God morgon!

Idag är det Lördag. Just nu är det strålande solsken som skiner in i vardagsrummet. Bara det kan få en på bättre humör. Albin hojade missnöjt på som en galning här bredvid att det var riktigt jobbigt. Så jag provade sätta honom i gåstolen istället, där blev han tyst. Ett litet tag iallafall! Spelade även smurflåten "Hallonsaft", för den verkar han gilla  :)

Vi gjorde morgon vid 6 i morse, alltså vi vaknade då. Men vi låg kvar och myste lite i sängen innan vi klev upp. Och jag känner mig faktiskt hyffsat halvpigg, otroligt nog. Än så länge, ska jag nog tillägga. Tröttheten kommer väl sedan. Men då kan ju jag vila ett tag när Tommy är uppe med Albin. Just nu ligger Tommy och sussar gott.

Natten har väl varit lite si sådär. Jag hade jättesvårt att somna som vanligt. Den blev nog inte förrän efter 2-tiden nån gång som jag slumrade in. Kanske ännu senare? Albin vaknade väl kanske 5 gånger och ville ha nappen. Nu har han verkligen blivit rörlig även i sängen. Det är lite synd, för han väcker och stör sig själv ibland. Två gånger fick jag kliva upp och lägga till han, utan att han var vaken.

Nu sitter jag här och njuter av en snus och detta ljusa solsken. Funderar på att gå och göra mig lite morgonkaffe.
Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig, så att vi kan gå ut en sväng med vagnen sedan och att det är sol även då. Jag tror nästan att jag kanske tar och går ut en sväng nu snart.

Hoppas ni har en bra start på denna Lördag!Kommentarer
Postat av: Lova

vad söt han är :)

2009-03-15 @ 23:10:17
URL: http://lovaamalia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0