God morgon!

God morgon! Klockan är nu 08.35. Trots min förkylning och lite huvudvärk så är morgonen ganska härlig. Jag och Albin vaknade vid 6 och klev upp strax före 7. Jag gav honom gröt till frukost idag men han var inte vidare upplagd för det, blev lite sur. Han vill nog helst ha flarran han.
Tommy klev just upp och vi sitter med varsin kaffekopp. Albin GÅR FAKTISKT runt i gåstolen och är nöjd.

Gårdagskvällen ägnades åt teven med goda vänner. Kajsa, Jim och en kompis åt Kajsa var här. Grabbarna drack öl och vi drack vin. Jag tror att det blev 4 glas för min del, därav huvudvärken idag. Kajsa gick hem vid ett och Jim var kvar ända tills klockan nästan var två. Då borstade vi tänderna och la oss i en renbäddad säng. Det var otroligt skönt! Men hela kvällen hade jag känt mig ganska kass. Trött, helt slut och kokade i hela kroppen, hade 38 graders feber. Inte så mycket kanske, men jag är ganska lågtempad i vanliga fall.

Iallafall så lyckades jag storstäda vårat lilla minibadrum igår, det tog över en timme. Det var riktigt skitigt, skulle ha tagit före och efterbilder för det blev stor skillnad. Sist så tog vi och rensade i röret till handfatet, och fy vad vidrigt. Men det hade hunnit bli så pass igensatt att vattnet knappt rann ner. Jag tror att det berodde på att när jag städade så sköljde jag av en massa skit i handfatet som satte igen. Och en massa Karin-hår fanns också där!
Dammade också överallt. Sedan tog jag en välförtjänad dusch innan besöket kom. Och efter det, när jag gav Albin kvällsmålet så bäddade Tommy rent i sängen.

För övrigt så vann Färjestad med 6-0 mot Skellefteå igår, inte dåligt. Vilken jäkla match!
Idag ska vi fortsätta med lite tvätt och så ska Tommy dammsuga. Har även en massa grejer som ska ner till förrådet. Bland annat alla Albins kläder som jag rensade ur igår och lite mer smått & gott.

Sedan blir det till att packa allt som vi behöver till våran Trolldalstripp. Vi måste komma iväg i god tid, senast klockan ett tänkte jag. Så att vi hinner träffa Malin & hennes flickor som är hos Oppe. Dom skulle tydligen åka hem till Skellefteå vid tre-tiden. Vi blir iallafall hos mamma & pappa tills på Onsdag.
Nu ska jag fortsätta kika runt lite på datorn och lyssna på Britney - Circus som spelas i bakgrunden.

~~ KÄRLEK ~~





Kommentarer
Postat av: Emma

Jag berätta nyss för M att jag nog inte sett en sötre unge än Albin i år, han e bara såå söt. Vill ju nästan äta upp han hehe



Du de med och skicka e lätt fixat. Jag tror nog man kan ge adressen till dig utan att bli mördad? haha



Morgon kram

2009-03-22 @ 09:09:13
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Jessika

Hälsa Trolldalen och Forsmo från mig :) Fina pojkar du har!

2009-03-22 @ 09:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0