Lördagsnöje & Lördagsmys

Dagen började väldigt tidigt efter en dålig natt. Men som tur var så klev Tommy upp med Hilma så jag fick ligga kvar en stund. Det är iallafall mysigt att ligga vaken och titta på sin lilla familj när dom sover bredvid. Även om det är väldigt trångt och besvärligt att sova själv.


Sedan var det tänkt att jag skulle storstäda huset idag men det blev grovrengöring av kylskåpet istället, vilket tog flera timmar. Vilket lördagsnöje! Men nu är det iallafall rensat, lite ordning & reda och väldigt rent & fräscht.


Mer än så hann jag inte. Vi tog hem kebabrullar till middag och såg hockey på teven, det blev vinst för Sverige!


Tommy gjorde en fin och god äppelkaka med vaniljvisp. Abbe mådde riktigt gott på våran säng med dator och lördagsgodis. 


Valentins dag

Jag & Abbe åt god lunch med Kajsa idag. Hilma var såklart också med, men hon fick bara titta på, gnaga på en hårdbrödmacka och leka lite. Otroligt nog så gick det ovanligt bra. Vi köpte med oss en matlåda hem till Tommy som jobbade hela dagen.


Sedan handlade vi lite smått & gott till kvällen. Abbe fick två nya filmer som alla hjärtans dag-present. Och vi fick en superfin teckning av honom. Det finns så mycket kärlek i den killen! 


Senare var grabbarna i ishallen och Hilma fick sig ett bad. Det är så underbart att hon äntligen gillar att bada, efter att ha avskytt det i cirka ett års tid. Nu kan man göra det som lite tidsfördriv också ibland.


Ja, så har våran dag sett ut i det stora hela. Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag! Imorgon väntas en välbehövlig storstädning här hemma, förhoppningsvis...

Längesen sist - Lägesrapport

Ja nu var det drygt en vecka sen sist, men här händer inte särskilt mycket. 
Vi var iallafall på vårdcentralen med Hilma i Onsdags och tog prover. Så nu går hon på penicillin, IGEN. Det var även dags för 1-årskontrollen vilket visade att hon vägde 8440 gram och är 75 cm lång. Lilltjejen våran! Det blev såklart ingen vaccinering eftersom hon redan hade hög feber och var så sjuk...


Och nu då... Hon har varit feberfri sen i Fredags vilket är skönt men hon har verkat må nästan lika dåligt ändå. Knappt ätit, varit trött och hostat så hon kräkts. Snoret & rosslet är kvar, men det har varit lite mindre hosta idag. Det värsta just nu är nog magen, som blir helt åt helsike av medicinen. Så här ser vardagen ut. PC tre gånger om dagen. Diarrér. Försöka få i lite gröt, lite mat, lite välling. Amma. Sova lite. Trösta och bära. Osv.


Älskade lilla barn! Vad jag önskar att hon ska få bli frisk nu och framför allt en nöjd unge!

RSS 2.0