Bildbomb från ishallen

Kan man bli mer stolt? Jag blir alldeles varm i hjärtat. Vilket litet hockeyproffs vi har. Man får ett stort leende på läpparna när man ser Abbe åka. Han är så nöjd & så duktig och vilken energi! Han är alldeles dyngsur i svett efter en stund. Abbe tycker alltid att han får vara där för kort tid (oftast mellan 1-2 timmar), så det vore intressant att se hur länge ungen skulle orka...
 
 

Till er alla

Från mig...
 
 

Kula i plexiglas

Dagens magbild togs i ishallen. 4 veckor kvar som sagt.
 
 

90 %

28 dagar kvar idag, alltså 4 veckor. Och 90 % av graviditeten har nu passerat.

Måste säga att det är en himla tur jag blev lite julledig i två veckor, för jag känner mig så trött och ofärdig att jag inte finner ord.

Måtte denna sista tid gå väldigt fort nu!


H&M shopping

Det är ju så svårt att hålla sig! Har klickat hem flera beställningar de senaste dagarna. Både kläder, skor, sängkläder och gardiner mm.
 
 
Till Abbe blev det iallafall detta från H&M
 

Världens under

Det är verkligen ett under, att just jag lyckades få världens sötaste pojk  ♥
 
 
 
 

Nedräkning!

Nu är det nedräkning på riktigt, även om det kan bli lite tjatigt...
 
 

En månad kvar!

Idag är det exakt en månad kvar till beräknad födsel, helt ofattbart! Gud vad jag längtar tills förlossningen är över och jag har våran prins(essa) på bröstet ♥ Hoppas så innerligt att ALLT går mycket bättre denna gång...
 
 

Fynd från polarn

Har fyndat några plagg från Polarns rea idag.
Tröja & byxa till Abbe och pyjamas & jeans till bebis.
 
 

Annandags-kulan

 
 
VECKA 36

Din bebis är nu ca 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2700 g. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut direkt efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt. Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra sig någon eller några gånger varje dag så finns det ingen orsak till oro.

Övre delen av din livmoder är nu ännu lite längre upp och befinner sig ca 14 cm ovanför naveln. Livmodern har vuxit en hel del de senaste veckorna allt eftersom bebisen lagt på sig vikt. Du har antagligen gått upp omkring 13-14 kg fram till nu och du kommer inte att gå upp särskilt mycket mer. Eftersom din livmoder trycker på organen i bukhålan och upp mot bröstkorgen så kan det ibland kännas obehagligt och svårt att andas. Du kan också känna smärta när din bebis sparkar på intilliggande organ. Lyckligtvis så kommer bebisen att sjunka ned och fixeras i ditt bäcken under de kommande veckorna, och då kommer mycket av obehaget och andningsbesvären att avta.


Årets klappar!

Varje år säger vi att vi måste försöka minska på inköpet av julklappar, men av någon anledning så blir det aldrig så. Abbe har alltså fått hur mycket som helst, men det är ju så roligt också. Han har iallafall fått ett nytt hockeyspel med modo-gubbar & färjestad-gubbar till, en häftig snowracer, ett par skidor, spel & pyssel, en fin cars-termos, en stor hög med fina kläder, en film och massor av roliga leksaker.
 
Även jag måste ha varit väldigt snäll i år, jag som inte väntade mig några klappar alls. En ny fin dammsugare och en iphone-docka fick vi av mamma & pappa och en fin ljuslykta av mormor. Av min älskade Camilla fick jag ett "give hope"-armband och strumpor, av min ena svägerska fick jag en stor affisch på Edward Cullen (på skoj, haha) och av våra underbara grannar fick vi cult-tomtar.
 
Tommy fick Sabatons nya cd-skiva och ett par skor av mig, kalsonger av Abbe och verktyg & vattenpass av pappa.
Vi är såklart supernöjda alla tre! Abbe leker för fullt med alla sina saker och jag har invigt både dockan och dammsugaren...
 

Julfina favoriter

Mina favoritkillar julen 2012  ♥
 

RSS 2.0