ugglan. Haha!

Tyvärr blev inget gjort av det jag skulle göra, det vill säga disken, tvätten och en massa plock. Förhoppningsvis tar jag tag i det idag istället. Om det finns tid och ork.
Natten var väl sådär. Jag lyckades somna före 1 inatt iallafall, stort framsteg! Tommy klev upp med Albin i morse.
Vädret är lika underbart idag, sol och 5 grader varmt. Så jag hoppas att vi hinner ta oss ut en sväng.


  Världens sötaste Albin 

Tävling



Tävlar om detta fina halsband HÄR hos Wysteria!

tävlingen avslutas söndagen den 22:a mars.

Tävling



Tävlar om denna fina bärbara telefon.
Du hittar tävlingen HÄR

Taccobuffé a´la Karin

Albin sov som sagt i nästan 1,5 timme idag. Sedan fick han lasagne och lite efterrätt till lunch/middag. Tommy var tvungen att åka till Bertil för att hjälpa honom med teven. När han kom därifrån gick vi på ica och handlade tillsammans alla tre.
köpte grejer till middagen, lösgodis och majsvälling bland annat.

Kladdig som få, men sötast ändå  :)


Vi har nästan just vräkt i oss taccos och det var underbart gott. Drack såklart cola till, det är ett måste tycker jag, tyvärr!
Hockeyn rullar på kanal 5 här hemma och det har blivit övertid, spännande! Hoppas på att Timrå vinner såklart.

Allt det goda, förutom bröden och chipsen  :)

Sedan blir det Melodifestivalen här hemma, som hos de flesta? Jag hoppas för mitt liv att inte Ugglas vinner. För det första så är låten helt apkass och för det andra så är hon hemsk på scenen när hon framför sin låt. Usch! Nä, jag vet inte. Jag tror att jag hoppas på Måns, Sarah eller Heat. Vi får väl se hur det går!

Tröttheten börjar komma smygande hos mig nu. Inte så passande!

Nybadad mor & son

Efter att Albin och jag hade tagit ett bad tillsammans och han hade fått sin mat så somnade han gott. Sov i nästan 1,5 timme. Nu ligger han och hojar nere på golvet. Väldigt söt i sitt ruffsiga hår, som för övrigt faktiskt har blivit lite längre.

Fick också hjälpa honom att bajsa idag och den här gången var det riktigt hårda små korvar. Så jag förstår att det var trögt och att han gnällde. Viktig information, för er som vill veta  :)

Vi ska snart gå på ica och handla det som behövs för taccos-middagen. Sedan har man lite att göra. Ska slänga in tvättar, diska, plocka lite och sedan börja med maten. Kommer att bli skönt när det är lite gjort och man får sätta sig för att ta en tugga i en fylld tortillas.

Hej så länge!

H&M

Jag älskar verkligen H&M, när det gäller allt. Både barnkläder, herrkläder och damkläder i alla former. Även smycken, skor och andra accesoarer. Jag klickade iväg en beställning idag, bara grejer åt Albin. Det mesta är inför sommaren. Anledningen till att jag inte kunde hålla mig var för att det nu var 10 % på alla varor och så hade jag en 50 kronors rabattcheck.

Följande varor beställdes







Och allt detta för cirka 520 kronor!

Tävling



Jag är med och tävlar om ett inramat hjärta
med ord i hos stilettklackarochbarnvagn.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas Söndag 22/3 kl 23.59

Liten prommis

Nu är vi inne igen. Efter en timme utomhus i det härliga vädret. Solen sken, fåglarna kvittrade och det var så himla skönt. Man behöver lite frisk luft kan man känna. Det blev inte så lång promenad, rättare sagt 3500 steg. Men anledningen var att få känna lite "vårväder" och att Albin skulle få sova. För inne var han gnällspiken själv. Jag hade tagit med mig en bok i skötväskan, så när jag hade gått dessa steg och kommit in på byn igen så satte jag mig utanför grillen. Läste några sidor medan lillgubben sussade sött i vagnen.

Det blev aldrig något morgonkaffe innan jag gick, så jag dricker det nu istället.
Pratade nyss med mamma som jobbar idag. Skönt att hon hade det lugnare än igår. Dom hade haft det jättejobbigt på akuten igår. Då kan det behövas lite lugnare dagen efter. Jag är lite avundsjuk på henne också, som åker till Stockholm imorrn. Hon åker med en väninna och blir där några dagar. Dom ska se IL DIVO, inte av den anledningen jag är avundsjuk, utan mest att få åka iväg. Gå på stan och shoppa lite.

Något som Albin älskar just nu är att ligga på mage på golvet och få rota i skötväskan. Jag blir faktiskt imponerad. Han raffar åt sig en blöja, leker med den lite. Sen lägger han bort den och fortsätter rota, hittar någon leksak att bita på. Sen samma sak om och om igen. Roligt att titta på! Det ser ut som att han riktigt koncentrerar sig och funderar på vad han ska ta.

Så här fint hade vi idag



God morgon!

Idag är det Lördag. Just nu är det strålande solsken som skiner in i vardagsrummet. Bara det kan få en på bättre humör. Albin hojade missnöjt på som en galning här bredvid att det var riktigt jobbigt. Så jag provade sätta honom i gåstolen istället, där blev han tyst. Ett litet tag iallafall! Spelade även smurflåten "Hallonsaft", för den verkar han gilla  :)

Vi gjorde morgon vid 6 i morse, alltså vi vaknade då. Men vi låg kvar och myste lite i sängen innan vi klev upp. Och jag känner mig faktiskt hyffsat halvpigg, otroligt nog. Än så länge, ska jag nog tillägga. Tröttheten kommer väl sedan. Men då kan ju jag vila ett tag när Tommy är uppe med Albin. Just nu ligger Tommy och sussar gott.

Natten har väl varit lite si sådär. Jag hade jättesvårt att somna som vanligt. Den blev nog inte förrän efter 2-tiden nån gång som jag slumrade in. Kanske ännu senare? Albin vaknade väl kanske 5 gånger och ville ha nappen. Nu har han verkligen blivit rörlig även i sängen. Det är lite synd, för han väcker och stör sig själv ibland. Två gånger fick jag kliva upp och lägga till han, utan att han var vaken.

Nu sitter jag här och njuter av en snus och detta ljusa solsken. Funderar på att gå och göra mig lite morgonkaffe.
Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig, så att vi kan gå ut en sväng med vagnen sedan och att det är sol även då. Jag tror nästan att jag kanske tar och går ut en sväng nu snart.

Hoppas ni har en bra start på denna Lördag!



Tävling



Jag tävlar om ett Fluffy Marshmallow´s set
från FluffbabesMuppsan´s blogg,
tävla HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas den 30/3 kl. 21.00

Tävling



Jag tävlar om ett presentkort a´ 300:- på barnshoppingbloggen, i samarbete med Barnvänligt!
Tävla här du med :)

Vinnaren utses den 20:e Mars kl. 21.00

Fredagen räddad!

Efter några glas coca-cola, lite chips och dipp och en (äntligen) utröstad Elisabeth i Lets Dance så är min Fredag räddad med ett bra avslut.
Måste även påpeka att vi invigde den nya Chip´n´dip-skålen som Tommy fick av Stellan & Vicky när han fyllde år. Väldigt praktisk  :)


Till middag idag så fick det bli en enkel hederlig omelett med svamp & skinka i. Av den anledning av att vi inte hade så mycket framme att välja på och att klockan var mycket. Men det dög så bra så. Har bestämt att vi ska äta taccos imorgon, så det jämnar ut sig.

Beställde dopklänningen och ett 2-pack body nu i eftermiddag.


