Gilla gilla gilla torparköket!

 

Imorgon avgörs kökstävlingen. Gå in HÄR och rösta på Elins torparkök!

Hon har nu stor chans att vinna ett presentkort på 20.000 kronor.

Gilla tre gånger, helst från varenda dator ni hittar!

Tack på förhand!


Läggdax!

Det tar verkligen på krafterna att ha en massa värk. Och inte nog med det, jag är även så jävulskt snussugen att jag blir tokig!!! Borstar tänderna nu och trycker upp toapapper under läppen. Det är nog bäst att jag går och lägger mig snart. Saknar sambon också, som jobbar borta hela den här veckan. Men tur att det är sista veckan innan han & Abbe får semester. Imorgon är det Onsdag, jobb för mig och dagmamma för Abbe som vanligt, sen får vi se vad som händer. Godnatt!
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

Så skön!

 
 
 
 
 
STIFTELSEN - VART JAG ÄN GÅR
 
 
 
 
 

Tävling hos svägerskan

 

Tävla inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG om ett presentkort värde 400 kronor från ROFA DESIGN.

Tävla du med HÄR!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obeskrivlig kärlek

Det går inte att beskriva kärleken till sitt barn...
 
 
 
Mitt allt  ♥

Något att se fram emot...

Gud vad jag ser fram emot min första riktiga semester någonsin. Jag jobbar denna vecka och nästa, men sedan blir det 4 veckors semester med mina älskade grabbar. Det ska bli helt underbart! Vi kommer spendera tid i Myrdalen, även i Forsmo, fiska, bada och umgås med familjerna. Mest bara ta det lugnt och njuta. Får bara hoppas att sommaren kommer på riktigt snart och att vi får bra väder.
 
Det kommer iallafall bli en liten semestertripp till Stockholm, antagligen vecka 30. Då ska Abbe få gå på Skansen och Gröna Lund, det ser vi såklart också fram emot. Gud så nöjd han lär bli! 
Den här midsommar-helgen fick man en liten försmak av semester då vi befann oss i Myrdalen, vi fick koppla av, umgås med familjen, nära & kära, se lyckliga ungar och ha kanonväder...
 
 
 
 
 

Bror & Syster

Dom fina som firades igår
Min bror Daniel och min allra bästa vän ("syster") Camilla
♥♥♥
 
 

Midsommar & Bildbomb

Vi har haft en helt underbar helg, om man bortser från alla satans mygg som höll på att äta upp en och göra mig psykiskt störd. Vi åkte till vårat smultronställe Myrdalen i Torsdags där även Elin och Kennet med familjer befann sig. Det blev surströmmingspremiär för i år, svärfar var också med. Gött! Senare på kvällen blev det kortspel. Allmänt trevligt alltså. Att umgås med våra familjer, nära & kära är ju alltid bäst!
 
Fredagen började med att Abbe sprang upp från sängen för att börja leka med Edvin direkt klockan halv sju på morgonen. Det var kanonväder, det blev lite fiske, midsommarstången gjordes och en massa roliga saker för barnen som Kennet & Jonna hade ordnat. Dom var så nöjda efter att ha fått vaska fram guldstenar, fått alla rätt på deras tipsrunda, haft ankrace i bäcken, hittat skatten på skattjakten och fått bomba farbror/morbror Kennet "vikingen" med vattenballonger. Verkligen jätteroligt, tack söta ni för allt ni gjorde för grabbarna!
På kvällen grillade vi goda grillspett. Tyvärr blev det aldrig någon dans runt stången, myggen gjorde det outhärdligt så vi fortsatte firandet inomhus. Än en gång blev det kortspel när barnen hade lagt sig.
 
Lördagen ägnade vi mest åt att plocka ihop, packa alla våra saker och städa. Då var det bara att fara hem och göra oss rena, packa om väskan och bege oss till nästa firande hemma i forsmo. Min bror och min bästa vän "syster" hade gemensam 30-årsfest hemma hos brorsan. Det var supertrevligt. Gott att äta, bra sång, roliga lekar och härligt umgänge. Somnade närmare 4 i morse så jag känner mig ganska seg, trots att jag var
nykter...
 
 

Dagens första

Helt underbart, det är Fredag och kanonväder (än så länge)! Fick dricka dagens första kaffekopp ute i solen här på jobbet. Man blir verkligen piggare och på bättre humör när det är bra väder.
Jag ska försöka städa lite här idag igen. Är helt slut efter gårdagens städ, kroppen är ganska mör. Det värsta är ju att det ska göras en massa hemma sen idag också! Men men, en sak i taget!



Min utmaning

I åtta dygn har jag nu varit helt utan nikotin! Har bara använt mig av Onico - nikotinfri snus. Det är ju synd att den är minst lika dyr som den vanliga och fräter ännu mer på tandköttet. Men iallafall nyttigare på nåt vis. Och jag måste ha nånting under läppen som ger känslan av snus. Jag tycker detta är hemskt jobbigt, inte det minsta enkelt och känns inte bra för fem öre. Men jag känner mig åtminstone duktig! Detta är verkligen en utmaning, jag måste klara den!




