10 månader

Idag blev våran lilla klimp 10 månader! Dagen till ära har varit lugn, varit ute litegrann såklart. Jag och Albin gick bland annat till dagis och hälsade på en sväng. Han tyckte det var roligt att se lite barn.
Tommy kom hem strax efter halv tre idag. Då var vi och handlade lite, sedan gjorde jag den goda ost & skinksalladen som vi åt till middag.

Vi har varit hos Albins farfar en sväng. Där lämnade vi biljäveln som ska stå och droppa sig torr på olja, för att oljetråget ska fixas imorgon, igen! Vi promenerade hem därifrån med Albin i vagnen, vilket han såklart älskade.
Sedan var det fullt ös här hemma, som vanligt. Nu går det verkligen snabbt som attan och hans humör blir bara värre och värre. Ibland kan vi inte annat än skratta Tommy och jag :)

Strax efter nio somnade han helt av flaskan och vaknade inte när Tommy la ner honom heller - peppar peppar! Så det var underbart skönt. Annars brukar det vara lite jobbigt vid läggdags.

Imorgon väntar antagligen ännu en varm dag. Tommy jobbar och när han kommer hem så ska vi nog åka en sväng till Ramselesjön, kanske ta oss ett dopp. På kvällen har vi bestämt att vi ska hälsa på Malin & Mattias en sväng, det beror på Albins humör. Denna värme tar så otroligt på Albin, han har svårt att sova, han är grinig och han har fruktansvärda värmeutslag.

Nu ska jag  göra mig klar för sängen och hoppas på en hyffsad natt, för natten till idag var inte alls bra och jag har inte fått vila nånting idag heller. Och det är ju inte bara dom små som blir änu tröttare av värmen, även jag :)
Hoppas att jag kan uppdatera lite på dagen imorgon, jag har ju lite att berätta... Godnatt!

VÅRAN ALBIN  ♥


En snabbis

Tänkte bara skriva några ord, medan Albin sover och det fortfarande är drägligt här inne. Vi har varit på en snabb visit i Ramselesjön idag igen. Vi bara pratade och hade trevligt i solen med Peter & Vera (deras vovve). Albin fick bada lite pool och Tommy tog en dopp i sjön. Jag badade bara benen, jag som annars brukar vara som en fisk i vattnet. Jag har aldrig varit någon badkruka, det är jag egentligen inte nu heller, utan orkar bara inte. Idag fläktar det iallafall lite, så det känns lite bättre då man sitter och steker.
Sedan ska vi vara med Jim och Kajsa i en annan stuga vid en annan sjö. Vi ska nog grilla och ha det gott. Men nu ska jag sätta mig på balkongen igen, tills Albin vaknar. Där kan jag lova att det är hett som tusan.
Hoppas ni har en bra dag i värmen, adjökens!

Sötnosen från gårdagen


Bloggningen lider

Herregud vilken dålig bloggerska jag blivit nu. Det som är tråkigt är att så himla många besökare försvinner, när man inte uppdaterar så ofta. Men jag har faktiskt valt att strunta i det. För dom som verkligen gillar bloggen och dom som känner mig fortsätter väl besöka oss ändå. Det finns verkligen inte mycket tid över för att blogga nu. Och som jag redan sagt så prioriterar man inte datorn när det är så fint väder heller. Det är också alldeles för varmt att sitta här. Då blir det ju dessa stunder på sena kvällen, då Albin och Tommy gått och lagt sig. Då jag egentligen är för trött och bara sitter och tänker på att jag måste gå och lägga mig. Det är fortfarande ganska varmt, men det går iallafall att andas. Men det blir bara korta tråkiga inlägg. Går inte att göra så mycket åt. Det är lite mycket att tänka på just nu också. Man känner sig stressad och mår näst intill lite dåligt. Det orkar jag inte ta upp nu, men kommer väl skriva det så småningom.

Dagen och kvällen har annars varit väldigt trevlig. Vi har umgåtts med Anneli och Peter ute i deras stuga. Jag har ätit en massa vattenmelon, men inte tillräckligt enligt mig, för det är ju så otroligt gott. Albin har premiärbadat, i sin nya lilla pool som vi köpte igår. Sedan blev vi helt spontant bjudna på grillat, vilket också var väldigt gott. Det var väl nästan 30 pers som satt tillsammans där ute och käkade. Albin har varit väldigt övertrött, då det blev lite knas med sömnen idag. Har inte fått någon färg på mig den här dagen, då jag inte vistats så mycket i solen. Men hoppas kanske på lite mer imorgon. Då ska vi antagligen dit igen och må gott.
Nu ska jag bjuda på några bilder från dagen, sedan tänkte jag lägga mig och försöka sova. För jag är så trött att jag nog skulle kunna somna sittandes. Albin somnade efter 22 ikväll, jag hoppas verkligen att detta är en rutin som går att ändra på snart...