Albin somnade vid halv åtta och sover fortfarande. Min kära karl har också lagt sig för natten. Själv sitter jag här, med ett glas cola och en snusdosa, tar en prilla och njuter av lugnet.
Tycker dock att smärtan i ryggen är jobbig. Man tror att man ska ha vänjt sig efter snart 3 år. Men ibland kan man bli less.

Har gjort iordning en flaska välling som jag hoppas få ge Albin snart. Och jag hoppas att denna natt blir lite bättre än förra. Eller mycket bättre än förra! Han vaknade många gånger, fy!

Vill ha!



Är med och tävlar om hårvårdsprodukter hos bloggtipsarna.
Tävla HÄR du också!

Den pågår till den 1:a April kl. 18.00

Hemligt paket



Är med och tävlar om ett hemligt intressant paket hos Ejmis.
Tävla här du också!

Tävlingen pågår till den 24/3 kl. 18.00

Tävling



Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 300 kronor från Ekoleko.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår till den 20:e Mars.

Tävling



Jag tävlar om ett valfritt plagg.

Tävla HÄR du också!

Den avslutas den 19:e...



Tävling



Jag tävlar om ett par snygga jeans hos Smayrvader
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår till den 17:e Mars kl. 23.55

Snygga naglar

Passar verkligen åt mig som är nagelbitare och har korta fula naglar...



Jag är med och tävlar HÄR.
Tävla du också!

Den pågår till 20:e Mars kl. 20.00

Tävling



Nu provar jag lyckan i att ännu en gång tävla
om en snygg klocka på Melodifestivalbloggen
Tävla du också!

Den avslutas den 18:e Mars

Enkel tävling

Är med och tävlar om ett presentkort värt 300 kronor HÄR

Tävling



Jag är med och tävlar om smink från Sheer Cover

Tävlingen hittar du HÄR!

Den avslutas Söndag den 15:e Mars kl. 23.59.

Myrdals besöket

Har som sagt varit i Myrdalen hos Albins gammelfarfar Bertil Vi köpte med oss semlor som vi alla tre mumsade på till kaffekoppen. Hade också med oss hans post och tidningar. Tommy hämtade in ved till honom. Jag satt och löste några korsord (barnkryss). Vi surrade och hade lika trevligt som vanligt. Albin var väldigt gnällig av någon anledning, som jag inte har en aning om. Han ville inte äta heller. Det kan väl vara så ibland bara.
Vi var väl där i cirka två timmar. Innan vi for fick vi en slant, för semlorna, för hjälpen och en försenad födelsedagsslant åt Tommy.



Pippilotta Tävling



Jag är med och tävlar om ett presentkort från Pippilotta hos Creyla.
Var med HÄR du också.

Tävlingen avslutas söndagen den 3/4 kl 21.00

Kullerbyttan



Besök Kullerbyttans hemsida, dom har många fina barnkläder.

Där finns nu nyheter från bland annat IdaT, Ej sikke lej och Småfolk.

Just nu har dom även frakfritt, gäller t.o.m Den 15/3 kl. 24.00.

Mot Myrdalen

Nu är vi iordninggjorda alla tre och ska bege oss mot Myrdalen till Bertil. Vi ska köpa med oss fikabröd från bageriet som vi ska ha till kaffet.

Jag hinner inte skriva något mer nu, utan jag får återkomma senare när vi kommit hem. Svarar på kommentarerna då också.

Hej så länge!

Nu blev det natta

Mitt på dan idag så tog vi Albin i vagnen och gick ut en sväng. Men det var näst intill snöstorm, blåst, kallt och snön yrde rätt i ansiktet. Det bjöd vi på. Handlade först lite på ica, sedan gick vi på OK där vi träffade Göran och surrade lite. Jag köpte en glass, för att se om jag skulle få lite vår/sommarkänsla. Men icke! En liten och dyr glass, en av Magnums nya, var inte sådär jättegod heller. Bättre lycka nästa gång kanske?

Albin fick iallafall sova i typ två timmar, så det var skönt. Till middag åt Tommy köttfärssås & spagetti som jag hade tagit hem från mamma & pappa igår. Och jag, jag åt pölsa & pärer. Fy fabian vad gott det är, mmm!

Till kvällen blev det som vanligt teven. Unga mödrar, Vänner, Antikrundan och Lyxfällan var det som rullade för mig. Tommy satt vid datorn och kollade på Luleå-Frölunda. Nu är Frölunda klar för semifinalen, för er som inte visste...

Albin åt och somnade vid halv nio, så då blev det lite lugnare här inne i vardagsrummet. Tommy har lagt sig, så han lär nog sova nu han också ska jag tro. Det är bara jag som är nattugglan här nu och det är ju garanterat jag som är tröttast av oss egentligen. Jag tänkte alldeles strax göra natt.

Har gjort i ordning en flaska välling så det är klart när lillprinsen vaknar och vill käka. Jag ska bara ta något att dricka, börsta tänderna och klä av mig innan jag slutligen kan hoppa i säng. Det lär nog bli lika himmelskt skönt som vanligt. Bara jag kan somna så. Håller tummarna på det, och att det även blir en hyffsad natt för oss alla.

Jag återkommer som vanligt imorgon... God natt!

Kvällens minigalleri i svartvitt

En trött liten kille


Världens sötaste Albin


Mor och son blir fotad


Stolt mamma beundrar sin lilla goknopp


Vi myser


En ivrig liten parvel i gåstolen


Dop

Det börjar bli lite bråttom nu känner jag. Måste bestämma en dag för Albins dop och ringa prästen för att boka. Gud, Albin är ju snart 6½ månad. Men det har ju varit mycket för lilleman och för oss, så vi har ju inte kunnat haft det tidigare. Det är ju också skönt om han mår helt bra när det är dags.
Jag tror att dopet kommer bli i slutet av April. Då har ju de inbjudna lite tid att fundera och bestämma om dom kan komma eller inte.
Och så ska jag beställa en dopklänning på Linus och Lotta. Dom är ju rätt billig - 299 kronor.



Powernap?

Nu är Albin uppe, efter att ha sovit cirka 30 minuter. Han ville inte somna om. Så jag hoppas att han kanske kan sova en bättre tupplur sedan. Han ville kanske bara ta en liten powernap nu?
Tommy ligger fortfarande och jag smuttar på mitt kaffe, som har blivit lite kallt. Jag tror bestämt att jag ska gå och byta ut det.

Nu sitter Abbe i babysittern och surrar på för fullt. Han är världens sötaste pojke, enligt mig! :)


God förmiddag!

Natten har väl gått för sig faktiskt. Nog har jag vaknat några gånger, men ändå känt att jag har sovit ganska gott. Albin är jätteduktig nu tycker jag. Från att knappt sovit nånting alls så sover han nu bra på kvällen, hyffsat på natten och oftast ganska bra en gång mitt på dagen. Så det är ju stor skillnad.

När jag vaknade i morse så hade jag så grymt ont i ryggen. Då kan man känna för en stund att man vill dö, eller åtminstone hamna i koma för ett tag.

Eftersom att jag hade varit uppe från halv 6 på morgonen igår, somnade vid 1 inatt och hade en stor del av nattpasset så fick Tommy kliva upp med Albin i morse halv 7.
Jag började väl vakna halv 9, hörde hur Albin hojade på för fullt inne i vardagsrummet. Dom kom in till mig. Tommy la sig med Albin på sängen. Men det var ju lite väl tidigt för honom att somna då, han brukar ju sova vid 11-tiden typ.

Men jag klev upp, gjorde mig några goda äggmackor och ett glas oboy. När jag hade ätit upp så gick jag och hämtade min lilla son, så fick pappa Tommy sova ett tag. Bytte kläder på Albin, sedan gjorde jag mat och gav honom. Då somnade han som en stock och ligger nu i sin säng han också.

