Sista Mars

Helt otroligt att det redan är sista Mars, imorgon går vi in på en ny månad. Så härligt att vår och sommar närmar sig. Trots att vi nu fått snö och kallgrader igen. Idag har vi dock kanonväder, det är minusgrader, men sol och helblå himmel. 

Igår efter jobbet gjorde vi egen pizza till middag, sen slappade vi bara i soffan och myste hela kvällen. Jag var så trött att jag inte ens tog fram datorn, därför blev det ingen bloggning. Men jag har ju varit ganska duktig annars den här veckan tycker jag. Ska försöka fortsätta så!

Nu håller jag på att plocka lite här hemma, fixa med all ren tvätt. Det är bara sådär att jag inte vet vart jag ska börja. Måste ladda för att dammsuga iallafall. Poppar därför massa bra musik, vad skulle man göra utan musiken?? Svärfar var hit i morse och gav Abbe ett påskägg och drack en kopp kaffe. Så nu har vi en nöjd son som äter götta medans han spelar hockey på tv-spel. 

Sedan ska jag packa väskan då jag & Abbe ska åka till Trolldalen för ett dygn med momma & moffan. Måste såklart passa på att träffa mina bröder med familjer också. Nä nu måste jag sätta fart här!



Familjen Annorlunda?  :)


Avundsjuka

Min mamma var i Stockholm i Lördags och fick träffa den här underbara kvinnan.
Hon skickade detta mms till mig, och ja, jag blev faktiskt avundsjuk...



Min idol - Maria Montazami


Påskfudge

Tro om dessa skulle vara goda? :)




Tatueringar

Inte nog med frisyrer så är jag nu i tatueringfunderingar och blir alldeles snurrig. Ska nämligen tatuera mig någon dag nästa vecka, hos en kille som kommer hit till byn från Stockholm. Han är väldigt duktig och har bra pris. Men jag har varken bestämt mig för vad jag ska ha eller vart den/dom ska sitta. Det är så svårt för det är så mycket olika saker jag är sugen på, men det är inget man ska förhasta. Man måste vara helt säker, eftersom det är tänkt att man ska ha dom livet ut. Det enda jag är säker på är att jag ska ha Albins namn någonstans, men vart? Och vilket "typsnitt"? Nu gäller det att leta som en galning på nätet och tänka så det knakar. Det känns väldigt roligt och spännande iallafall!




Detta fina par...

... damp ner i postlådan idag. Mitt senaste fynd på tradera - DC-skor för 250 :- (som ser helt oanvända ut). Det är storlek 28, till Abbe förstås. Dom satt bra och prinsen blev nöjd...




Före och Efter

Hade ju i princip nästan lovat före-och-efterbilder och det finns vissa som är extra nyfikna ;)
Det blev inte dom bästa bilderna men här kommer dom!
Håret före såg värre ut än vad bilden visar, och efteråt ser det bättre ut än vad bilderna visar...


FÖRE



EFTER




Och SÅ HÄR såg det ut för cirka 1,5 månad sedan


Onsdag

Har en jäkla värk och är väldigt trött. Varit vaken sen klockan sex i morse och har suttit mer än vanligt. Det blev 3 timmar hos frissan. Vi började med en blekning, som inte tog lika bra som vi hade hoppats på. Efter det klippte vi av rejält - JAG VAR TUFF! Där bak tog vi nog bort nästan 25 cm. Det blev som en page, fast lite längre framåt och kortare bak i nacken. Sedan slängde vi i lite färg, kan inte säga vad jag har för färg eller nyans nu men bilder kommer nog ikväll. Färgen är iallafall någorlunda lik nu i hela håret, det var ju huvudsaken. Det enda är att jag nu alltid kommer vara tvungen att fixa till det om det ska vara fint, eller så får jag sätta ihop det i en liten toffs. Men jag är nöjd!
Jobbar till klockan åtta ikväll. Nu ska jag äta lite middag o småstäda lite här innan det börjar komma folk...


Frissan

Imorgon bitti måste jag ställa klockan och kliva upp tidigare än vanligt. Jag ska nämligen till Junsele för ett besök hos frissan, det besöket lär nog ta några timmar. Ska färgas och klippas, väldigt spännande! Kan bli hur som helst. Kan kanske bli blond, eller brun, eller både och, eller röd? Kan behålla långt hår, eller klippa av hälften eller bli korthårig? Det återstår att se hur tuff jag är. Det är bara synd att jag har så himla fluffigt, självlockigt och frissigt hår. Annars hade jag haft fler möjligheter och mycket lättare att bestämma mig. Men man är ju aldrig helt nöjd med sitt eget. Det ska i vilket fall bli roligt att bli ompysslad några timmar... Just nu ser jag ut som en eldflamma med ungefär fem olika nyanser, pga att jag blekt bort det svarta. Blev bara så sugen på en förändring! Kanske bjuder på före-och-efterbild imorgon, ifall jag är någorlunda nöjd :)




