Luftslottet som sprängdes

Har haft både en jobbig och en underbar dag idag. Började med en jobbig natt och morgon, Albin har än en gång vaknat och vägrat somna om. Trots flaska, en massa sång och vyssande, vet inte vad han håller på med. Jag började till och med gråta för att jag var så trött och dålig vid den tidpunkten och blev tokig av att han inte ville somna. Han somnade iallafall till sist om klockan 6, så vi var fruktansvärt trötta när vi klev upp halv åtta...

Men det var bara att köra på med samma visa, klä på oss, äta frukost, göra oss klara och åka till dagmamma. Och det var samma visa även där, han blev väldigt ledsen när jag gick ifrån honom (men det vore ju knepigt annars). Men det gick över så fort jag hade åkt, och det är ju väldigt skönt!
Väl hemma så tog jag hand om lite tvätt. Men sedan satte jag mig framför teven och bara var. Kände mig inte alls något vidare, ont i huvudet, hosta, snorig, nyser, ont i kroppen och fruktansvärt ont i ögonen. Sedan blir det väl inte bättre med dom dåliga nätterna heller... Annars har dagen gått bra och jag blev så himla glad när jag hämtade prinsen hos Ragnhild för han hade ätit jättemycket till lunch, och han var så  söt! Så det gjorde mig väldigt glad.

Han somnade sin lur vid 12-tiden, så jag satt framför teven och datorn en stund. Sen när han vaknade tog jag in honom till mig och la mig jag också. Han somnade om och vi låg till klockan 15, då vi blev väldigt överraskad av att hans mormor öppnade sovrumsdörren. Hon hade fått sluta tidigare på jobbet så hon kom en timme tidigare än väntat, väldigt roligt och det var en liten myskille som blev jätteglad. Han satt stilla och tyst och myste i mormors knä i säkert 10-15 minuter, vilket såklart är väldigt ovanligt. Alltså att han är tyst och stilla!

Sedan var det bara att invänta Tommy som jobbade, vi väntade och väntade. Han blev istället sen, kom inte hem förrän 17.30. Stackarn som hade varit uppe sen 3.30 i morse, så han sussar gott nu minsann! Då åt vi iallafall pizza framför teven allihopa. Efter det gjorde jag och Tommy oss klara för att åka på bio...
Där blev man inte alls besviken, filmen var riktigt bra! Jag är nog lika förtjust i alla tre, dom är lika bra fast på olika sätt. Jag älskar fortfarande Noomi och Mikael. Vi kom hem halv tio, så då gjorde vi mamma sällskap i tv-sofforna. Fikade lite och tittade på Circus Möller. Sedan var det dags för röstningen i Idol - och gud så glad jag blev att rätt kille vann (enligt mig) - ERIK!

Nu har alla lagt sig, Albin ligger emellan oss och katterna är ute. Jag ska nog läsa lite i min bok först innan jag tar mig an min ständiga utmaning - sömnen. Ha en trevlig helg, godnatt! 


Våran sötknopp ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0