Så nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe, eller en mugg rättare sagt. Vad otroligt skönt det kan vara att "bara vara".

Tävling



Jag tävlar om vimplar från Engel på
barnshoppingbloggen, i samarbete med Likasom.com!
Tävla här du med :)

Tävlingen pågår t.o.m fredagen den 13:e (mars) kl 21.00!

Tick Tack

Åh vad klockan rinner iväg, snart är det spöktimmen.
Även fast jag är så grymt trött, så blir det så lätt att man fastnar här. Framför allt på kvällarna, av någon knepig anledning. Men jag känner heller inte att jag vill lägga mig innan Albin har fått sista målet för natten. Han vaknade typ 23.15 och fick då sin vällingsdos, så nu sover han gott i sin säng igen.

Hoppas för guds skull att det blir en hyffsad natt. Tommy, han har sovit i över 3 timmar på soffan ikväll. Nu har han iallafall lagt sig i sängen. Jag tror bestämt att det blir han som får kliva upp imorgon bitti, så kanske jag kan få ligga några timmar extra.

Istället för välling så sitter jag nu och dricker MIN styrkedryck innan natten tar vid, nämligen OBOY. Gud vad gott det är med ett stort glas, kall oboy. Det har varit min favoritdryck sen jag var pytteliten. Nu är det dock coca-cola och kaffe!


Tänkte mest bara säga det, och godnatt förstås! Nu har jag druckit upp sista klunkarna, ska borsta tänderna och krypa ner inne hos mina älskade pojkar.


Återkommer imorgon.

5 dagar kvar

Tills det smäller. Polarn & Pyret startar sin webbutik här på nätet. Som man har väntat på det, eftersom man aldrig kommer iväg nånstans. Jag har inte varit iväg från Ramsele/Sollefteå sen Juli i somras. Det börjas kännas kan jag säga, om jag bara hade haft lite överskott av pengar så skulle jag ta bilen direkt och fara!

Jag är helt enkelt en sån som beställer det mesta på internet. Både kläder åt mig, åt Albin, åt Tommy och saker till hemmet. Det är ju väldigt lugnt och bekvämt såklart. Men ibland känner man att man verkligen skulle vilja komma iväg.

Till saken ; om 5 dagar öppnar som sagt webbutiken på POP. Nu är det ju så att jag inte har så värst mycket pengar. Men jag har en liten slant som jag tänkte använda till att beställa några plagg åt Abbe.

Några önskemål bara sådär


Burgare & Cardigan

Har väl egentligen inget speciellt att bjuda på med detta inlägg men känner ändå att jag vill skriva lite.
Jag, mamma och Albin åkte som sagt till Långsele idag. Först handlade vi lite på konsum och sedan vidare till mormor för att fika och vara lite social en stund. Tommy kom dit strax före fyra och hämtade oss och vi begav oss hemåt.

Jag hoppade av på grillen för att köpa med mig mat hem och några snusdosor. Maten var himmelskt god, det var 150 gram skrov med ost, som vanligt.

Hemma har jag kollat på Beck-filmen, Den rätte för Rosing och Desperate Housewives som alla tre var inspelade åt mig på samma band. Så jag kan ju inte direkt klaga på min kväll.

Albin sover just nu, Tommy ligger också och sussar, på soffan. Jag är trött som en gnu, men jag väntar tills jag går och lägger mig för natten. Abbe åt klockan sex ikväll, så förhoppningsvis så kanske han vaknar om en timme eller så för att äta igen. Annars kanske jag får ta upp honom och mata när han sover. Ibland fungerar det riktigt bra  :)

Fick min tröja på postlådan idag också, en svart vanlig cardigan med blixtlås ifrån Ellos. Den var försenad från en gammal beställning. Har den på mig just nu och den är riktigt skön. Så det var ett bra köp, 199 kronor.

Vad ska jag säga mer då? Vet inte... Hur har eran dag varit?


Connie Talbot

Ja, jag sitter här fortfarande. Gör några break ibland men det blir inga knop gjorda. Jag gav Albin mat mellan tio och elva, sedan tog mamma ut honom i vagnen så att han somnade. Så han ligger ute och sussar gott just nu.

Jag har suttit och lyssnat på flera klipp med den underbart söta lilla flickan Connie Talbot på youtube. Det är ju helt otroligt. När man kollar på klippet där hon sjöng "Over the rainbow" på Brittiska Talang 2007 så blir man alldeles tårögd. Man får även lite ståpäls. Herregud, hon var 6 år där och hon sjunger som en gudinna. Klippet hittar ni HÄR.
Jag visade mamma flera också och hon blev alldeles tagen. Hon sa att "man skulle ha haft hennes album"  :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Det är inte så länge kvar tills vi ska åka till mormor...


Sött åt Abbe

Dessa kläder vill jag ha åt Albin, från H&M




Tävling



Jag tävlar om en stor Hugg-a-planet från EkolekMuppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå

Tävlingen avslutas den 25/3-09 21.00

Tävling



Jag tävlar om en fin silverring hos Hem och Lycka.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen pågår fram till 7 april kl 23. Lycka till!

Morgonstund

God morgon!

Natten har väl gått för sig. Jag gav Albin vällingen när jag la mig strax före 1 inatt, han åt upp typ sovande. Två gånger inatt vaknade han och låg tvärs över sängen och gnällde. Han är ju lite väl lång för att ligga åt det hållet nu. Vaknade väl några gånger till, men kunde nöja sig med nappen.

Före 6 i morse ville lilla prinsen påbörja dagen, först fick han mat i sängen. Jag hade mina förhoppningar att han kanske kunde somna om en liten stund. Men det ville han inte, så vi klev upp.
Sitter nu och tittar på Vakna med voice. Mamma kom nästan just upp. Pappa åkte iväg tidigt i morse på något jobb. Snart vankas det kaffe, och kanske en macka till frulle. Vi lär väl bara ta det lugnt tills vi åker till mormor, tror jag.

Edvin har namnsdag idag också, så en storgrattiskram till honom från moster! :)

Hoppas att det blir en härlig dag för er alla!

Nostalgi

Idag har både dagen och kvällen varit lika lugn som vanligt.
Blev bjuden på köttfärssås & spagetti till middag. Det är alltid skönt när man får mat som man sluppit laga själv.

Har sett på Unga mödrar och Vänner i vanlig ordning. Men Den rätte för Rosing och Desperate Housewives som jag ville se och vanligtvis brukar se fick Tommy spela in hemma i Ramsele ikväll. Mamma och pappa skulle se Mästarnas mästare. Jag har ju inget att säga till om där  :)  Det positiva är ju att jag har något bra att titta på när vi kommer hem imorgon.

Mamma och pappa har lagt sig och Abbe sover. Det har han gjort sen klockan åtta. Det innebär att han kan vakna i princip när som helst och vilja ha välling. Ska göra i ordning en flaska så det är klart, när han börjar gapa. Det är så skönt att han är duktig att sova på kvällen nu.

Just nu sitter jag och ser Big Brother - repris på kanal 400. Jag måste erkänna att det är jäkligt roligt. Får nästan lite nostalgikänsla. Gud så man tittade på den såpan när den gick. Detta är ju omgången när självaste Rosing är med och det har man ju helt glömt bort.

Mamma är ledig imorrn. Så det blir mys. Vi får väl se när lilleman vaknar och vill kliva upp för att möta dagen med sitt söta leende. Kanske att hans mormor är sugen och mer redo att joina honom än mig.
Vi ska även åka till Långsele och hälsa på mormor. Tommy får plocka upp mig där när han kommer från skolan och så åker vi vidare hem till Ramsele.

Det var väl allt för mig, nu. Godnatt!


Tävling



Jag är med och tävlar om en mascara i Hannahs blogg.
Tävlingen hittar du här...

