Ont, det gör ont

Även denna dag har rullat på, väldigt fort om jag får säga det själv. Alldeles för fort. Vi har inte hunnit med nånting. Jag sa att vi skulle greja på en massa här hemma. Men då Tommy kom från tandläkaren så bytte han kläder på Abbe, tog på ytterkläder och gick ut. Jag gjorde mig iordning och gick ut jag också. Ulf kom till oss, vi gick en liten sväng. Han sprang in på bageriet och köpte varsin bakelse åt oss, go som han är. Och tjurig som en oxe!

Tommy och Ulf gick hem till oss och jag & Albin gick på ica för att handla lite. Köpte en jättefin påskprydnad, ska visa den imorrn. Jag kunde inte låta bli den. Köpte även majskrokar som jag tänkte att Albin skulle få prova, han har aldrig smakat dom förut. Och jag kan säga att han inte var så förtjust. Men det var ju första gången, så han kanske vänjer sig. Vi åt dom goda bakelserna till en kopp kaffe, surrade och hade allmänt trevligt.

Albin har faktiskt varit rätt okej under dagen, bara feber och lite hosta. Men nu till kvällen var det samma visa igen som igår kväll. Arg och tokig. Fick ge koksalt i näsan och suga snor. Sedan fick han kvällsvällingen och sedan sängen. Han var lite tjurig och vaknade typ 3 gånger, men som tur var fortsatte han att sova till slut. Jobbigt när dom små ska vara förkyld. Jag har väldigt ont i halsen och grymt ont i kroppen. Ryggen värker som bara den! Sängen står och ropar på mig, så jag ska snart göra den lycklig.

Jag hoppas att jag får sova hyffsat inatt. Imorgon är en stor dag, med nya tag. Och jag hoppas att varken jag eller Albin blir sämre. Nu ska jag bara kika lite till, sedan borsta tänderna och lyckligt lägga min onda rygg raklång på madrassen. Så skönt det ska bli!

God natt till er alla! Återkommer imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0