Jag är en adidas-älskare!

Senaste tillskotten i min garderob
 



 
Och denna väntar jag på
 


Älskade 4 åring!

Tänk vad tiden går fort, våran lilla prins är nu 4 år! Det var en förväntansfull kille som vaknade med ett leende före klockan 6 i morse. Elva paket hade han att öppna, det gick fort och han blev nöjd. Framför allt med playmobil-bussen just då för resten var inte så roliga saker. Sedan blev det dagmamma och jobb. Vi tog med glass till henne som barnen kunde äta tillsammans efter lunch.
 
När jag kom hem efter klockan fyra var grabbarna redan hemma. Då fick Abbe fler paket, det bästa - Nintendo Wii med Wii Fit och några andra spel. Minen var oslagbar, underbart att se! Han började såklart spela direkt. Och jag började plocka, dammsuga och fixa kaffet. Efter en stund kom finbesöket. Då blev det ännu mer paket. En jättefin dockvagn av mamma & pappa, ett Cars-spel till Nintendo Wii av Carina med familj och en docka med vällingflaska av mormor. Han älskade allt och bestämde att dockan skulle heta Petter. Det var matning, promenader med vagnen och gulligt prat. Albin kommer nog bli en duktig storebror ♥
 
Kajsa & Kim kom förbi en sväng och grattade honom med fint kort och en sopbil, vilka goa vänner. Bästa Malin kom också in och sa grattis och myste lite. Prinsen var helnöjd när det var läggdags, hade Petter bredvid sig i sängen lyssnandes på Emil i Lönneberga och somnade strax efter nio!

 
Paketöppningen i morse...


Några presenter...
 

Den fina vagnen, Petter och vällingflaskan ligger däri :)
 

Snygging!
 

Gott med tårta!
 

Somnade som den prins han är...
 

RSS 2.0