Tävlingen avslutas Söndag den 15 Mars klockan 23.59.

Bath



Jag är med och tävlar om detta härliga badkit.
Tävlinge hittar du HÄR!

Söt dagbok



Är med och tävlar om en dagbok hos Sivs hus.
Tävla du också!

Tävling



Jag är med och tävlar om en värdecheck värd 200 kr från Minifolk hos Carolina.
Var med och tävla du också!

Tävlingen avslutas Fredagen den 20:e Mars kl. 21.00.

Tävling!



Jag är med och tävlar om ett presentkort från Sophie´s Closet, på PetramedAochE`s blogg!
Tävla HÄR du med!

Goddag Tisdag

Just nu händer inget speciellt. Albin ligger och sover för stunden, vi är hos mamma & pappa. Tommy slutade tidigare på skolan idag, så han har kommit hit en stund nu. Men han åker hem till Ramsele sedan. Jag & Abbe blir som sagt kvar här och sover över tills imorrn.

Albin har fått gröt och välling nu på förmiddagen, så jag hoppas att han ska sova gott på det. Och att han inte ska få några problem med magen.

Jag glömde helt bort att berätta om återbesöket igår. Läkaren kollade på honom, kände på honom och lyssnade på hjärtat osv. Allting var bra. Sedan togs det ett urinprov, och gud så nervös jag var. Men det var helt rent, bra alltså! Himla skönt! 

Nu är det bara att invänta den hemska röntgen, som antagligen blir om 2-3 veckor. Då dom går in i snoppen för att kunna röntga njuren. Se hur det ser ut, vad som är fel, vad det kan bero på och vad som sedan ska göras. Den undersökningen kommer jag att gruva mig för, usch!

Mamma jobbar till halv fyra, pappa slutar väl ungefär då han också. Sen kommer dom hem till oss. Får väl se vad kvällen har att erbjuda.

Jag är trött och har ont i ryggen, så allt är precis som vanligt. Sitter här framför teven & datorn och slöar medan Tommy ligger i soffan bredvid och sussar.
Jag är fruktansvärt hungrig också, så jag tror bestämt att jag ska göra mig något att äta.


Godnatt gott folk!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tänkte bara knåpa ihop några ord innan jag ska göra mat åt lillhjärtat och sedan krypa i säng. Albin har sovit sen klockan åtta, vaknat två gånger och somnat om lika fort. Men nu måste jag få i honom en flaska mat så att han klarar sig över natten.

Idag blev det vårrullar med ris till middag, det var inte helt fel faktiskt. Som vanligt på teven så har det rullat på med Unga mödrar, Vänner och idag även Familjen Annorlunda.
Tomas var här på besök och fick sig en kopp kaffe, eller två koppar rättare sagt.

Nu ska jag alldeles strax gå och göra välling som sagt. Borsta tänderna och sedan gå in och lura i Albin skvätten, sedan krypa till sängs och hoppas på kidnappning av John. Fast honom har jag lärt mig att man inte kan lita på.

Imorrn bitti bär det av mot Sollefteå igen. Och då blir jag och Albin kvar och sover hos mamma & pappa.

Hoppas att ni har haft en bra Måndag? Jag återkommer imorgon. Godnatt!



Tävlar om en digitalkamera




Tävlingen hittar du HÄR

Tävlingen avslutas 9 april!

Tävling



Jag är med och tävlar om ett vackert armband hos Princessemma.
Tävla HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas på söndag den 15 mars.

Tävling



Jag är med och tävlar om den här snygga Louis Vuitton väskan.
Tävlingen hittar du HÄR

Tävling



Jag är med och tävlar om detta söta halsband.
Tävlingen hittar du HÄR!

Tävling hos Tant




Jag är med i utlottningen om ett presentkort
från MiniPeople hos Tant Ulrika.
Var med HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas söndagen den 29/3 kl 21.00.

God förmiddag

Igår kväll såg vi på Beck, man visste ju hela tiden vad som skulle hända. Men vad gör det? Beck är ju bra!
Sen var det bara att vänta på att klockan skulle gå lite så att Albin skulle bli trött och lite hungrig. Så att man kunde ge han flaskan och få honom att slockna. Jag hade ingen tid eller ork då att sitta vid någon dator.
Vid halv tolv försökte vi ge honom mat, men han var inte speciellt sugen. Som tur var så fick Tommy honom att somna ändå till slut.

Anledningen till att han var vaken så länge var att han hade sovit mellan klockan fem och halv nio på kvällen. Så han blev ju lite "pigg". Vi förstod att det skulle bli så, men vad gör man? Är han trött så måste han få sova. Och jag väcker honom inte!


Nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa och fördriver tiden. Vaknade halv sex i morse, klev upp halv sju. Gjorde mig och Albin i ordning medan vi tittade lite på Vakna med voice. Strax före halv åtta bar det iväg till Sollefteå. Tommy fick köra tills han skulle av på skolan.

Då åkte vi som sagt hem till mamma & pappa, men dom är och jobbar. Så vi är här själv. Albin har nästan nyss somnat, så jag hoppas att han sover ett tag. Så att han är hyffsat pigg och utvilad när vi ska till fröken doktor klockan 13.45. Vi åker ett tag innan, så träffar vi mamma på hennes jobb en stund först.

Pjuh, nu har jag varit och gett Albin nappen. Han började nämligen att skrika för fullt! Men han somnade så fort nappen kom in i munhålan.
Har pratat med älsklingen också, han ska följa med på sjukhuset. Det fanns tydligen inget att göra där på transport just då.

Nu tror jag att jag också ska försöka vila mig en stund innan lillgubben vaknar.
Hej så länge!


Make-up-tävling



Jag är med och tävlar om en ögonfransböjare och en mascara.
Tävlingen hittar du här!

Den pågår till den 15:e Mars.

Kalla fakta

Ja gårdagen var minst sagt händelserik. Den började bra men, har inget mer att säga om det. Jag drack bara två glas vin och en cider. Så skötsam jag har blivit! Min första "festarkväll" på 1,5 år blev väldigt lugn, och det var skönt. Men somnade nog inte förrän vid 3 inatt. Och hela dagen idag har jag varit som en zombie.

Just nu sover Albin, som också är jättetrött och grinig när han är vaken. Tommy sussar på soffan. Snart ska vi se Kalla fakta och efter det blir det Parlamentet och Beck - Den svaga länken.

Imorgon bitti ska vi åka tidigt på morgonen. Tommy ska på skolan som börjar halv nio. Jag & Abbe ska försöka fördriva tiden. Har tid hos barnläkaren klockan 13.45 för återbesök. Då får vi se hur det verkar som, om han är helt fri från infektion.
Jag får se om vi sover kvar hos mamma & pappa imorrn eller om vi åker hem när Tommy slutat skolan.

Nu ska jag se vad jag ska ta att smutta på till tv-tittandet, och se om det blir liv i gubben...

Super tävling



Jag är med och tävlar om en rosa mini (blogg) dator hos Maria - här!

Tävlingen avslutas den 30 April.

En riktig vilodag

Idag är det Söndag och det brukar Tommy kalla för vilodag. Det har det verkligen varit för mig, gud så trött jag har varit. Har inte orkat nånting...

Internet har varit ur funktion hela dagen också, så det är därför det inte har blivit något inlägg.

Mamma och pappa åkte hem vid två-tiden idag, så nu är det bara vi igen.

Nu måste jag gå och titta på mitt älskade One tree hill, återkommer senare!

Tävling



Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids
till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika.
Tävla HÄR du oxå!

Tävlingen avslutas 29/3 kl 20.00.

Tävling



Tävlingen finns här!

Tävling



Jag tävlar om ett presentkort värde 300:-
hos Minipeople.se Muppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå!