En Albin som visslar  :)

Albin somnade en liten sväng i vagnen

Härligt väder, god mat & trevliga människor

Mina underbara älsklingar

Jag & Tommy


Mot Ramselesjön

Goddag i sommarvärmen! Vi har legat alla tre och sovit en eftermiddagslur vilket var otroligt skönt. Trots att man var ännu tröttare och segare när man skulle kliva upp.
Nu ska vi packa lite, göra oss i ordning och handla några småsaker. Sedan beger vi oss till Ramselesjön i denna otroliga värme. Får se om jag kan få sitta still i solen en stund, så kan Albin leka med Tommy :)
Ha en bra Lördag!

Fullt ös medvetslös


Så är det hela dagarna nu från morgon till kväll med våran lilla prins, och det är väl den åldern nu. Det är delvis därför jag aldrig sitter nånting vid datorn numera, man kan ju inte missa en sekund utan måste vara på sin vakt hela tiden. Och dom stunder Albin sover vill jag passa på att bara sitta och andas framför teven eller något. Dessutom så vill vi ju som sagt utnyttja vädret vi har nu. Så länge vi har detta väder, kommer det fortsätta vara extra lamt på Albins mammas blogg.

Jag satt nu och skulle ladda upp lite fina bilder från den lilla "semestern" i stugan. Men det gick så himla segt att jag gav upp. Får hoppas att det går bättre imorgon istället.
Idag har det varit lika underbart väder, det blir nästan lite för varmt i solen, men tjurig som jag är så vill jag ju få lite färg på mig. Så jag får skylla mig själv. Det jobbiga, som man inte kan rå för, är ju värmen som blir inomhus. Albin blir jättesvettig nu när han ligger och sover i sin säng, så det är ju synd.

Imorgon blir nog ännu en kanondag, som vi tänkte spendera i Ramselesjön hos goda vänner. Så ni lär nog både få se och höra om det imorgon kväll.
Nu tänkte jag göra mig i ordning för sängen och lägga mig hos min älskling, som har jobbat ganska hårt hela veckan. Återkommer imorgon, men när, det vet jag som sagt inte. Godnatt!

Busigaste, tjurigaste, men sötaste Albin  :)

Liten "semester"

Nu har det varit två rejäla sommardagar med en enorm värme, strålande sol och blå himmel. Som vi har längtat efter detta. Jag och Albin har spenderat två dygn i stugan med mamma & pappa och vi har haft det förträffligt. Det känns som att man är på semester när man är där, om man nu bortser från min söta lilla 10-månaders pojke som måste passas och roas men det är ju även ett plus i kanten. Kommer nog bli många fler tillfällen då vi åker dit ett par dagar. Synd bara att man inte kan bada, då det är såna här varma dagar. Eller kan kan man ju men vi vill inte, då det är högst 15 grader i älven än så länge.
Nu tänkte jag mest bara skriva att vi är hemma igen. Jag har inte skrivit någon blogg på tre dygn, men det har faktiskt varit skönt att vara utan dator. Man är på tok för beroende. Med detta väder vill man passa på att njuta så mycket man bara kan, så länge det varar.
Nu måste jag lägga mig och försöka sova, eftersom jag vet att det brukar ta ett tag och man vet aldrig hur natten eller morgondagen blir. Dessutom är jag ju alltid som en dösill på morgonen. Albin somnade inte förrän efter 22 ikväll, och det verkar ha blivit en dålig vana. Hoppas verkligen att det går till sig. Man blir aldrig nöjd. Förut somnade han i bra tid på kvällen men vaknade hur mycket som helst. Och nu sover han oftast bra på natten men somnar för sent.
Jag ska försöka uppdatera lite bättre imorgon, även om det kanske kommer bli ganska sent. Det beror helt på Albin och vädret. Men då kommer iallafall lite mera bilder.
Godnatt!

