Näst sista dagen

Tänk vad lustigt det kan vara. Igår var jag så less för att bilen inte gick att köpa, ifall man mot all förmodan ville åka nånting. Idag fixade Tommy och hans pappa felet och jag har haft motor/kupevärmarn i hela dagen och kvällen. Men då åker vi ingenstans ändå. Jag har varit supertrött och Albin med. Han har dessutom varit fruktansvärt grinig, haft problem med magen, vi hade en väldigt jobbig natt också. Så jag kände helt enkelt inte för att klä på oss och fara ut nånting, egentligen hade man ju behövt handla lite eftersom det nu blir stängt i två dagar, men icke! Det fick bli en hemmadag hela dagen igen, trots att det "bara" varit mellan 14 och 17 grader kallt. Albin somnade strax efter halv sju ikväll, så tidigt tror jag aldrig att han har somnat nån gång. Men han var nog helt slut och glad var jag för det, för jag hade längtat till den tidpunkten sen i morse... Nu sitter jag frusen som attan under täcket med kläderna på och kikar lite i kataloger - harmoni! Fick ju nya Jotex och Halens idag, så nu finns det mycket att ägna sin lilla ensamtid åt. Tommy jobbar, får se när han slutar idag. Men i vilket fall så känns det underbart att han är ledig imorrn och på Fredag... Hoppas ni haft en bra dag, näst sista dagen år 2009?

Vinterviken

Ja nu har det blivit smällkallt här igen, det var - 24 när vi klev upp i morse. Så man vill inte vistas ute. Inte nog med det så hade handbromsen frusit fast på min stackars Mondeo, så den kan vi inte använda nåt idag. Inte för att jag hade planerat det heller, men ändå. Så idag blir det bara en hemma-inne-dag för mig och Abbe. Tommy åkte till jobbet före halv ett och jobbar eftermiddag, så han kommer hem sent ikväll.
Innan han åkte på jobbet så fick jag ta sierran (våran andra bil) för att åka och handla. Köpte lite godsaker åt mig själv för ikväll - te, olika ostar och kex. Det blir mys framför teven när Abbe somnat för natten!
Just nu ligger Albin och sover sin lur och lär nog vakna snart, eller han måste vakna snart! Då blir det någon mat till honom, sedan lek och bus som vanligt. Får se vad vi hittar på...



Tänkte bjuda på några vinterbilder från oss på "Viken" som togs med mobilen igår. Då det "bara" var 12 grader kallt...



Det fina huset - vi bor nere till vänster där det lyser en stjärna


Mina älsklingar som skottade bort massa snö


En massa snö runt den stora tallen mitt på gården


En stor kulle av snö som blivit skottat av traktor


Suddig bild på sötnosen, han har ju svårt att vara stilla :)


Snö på grannens bil

 

 


En julklapp

Idag fick Albin ännu en julklapp, en liten motorsåg (Husqvarna) av sin farfar. Den är väldigt rolig, för den låter och bandet snurrar runt, precis som en riktig. Det kanske blir motorsågsmassakern här hemma idag? :)


Här testar han den med sin pappa ♥


Blivande hockeyproffset






Våran älskade Albin med sin mormor och sin nya "hockey"hjälm


Stora grabben!

Våran lilla bebis blir ju hela 16 månader idag. Tiden bara rusar förbi oss. Nu springer han, slänger saker i sopkorgen själv, klättrar upp överallt, surrar för fullt, "sjunger" och gör rörelser, leker kurragömma & tafatt, går hos dagmamma och han förstår otroligt mycket. Albin är ju såklart inte någon bebis längre. Men han är våran prins, så länge vi lever! Tyvärr så äter han fortfarande dåligt och sover mellan oss på nätterna, ingen förändring där inte. Lika vild som vanligt är han och har samma hemska humör, men kan dock lyssna nån gång ibland när han känner för det... Han är iallafall den sötaste killen i världen om ni frågar mig! :)

Harmoni

Ny vecka igen! Klockan har slagit över till Tisdag och jag är vaken på övertid som vanligt. Nu har vårat modem gett upp och gått sönder helt, vi har ju haft tur att det gått så här pass länge. Men nu vet jag inte när vi kommer ha internet igen. Det blir till att använda mobilen. Bra att det är gratis surfing under mellandagarna iallafall. Dagen har varit relativt lugn. Albin har dock varit extra grinig både igår och idag, tror att han haft ont i magen. Jag har ingen aning om vad han har ätit som gjort honom så trög. Hoppas det blir bättre imorrn iallafall. Men vi har lekt, myst, varit ute en sväng då Albin fick hjälpa pappa att skotta och parkera om bilen, han lekte gott ute i snön, vi har ätit och sovit en härlig lur mitt på dagen. Vi har även hälsat på våra kompisar Anneli & Max och var där i 2,5 timme på sena eftermiddagen. Tiden gick väldigt fort, men vi hade väldigt trevligt. Grabbarna lekte, mest för sig själva, bråkade lite om leksakerna emellanåt. Vi fikade och surrade, som kvinnfolk oftast gör... Strax före sju for vi därifrån, in en snabbis på affären innan den stängde för att köpa lite förnödenheter till mamma mig. Sedan förberedde vi allt här hemma och lillhjärtat fick lägga sig. Sedan hade jag fullständig harmoni, lugnt, skönt, tittade på tv och bläddrade i mina nya kataloger Ellos och H&M. Nu ska jag snart försöka sova, med min lilla prins som redan sover sött intill. Tommy har inte kommit hem från jobbet än, får se hur mycket klockan blir... God natt!

Strålande jul!

Har varit dålig på att uppdatera, har verkligen inte kännt varken ork eller lust.
Nu är det snart Måndag igen och julen är över, den har gått i rask takt tycker jag. Men vi har såklart haft himla trevligt som vanligt. Det började med att jag och min lilla familj packade med oss allt och åkte till Trolldalen dagen innan julafton. Där hos mamma & pappa blev det middag, lek, mys, fika och uppesittarkväll med bingolotto. Jag vann 100 kronor, så man fick ju tillbaka det man hade lagt ut för lotterna iallafall. Oppe, Malin och Oliver var också där med oss, väldigt mysigt!
Duschade och fick lägga mig i renbäddad säng, så underbart! Somnade dock inte förrän efter 2 den natten...

