Goder afton

Nu är Tisdagens tevekväll gjord. På Tisdagarna har teven så bra att erbjuda. Det är ju Unga mödrar och Vänner som vanligt, men också Den rätte för Rosing, som dock var final och sista avsnitt ikväll.
Trots att programmet är lite fjaskigt så är jag ändå väldigt glad att hon valde min favorit Hugo. Det märktes att han verkligen gillade henne mycket mer än vad den andra killen gjorde. Och så tycker jag att Hugo är riktigt fin. Sen om det kommer att fungera eller hålla mellan dom två, det vet jag inte. Det är en annan femma.

Till middag ikväll blev det simpla hederliga varma mackor, så sent som klockan åtta. Då somnade Albin också, har hunnit vakna tre gånger än så länge. Men jag hoppas att han ska fortsätta sova bra inatt.

Desperate Housewives var ju också ikväll och lika bra som vanligt. Nu gick Tommy och la sig för att han ska upp typ halv fyra och köra lastbil.
Jag tror nästan att jag snart ska göra mig klar för natten och hoppa i säng. Kanske vore bra? Jag vet ju att jag annars har så lätt att fastna här framför datorn, på tok för länge.
Jag får återkomma här imorgon.

GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: M A L I N

har inte sett hemmafruarna på evigheter :/

2009-03-31 @ 22:30:41
URL: http://www.malinh.com
Postat av: Emma

Sv: Haha din man verka ha bra humor :)Men seriöst, har du följt denna serie, jag såg de först idag och jag höll seriöst på att få fnatt. Vilka kommentarer alltså.. Men sen å andra sidan, det är Rosing vi snackar om ;)

2009-03-31 @ 22:33:54
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja det var en tuff kväll för gumman ikväll, fast hon somnade efter hon fick bröstet.

Har börjat med att hon vill somna direkt efter gröten utan bröstet och då trodde ja det var lika ikväll men icke, så innan jag prövade bröstet så .. Ja , tur vi bor i hus ;) haha!

2009-03-31 @ 22:39:31
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Ja att hon kanske växt upp eller något. Menar 34 och har barn, borde man inte veta bättre då?Usch nej om man ska ta och nanna, har två livliga hundar imorgon, två jack russel, som kommer klockan 6.15 :sGodnatt, kramar

2009-03-31 @ 22:42:01
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: karola

..ja nu har man sett desperata husfruarna igen...alltid trevligt :)

..ju du har rätt, här vid datorn kan man lätt bli fast in på småtimmarna...och imorgon kommer sotarn tidigt så då kan jag inte skrota i pyamas så länge...

Brukar du bli väckt tidigt av den lille?

2009-03-31 @ 22:49:27
URL: http://alltidinredning.blogg.se/
Postat av: Lena

Hejsan, vill du följa med på me and i party imorgon kväll. (Onsdag)

Säg till isf. :)Kram

2009-03-31 @ 23:30:20
URL: http://axelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0