Bra tv-kväll

Den här dagen har varit bra. Gubben hade ju som sagt en bra natt, han var jätteduktig. Hoppas att han fortsätter på samma väg.
Han åt bra till lunch idag också, en hel burk mat och en hel efterrätt.
Efter att han hade ätit så var klockan två. Då åkte vi först på BVC. Albin går fortfarande inte upp mycket i vikt. Han vägde nu nästan 7,7 kg och var 68,5 cm lång. På längden står det inte still iallafall.

Sedan for vi vidare till Elin & Edvin. Där var även Lena och Axel, det var jättekul att träffa dom. Inte så ofta det händer. Där blev det kaffe, blåbärskaka och bullar. Edvin & Axel busade för fullt, och småbråkade även lite emellanåt när dom hela tiden ville ha samma grejer.

Här är grabbarna grus, fullt upptagna med deras sysslor  :)


Och här sitter mina två älsklingar och myser med en bok  :)


Vi åkte hem strax före fem, då jag också sprang in och handlade lite. Hade inte en aning om vad vi skulle äta för middag. Det mesta vi har i matväg ligger ju i frysen, och dåliga planerare som vi är så var det ingenting som var framtaget för denna dag. Som vanligt! Så det fick bli kantarellsoppa och mackor. Det var inte så illa pinkat det heller. Men jag måste börja skriva en matlista för en hel vecka, som jag har sagt länge, men som aldrig blir gjort. Det vore smart, lättsamt och enkelt. Skönt att planera i förväg, veta vad man ska äta och ta fram ur frysen så det är förberett. Istället för att stå där i köket och fundera och inte hitta nånting förutom soppa och pasta...

Albin har sovit mellan sex och tio ikväll. Han har nu ätit en flaska och sover igen. Min lilla prins! Hoppas verkligen att han ska sova lika bra inatt igen också, det vore super.

Ikväll har jag sett Unga mödrar, Vänner, Den rätte för Rosing och Desperate Housewives. En helkväll framför teven för mig alltså. Men vi hade även Kajsa och Jim här på besök. Så vi surrade mycket också, och drack kaffe.

Har lite saker att se fram emot den här veckan, för en gångs skull. Annars hittar man ju aldrig på nåt speciellt, så det ska bli roligt att göra nånting. På Fredag ska jag på bio med Elin och Lena och se Män som hatar kvinnor. Då ska Tommy vara hemma med Albin medans. Det var nog 1 ½ år sedan jag var på bio sist.

På Lördag kommer ju pappa & mamma hit, då blir det självklart lite mys med dom och god mat. Kvällen ska vi tillbringa hos Elin & Martin då det blir lite festligt med flera vänner. Blir nog jättetrevligt! Tar mig nog någon stänkare, eller två. Har ju barnvakt hemma som kan hämta också. Som jag redan sagt så är det även 1 ½ år sedan jag drack sist, om man inte räknar med dom två halvfulla vinglasen jag tog i Lördags.

Nu ska jag kika runt lite till, sedan krypa till kojs hos mina grabbar. GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: Ida L

Man har lyckats riktigt bra med denna sötnos!

Att det kan bli något så vackert! :)

2009-03-03 @ 23:12:32
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Elin

Du kan ta 5 stänkare också, för det ska jag ;)

Kram

2009-03-04 @ 07:59:57
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

mysigt med en tv kväll... jag missade tyvärr alla dessa avsnitt.. hade tänkt att kolla på rosing och DH men fick åka runt och plocka upp skidåkande teens halv kvällen..;)



ha en toppen dag..

kram

2009-03-04 @ 08:25:59
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0