Sedan kom självaste dopparedagen, har man inte haft någon vidare julstämning innan så kommer den säkerligen då. Vi klev alla upp och åt frukost - risgrynsgröt och smörgåsar. När Albin hade somnat sin lur så stressade jag iväg ner på stan för att handla det sista, hade bara en timme på mig men det gick bra...
När jag kom hem hade Albin vaknat en stund innan, han sov bara en timme. Han hade ätit gröt även till lunch och då var det dags för tomten som vi hade bokat till klockan 13. Det blev lite julklappar, skratt av oss vuxna och glada miner från barnen - precis som det ska vara. Det var mest klappar till Danne, Maja, Rasmus, Hugo, Oliver och mamma & pappa. Eftersom att Danne med familj och Oliver bara skulle vara med halva dagen. Mamma likaså, för hon jobbade mellan klockan 15 och 21 tråkigt nog.
Det blev tv-tittande som vanligt också, Kalle Anka och hans vänner. Fikade efter tomte-besöket, sedan väntade man bara på den ljuvliga julmaten. Tänk att det smakar så bra varje år, och att man blir så mätt att man kan spricka? Senare delade vi själv ut alla klappar som var kvar, vilket var ganska många. Tråkigt utan tomte, men det kändes lite onödigt eftersom det bara var vi, några vuxna kvar... Nu tänkte jag försöka dela med mig av vad vi fick, kan mot all förmodan glömma något.

Jag fick :
Ett frisörbesök av min älskling.
3 par trosor av mig själv.
En ny mp3-spelare av mamma & pappa.
En fin prydnad av mamma.
En tröja av min bästa vän och "syster" Camilla.
500 kronor av min svärfar.
En stor inramad bild av min bror Oppe -
(En bild på Marcus Fagervall där Marcus själv hade skrivit hälsning och sin autograf till mig, haha!)

Tommy fick :
Ett par snygga kalsonger av Albin.
En t-shirt av mig.
2 st t-shirts av min mamma & pappa.
En "pyjamas" av min mamma & pappa.
500 kronor av sin pappa.

Vi ♥ fick :
Presentkort 300 kronor på Kinarestaurangen av min mormor + barnvakt av mamma vid det besöket :) .
Presentkort 1000 kronor på Bergs smyckesaffär (till förlovningsringar).

Albin fick :
500 kronor av sin farfar.
100 kronor av sin gammelfarfar.
Duplolego, en bok och ett fordonspussel av sin farmor.
3 olika instrument av sin mormor & morfar.
En hockey/lek-hjälm av sin mormor & morfar.
En cd-spelare av sin mormor & morfar.
2 tröjor & 2 byxor av sin mormor & morfar.
En "lek-tv" av sin mormor & morfar.
4 stycken fina bodys av sin gammelmormor.
En fin tröja av sin "Mommi" Carina & Kent.
2 tröjor & 2 byxor av gudmor Camilla & Fredrik.
Ett instrument även från kusinerna Patric & Evelina.
Byxa, body och en mössa av kusinerna Rasmus & Hugo.
Duplolego av sin kusin Oliver.
En trälastbil med klossar av sin kusin Edvin.
En jätterolig leksak av sin kusin Tilda.
En tröja och en dvd-film av gudfar/farbror Kennet och Jonna.
Kläder av mig & Tommy.
En Brio spis av mig och Tommy.
Köksredskap & låtsasmat av mig & Tommy.
En leksaksbil av mig & Tommy.
Lego av mig & Tommy.
En kassaapparat av mig & Tommy.
Ett djurpussel av mig & Tommy.
En Nalle Puh dvd-film av mig & Tommy.
Ett bamsepussel av sin kompis Max.

Detta var vad jag kunde komma på just nu, har säkert missat nåt men allt var ändå lika värdefullt.
Tack till er alla!

Albin var otroligt trött hela den kvällen och somnade vid åtta. Då satte jag mig i bilen och åkte upp till forsmo för att hälsa på familjen Sköldebjer. Dom fick en julblomma och Jessika fick en inramad bild på våran söta fotomodell. Hem igen och sjönk ner i soffan framför teven. Mamma kom hem halv tio, dom hade haft fullt upp på akuten hela kvällen. Då fikade vi iallafall och mådde gott...

Juldagen blev bara en lugn hemmadag med julmatsfrossa igen, en massa lek & bus. Det blev lugnt även på kvällen. Hade ju varit planerat i flera månader att jag & Tommy skulle gå ut och att Albin skulle vara hemma med sin mormor & morfar. Men vi struntade i alltihop. För det första hade vi inte hunnit skaffa några biljetter till Hullsta, sedan hade vi varken ork eller så mycket lust så det kändes bara som slöseri med pengar. Nä, en mysig hemmakväll fick det bli istället! Albin somnade vid åtta tror jag, då blev det ju att slöa framför teven. Vi fikade och såg en film med mamma & pappa - "Dubbelspel". Vi hade ju sett den förut allihopa, men den är jävligt bra så det gjorde inget att se den en gång till. Hade glömt mycket av den också!

Annandagen, det vill säga igår, var det dags att packa ihop alla saker för att sedan åka hemåt Ramsele.
När vi kom hem tog vi in alla saker. Tommy och Albin gick bort till Albins farfar i förväg så att jag fick plocka lite för mig själv. Tömma kattlådan, packa upp och sortera alla saker osv. Gjorde mig i ordning och for bort till svärfar där det var hockey på teven som gällde. Dom hade ätit julmat, men den var vi lite le vid det här laget, så efter hockeyn beställde vi pizza att ta med hem. Jim kom och gjorde oss sällskap. Sedan åkte Tommy & Jim iväg för att umgås med vänner och dricka lite öl. Jag mådde gott här hemma i min ensamhet...

Idag har vi inte heller gjort många knop, även om det skulle behövas. Är så trött & slut och har nog fortfarande förkylningen i kroppen. Har ont i huvudet när jag vaknar och under dagen, även snorig, nysig och ont i halsen. Albin är inte heller bra än, han är snorig och har fortfarande den där slemhostan (mest på nätterna) trots Mollipect. Jag tog mig ett bad med Albin under kvällen, sorterade mer av hans nya saker, fixade middag, plockade undan och så satte vi ihop hans nya spis. Albin fick även följa med Tommy på jobbet en sväng för att titta på lastbilar, det uppskattas alltid!