Tävling



Jag tävlar om ett presentkort värt 300:-
hos Zillstar i Nikitas blogg.
Tävla HÄR du med!

Tävlingen avslutas den 8 mars kl. 20.00

Tävling




Jag är med och tävlar om ett presentkort från Sovtex,
PetramedAochE`s blogg!
Tävla HÄR du med!

God morgon!

Inatt somnade jag nog iallafall före två. Albin vaknade väl sådär hyffsat mycket hela natten. Men han åt inte förrän halv sju i morse. Sedan ville han inte somna om något mer, till min sorg. Det är väl egentligen inte så himla tidigt. En helt normal tid att vanka och kliva upp när man är bebis och småbarnsförälder. Men när man sover lite och dålig på natten blir det lite vemodigt ibland. M

in käre sambo var trött idag så han orkade inte upp. Men då klev jag och Abbe upp, nästan med tuppen. Har jag tur så kanske jag får lägga mig och sova någon timme sedan när Tommy klivit upp.
Jag slog på teven & datorn. Albin ligger och leker lite i babysittern för han blev less på golvet.

Mamma och pappa kommer ju till oss idag, ska bli mysigt. Synd bara att dom kommer ganska sent, närmare bestämt vid sex, halv sju ikväll. Och jag & Tommy ska ju åka till Elin klockan sju, då mina föräldrar ska vara här hemma med Albin.
Hoppas att dom inte åekr hem allt för tidigt imorrn bara...
Måste fundera på om det är något jag behöver från pappas loppis. Han har en stor och jättebra loppis där det finns det mesta.
Jag måste även fundera ut någon bra och god middag som jag kan göra klar innan dom kommer.

Det var väl allt för nu. Ska kika runt lite, medan jag samtidigt roar mitt halvårs-barn Hej så länge!

Rasande...

... är vad jag är! Helt mållös!

Hur i hela helvette (ursäkta ordvalet) kan Niklas åka ut och Elisabeth få vara kvar? Hur är svenska folket funtad?

Elisabeth och Tobias blev ju till och med förvånad själva. Och jag vet inte ens vad jag ska säga. Hade aldrig kunnat tro detta. Man var ju 100 % säker på att Bettan skulle åka ut denna gång. Men ack så fel man kan ha.

Det kommer dom säkert visa i Aftonbladet och Expressen imorgon också kan jag tänka mig. Vilket fiasko!


Måste kanske nämna att det är Lets Dance jag talar om?
Det var första avsnittet av säsongen som jag missade idag. Men jag hann hem till snabbgenomgången och fick se den sorgliga utröstningen.

Längtar!

Män som hatar kvinnor, är den första delen i filmatiseringen av Stieg Larssons trilogi om Millennium.

Handling:
Lisbeth Salander är en ung talangfull hacker med en tung, mörk bakgrund. Hon har fått i uppdrag att vaska fram uppgifter om den förtalsåtalade journalisten Mikael Blomkvist. Han kallas skämtsamt för Kalle Blomkvist och beskrivs i boken som en tjejtjusare. Den biten har tonats ner kraftigt i filmatiserningen. Istället fokuseras på Lisbeth Salanders karaktär och Blomkvists grävande journalistik. Det blir till en mörk, blodig och våldsam uppgörelse med det förflutna.
Landets främsta industriledare Henrik Vanger ger Blomkvist ett annorlunda uppdrag. Ett försvinnande långt tillbaka i tiden ska utredas, något polisen gått bet på.
Noomi Rapace är riktigt vass som pojkaktige, svartklädde och slutne Lisbeth Salander. Mikael Nyqvist är bra, men karaktären är inte så väl beskriven i filmen. Det tar också tid att komma in i berättelsens nerv och känna spänningen för den som inte läst boken. Har du läst boken blir du säkert inte besviken.
Det blir en bit in i filmen fartfyllt, spännande och brutalt som sällan svenska thrillers lyckas med. Niels Arden Oplev har gjort ett förträffligt jobb med att regissera Män som hatar kvinnor. Tidigare har han gjort den hårda Mordkommissionen som också var välgjord.

Nu till det viktigaste, och jag längtar!
De kommande två filmerna, som baseras på böckerna FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN och LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES, kommer att visas på SVT och distribueras på DVD. Filmerna kommer inte visas på bio.

Tävling



Jag är med och tävlar om Naomi Campbells parfym.
Tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas 16/3-09...

Enormt imponerad!

Ja, nu är jag hemkommen efter att ha suttit i en biosalong i över 2,5 timme. Det resulterade i en jävla träsmak i arslet, ryggvärk och vingliga ben. Men det var det värt, 100 gånger om. För jag är grymt imponerad. Jag tror att detta var den bästa film jag sett - Män som hatar kvinnor.

Den var hemsk & brutal, otroligt spännande, med en gnutta humor och sorg. Allt i ett alltså.
Jag tror, precis som jag sa förut. Att det var lika bra att jag inte hade läst boken, om inte bättre!

Och Mikael Nyqvist, vilken man! Jag har älskat honom i andra filmer, både för att han är en bra skådespelare, och för att han är så charmig när han ler. Och Noomi Rapace då? Hon spelade så enormt bra och jag tycker att hon var stentuff som ens klarade av den rollen. Ja, jag är riktigt imponerad som sagt!


Albin har sovit som en stock när jag varit borta. Bara vaknat några gånger och velat ha nappen. Vi får se hur resten av kvällen och natten blir.

Fredag

Inatt var det lite jobbigt. Albin somnade ju strax före åtta igår kväll efter att han hade ätit. Vaknade några snabbisar då han bara behövde nappen. Sen vaknade han halv tre inatt och ville inte somna om. Så då fick han mat, sedan somnade han, som tur var! Jag själv hade knappt hunnit somna då när han vaknade.

Efter det vaknade han väldigt mycket fram tills att Tommy klev upp med honom vid halv sju. Jag låg kvar till halv elva. Sedan fick Tommy lägga sig och sova ett tag. Det är tur när man har honom hemma så man kan turas om och samarbeta lite. Jag gruvar mig inför Måndag, då Tommy börjar skolan igen och jag är själv. Hur f*n ska jag orka? Det går ju bra att kliva upp på morgonen om man har fåt sova på natten. Men annars?

Just nu ligger mina pojkar på golvet. Tommy spelar lite tv-spel och Abbe tittar på. Hojar till lite då och då.

Om en stund ska Tommys bror Stellan och hans Vicky komma på besök. Gratta Tommy och fika tårta. Blir roligt att träffa dom, när det var ett tag sen sist.

Jag måste skynda mig att diska och ta mig en dusch. Återkommer mera!

Tävling



Är med och tävlar om ett armband från Bracy
Var med och tävla HÄR du också.

Tävling



Jag är med och tävlar hos Vivalaglam
om en plattång och locktång från Empire
Tävlar HÄR du också!

Tävlingen avslutas den 9 mars 2009.

Tävling



Är med och tävlar hos Luran om en budskapsbräda.
Utlottningen pågår till och med Söndagen den 29/3 kl. 24.00.
Tävla här du också!

Tårtkalas

Idag har det varit folkigt, jämfört med i vanliga fall åtminstone. Väldigt trevligt! Det har varit tårta, kakor, kaffe, läsk och en massa surr och skratt.

Resultatet av min middag blev väldigt bra, gud vad gott det är med lax. Jag måste börja göra det oftare.

