Förinta ondskan

Då sitter jag här igen. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga. Mår fortfarande fruktansvärt dåligt. Jag kan inte sluta tänka på den oskyldiga söta lilla ängeln. Jag har det hela tiden i huvudet och när jag tänker lite extra och ser bilden, utan att jag själv vill, så gråter jag. Vad fan finns det för odjur?

Detta är väl säkert inte ovanligt heller, finns väl till och med ännu värre fall. Även om man inte kan tro det när man ser och hör detta. Det är tur att man vet så lite som man vet. Att man inte har varit med om något liknande i sitt liv. Tänk poliser och anhöriga? På klippet säger dom ju att det var ett utav de värsta fall de utrett, poliserna grät!

Jag, som dom flesta andra (normala människor) tycker såklart att de fall som gäller barn, såna här fall till exempel, är det mest fruktansvärda som kan hända. Och nu när man själv är mamma, så är det ju 1000 gånger värre. När jag såg detta klipp, på denna lilla flicka, så tänkte jag på Albin. Han är ju bara lite äldre. Hela mitt hjärta grät.

Det borde uppfinnas en maskin. Där det finns en knapp, som man kan trycka på för att förinta alla onda människor av olika slag, all ondska i hela världen! Dom borde hamna i helvetet, om det nu finns en sådan plats så borde den ägnas åt dessa psykfall. Vilken trygg och bra värld det skulle bli? Idag blir man ju snart inte förvånad längre, blir bara värre och värre för var dag som går. Och inget kan man göra åt det. Sorgligt!

Det borde finnas ett "körkort" för att få skaffa barn. För det finns så grymt många som blir med barn och föder dom, fast dom inte borde. Jag blir vansinnig!


Funderar på att gå och lägga mig snart. Är grymt trött och har varit det hela kvällen. Albin har sovit sen strax före åtta. Vi har tittat på teve och haft Tomas på besök. Tommy gick nyss och lade sig. Jag ska väl bara kika runt lite först.
Fick paketet från Linus och Lotta idag. Albin fick prova dopklänningen, den satt som handen i handsken. Nu är det bara att hoppas att han inte blir så mycket tjockare på 1-1,5 månad. Den var iallafall jättefin på min prins.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0