Nytt utomhus

Några saker jag fick på födelsedagen. Så nöjd!
 
Fina utemöbler till altanen...
 
En gungställning åt Abbe...
 
En fin blomma i kruka, som nu pryder soldäcket...

Mera uppvaktning

En dag kvar av arbete, sen blir det 4 veckors semester med mina grabbar. Kan inte ens beskriva känslan, kan knappt föreställa mig hur det kommer bli. Men det kan inte bli annat än underbart, min första riktiga semester!
 
Idag har det varit riktigt kanonväder hela dagen, så skönt. Lugnt på jobbet. Grabbarna mina åkte på badet efter att vi hade lunchat tillsammans hemma. Dom hade haft det jättebra där med Elin och hennes grabbar. Roligt att Abbe hade doppat huvud & ansikte och tyckte inte att det var så farligt...  (Bild stulen av svägerskan Elin).
 
 
På kvällskvisten kom mina älskade vänner Malin & Emilie. Jag fick en sporttop av Malin och av Emilie fick jag en fin blombukett o ett presentkort på Hem&Fritid. Dom är ju för goa, jag som inte vill ha några presenter och så fick jag såna superbra saker! Vi fikade kaffe & tårtor och surrade massor, det var alldeles för längesen sist. Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång. Tack så mycket tjejer!
 
Självklart väldigt nöjd över denna dag också...

25 somrar!

Vart tar tiden vägen undrar jag? Jag fyller 25 år idag! Börjar med att jobba 9 till 16. Sedan hem för att fortsätta med förberedelserna. Min familj kommer hit idag och ska äta middag o fika med oss. (Danne (ena brodern) med familj kan tyvärr inte komma).
 
Det är inte bara roligt när det vankas finbesök utan även väldigt bra så man får massa gjort hemma. Igår fick Tommy klippa gräset och trimma. Jag plockade lite ute, rengjorde broräcket, lagade middag och även en paj som vi ska ha idag. Vi tvättade, satte upp ett par gardiner, röjde undan på övervåningen och la in det mesta på vinden. Tommy renbäddade våran säng. Jag plockade o dammtorkade lite, tog hand om ren tvätt och sist men inte minst så gjorde jag en jordgubbstårta innan jag gick o la mig. Längtar faktiskt tills jag får mumsa på den!
 
Jag önskar mig allra mest en bra systemkamera, så det är vad jag hade köpt åt mig själv om jag hade haft råd :) Annars önskar jag mig ingenting. Jag är en sån som inte alls tycker det är speciellt att fylla år eller få presenter, utan jag blir bara glad att nära o kära kommer och umgås. Men jag vet att dom lär komma in sjungandes med paket, blommor och tårta ändå, för så är dom! Jag kommer iallafall att ha en kanondag som vanligt, hoppas ni andra får det också...
 
 
 
 
 

RSS 2.0