Efter att Albin hade somnat gottade vi oss med lite chips, dipp och cola i sängen framför en film. Tommy slocknade bara någon sekund efter filmens slut medan jag suttit fastklistrad vid datorn. Har äntligen fått iväg min beställning hos Gina Tricot, efter lite klatrande. Några plagg åt mig själv! Så nu längtar jag tills dom kommer för det är verkligen behövligt...
Detta blev ju ett väldigt långt inlägg, men så kan det bli när man inte skrivit på några dagar. Hoppas ni alla haft en lika bra jul som oss. Nu får vi se fram emot Nyårshelgen och mera mys ♥


Lite bilder från julafton


Världens bästa tomte!


Tomten med den minsta tomtenissen i knät - sötaste Hugo.


Mina finklädda älsklingar!


En stilig pappa som står och kockar!


En gammal mormor som mår gott i soffan.


En gravid och julfin svägerska!


Busiga grabbar, men väldigt kramgoa!


Även här :)


Julen är här

Jag och min familj vill önska er en riktigt god jul!

Kalabalik

Det är ett bra ord som definerar hur varje dag ser ut hemma hos oss. Det klättras, det gapas, det river, det far, det går sönder saker, det sprids ut saker, saker hamnar upp och ner osv. Så är det väl att ha småbarn förstås! Framför allt en sån vilde som Albin. Vissa stunder längtar jag bara tills han blir större och förhoppningsvis lite lugnare och kan lyssna på vad man säger. Samtidigt tycker man att tiden går så fort att man inte hinner med, ibland saknar jag bebistiden, trots att det var fruktansvärt jobbigt då. 
Jag vet inte hur många lampor jag fått byta ut i adventsljusstakarna i fönstren, pga att Albin klättrar upp och slår i dom så att lamporna nog kan skina ända till Kina. Och igår förstörde han även min fina svarta bordslampa som jag fått av pappa, som var från loppis...

Men bortser man från allt sånt tjaffs så har vi det ganska bra i vintermörkret och den hemska kylan, det är ju en jäkla tur att man får sitta inne. Dessa iskalla dagar har jag faktiskt varit väldigt glad att vi inte är hundägare, så man inte är tvungen att gå ut och gå. Det är ju till och med många hundar som inte vill vara ute, som trippar på tre ben när dom ska ut för att slå en drill...

Annars idag har jag dammtorkat lite, jag har handlat, vi har ätit mat från grillen, grabbarna har badat, vi bytte ut bordet i köket, vi har tvättat lite kläder och lekt. Albin somnade halv åtta och Tommy strax efter. Då tog jag mig lite god chokladglass, satte mig framför teven och slog in dom sista julklapparna. Så nu är alla klara! Har tänkt gå en snabbis på stan imorgon om jag har tid och ork, och se om jag kan ordna någon till.

Imorrn när Tommy kommer hem från jobbet så ska det packas in i bilen och styras mot Trolldalen, och där blir vi till Annandag jul. Så mysigt vi kommer ha! Längtar tills självaste julafton - äta god mat, träffa världens bästa tomte, få se barnens glada miner, få se Abbe öppna en massa klappar, se Kalles jul på tv och bara mysa med familjen. Finns inget bättre! Är glad att vi vi fick lite vitt på backen igen till sist, för jag har tyvärr inte alls så mycket julkänslor och det hade väl inte blivit bättre om det varit bart ute. Julkänslorna kommer nog med ilande fart på Torsdag morgon...

Nu ska jag snart slå igen mina blå, mina prinsar sover redan gott bredvid mig och tävlar om vem som kan andas högst :)


4:e advent

Nu lider helgen mot sitt slut och snart är det Måndag igen. Men det har varit en lugn och skön helg här hemma, förutom att man har fullt upp hela tiden med våran vilda buse förstås. Bara för att man är förkyld så behöver man ju inte ha mindre energi? Tommy har jobbat cirka 2 timmar om dan både Fredag, Lördag och Söndag. Det är ju bra med lite extra övertid... I morse startade dagen relativt tidigt. Klev upp och gav Abbe frukost bestående av risgrynsgröt. Vi tände samtidigt alla fyra ljusen i staken, som Albin mest bara ville blåsa ut. Han älskar att blåsa ut ljus! Otroligt att det bara är 4 dagar kvar till julafton, mys! Sedan sov han en rejäl lur som nog var väldigt behövlig eftersom det är full rulle hela tiden då han är vaken. På tal om det så kan jag ju även tala om att han slog sig ganska illa idag, han har ju en jäkla otur den här lille mannen. Han höll på att klättra upp i våran säng, men lyckades ramla på nåt vis och slog pannan i sängkarmen. Han fick ett jack som blödde länge och en ganska stor bula och det var inte alls roligt. Men han är så tålig så det gick ganska bra, jag är iallafall glad att det inte var näsan eller munnen han slog. Tur i oturen kanske man ska säga? Annars idag har vi lekt och busat som vanligt, ätit pizza till middag hela familjen och sett på hockey där Sverige förlorade mot Finland i straffar. Sedan var det One Tree Hill. Ikväll somnade Albin vid åtta efter att jag hade hållit på i ungefär en timme. Strax efter det somnade även Tommy som ska upp klockan 3 inatt. Jag har roat mig med att ligga i sängen och tittat på Bedtime Stories, den var ganska bra. Nu ska jag nog läsa lite tills Abbe vaknar, sen blir det att försöka sova och hoppas på en hyffsad natt. Man kanske ska prova be till tomten? Det jag önskar mig mest är ostörda nätter med härlig sömn i fortsättningen. Det är nog kanske för mycket att begära av den skäggige gubben? Men det vore en underbar start på ett nytt år, då man har lite annat jobbigt att ta itu med... Ja ja, återkommer nog imorrn. Godnatt!

Underbara andetag

Ja, just nu ligger jag bredvid prinsen och lyssnar på hans underbara andetag. Han börjar nämligen kunna andas litegrann med näsan nu emellanåt, gud så skönt! Det har han inte kunnat på hela veckan stackarn. Hostan har även minskat lite och det lär väl bero på den nya hostmedicinen jag ringde och fixade recept på. Så nu hoppas jag verkligen att det är på bättringsvägen och att han blir helt bra nån gång. Kanske att jag och Tommy ska bli helt pigga också. Nu är jag så trött så trött, har inte sovit bra på länge nu. Ska man vara noga så är det väl nästan på 2 år? Haha! Nu är vi iallafall i Trolldalen igen. Jag hade ju mitt ortoped-besök idag klockan 15, hos den ljuvliga Elenor. Det gick bra. Synd bara att det ska vara så dyr timpenning, 300 kronor för en kvart! Men det är det såklart värt ibland. Innan ortopeden åkte jag ner på stan för att lika lite och fixa några klappar, så det gjorde jag, skönt! Nu är det inte alls många kvar. Ikväll har vi bara lekt och myst. När Albin somnade halv åtta tog man plats i soffan och slöade framför teven. Det var hockey som rullade, Sverige - Ryssland och ryssarna vann med 4-3. Sen blev det böndernas kärlekssemestrar. Nu ligger vi alla i våra sängar, det är ju en dag imorgon också. Då ska vi komma iväg i tid för Abbe ska till dagmamma. Nu ska vi se om jag kan somna nån gång, godnatt!