Just nu är min och Tommys kära vän Dana här. Skitroligt att äntligen få träffa honom, var längesen sist. Minns inte ens när, men över ett halvår sedan iallafall. För han fick träffa Albin för första gången idag. Jag tror att Abbe beundrade honom. När jag satt och matade Abbe med flaskan så gick det bra, så länge inte Dana pratade. Då vred han sitt huvud varje gång, kollade på Dana och flinade  :)

Idag gav jag Tommy pengarna som jag sparat ihop åt Albin i hans egna lilla Nalle Puh-sparbössa. Så han for på banken och satte in dom på sitt konto. Sen ska han föra in dom på mitt konto. Då har jag lite att handla för åt lillgubben, rättare sagt 1300 kronor, inte illa! Det kommer nog gå åt lite den 16:e när P.O.P öppnar deras webshop. Då ska Abbe få lite nya fina kläder tänkte jag.

Imorgon är det Fredag. Då är det nog lugnt över dagen, som jag vet än så länge.
På kvällen ska jag gå på bio med Elin och Lena - Män som hatar kvinnor. Jag hoppas och tror att den är bra. Men har dock inte läst boken. Det kan ju ibland vara till en fördel också, eftersom oftast böckerna brukar vara bättre än filmerna och då kan man bli lite besviken.

Bio - Tävling



Jag är med och tävlar på Filmbloggen.
Man kan vinna biobiljett på SF på 500 kronor.
Var med och tävla HÄR du också!

Tävling



Jag tävlar om en valfri t-shirt hos barnbutiken Ida and Emil
Jag och mina busungars blogg.
Tävla HÄR du oxå!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin



Tävling



Jag är med och tävlar hos Lotta!


Tävling

Är med och tävlar om en snygg klocka hos http://www.festivalbloggen.nu

Var med och tävla här du också vettja!




Tävling



Jag är med och tävlar om en fin mjölkkanna hos Hemma på landet.
Var med och tävla HÄR du också!

Tävlar om väggord



Jag är med och tävlar om väggord.
Tävla HÄR du också!

Dagens Outfit



Body - Lundmyr
Byxa - H&M
Strumpor - Dollarstore


Grattis!

Som jag redan nämnt så fyller min Tommy 21 år idag. Hans pappa kom in en sväng i morse med födelsedagspengar. Han hade inte tid att stanna och fika så han fick med sig en bit tårta att ta hem. Tommys mamma fyller också år idag. Så hon kom hit tills oss, vi bytte presenter, hon fick en liten tavla, ett kort och en rosbukett av oss. Vi drack kaffe med tårta & kakor. Vi surrade lite och hade allmänt trevligt, var roligt att träffas. Elin var också här och grattade dom och fikade lite.

Sitter hos farmor, och är fashinerad av hennes present  :)

Av Elin fick Tommy en snygg Puma-tshirt och av hans mamma fick han pengar, choklad och två bingolotter. Inte illa!
Av mig och Albin fick han faktiskt bara en chokladkaka, en liten prydnad och ett fint kort. Han ska få sin riktiga present så småningom. Han vet vad han ska få, det är en grej jag ska beställa men den var slut för tillfället.

Detta var vad han fick av oss :)


Just nu är mina älsklingar ute på en liten promenad. Jag är trött, slut, småsvettig och har lite ont i huvudet. Har kännt av lite stress i morse och sovit dåligt inatt , då kan det väl bli detta resultat.
Nu tänkte jag gå och börja med middagen. Det blir lax, potatisklyftor och majonäsblandning idag. Mums! Jag var så duktig idag som kom ihåg att ta fram lax ur frysen.

Mina älsklingar på väg ut  :)



Återkommer senare!

Tävling hos Ulrika



Jag är med och tävlar hos Ulrika
om ett presentkort värt 400 kronor på Ekoleko.
Var med och tävla HÄR du också!

Förbered er!

För snart ska jag ha min första tävling här på min blogg.

Det blir roligt, och spännande.

Så håll utkik!  :)

Kväller

Dagen har rullat på i vanlig ordning. Jag och Tommy drog några rundor på dansmattan. Skitkul! Men jag blev svettig som få. Albin verkar älska att ligga och titta på när vi dansar, ligger och glor och skrattar till och med ibland.

Det var samma visa idag när det gällde middagen. Vad dum man är, när man har så mycket i frysen. Det slutade med att Tommy värmde en liten billys pizza. Jag gjorde nudlar och till det åt jag en klick creme fraishe, gurka, tomat och feta ost. Inte så dumt faktiskt.

Albin sover och Tommy har också lagt sig. Jag sitter fast på denna obekväma stol av någon konstig anledning. Men jag ska gå snart jag också, och förhoppningsvis somna inom rimlig tid. Inte halv fyra på morgonen som senaste natten.

Imorrn blir det lite plock och dona här hemma. Dammat och dammsuget är redan gjort som tur är. Men jag måste springa och handla när ica öppnar. Köpa någon present åt min svärmor som också fyller år imorgon, samma dag som min sambo. Sedan blir det väl lite besök som kommer imorrn, hoppas jag. Det blir tårta och kaffe!

Glömde att tala om att jag igår kväll blandade hälften ersättning och hälften mild havrevälling åt Albin. Till hans sista kvällsmål. Jag blandade av den anledning för att prova mig fram, så det inte blir för stor förändring för honom. Han och hans känsliga problemmage, måste jag vara försiktig med. Men det verkade som att det gick bra. Nu hoppas jag att han vaknar snart så att han kan käka. Innan han somnade satt jag och skulle ge honom mat, men han åt inte ens 5 ml innan han slocknade...

God natt, på återseende!

Tävling hos Muppsan



Jag tävlar om ett presentkort värde 200:-
att shoppa tuffa Gangstar kläder för
på Muppsan´s blogg, tävla HÄR du oxå!

Supergratis

Jag har blivit medlem på SuperGratis.
 Där kan man samla poäng och få saker.
Blir medlem du också!

Lenas första tävling!



Jag är med och tävlar hos Axelsmamma
om 1 presentkort värt 250 kronor från gangstar.
Var med och tävla HÄR du med!

Tävlingen avgörs den 4:e April klockan 20.00

Tävling hos Camiie



Jag är med och tävlar hos Camiie om ett spaset från snobben
och en pyjamas från P.O.P.
Var med och tävla här du med!


Tävling



Jag är med och tävlar hos Levinda
om detta fina smycke.
Var med och tävla HÄR!

Bokläsarsugen



Är med och tävlar om en eller flera böcker hos Ango.
Var med och tävla HÄR du också!

Tävling



Är med och tävlar om denna snygga mössa
i Malins blogg.
Tävla du HÄR också!

Tävlingen avslutas 11 mars kl. 20.00!

Mysig slöardag

Idag har vi myst för fullt. Albin somnade strax före tio i morse och samtidigt la sig Tommy för att få sova ett tag. Strax efter halv tolv gick jag in och bäddade ner mig jag också. I hoppet om att få ligga och blunda en stund. Det går nog bara någon minut tills jag hör att det är en liten sötknopp som vrir och väner på sig och hinner knappt börja gnälla så går jag dit. Jag tog honom till våran säng där vi låg och myste en stund alla tre.

Sedan har Albin ätit lika bra till lunch idag igen. Det blev kyckling & grönsaker och en fruktbägare till efterrätt. Han mumsar på riktigt bra tycker jag och jag blir såklart glad.

Tommy kom precis innanför dörren. Han har varit ute med Abbe i vagnen en sväng och dom har hämtat mitt paket på OK. Äntligen är dansmattan här! Nu måste jag bara fixa spel till den.

Tro vad vi ska göra för middag idag då? För ni kan väl aldrig tro att jag gjorde planeringen igår heller?
Tårtorna är iallafall framtagna från frysen så att dom ska hinna tina tills imorgon. Får se vilka som kommer och fikar hos oss.

Nu ska jag göra lite annat... hej så länge!

Tävling



Jag är med och tävlar hos Eiraheidemo
om ett valfritt plagg hos Ekobaby.
Var med och tävla du också!

Tävlingen pågår till den 9/3 kl 18.00.

