Imponerande pojk, skrytande mor

Den här dagen har spenderats med min kära vän Cissi och hennes lilla Alice. Och med mina barn förstås! Det har lekts, mysts, surrats, busats, ätits och fikats. Vid middagstid kom även Alices pappa och så käkade dom här allihopa. Tommy grillade hamburgare och parisare. Klockan var närmare åtta när dom åkte hem, så trevligt! Lite trist att Hilma var så hemskt grinig bara...Jag blir iallafall väldigt imponerad över min pojke som leker så himla bra även med små barn och är så duktig. Albin är ju ändå 5,5 år och Alice 2,5. Dom har varit med varandra i typ sju timmar idag, lekt mest hela tiden och haft väldigt roligt. Inget bråk eller grin, inga problem alls. Härligt!


Den tredje dagen

Började vid 5 i morse. Kanonväder idag igen, redan vid halv nio tog jag och barnen en promenad genom byn. Efter det blev det fika och lek för Abbe ute på altanen. Vänner kom på besök. Vi hämtade Abbes kompis Max på dagis vid 12-tiden och dom fick leka i närmare sex timmar. Så nöjda och glada hela tiden!Tommy kom hem väldigt sent från jobbet, vi hann typ bara träffas lite snabbt innan jag & Abbe for iväg till gymmet. Det var benen som fick sig en omgång och jag gruvar mig lite för morgondagen. Det lär bli nog tufft bara att gå på toa. 

Nu är det tredje dagen i rad som jag både promenerat och gymmat, känns som att jag kanske kan vara på gång nu. När prinsen hade somnat blev det en dusch och sedan, äntligen, Greys! Tackar för inspelningsbar box...

En bra dag

Idag har jag bland annat tagit två promenader med Hilma i vagn, hälsat på kollegorna på gymmet, ätit sallad och druckit kaffe ute på altanen, varit med Abbe hos våra vänner Anneli & Max en stund och när alla hade lagt sig här hemma for jag på gymmet för lite träning. En bra dag! 


Som grädde på moset - när jag loggade in på skatteverket ikväll och såg att jag kommer få tillbaka en ganska bra slant. Det hade jag aldrig trott, väldigt skönt. Var nästan redo för restskatt i år...
 
Nu måste jag försöka sova. Imorgon är en ny dag som man inte vet när eller hur den börjar. Hoppas iallafall på samma väder som idag, det gör mycket med humöret. Godnatt!

Tillbaka till brottsplatsen

Idag direkt efter middagen for jag & Abbe till gymmet. Nu var det ett tag sen sist. Jag började med 15 minuter crosstrainer och lite armar. Sedan ville Albin att vi skulle vara med på kick-boxningen en stund. Sagt & gjort, och vi hade riktigt roligt. 


Ännu en dag med lite värdefull mor-och-son-tid alltså. Känner redan nu att det kommer kännas ordentligt i kroppen imorgon. Nu måste jag verkligen komma igång, på riktigt!


När jag hade lagt en trött, ren och fräsch prins var det dags för mig att duscha. Efter det kollade jag på det som var kvar av hockeymatchen. Färjestad vann till slut i förlängningen, så nu är dom vidare till semifinal. Härligt!
Dejt med prinsen

Åh vad man uppskattar såna här speciella tillfällen, då jag och Abbe gör nåt för oss själva. I eftermiddag var vi på bio och såg Tingeling och piratfen. Vi hade våra vänner Anneli & Max bredvid oss, mumsade på popcorn & dricka och hade riktigt mysigt. Önskade nästan att filmen hade varit lite längre... 
14 månader

Ja, det här med tiden alltså. Det var över en månad sen jag skrev nåt här. 
Hilma har blivit 14 månader och har faktiskt lyckats vara frisk ett par veckor nu. Annars är allt sig likt med det mesta. Hon surrar dock mer och mer. Hej, mamma, pappa, titta och tack är några ord hon använder ofta. 


Det pratas mycket i telefon, med dom flesta saker, t.o.m limpmackan. Det kryps mest hela tiden, antagligen för att det går mycket snabbare än att gå. 
Hon har haft 16 tänder i en månad och vet hur man använder dom. Brorsan har fått sig ett och annat bett.


I onsdags var vi på BVC och tog 1-årsvaccinet, som blivit försenat pga sjuka. Passade då även på att kolla längd & vikt vilket visade 76,5 cm och 8830 gram. Normalkurvan på längden och lite under på vikten...
RSS 2.0