Klantig eller otursdrabbad?

Magnetröntgen gick bra idag. Det är väl inte det allra roligaste att ligga alldeles stilla omringad av en trång bunker i 45-50 minuter med en massa olika ljud. Men jag överlevde som sagt, tur att jag inte har sån cellskräck. Och Albin älskade verkligen att åka truck med morfar. Han hade suttit alldeles tyst och stilla, som paralyserad hela tiden när dom åkte omkring, vilket var i 50 minuter... Jag och prinsen åkte hemöver vid 12-tiden. När vi kom hem så blev det öppning av post, då jag skar mig på fingret som aldrig förr. Ett rejält skärsår som gjorde ont som fan, är lite svullet nu fast det är rent. Sedan var det såklart middag, mys och lek som vanligt. Men sen hände nästa grej - slog i tårna i vedlådan, väldigt hårt. Jag trodde jag skulle dö, grinfärdig och förbannad var jag. Abbe skrattade lite den busen! Antagligen så är en tå bruten iallafall, eller en spricka. Nu är denna tå alldeles vinröd, svullen, stel, värker och är väldigt öm. Ja, så kan det gå om man heter Karin Nilsson! Nu ligger jag i sängen. Albin fick just komma in till mig, han har det jobbigt med sin förkylning... Nu ska jag se om jag kan läsa lite bok innan det är nattning för min del. Hoppas på lite god sömn för oss båda, imorrn ska vi till dagmamma halv nio som vanligt...

Måndag

Morgonmänniska? Nej, det är jag verkligen inte. Men det verkar som att min lilla son börjat bli det, till min förtvivlan. Jag tycker ju att det räcker med den dåliga sömnen och de jobbiga nätterna. Nu är det även lite tidigare morgnar och det spelar ingen roll när han somnat på kvällen eller hur han har sovit under natten. Sen är det ju då ingen fördel att jag har svårt att somna på kvällarna. Skulle man få sova ostört och bra på natten så skulle det inte alls vara några problem att kliva upp tidigt. Även om man visste att Albin vore pigg och glad, men det är han oftast inte tyvärr... Klockan var nog efter 1 innan jag äntligen somnade inatt. Albin hade jättejobbig hosta och snuva, när ska detta gå över? Natten fortsatte väl ganska jobbigt och sedan var det morgon klockan 5.30. Frukost och lek stod på schemat som vanligt. Förvånad ligger jag nu på min säng, efter att ha fått lillprinsen att somna en lur redan, det är väldigt ovanligt! Men han var jättetrött stackarn. Så nu ska jag passa på att vila lite innan vi ska åka ner till sjukhuset. Då får vi se hur det går med min magnetröntgen och Albins truckåkning... 10 dagar kvar till jul nu, längtar! Ha en bra dag allesammans!

Lucia

Ligger i sängen hos mamma & pappa och är väldigt trött. Vi satt och tittade på Solstorm, men vi gav upp när det var dags för nyheterna. Vi var så trötta allihopa. Har haft en härlig helg om man bortser från förkylning, jobbiga nätter och trötthet. Igår fick vi storbesök. Då kom min bror Oppe, Malin, Olli och mormor till oss. Vi fikade och hade trevligt. Jag och brorsan for och handlade. Gjorde en deal, att jag betalade så fick Oppe kocka. Det blev två olika pajer och en god sallad. Vi åt så vi höll på att spricka, det var så gott. Albin och Oliver hade lekt så att till och med Olli var less och ville inte vara med Albin nå mera. Haha, inte lätt att vara 4 år och ha en 1-åring svansandes efter en hela tiden. Innan dom åkte hem for vi och tittade på Ramseles "Las Vegas". Själv har man sett det ganska många gånger, Oppe och Oliver fick se det förra året men Malin som aldrig sett det var förväntansfull och blev faktiskt ganska chockad. Synd att jag inte kan visa det här på bild för det är verkligen otroligt magnifikt och väldigt bra gjort. Sedan var det bara att plocka undan lite, lägga Albin och mysa en stund framför teven. Njuta av att man faktiskt städat och tvättat under dagen. Idag har jag tagit hand om ren tvätt, plockat ur och i diskmaskin, vattnat blommor och lite sånt behövligt. Jag och Albin började rulla mot Trolldalen vid halv två. Då hade han varit vaken sen halv sex, då vi startade dagen med frukost och lucia på teven. Han somnade iallafall som en stock i bilen. Vi har lekt och myst här hemma i Trolldalen. Nu ligger som sagt alla och Albin ligger inne hos mig och har det jobbigt... Imorgon är det sjukhuset som gäller. Då ska jag göra magnetröntgen på min rygg igen, det var ju 3 år sen sist, så det ska verkligen bli intressant att se hur den ser ut. Även om man gruvar sig lite över att ligga i en trång burk i minst 40 minuter! Medan jag är där så ska min lilla prins få åka runt på truck med sin morfar på hans jobb för första gången. Det lär han nog älska!

Dagens grattis

Namnet Daniel har ju namnsdag idag, jag känner såklart flera med detta namn.
Men tillägnar dagens grattis till min älskade storebror Daniel





Luftslottet som sprängdes

Har haft både en jobbig och en underbar dag idag. Började med en jobbig natt och morgon, Albin har än en gång vaknat och vägrat somna om. Trots flaska, en massa sång och vyssande, vet inte vad han håller på med. Jag började till och med gråta för att jag var så trött och dålig vid den tidpunkten och blev tokig av att han inte ville somna. Han somnade iallafall till sist om klockan 6, så vi var fruktansvärt trötta när vi klev upp halv åtta...

