Vinterviken

Ja nu har det blivit smällkallt här igen, det var - 24 när vi klev upp i morse. Så man vill inte vistas ute. Inte nog med det så hade handbromsen frusit fast på min stackars Mondeo, så den kan vi inte använda nåt idag. Inte för att jag hade planerat det heller, men ändå. Så idag blir det bara en hemma-inne-dag för mig och Abbe. Tommy åkte till jobbet före halv ett och jobbar eftermiddag, så han kommer hem sent ikväll.
Innan han åkte på jobbet så fick jag ta sierran (våran andra bil) för att åka och handla. Köpte lite godsaker åt mig själv för ikväll - te, olika ostar och kex. Det blir mys framför teven när Abbe somnat för natten!
Just nu ligger Albin och sover sin lur och lär nog vakna snart, eller han måste vakna snart! Då blir det någon mat till honom, sedan lek och bus som vanligt. Får se vad vi hittar på...



Tänkte bjuda på några vinterbilder från oss på "Viken" som togs med mobilen igår. Då det "bara" var 12 grader kallt...



Det fina huset - vi bor nere till vänster där det lyser en stjärna


Mina älsklingar som skottade bort massa snö


En massa snö runt den stora tallen mitt på gården


En stor kulle av snö som blivit skottat av traktor


Suddig bild på sötnosen, han har ju svårt att vara stilla :)


Snö på grannens bil

 

 


Kommentarer
Postat av: M.

Det är bara bra:) Vi håller oss inne! haha, antar att ni gör desamma?:) Fast jag har faktiskt plockat bort julen idag, så lite har man sysselsatt sig med:P



Kan hända att hon va de på den bilden:) Hon börjar få allt mer å mer drag ifrån då han var liten:) Lite kul.

Ja visst är den söt! lilla risgrynet^^,

2009-12-29 @ 15:57:04
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Härliga vinterbilder! Gott nytt år i förskott! Kram Jenny

2009-12-29 @ 22:58:23
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Victoria

Tack själv för julklappen till Tilda hon tyckte den var skoj, hon hade ingen sen tidigare.Vad bra att ni gilalde albins julklapp. Allt är bara bra med oss, med er då?

Ja det är klart att vi måste ses nåt snart. Kram

2009-12-30 @ 11:31:17
Postat av: M.

Jag är inte heller någon utemänniska faktiskt:) Men nån promenad då och då vill ja kunna ta, annars bli ja så seg. Så det kan ju ta å bli lite mildare nu tycker ja!:)



Ja hon är glad för det mesta faktiskt:) Det är väl bara då det är något som inte är bra som hon blir lite sur. Nu har hon ju tänder på G så nu kan hon va lite kinkig emellanåt. Å så vet ja inte om vi måste byta nappflaska för hon rapar så jävla mkt! haha. Hon rapar hela tiden enda tills hon får nästa mål mat och så håller de på. Å de blir hon lite sur över att det alltid är en rap på G, hon får ju så ont i magen =/ Så hon sväljer väl för mkt luft i den hon har nu..

Jag har en Dr-Brown som Ida ha fått låna som ja ska testa om hon nu inte använder den till Jonna vill säga. Få se om de blir någon skillnad :P



Hur äre med er då?

2009-12-30 @ 11:37:02
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Hanna

vilke mysiga vinterbilder... ^^



god fortsättning! kram Hanna

2010-01-05 @ 20:36:37
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0