Tapetdjungeln

Ja jag sitter och kollar tapeter på nätet. Försöker få inspiration, försöker hitta något bra, men blir bara mest snurrig. För det första så är det ju rena djungeln, finns hur mycket som helst att välja på. Och för det andra så är jag en väldigt velig människa - ingen bra kombination. Dessutom så har jag inte riktigt bestämt mig vart eller hur jag ska ha, då blir det genast ännu svårare. Det enda jag vet är att det ska vara vitt/ljust. Det får gärna vara mönster i, men helst ganska diskret. Ni får gärna tipsa om sidor eller speciella tapeter om ni vet något. När jag åker till Sundsvall på påsk-helgen ska jag iallafall kika på Rusta, dom har mycket fina tapeter och jag har hört att dom är bra, dessutom väldigt bra pris.


Här är en jag gillar från Rusta. Funderar på att ha den antingen ovanför panelen i köket (om det inte blir för mycket?) eller som fondvägg i vårat sovrum...




































Vad tycker ni om den?


Två av dom bästa...


... killarna i världen och dom är mina ♥


Vad har du i magen mamma?

För några dagar sedan satt jag & Abbe och myste i soffan när han börjar stryka, känna och klämma mig på magen och frågar "men vad har du i magen mamma?". Jag svarade "den är nog bara full med mat". Då säger han "näe, de är en bebis! med ett leende. "Haha nä" säger jag skrattande. "Jooho" säger han, gör till en bebisröst och säger "jag vill ju ha en lillasyster". Tänk om man kunde ge honom det i påskägget i år :)



En kanonhelg!

Ja vilken helg vi haft! Jag var ledig från jobbet i Fredags, vi kom iväg vid 9-tiden. Gjorde ett stopp i Övik där det var planerat (sen flera veckor tillbaka) att vi skulle gå på Paradisbadet. Men Abbe ville tyvärr inte. Och han hade alldeles för lite tålamod och för mycket spring i benen, så det gick inge vidare att gå på stan heller. Har aldrig ätit så fort i hela mitt liv tror jag, åt upp en hel pizza och drack upp en hel dricka på kanske högst 10 minuter. Inne på leksaksaffären mådde han som en kung. Han fick välja vilken leksak han ville, till rimligt pris förstås, och det blev en brödrost. Jag fick gå in för mig själv på Gina Tricot i 10 minuter, köpte ett par leggings, ett linne och en tröja. Sedan åkte vi vidare mot Umeå och Kennet med familj. Resan gick bra. Underbart när vi väl var framme. Myste massa med söta lilla Linn. Abbe trivdes jättebra direkt och lekte med sin nya brödrost. Det bjöds på god middag - Tjälknul, potatisgratäng, rödvinssås och sallad. Sedan godis och kortspel med Tommys & Kennets bror Magnus som också tittade förbi.

Lördagen började med god frukost. Sen ett besök på Leos Lekland. Där tog det bara 5 minuter innan Abbe gjorde illa munnen så blodet forsade, men han fortsatte leka ganska snart. Efter 2 timmar där åkte vi vidare till stan där vi åt en sen lunch och strosade i lite affärer. Albin skötte sig jättebra! Är så imponerad av hur gullig han varit mot Linn och hur förtjust han varit i henne. Han har pussats, kramats och gullat en massa, puttat runt på henne i gåstolen, lekt med henne och plockat upp hennes saker hela tiden.
Vi for hem, slappade i soffan och Jonna pysslade lite med Albin. Vi tog det bara lugnt. När barnen hade somnat smaskade vi på godsaker och tittade på en film - "In Time", som var helt okej.

Söndagen åt vi frukost i lugn och ro, packade ihop allt och gjorde oss i ordning. Vid 11 sa vi adjö och åkte mot Vännäs och min bästa vän Jessika, hennes Micke och deras söta lilla Stella. Gud vilken goding! Ännu mera bebismys. Det blev lite fika och surr också såklart. Efter två timmar åkte vi hemåt, resan hem gick ännu bättre.
Vi har som sagt haft en kanonhelg, men det är alltid lika skönt att komma hem. Saknar dom redan dock!
Bjuder på lite bilder.



Abbe & Jonna i full fart :)


Jag, älsklingen och sötaste Linn ♥


Goa glada gumman Linn :)


Linn növlar Abbe och båda har lika kul :)


Albin myser med Linn, och ser ut att njuta ♥


Vilka ungar ♥ (Här ser man lite av Abbes fläskläpp)


Kennet och Linn :)


Jag myser med sötaste Stella :)


Fy så söt man kan vara!


Fina familjen ♥


Godis man blir smart av?

Abbe frågar mig : "Mamma, vad heter det här godiset?
Jag svarar : "Smarties".
Abbe säger : "Såna blir man ju smart av".



RSS 2.0