Men det var bara att köra på med samma visa, klä på oss, äta frukost, göra oss klara och åka till dagmamma. Och det var samma visa även där, han blev väldigt ledsen när jag gick ifrån honom (men det vore ju knepigt annars). Men det gick över så fort jag hade åkt, och det är ju väldigt skönt!
Väl hemma så tog jag hand om lite tvätt. Men sedan satte jag mig framför teven och bara var. Kände mig inte alls något vidare, ont i huvudet, hosta, snorig, nyser, ont i kroppen och fruktansvärt ont i ögonen. Sedan blir det väl inte bättre med dom dåliga nätterna heller... Annars har dagen gått bra och jag blev så himla glad när jag hämtade prinsen hos Ragnhild för han hade ätit jättemycket till lunch, och han var så  söt! Så det gjorde mig väldigt glad.

Han somnade sin lur vid 12-tiden, så jag satt framför teven och datorn en stund. Sen när han vaknade tog jag in honom till mig och la mig jag också. Han somnade om och vi låg till klockan 15, då vi blev väldigt överraskad av att hans mormor öppnade sovrumsdörren. Hon hade fått sluta tidigare på jobbet så hon kom en timme tidigare än väntat, väldigt roligt och det var en liten myskille som blev jätteglad. Han satt stilla och tyst och myste i mormors knä i säkert 10-15 minuter, vilket såklart är väldigt ovanligt. Alltså att han är tyst och stilla!

Sedan var det bara att invänta Tommy som jobbade, vi väntade och väntade. Han blev istället sen, kom inte hem förrän 17.30. Stackarn som hade varit uppe sen 3.30 i morse, så han sussar gott nu minsann! Då åt vi iallafall pizza framför teven allihopa. Efter det gjorde jag och Tommy oss klara för att åka på bio...
Där blev man inte alls besviken, filmen var riktigt bra! Jag är nog lika förtjust i alla tre, dom är lika bra fast på olika sätt. Jag älskar fortfarande Noomi och Mikael. Vi kom hem halv tio, så då gjorde vi mamma sällskap i tv-sofforna. Fikade lite och tittade på Circus Möller. Sedan var det dags för röstningen i Idol - och gud så glad jag blev att rätt kille vann (enligt mig) - ERIK!

Nu har alla lagt sig, Albin ligger emellan oss och katterna är ute. Jag ska nog läsa lite i min bok först innan jag tar mig an min ständiga utmaning - sömnen. Ha en trevlig helg, godnatt! 


Våran sötknopp ♥


Våran hustomte

Jag älskar som sagt allt som har med julen att göra, om än alla fina och mysiga julsaker, allt pynt och framför allt tomtar av olika slag. Så jag blev riktigt glad när jag kom hem en dag förra veckan och fick se att vi fått en jättestor jättefin jultomte av min svärfar, en som jag länge velat ha. Så det tackar jag så mycket för! Albin har gett tomten många pussar och det är så sött för dom är ungefär lika långa :) Här står tomten bredvid den svarta lilla bocken som jag köpt... Dom pryder väldigt fint i vårat vardagsrum just nu och jag älskar dom såklart!


I väntan på mys

Ja jag har blivit lite krasslig, inte så farligt men känner av det. Albin är inte heller bra än och det är väl han som smittat mig den busen. Som vanligt så är det värst på kvällen, natten och morgonen men går ganska bra under dagarna. Jag snorar, nyser och hostar lite. Får hoppas att det inte blir värre bara. Albin blir också mest störd på natten av sin hosta...
Idag har han varit hemma och ledig från dagmamman eftersom hon hade en ledig dag. Vi har busat & lekt, myst, sett på tv, ätit, sovit och hälsat på Malin & Mattias en liten sväng. Tommy kom hem vid fyra-tiden, då fick han ta över underhållningen för sin son medan jag kokade ihop middagen åt oss. Sedan plockade jag undan, satte jag igång diskmaskinen, sprang ner till tvättstugan med tvätt och så for vi och handlade lite på ica. Där träffade vi Elin och Edvin och när vi hade handlat klart så kom dom hem till oss. Vi tog en fika och pojkarna lekte lite, så det var trevligt!

Idag fick vi paketet med julklappar som jag skickade efter, så dom har jag suttit och slagit in ikväll framför teven. Såg Mammas Pojkar, där det var final idag och jag blev till och med tårögd! Även om jag inte gillar Jane så tyckte jag att Bobby skulle ha valt henne för jag tål inte riktigt Julia. Sedan blev man lite rörd av Martina när hon stod och pratade med Christian och hans mamma efter att hon blev bortvald. Roligt att Tim valde Moa, samtidigt blev jag lite chockad! Tim är ju rätt så het också, tycker att han har lite väl mycket muskler bara. Hoppas att det går bra för grabbarna och deras kärlekar iallafall. Tråkigt att programmet är slut nu för jag gillade verkligen det, trots att det är ett fjantigt koncept.

Nu sover mina grabbar sött, fast Albin bökar på hela tiden och jag vet inte vad det är som stör förutom hostan. Men jag hoppas att han ska få sova någorlunda eftersom han ska till dagmamman imorgon. Så våran klocka kommer att ringa klockan 7. Men, vid fyra-tiden imorgon kommer mamma! Då ska vi ta hem mat från pizzerian att mumsa i oss. Och hon lär leka och mysa för fullt med Albin, när det är nästan 2 veckor sedan sist. Ja, det är jättelänge för oss! Sedan ska jag och Tommy gå på bio och se "Luftslottet som sprängdes", ska bli väldigt roligt och spännande, som jag längtat! Det var nog nöstan 3 år sedan jag och Tommy var på bio tillsammans. Så mamma blir hemma med prinsen och lägger honom. Sedan ser hon Idol-finalen ensam tills vi kommer hem och gör henne sällskap. Då blir det gofika och mys!

Inte nog med det så får vi mera besök på Lördag - då kommer Oppe (min bror), Olli, Malin och mormor och hälsar på oss. För första gången i denna lya. Så det ska bli jätteroligt. Då blir det väl husesyn, mera fika, sedan fixa middag och äta tillsammans. Riktigt mysigt! Albin blir nog väldigt glad att få leka med sin älskade kusin Oliver också...
Men nu ska jag läsa lite bok, för att sedan hoppas på sömn, god sömn. Godnatt!