Rösta på torparköket!

Min fina svägerska Elin är med och tävlar på hemnet med en bild på deras mysiga torparkök. Var och en kan gå in och rösta tre gånger per dag. Man klickar så att det blir ett hjärta på bilden. Du röstar HÄR!




I väntans tider...

Jag funderar mer och mer för varje dag hur det går med min iphone. Det är ju två veckor sedan jag skickade in den nu. Och när jag gjorde felsökningen så fick jag en länk på mailen, via den länken kunde jag följa mitt ärende och se hur det går. Men där står inget efter den 1/6. Så jag vet inte alls, jag måste nog höra av mig till dom snart... Ni som har skickat in "trasig" telefon (iphone), hur lång tid har det tagit tills att ni fått tillbaka den?





Måndag den fjärde Juni

Ny vecka, nya tag! Hade svårt att somna inatt och vaknade samtidigt som Abbe vid 06:30 i morse. TRÖTT var bara förnamnet. Men samtidigt skönt att ha lite tid på sig så man slipper stressa med allt. Synd att jag inte blir pigg av kaffe, för under morgonen/förmiddagen på jobbet drack jag 4-5 muggar! Sen lunchade jag med Lena på bageriet.

Det var jätteroligt att få umgås med min älskade Camilla i helgen. Det bästa är att jag får umgås med henne nu till helgen igen, hela två dagar! I övrigt så var det inte så roligt slut på Lördags kvällen, tänker inte gå in mer på det...

Stor Big Brother-fantast som jag är så var det med blandade känslor att det tog slut igår. Lite tråkigt, men även ganska skönt att inte vara så fast. Förutom den vecka vi var utan tv så har jag nog inte missat ett avsnitt. Jag är glad att Hanna vann, hon var värd det! Men mest med tanke på hennes barn, hon behövde nog pengarna mest. Jag kunde nästan inte hålla tårarna inne. Och jag blir så glad när jag ser Hanna & Roddan tillsammans. Hur gullig är han inte, Rodney-björnen?



~*~  GRATTIS HANNA  ~*~




God kväll första Juni

Första Juni har nu gått. Arbetsdagen flöt på. Cyklade hem, trött och hungrig som tusan. Men jätteglad över att mina skor hade kommit i postlådan idag och dom passade perfekt! Körde en omgång blekning i håret igen. Imorgon blir det nog till att försöka hitta någon bra toning att slänga i, för detta är inte vackert. När jag var klar med håret och hade duschat for vi till Edsele, där min bil stod klar hos mekanikern. Sen köpte vi med oss mat från pizzerian hem. Det smakade ljuvligt med en kebabrulle må jag säga! Även lite Fredagsgodis senare på kvällen.

Abbe var väldigt svår att lägga ikväll, vilket utbrott han hade, oj oj oj! Men till slut så, efter lite skönsång från mamman somnade han till slut gott. Jag & Tommy har tittat på Let´s Dance och Big Brother. Det blev tyvärr ingen sminkning ikväll då Elina inte hade fått veta läxan än.

Imorgon när vi kliver upp tänkte jag att vi ska mysa med frukost framför teven. Sedan packa, göra oss i ordning och försöka komma iväg i bra tid till Trolldalen. Vi ska hinna umgås med mamma en stund innan hon far o jobbar klockan 14. Det är nämligen cruising i stan också, den ska vi givetvis på. Tommy ska nog cruisa runt i bil med polarna hela kvällen. Jag ska istället umgås med min älskade Camilla, tänkte bjuda ut henne på en bit mat på kvällen. Abbe får vara hemma med morfarn, vilket han nog kommer tokgilla!

Nu är det snart dags för sängen, så godnatt!



Grabbarna på väg på äventyr


Svettig och nöjd

Sitter nu väldigt svettig, dricker vatten och försöker ladda för lite dammsugning. Det blev 30 minuter på crosstrainern. 3,7 kilometer och 332 kalorier, är helt slut. Men jag får lov att vara ganska nöjd med tanke på att jag inte gjort nåt sånt på jättelänge och var egentligen sjukt trött redan innan jag ställde mig där. Som jag brukar säga till många andra - Allt är bättre än inget!



Goddag första Juni!

Tröttmössa i morse tog jag cykeln och susade ner till jobbet så tårarna forsade. Har redan stoppat i mig lite lunch och en god aloe vera-dryck för att sedan ta mig in till gymmet en stund nu under lunchen. Det var nog månader sedan jag stod på crosstrainern sist, men idag ska jag banne mig på´t. Sedan ska jag väl städa lite här...

Det är Fredag, så klockan 16 får jag helg, vilket känns underbart! Ikväll ska jag bli sminkad hemma hos mig av en tjej som går sminkskola i Stockholm. Ska bli jättekul, jag älskar ju att bli sminkad! Får fixa lite godsaker och så tittar vi på Let´s Dance-finalen medans...



RSS 2.0