Tävling



Är med och tävlar i Majbebis blogg.
Man kan få 50 % rabatt på hela köpet hos www.fridolina.se.
Var med och tävla HÄR du också!

Tävlingen avslutas den 16 Mars och
Fridolina har just nu FRAKTFRITT på alla ordrar över 100kr!

Jag har en ovän!

God morgon! Nja, det vette väl fasen? Jag var så irriterad inatt. Först fick jag skylla mig själv att jag inte kom i säng förrän klockan tolv. Men sedan låg jag och lyssnade på mina två prinsar som andades i olika takt och ljudlägen, småsnarkade lite ibland och rörde sig. Jag själv låg och "drömde" om att få bli kidnappad av den så kallade John Blund. Men han var inte vidare trevlig med mig inatt, så nu hatar jag denne John. Klockan lyckades bli halv fyra innan jag somnade.

Och Albin vaknade mycket den här natten, så man kände att man höll på att bli galen där ett tag. Inte på honom givetvis, men i huvudet. Sedan ville minstingen kliva upp klockan 6 efter att ha ätit mat. Så då fick pappa Tommy ingripa. Jag låg till klockan 9. Känner mig som en dödsill, en inlagd! Hungrig som fasen är jag också. Så jag måste gå till köket och se vad det har att bjuda på. Tror bestämt att det får bli ett glas oboy och äggmackor. Jag vet, väldigt onyttigt! Men gott!

Sökte efter mitt paket igår också, det var i Ånge på morgonen igår. Så har jag tur så kanske det kommer till mig idag, dansmattan och korsetten. Vore inte alls dumt det.

Ryggen & nacken värker och magen kurrar!
Sitter just nu och lyssnar på en gammal, men väldigt bra låt av Lutricia Mcneal på Youtube.

Nu ska jag kika vidare här, och göra mig någon frulle så att jag överlever förmiddagen. Tommy gick just och lade sig, Albin somnade också precis. Karin ska passa på att njuta!

Bra tv-kväll

Den här dagen har varit bra. Gubben hade ju som sagt en bra natt, han var jätteduktig. Hoppas att han fortsätter på samma väg.
Han åt bra till lunch idag också, en hel burk mat och en hel efterrätt.
Efter att han hade ätit så var klockan två. Då åkte vi först på BVC. Albin går fortfarande inte upp mycket i vikt. Han vägde nu nästan 7,7 kg och var 68,5 cm lång. På längden står det inte still iallafall.

Sedan for vi vidare till Elin & Edvin. Där var även Lena och Axel, det var jättekul att träffa dom. Inte så ofta det händer. Där blev det kaffe, blåbärskaka och bullar. Edvin & Axel busade för fullt, och småbråkade även lite emellanåt när dom hela tiden ville ha samma grejer.

Här är grabbarna grus, fullt upptagna med deras sysslor  :)


Och här sitter mina två älsklingar och myser med en bok  :)


Vi åkte hem strax före fem, då jag också sprang in och handlade lite. Hade inte en aning om vad vi skulle äta för middag. Det mesta vi har i matväg ligger ju i frysen, och dåliga planerare som vi är så var det ingenting som var framtaget för denna dag. Som vanligt! Så det fick bli kantarellsoppa och mackor. Det var inte så illa pinkat det heller. Men jag måste börja skriva en matlista för en hel vecka, som jag har sagt länge, men som aldrig blir gjort. Det vore smart, lättsamt och enkelt. Skönt att planera i förväg, veta vad man ska äta och ta fram ur frysen så det är förberett. Istället för att stå där i köket och fundera och inte hitta nånting förutom soppa och pasta...

Albin har sovit mellan sex och tio ikväll. Han har nu ätit en flaska och sover igen. Min lilla prins! Hoppas verkligen att han ska sova lika bra inatt igen också, det vore super.

Ikväll har jag sett Unga mödrar, Vänner, Den rätte för Rosing och Desperate Housewives. En helkväll framför teven för mig alltså. Men vi hade även Kajsa och Jim här på besök. Så vi surrade mycket också, och drack kaffe.

Har lite saker att se fram emot den här veckan, för en gångs skull. Annars hittar man ju aldrig på nåt speciellt, så det ska bli roligt att göra nånting. På Fredag ska jag på bio med Elin och Lena och se Män som hatar kvinnor. Då ska Tommy vara hemma med Albin medans. Det var nog 1 ½ år sedan jag var på bio sist.

På Lördag kommer ju pappa & mamma hit, då blir det självklart lite mys med dom och god mat. Kvällen ska vi tillbringa hos Elin & Martin då det blir lite festligt med flera vänner. Blir nog jättetrevligt! Tar mig nog någon stänkare, eller två. Har ju barnvakt hemma som kan hämta också. Som jag redan sagt så är det även 1 ½ år sedan jag drack sist, om man inte räknar med dom två halvfulla vinglasen jag tog i Lördags.

Nu ska jag kika runt lite till, sedan krypa till kojs hos mina grabbar. GOD NATT!

God morgon!

Eller god förmiddag ska man väl säga egentligen. Men det är ju första inlägget för idag, så jag säger morgon.
Natten har faktiskt varit bra, lillgubben har varit jätteduktig! Men ändå var jag som en zombie i morse. Kändes nästan som dom andra morgnarna då man har vaknat en gång i timmen hela natten.

Men Tommy & Albin klev iallafall upp vid sju och jag låg kvar till nio. Då klev jag upp till lilleman och så fick Tommy lägga sig ett tag. Nu är Albin så övertrött och vill inte somna. Jag har just tvättat håret och sitter nu med inpackning. Ska göra någon smörgås efter det. Sen bara göra mig i ordning, plocka lite och ta det lugnt tills vi ska på BVC.

Hej så länge!

Glömde

Har glömt att berätta att vi fick en Nalle Puh sulkyvagn (från jysk) av mamma & pappa.
Albin fick jättefina kläder av min morbror Sven-Olov och hans Ann-Christine. Det var en body, en byxa och två par strumpor.
Och sist men inte minst, så har Albin fått sin andra tand nu. Inte illa va?


Albin sov några timmar ikväll här, vaknade strax före elva och fick medicin och mat. Fortsatte sedan att sova. Det verkar som att det har blivit lite som en rutin nu. Han sover ju fortfarande inge vidare på nätterna. Men det är ju helt underbart att han har börjat sova så här på kvällen åtminstone. Både för honom själv och för oss, att vi får lite "egentid" på kvällen.

Sen kan man ju som sagt inte få allt på en gång. Men jag hoppas att nätterna också blir bättre och bättre snart. Så kanske han så småningom har en helt normal rytm och bra rutiner. Vi får se när han vaknar och vill kliva upp imorrn. Blir det som dom senaste dagarna så blir det väl vid halv sju. Och då tror jag bestämt att hans pappa får kliva upp med honom.

Jag ska snart gå och borsta tänderna, och krypa ner jag också...

Hörs imorrn. God natt!

Hem ljuva hem

Vid halv sex var jag och Albin hemma i Ramsele. Han vaknade när jag bar ut honom ur bilen efter att ha sovit nästan hela vägen. Det var lika bra att han vaknade, så vi fick byta blöja på honom. Han bajsade nämligen just när vi åkte så det luktade litegrann i bilen  :)

Med mig hem hade jag två stycken prinsesstårtor som vi ska ha på Torsdag då Tommy fyller 21 år. Pappa hade köpt dom på Wienerbageriet i stan, som jag bett honom göra. Dom är så billiga där. Dom ligger i frysen nu, vi får se om herrn i huset kommer klara av att inte gå dit och nalla nånting. Han fick iallafall en liten bit innan vi frös ner dom. Och han hade extra tur idag, för innan tårtbiten så fick han en bit smörgåstårta som jag hade med mig från Oppe & Malin.

