Godnatt gott folk!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tänkte bara knåpa ihop några ord innan jag ska göra mat åt lillhjärtat och sedan krypa i säng. Albin har sovit sen klockan åtta, vaknat två gånger och somnat om lika fort. Men nu måste jag få i honom en flaska mat så att han klarar sig över natten.

Idag blev det vårrullar med ris till middag, det var inte helt fel faktiskt. Som vanligt på teven så har det rullat på med Unga mödrar, Vänner och idag även Familjen Annorlunda.
Tomas var här på besök och fick sig en kopp kaffe, eller två koppar rättare sagt.

Nu ska jag alldeles strax gå och göra välling som sagt. Borsta tänderna och sedan gå in och lura i Albin skvätten, sedan krypa till sängs och hoppas på kidnappning av John. Fast honom har jag lärt mig att man inte kan lita på.

Imorrn bitti bär det av mot Sollefteå igen. Och då blir jag och Albin kvar och sover hos mamma & pappa.

Hoppas att ni har haft en bra Måndag? Jag återkommer imorgon. Godnatt!Kommentarer
Postat av: Amanda

Hade en ganska bra måndag faktiskt. :o) Hoppas tisdagen förflyter lika friktionsfritt. ^^

2009-03-10 @ 07:38:53
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Linnea

Men då hörs det ju iallafall som att det är på väg åt rätt håll. Hoppas han får börja sova riktigt på nätterna snart också då bara :)Nej, alltså resandet skulle aldrig gått om inte Alva var så snäll. Hon gör inte så mycket väsen av sej, även fast hon var jättetrött och inte sovit på hela dagen :)

2009-03-10 @ 09:35:20
URL: http://linneasjolen.blogg.se/
Postat av: Modell Rose-Marie (Stella)

Modelltävling på min blogg slutar den 16:e. Ifall om du ville vara med i tävlingen att vara modell för en dag.Du får dessutom prenumerera på min blogg så gör jag på din :) Skulle va kul att kolla in fler bloggar flera gånger.KRAM!

2009-03-10 @ 10:43:52
URL: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

Tänkte be dig att läsa dagens inlägg hos mig och om du vill gärna säga vad du tycker!

Ha en fortsatt trevlig tisdag :)

2009-03-10 @ 11:02:36
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: jossan

å vilket litet charmtroll ni har :)

2009-03-10 @ 11:20:44
URL: http://littlepinksecrets.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Får man fråga hur gammal du är? Tänkte på att din karl var 19, du lät som 50 i den beskrivningen :sMan kan tjata på olika vis enligt mig, man kan tjata som verkligen inte göra något annat. Man kan tjata som att diskutera och ge små pikar, man kan tjata genom och säga att jag vill verkligen ha inom snar framtid.. Men denna som jag känner tjata sig gul och blå och till sist tröttna killen och gjorde de hon ville...

2009-03-10 @ 12:32:12
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Nu känner jag mig gammal som är snart 23 och inga pjoddar :)Jag känner skrämmande nog en av alla sorterna... En killa lura tjejen genom att säga att han inte kunde få barn, hon är 17år. Killen är det dubbla. usch..

2009-03-10 @ 12:42:51
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Ja det brukar vara så, det är lite så med mig och M. Han tycker han är för ung, han blir 24 ;) Så så ung e han inte hehe Men som han säger varje dag, händer det så behåller vi det.Ja hon är i vecka 30 något.. Vet inte exakt. Hon märkte inte tille n början att hon var med barn, hon e lite grövre så man såg det inte heller, men en dag kände hon en smärta i magen och åkte in, smärtan visa sig vara en spark från babyn. och hon bara men jag e inte gravid.. Kan inte berätta mer nu, lova att vara tyst...Känner även tjejer som utnyttjar killar, och det är fruktansvärt!

2009-03-10 @ 12:52:42
URL: http://niiilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0