Goddag Tisdag

Just nu händer inget speciellt. Albin ligger och sover för stunden, vi är hos mamma & pappa. Tommy slutade tidigare på skolan idag, så han har kommit hit en stund nu. Men han åker hem till Ramsele sedan. Jag & Abbe blir som sagt kvar här och sover över tills imorrn.

Albin har fått gröt och välling nu på förmiddagen, så jag hoppas att han ska sova gott på det. Och att han inte ska få några problem med magen.

Jag glömde helt bort att berätta om återbesöket igår. Läkaren kollade på honom, kände på honom och lyssnade på hjärtat osv. Allting var bra. Sedan togs det ett urinprov, och gud så nervös jag var. Men det var helt rent, bra alltså! Himla skönt! 

Nu är det bara att invänta den hemska röntgen, som antagligen blir om 2-3 veckor. Då dom går in i snoppen för att kunna röntga njuren. Se hur det ser ut, vad som är fel, vad det kan bero på och vad som sedan ska göras. Den undersökningen kommer jag att gruva mig för, usch!

Mamma jobbar till halv fyra, pappa slutar väl ungefär då han också. Sen kommer dom hem till oss. Får väl se vad kvällen har att erbjuda.

Jag är trött och har ont i ryggen, så allt är precis som vanligt. Sitter här framför teven & datorn och slöar medan Tommy ligger i soffan bredvid och sussar.
Jag är fruktansvärt hungrig också, så jag tror bestämt att jag ska göra mig något att äta.


Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: De är inte tillsammans, och hon har ingen kontakt med pappan till barnet. Hon har flyttat och har nu hemlig identitet.Ja han är nog mer redo än vad han tror. Tror han är mer orolig för vad hans kompisar ska säga. Han var den första i "påg gänget" som blev sambo. De gillar dock inte det, så tänk då om man får barn... Usch kan redan se deras blickar!

2009-03-10 @ 13:02:21
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

2009-03-10 @ 13:15:48
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: PetramedAochE

Hej!Hoppas att det inte är något farligt med din lille pojk!

Jag tänkte bara tipsa om att jag just nu har tre st tävlingar hos mig!Du kan vinna ett presentkort på 300 kr från Sovtex här:http://petramedaoche.blogg.se/2009/february/utkast-tavlingsregler.htmlVill du vinna ett presentkort på 350 kr från Kalasbolaget klickar du här:http://petramedaoche.blogg.se/2009/february/tavling-nr-6-kalasbolaget.html

Och vill du vinna ett presentkort på 500 kr från Sophie´s Closet kikar du in här:http://petramedaoche.blogg.se/2009/february/utkast-tavlingsregler-1.html

Jag vill även berätta att jag numera bloggar från http://www.PetramedAochE.se , kika gärna in =D

kram

2009-03-10 @ 13:19:09
URL: http://PetramedAochE.se
Postat av: Emma

Oj det tomma kom av misstag!

Japp så är hans kompisar, inga kompisar enligt mig men för M är dom allt ja efter mig då såklart. Men jag förstår M att det är jobbigt för han att hela tiden få höra att hans sambo är ett "monster".. Saken är väl den att jag har inte den blekaste aning om vad jag gjort?

2009-03-10 @ 13:20:21
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Ja utan att ha gjort något. Men det roliga är att de var två av hans bättre kompisar som gjorde att vi träffades. Men de trodde bara de skulle bli ett ligg och se skulle han gå vidare. Men istället blev vi ett par och efter 7 månader blev vi sambo. De tycker jag inte låter han träffa sina kompisar. Men som både M och jag sa. Det blir inte samma som att vara singel. Man kan inte festa alltid (enligt mig), man kan inte alltid gå ut själv (enligt mig) man kan inte ta och ligga med vem som (enligt mig). Självklart ska man kunna gå ut med vänner utan sin tjej/kille, men någon gång tycker jag tjej/kille kan få följa med... Hmm känns som detta blev rörigt, säg till om du inte förstår..

2009-03-10 @ 13:27:52
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Ja det är bara två som har flickvän/sambo (de para ihop oss). Säger såhär.. Den som har sambo respekterar oss och vi hittar på en massa. Den som har tjej gör allt för att förstöra, vill säga ber hennes tjej kompisar skicka en massa sms och lämna underkläder kvar från fester osv osv... och de andra som inte har tjejer tycker att ja hindrar han från att göra ngt...Ojsan, kom på att du kanske inte vill höra allt mitt gnäll :$

2009-03-10 @ 13:41:15
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hej hej..:)gud så skönt att det gick bra i går.. :)vad vart det för god mat då??kramkram

2009-03-10 @ 16:37:39
URL: http://enburkrussin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0