Mammas charmige prins ♥


En matglad Kitty

Tog denna en dag förra veckan, tyckte det såg lite roligt ut där hon satt i Abbes matstol.
Söta lilla Kitty, som blev hela 2 år den 2:a November ♥



Bondelycka

Vårat internet la av nu igen just när jag skulle sätta mig vid datorn. Så nu ligger jag i sängen och tänkte skriva ett inlägg med mobilen. Vi hade ju en ganska jobbig natt inatt, eller jobbig och jobbig. Men Albin låg inne hos oss som vanligt, och så vaknade han klockan 2. Då hade inte jag hunnit somna än och han vägrade att somna om, trots att han var sjukt trött. Han fick till och med en flaska till slut, men icke! Har han bestämt sig så har han bestämt sig. Stackars Tommy som skulle iväg till jobbet, han gav upp och for iväg före 4 och jag var gråtfärdig av trötthet. Men då vid 4 somnade äntligen min lilla son. Det tog längre tid för mig, höll på att slumra till hela tiden men hade en fruktansvärt otäck mardröm som väckte mig hela tiden, den värsta någonsin tror jag. Lyckades väl somna nån gång mellan 5 och 6. Klockan ringde klockan 7, jag stängde av. Låg kvar i sängen, ringde till Ragnhild och sa att vi skulle bli försenade, för jag ville verkligen inte väcka upp Albin. Jag tror att klockan var halv nio när vi vaknade, steg upp, åt frukost och gjorde oss klara. Det var skitjobbigt att lämna honom idag också för han blir så ledsen just då. Men sen hade det gått bra iallafall. Vi har haft en mysig kväll. Jag och Abbe tog oss ett bad, där vi lekte och han plaskade för fullt. Sedan fick han åka bobbycar för glatta livet och oj så han njöt! Han somnade strax före åtta och Tommy strax efter. Jag satte mig i soffan framför teven och mådde gott. Tittade på Bonde söker fru bland annat och kan man bli annat än glad i själen när man ser Thilde och hur lycklig & kär hon är? Sedan såg jag på Oskyldigt Dömd, som faktiskt var rätt bra idag. Men tråkigt att inte få se Greys istället. Nu ska jag läsa lite på min bok innan jag ska sussa, hoppas på en bättre natt för oss. Imorgon är dagmamman ledig så då blir Albin hemma. Vi ska nog åka till Elin och Edvin och hälsa på, det blir trevligt. Godnatt!

Pepparkaksgubbe

Vi tog oss an en utmaning här hemma igår - nämligen att försöka fota vår lille son för julkortet. En tuff utmaning om ni frågar mig, var mycket lättare förra året då han låg ganska stilla. Han skulle iallafall vara pepparkaksgubbe, men ville inte riktigt samarbeta. Han ville inte sitta, inte stå, inte vara stilla, inte ha på sig mössan och han blev lite arg & grinig. Fick till två hyffsade bilder som jag valde emellan. Han var såklart söt på alla kort, men när man ska skicka julkort vill man (iallafall jag) ha det näst intill perfekt. Men idag beställde jag dom iallafall och jag tror att dom blev ganska fina. Beställde även en massa förstoringar på våran snygga lilla herre, längtar tills alla kommer i postlådan!

I morse vaknade Albin klockan 6 och ville upp, typiskt när man ställt klockan på 7 och haft en jobbig natt. Han har det fortfarande jobbigt med hostan på natten. Men vi klev upp, åt frukost och gjorde oss i ordning. Det var dags för Albin att ta på kostymen igen - alltså pepparkaksdräkten. Det skulle vara lite lussande på kyrkis idag så dom fick vara lucior, tomtar eller vad dom nu ville. Han var så söt så! Han blev väldigt ledsen när jag lämnade honom hos Ragnhild idag och det gör ont i hjärtat. Men jag vet ju att det går över ganska snabbt efter att jag åkt, så det är skönt.

Fick besök av min älsklingsgubbe Bertil (Albins gammelfarfar) då på förmiddagen. Han hade med sig en burk pepparkakor, jag gjorde kaffet och så satt vi och surrade bort en timme. Himla trevligt!
Sedan var det dags att åka till kyrkis. Där satt Albin och blev matad med tomtegröt och han hade ätit väldigt bra. ´Var såklart väldigt roligt att höra eftersom han äter så dåligt och oftast inte är förtjust i gröt. Sedan sprang han runt i full fart, klättrade upp på stolar, knackade på fönster, pillade på allt och gjorde mig svettig. Men när vi kom hem fick han flaskan och somnade väldigt gott och sov i 2 timmar, vilket var väl behövligt efter den jobbiga natten och ganska tidiga morgonen.

Nu sitter jag i sängen bredvid mina favoritpojkar som båda sover sött. Albin suger på sin tutte och håller om sin snuttis. Jag har njutit av lite egentid framför teven. Har som alla Tisdag kvällar sett på Plastikkirurgerna och Desperate Housewives, och angående det sistnämnda - vilket avsnitt! Shit vad spännande, vad jag längtar tills jag får se det igen!
Funderar på att lägga mig ner och läsa lite innan jag försöker sova. Igår började läsa Magdalena Graafs självbiografi "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Och den verkar väldigt bra än så länge, eller ja om jag fastnar i en bok och knappt vill sluta läsa så måste den vara bra eftersom jag är en dålig bokläsare...


Bild på våran gulliga pepparkaksgubbe, som blev bakad för cirka 2 år sedan ♥


Julhälsning från oss :)

Send your own ElfYourself eCards


Måndag

Nu är det ny vecka igen, det närmar sig jul! Vi klev upp klockan 7 i morse, åt frukost, gjorde oss i ordning och åkte till dagmamman. Det var inte alls roligt att lämna honom för han var väldigt ledsen medan han stod och kramade mig hårt, min lilla sötpropp! Men jag tror nog att det gick bra så fort jag hade kommit iväg och han inte såg mig längre...
När jag kom hem gick jag först ner till tvättstugan, tänkte hämta tvätten jag hade hängt, men den var inte torr än. La iallafall i den andra tvätten i tumlaren. Sedan tömde jag diskmaskinen, torkade lite här och var. Sen har jag suttit här vid datorn och tagit det lugnt. Egentligen hade jag tänkt att skura golven, men jag är så fruktansvärt trött och har väldigt ont i ryggen, så jag lugnar mig med det. Sov både lite och dåligt inatt... Albin som bökade och gnällde emellanåt och Tommy som snarkade till och från.
Men innan jag la mig för natten satt jag och kikade på Homeenter som vi är medlem i. Just nu var det både portofritt och 60 dagars kredit, så det var ju kanon. Hittade dvd-filmer åt både Albin, Rasmus och Olli som dom ska få i julklapp. Tog även 2 filmer till oss - "Twilight" och "Bedtime Stories".
Om en liten stund ska jag klä på mig och fara iväg. Först ska jag göra några små ärenden, sedan ska jag hämta Albin halv tolv...