För övrigt har vi inte gjort speciellt mycket ikväll, som vanligt. Sett på teve, både Unga mödrar, Vänner och lite Familjen annorlunda. Albin ligger och sover i sin säng och har sovit ett tag nu. Tommy ligger och sussar på soffan, med en tidning över huvudet och småsnarkar lite lätt.

Jag har väldigt ont i min rygg. Både efter två nätter i en annan säng och efter resan hem så känns det på. Hoppas det blir lite bättre snart...

Imorrn ska vi på BVC och väga & mäta min lilla prins. Jag tror inte att han har gått upp så mycket, men han kan säkert ha växt lite på längden. Efter det så åker vi nog alla tre och hälsar på Elin med familj...

Längtar redan tills på Lördag, då mamma & pappa kommer för att gratta Tommy i efterskott, och övernattar hos oss. Så nu är det inte så länge till vi ses igen, det känns skönt!

Ciao!

Måndag

Nu är det första dagen på en ny vecka. Det är den så kallade sportlovsveckan här nu och vi är inne på Mars månad. Jag tror inte att det blir så mycket sport, fritid och friluftsliv för mig den här veckan, om jag känner mig själv rätt. Men det är otroligt härligt att Tommy är ledig hela veckan och kommer att vara hemma med oss. Vi kommer nog bara att ta det lugnt, mysa, umgås och kanske hälsa på någon?

Albin vaknade ganska mycket inatt och i morse. Halv sju klev jag upp och gjorde mat åt honom, mamma klev också upp. Hon tog över och sa åt mig att gå och lägga mig. Och det kan man ju inte säga emot? Jag var rätt trött Så jag la mig och hon var uppe med Abbe. Jag klev upp strax före halv tolv. Jag hade hört Albin hoja på en stund. Mamma kom in och sa att han är helt sanslös. Han har inte sovit mer än en kvart sen halv sju och han har ju varit jättetrött, slumrat till tre gånger men vaknat nästan lika fort. Och det är ju Albin i ett nötskal det!

Jag tog ut han i vagnen för ett tag sedan, han somnade på fem röda. Så nu hoppas jag att han kan sova ett tag. Idag är det ju Oppes 30-årsdag, så vi ska nog gå hem till honom sedan och fika lite ska jag tro. Sen ska jag och Abbe åka hem till Ramsele.

Nu har jag varit ut en sväng igen för lillgubben hade vaknat, han somnade om som tur var. Han hade inte sovit tillräckligt länge. Jag tror att det var Oppes katt som hade väckt honom, den rackarn!
Snart kommer Carina, då blir det kaffe och säkerligen lite surr.

Väldigt söt, men jag tycker att han ser lite annorlunda ut här?  :)


Återkommer senare, hej så länge!

Om helgen

Igår blev det lite gjort hemma innan vi åkte. Jag vattnade blommor, dammtorkade lite, plockade en massa, diskade, strök och bytte gardiner i två rum, packade väskan, duschade och gjorde mig i ordning. Nu är det bara Tommy som ska dammsuga, sedan är det nog hyffsat när vi kommer hem. Det känns skönt. Måste stryka gardiner och byta i två rum till bara, men jag har ju kommit en bra bit på väg. Tänk att jag oftast får som mest gjort när man är tvungen och har bråttom. Det är dumt, då man är så stressad.

Jag och Albin anlände hos bror Oppe strax efter tre igår. Då var det bara Oppe, Malin, Olli och Jens där. Efter en stund började vi fika. Kaffe, bullar, kakor, läsk och smörgåstårta - yummie! Efter ett tag kom mamma, och sedan pappa. Danne & Maja, Carina, Kent och Camilla, Tina & Henke, Marcus & Annika, Henke & Helen med ungar travade in efter varandra. Så det blev några stycken. Det var meningen att mormor skulle vara med under eftermiddagen, men hon åkte på någon form av magsjuka stackarn. Så hon kunde inte komma.

Min goknopp i fin skjorta och manchesterbyxor  :)


Går lös lite på saccosäcken  :)


Oppe posar i presenten han fick från mig, Tommy & Albin  :)


Malin och Abbe myser  :)


Vi hade väldigt trevligt, åt en massa gott. Pratade, det blev en massa skratt, kollade på teve och jag drack till och med två glas vin. Har inte druckit en droppe på 1½ år innan. Alla andra klunkade på en massa öl. Jag blev väldigt trött. Mamma gick hem med Albin vid nio-tiden. Jag och alla andra var kvar. Klockan var närmare tolv innan jag gick hem, så jag höll ju ut ett tag iallafall. Och Albin låg fortfarande och sov när jag kom hem! Han hade inte vaknat nånting heller. Så skönt att han kan sova!

Klockan blev halv tre innan lillgubben vaknade och ville käka, helt otroligt. Då fick han ett flaskmål, fortsatte sova. Kanske att han vaknade någon gång och ville ha nappen. Men sov ändå till halv sju. Då gick jag upp och gjorde mat igen, som han bara åt hälften av. Men var vaken och ville absolut inte somna om. Till min förtvivlan, jag som var så grymt j*vla trött. Men det var bara att ta sig i kragen och kliva upp. Vi satt och kollade på teve och hade det mysigt. Strax före nio började han bli lite trött och även hungrig. Så då fick han äta upp den andra hälften som var kvar. Då somnade han, till min stora glädje. Jag hoppades innerligt att han skulle sova en stund så jag också kunde slumra en stund.

Jag la honom i sin säng och jag la mig i min säng. Somnade efter en stund. Vaknade med ett ryck av att han gnällde, kollade på klockan lite snabbt (11.55!!!). Jag fick världens chock och blev glad att han hade fått så bra med sömn, nästan 3 timmar och väldigt nöjd att jag också fick lite sömn. Det behövdes.

Så vi klev upp. Ringde till Tommy en sväng. Sedan ringde vi upp Jessika, som hade ringt två gånger under våran skönhetssömn. Bestämde träff hemma hos hennes pappa. Så jag gjorde både mig och Albin i ordning, packade skötväskan och sedan begav vi oss upp till Forsmo. Där blev det mys och gott fika. Fick även smaka en liten portion dillkött och potatis innan vi for hem.

Det blev en sväng hos Oppe idag igen, men ännu en bit smörgåstårta. Lika god idag, och mättande.
Sedan gick vi hem och pappa kom bara strax efter. Det har bara varit lugnt framför teven ikväll. Vi har sett reprisen på Melodifestivalen och även Så ska det låta som mamma insisterade på. Jag ville ju se Beck-filmen, som jag tror att jag aldrig sett förut. Känner inte ens igen namnet. Och det är konstigt, för man har har ju sett alla andra en si sådär 30 gånger, minst!

Nu sitter jag här och det har tagit lite tid med detta inlägg. Först pratade jag samtidigt med Kristina på msn och fick sitta och se hennes söta lilla brorson i camen. Sedan strax före halv tolv kom mamma in med lillgubben som hade vaknat. Så då gav honom mat och nu sover han igen. Han somnade strax efter sju ikväll. Oj oj oj, min duktiga "nya" pojke, som kan sova på kvällarna! Så himla ljuvligt!

Nu har det redan blivit ett ganska långdraget inlägg känner jag. Så jag ska gå och borsta tänderna och sedan krama kudden. Hoppas också på en lika uthärdlig natt igen!

Det är nu Oppe egentligen fyller 30 också, så ett stort GRATTIS till honom!

GOD NATT!

ALBIN

Idag har ALBIN namnsdag. Och nu är han hela 6 månader. Jisses vad tiden går, min stora knatte.

Nu ska jag gå och kolla på tv. Återkommer senare och berättar om gårdagen...

Hej så länge!

Hjärtat, inte ens 2 månader...

RSS 2.0