Våran fina Abbe ♥


Ett par crocs

Nu var det verkligen längesen jag var med i en tävling, men tar nu chansen igen.
Denna gång tävlar jag om ett par crocs hos Carolina
och hoppas såklart på tur...

7 dec


Snart...

Snart är batteriet slut på datorn och då ska jag lägga huvudet på kudden för att läsa lite innan jag försöker sova. Den här dagen har varit en ganska vanlig och lugn dag, samtidigt som vi faktiskt fått ganska mycket gjort. Vi har handlat, ätit hemmagjord pasta carbonara, lekt, grabbarna har badat, jag har plockat, tvättat och fått undan disken och Tommy har dammsugat. Vi fick även bort pant, tidningar och glas.
Nu hinner jag nog inte mera utan får återkomma imorgon...


Min lilla fotomodell

Snön lyser vit på taken, endast mamman är vaken! Idag har vi haft en lugn och trevlig dag. Albin sov i 3 timmar i sin egen säng(!) Sedan fick han lunch/middag innan vi klädde på oss och åkte in på byn. Där satte vi Albin i vagnen och praktiskt taget sprang igenom den lilla marknaden, det fanns liksom "inget att hänga i julgranen". Dessutom kändes det väldigt kallt, trots att det bara var 0 grader. Men vi packade in oss i bilen igen och åkte till svärmor där det blev gott fika. Elin med familj och Stellan med familj var där och det var Vicky som hade bakat. Vi fick en skiva med korten som farbror Stellan tog på Albin sist vi var hos dom. Och vi har nog en riktig liten fotomodell enligt mig, för gud så snygg han var! :) Det var sammanlagt 11 bilder som han hade redigerat åt oss och jag är mer än nöjd. Nu ska det framkallas förstoringar minsann!
Nu ikväll har jag och Tommy kikat lite på tv och ätit pizza, mått ganska gott med andra ord. Albin ligger redan inne hos oss bredvid Tommy. Jag ska joina dom alldeles strax för jag är fruktansvärt trött. Vill bara bjuda på några av dom fina bilderna först. Även min nya headerbild är en av dom...



Tack Stellan & Vicky! ♥


Morfar

Min älskade morfar Sven fyller år och har namnsdag idag. Tyvärr får han fira det i himlen, eller vart han nu bor? Han gick bort för 6 år sedan, efter 3 års kämpande och lidande. Det var det bästa som kunde hända för honom. Men han är och kommer alltid att vara otroligt saknad och det hoppas jag att han vet. Ville bara säga det, jag hade världens bästa morfar!

Kajsa Kavat

Kan ju börja med att säga att jag hade en otroligt trevlig, härlig och rolig dag igår med Elin. Vi lämnade våra barn hos dagmamman, sedan tog vi en liten fika och surrade lite här hemma och sedan runt klockan 10 drog vi iväg mot Strömsund. Jag körde Elins lilla "Nils-Gunnar", det var ganska halt och spårigt men vi kom fram helskinnade. Började med Dollarstore där man gjorde en massa fynd som vanligt, handlade för 800 spänn. Det var julgardiner, saker till Albin, olika bra-att-ha-saker och julprydnader mm.
Sedan gick vi på Corner och käkade lunch innan vi gick vidare i lite andra affärer. Hittade en julklapp till Albins lilla kusin Tilda också som jag blev väldigt nöjd med, hoppas att Tilda blir det också! Vi kom hem strax före halv fyra, jag kan inte minnas att jag varit iväg någonstans och varit ifrån Albin så länge. Förutom min och Tommys tripp till Sundsvall för ett tag sedan när Albin fick vara med sin mormor. Men jag sa till Elin att så här borde vi göra oftare. Det är ju inte alls ofta man åker iväg och hittar på nånting utan sina barn. Det var en lyckad dag, tack Elin!
Albin hade haft det bra både hos dagmamma och hemma med pappa. Det är framför allt det som behövs oftare, att vara hemma själv med pappa oftare! Eftersom Tommy jobbar ganska mycket och olika tider medan jag bara är hemma så blir det nästan aldrig som dom är ensamma med varandra.

På kvällen var vi, lilla familjen bara hemma och myste. Såg självklart Idol och Erik är outstanding, fy fan vad han är skicklig! Efter det så la vi oss i sängen, åt ostkrokar, drack cola och tittade på "Flickan som lekte med elden" som jag har köpt. Jag hade ju redan sett den när den gick på bio, men Tommy hade inte sett den än. Han tyckte den var bra precis som den första. Den 11:e ska jag & älsklingen gå på bio här i Ramsele och se "Luftslottet som sprängdes", jag längtar! Då ska mamma komma hit, vara barnvakt dom timmar vi är borta, sedan umgås med oss och sova över här. Det är nog 3 år sedan jag och Tommy var på bio tillsammans.

Idag är det julmarknad här i byn - "Kajsa Kavat". Vi självklart dit, gå och strosa, träffa folk, titta på fina saker, hoppas att Albin får se någon jultomte och äta thaimat. Det blir helmysigt! Bara Albin vaknar så ska han få sig någon lunch innan vi åker dit. Helt otroligt vad han verkar sova bra idag, och det kan behövas. Både förkylning, dagmamma och bökiga nätter tar ju på den lilla busen.
Men nu ska jag göra mig i ordning lite, kanske återkommer senare ikväll. Ha en bra Lördag allihopa!


Mammas lilla älskling  ♥


Här är han igen!

Mammas KÄRLEK ♥





Torsdagslista

Ja, istället för den omtalade Måndagslistan så gör jag istället en Torsdagslista.
Bara för att jag känner för det idag!



Idag Torsdag den 3:e December är jag glad för :


¤ Att den här dagen har varit ganska bra.

¤ Att det än så länge gått ganska bra för Albin hos dagmamman.

¤ Att Albin kräktes upp en massa slem som stört honom flera dagar & nätter!

¤ Att jag har världens bästa föräldrar, famljer, släkt & vänner.

¤ Att jag har en underbar sambo.

¤ Att jag har världens sötaste son som är så smart och duktig.

¤ Att jag ska åka till Strömsund imorgon med min älskade svägerska (barnfritt).

¤ Att det stundar för helg och mysig julmarknad här i Ramsele.

¤ Att jag & älsklingen ska på bio den 11:e och se "Luftslottet som sprängdes" - Längtar!

¤ Att vårat internet fungerar igen, vi kan ju säga att jag "lagade" det. Haha :)

¤ Att jag faktiskt har lite pengar denna månad, var längesen sist.

¤ Att jag äntligen fixat första julklapparna!

¤ Att jag åter fått lite hopp angående en viss grej.

¤ Att mamma & pappa fixade pepparkaksgubbedräkt åt Albin idag.

¤ Att jag fick se Mammas pojkar i lugn och ro ikväll.



Ja, listan blev ganska lång. Skulle även kunna säga saker som jag inte är glad för idag, men det struntar jag i...
Tack för mig!


Avslutar med en bild på Världens sötaste son ♥



Julklappar!

Då har jag fixat några julklappar. Först köpte jag en fin leksaksbil på ica, som Albin ska få. Sedan när Albin hade somnat sin dagliga lur så satte jag mig vid datorn och började leta. Hittade en jättebra sida där det fanns näst intill allt. Där beställde jag en spis åt våran lille prins, som jag länge funderat på. Egentligen ville jag ju ha den med kran & diskho, men det skiljer nästan 300 kronor på dom. Dessutom så tar ju den större plats också, så det fick bli den lite enklare. Beställde även låtsasmat, köksredskap och lite bygglego åt honom från samma sida. 
Hittade en julklapp till Albins kusin Edvin, som jag hoppas att han kommer att gilla. Jag tyckte iallafall att den passade honom. Än är det mycket kvar, men skönt att man kommit igång iallafall!


Här är klapparna åt Albin





Roligt!


Beställningar!

Har just klickat iväg en beställning åt Albin från Polarn & Pyret, bara nödvändigheter!





Detta blev det - ett par strumbyxor, en vintermössa och ett 2-pack strumpor. Väldigt positivt är ju att POP har fraktfritt just nu! Nu sitter jag och funderar på lite saker till vårat hem och även julklappar. Får se hur det slutar... Men nu ska vi iallafall snart åka och hämta våran lilla prins hos dagmamman! ♥


Svar på kommentar

Tänkte ge ett kort litet svar här till Jessica H.
Börjar med att säga att min Albin har väldigt dåligt immunförsvar och blir lätt och ofta förkyld. Så skulle jag måsta ha honom hemma varje gång han är lite förkyld så skulle det bli väldigt väldigt ofta. Sen så har han just börjat hos dagmamman förra veckan och blev förkyld i samband med det. Så antagligen är det just för att han träffat flera nya barn bland annat. Även många barn på kyrkis och han har inte varit van att umgås med så mycket barn. Och han har heller inte varit så pass sjuk att han behövt vara hemma. Det är väl det ända svar jag kan ge... Jag hoppas på att han blir bra fort nu. Vill helst inte behöva pausa mitt i inskolningen, men vi får se! Och så får vi se hur han mår imorgon bitti... Självklart vill jag inte att någon ska bli smittad av honom, men som sagt... Ja jag har redan skrivit vad jag ville säga!



Uppdatering
Albin hade det jobbigt ett tag inatt med hostan och han bökade omkring en massa i sängen. Men till slut somnade han gott igen, med huvudet på mig och kroppen på sidan om - sötknoppen! Vaknade före 7 i morse och Abbe var ivrig med att stiga upp. Skönt att han fick vakna till av sig själv så att jag slapp väcka honom iallafall. Så det var bara att klä på sig, byta blöja, klä på Albin och ge honom frukost. Tittade på tempmätaren som visade -15 grader, burrr! Men bilen var iallafall varm för att Tommy hade satt i kupé-och-motorvärmaren inatt när han kom hem från jobbet.
Vi klädde på oss alla ytterkläder och åkte iväg. Såg våran Malin efter vägen, hon var på väg att gå till jobbet i kylan så vi plockade såklart upp henne. Sedan åkte vi vidare till dagmamman.

Pratade med henne om Albin förkylning igen. Han är ju som sagt en sån som lätt blir förkyld och väldigt ofta. Han har ju just börjat hos dagmamman och blev förkyld efter 2 dagar. Men jag har ju väldigt svårt att veta vad gränsen är, hur dålig dom ska vara för att vara hemma. Han verkar ju inte alls ha så farligt på dagarna utan det är nätterna som är jobbigast. Ragnhild sa iallafall att det inte var någon fara och hon har knappt märkt nånting alls när han varit hos henne. Han har ju heller ingen feber eller är riktigt sjuk, så vi behövde inte vara hemma för det. Det är ju skönt att hon sagt så iallafall! Får hoppas att han blir bättre snart och inte tvärtom...

December

Nu har vi gått in på en ny månad, igen. Månaderna bara springer iväg, men detta är ju mysigaste månaden på året. Jag är inget fan av vinter annars, men älskar julen och allt som hör till. Har inte riktigt fått till det så juligt här hemma än, mer än adventstakar i fönstren. Men det beror lite på att jag ska beställa lite saker. Och att jag behöver fler timmar på dygnet, hur man nu kan fixa det? Det är ju inte sån brådska än heller... Natten till idag sov jag väldigt gott när jag väl sov. Synd bara att mitt lilla hjärta är sjuk, han låg och hostade till och från hela natten. Skjutsade honom till dagmamman halv nio i morse. Strax efter skulle dom bege sig till kyrkis, så han skulle vara där med dom idag, utan mamma. For och handlade när ica hade öppnat. Helt otroligt att det kan vara så skön känsla bara av att gå runt själv i lugn och ro på en vanlig affär. Tror jag var där i 40 minuter, men så handlade jag också! Köpte bland annat en svart liten halmbock, ett svart ris med lysen i, 4 stycken söta små glöggmuggar och en massa annat smått och gott. Hemma väntade en sovande karl som kom hem halv fyra på morgonen. Vi fikade lite och jag fixade med mitt nya fina pynt. Sedan åkte vi till kyrkis för att hämta våran son. Fick världens chock, han såg oss men brydde sig knappt utan fortsatte bara gå omkring. Positivt tycker vi såklart! Det hade tydligen gått jättebra idag och det känns väldigt skönt. Tommy for iväg på jobbet vid ett, så då blev vi ensamma. Vilade en stund, lekte, åt pölsa med potatis till middag och hade besök av Malin ikväll. Vi busade, fikade, surrade en massa och tittade på Plastikkirurgerna & Desperate Housewives. Väldigt trevligt må jag säga! Nu har älsklingen precis kommit hem från jobbet och lagt sig, Albin bökar på här i sängen och hostar. Så jag ska väl lägga huvudet på kudden och börja blunda jag med, godnatt!

RSS 2.0