Albin som ger sin mormor en gräddig puss  :)




Godnatt

Denna dag rullat på precis som alla andra. När Albin hade sovit sin lur på 2 timmar, så gjorde vi oss i ordning och gick ut igen. Vi mötte upp Elin & Edvin utanför grillen och köpte oss varsin glass. Albin fick såklart smaka pyttelite mjukglass, som han älskar. Efter det kom Tommy från jobbet då klockan var halv fyra. Då handlade vi lite och gick sedan hem för att påbörja middagen. Det blev kyckling & ris, ovanligt?

Sedan var det lite jobbigt för Albin, han var så otroligt fruktasnvärt trött. Så ingenting var bra och han var sådär hysteriskt ledsen och arg. Då är det inte lätt, för någon utav oss, och så synd om han. Till slut när klockan hade gått förbi halv sju så fick vi ge upp. Jag gjorde i ordning flaskan, som Tommy fick ge honom. Men han somnade inte ändå. Utan han fick gapa på där inne i sin säng en liten stund. Sedan gick Tommy dit igen och fick honom till slut att somna efter ett tag, så klockan var ungefär 19.15 då han slog igen sina blå. Det hör inte till vanligheterna! Han har dessutom inte vaknat en ända gång, än. Nu gruvar jag mig lite inför natten och kommande morgonen bara, men hoppas på det bästa.

Tommy ligger också och sover och har väl gjort det sen halv åtta ungefär. Även jag är döende trött, men gjorde misstaget som satte mig här vid datorn. Höll på att somna sittandes i fotöljen, och tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll. Men så gick jag hit, blev sittandes och den värsta tröttheten som jag hade är nu borta. Men jag ska sätta mig och slappa framför teven och invänta den rejäla tröttheten igen. Beck är ju på teven, så man kan inte klaga.
Godnatt!

Mina goa fina grabbar 

Sommarvärme

Ännu en härlig dag idag, underbart! Idag ser man iallafall lite mänskligare ut. Igår hade jag verkligen passat på ett middagsbord i samband med kräftskiva, var alldeles röd!
Jag och Albin har redan varit ut en sväng, men det blev inte så länge. Vi tog Nalle Puh-sulkyn och gick till apoteket. Jag köpte en solskyddskräm åt Albin, det blev en sån där sprayflaska från "fem myror..." serien - 145 kronor. Sedan gick vi till ica fram och tillbaka. Det var väldigt varmt ute. Sedan var Albin så himla trött efter att ha varit vaken sen 7, så vi gick hem. Tog med posten in, där det fanns ett Go´boken paket. Alltid lika kul, för MIG att öppna! Klockan närmade sig halv tolv och Albin fick flaskan och slocknade stenhårt i min famn och jag la över honom till hans säng. Han rörde inte en min, och nu sussar han gott.
Tommy är och jobbar, han trodde att han skulle vara hemma till halv fyra, så vi får väl se.
Jag känner mig jättetrött och seg just nu, så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig i soffan och slappa framför teven medan Albin ändå sover.



Bilder från helgen

Albin och Rasmus leker

Dom små söta kusinerna i Dannes knä

Albin och pappa vandrar barfota i gräset

Albin upp i skyn i strålande solsken :)

Albin mår väldigt gott hos sin favorit - morfar

Mina två mirakel

Min stora kärlek ♥

Goa tokiga glada Rasmus :)

Albin trivdes i vagnen ute på bryggan

Rasmus och jag pysslar

Albin fick prova sackosäcken

Sist och minst, en trött liten Hugo :)


Gårdagens grattis

Gick som sagt till min älskade storebror
Daniel på hans 27-årsdag




Tillbaka efter helgen

Ja nu är vi tillbaka i Ramsele och jag är tillbaka till datorn & bloggvärlden. Vi har haft en jättebra helg med god mat, mys med familjen och en snäll liten pojke. Det började med att vi kom till stugan på Fredagen, var bara där en liten stund tills vi fick säga hej då till Albin och blev skjutsade till min bror Danne, Maja, Rasmus och Hugo. Där hade Danne redan grillat när vi kom. Så vi mumsade i oss gott kött och väldigt god potatisgratäng som Maja hade tillagat, till det var det sallad, bea och marinerade vitlöksklyftor. Grabbarna drack öl, Maja tog sig något vinglas men jag var inte alls "på hugget". Drack några klunkar vin och en liten smirnoff ice. Men sedan var jag nöjd. Vi såg även "Varg" filmen, med Peter Stormare. Och den var faktiskt ganska bra, kanske lite seg, men bra. Vi fixade skjuts hem vid 1-tiden.

Vaknade halv nio på Lördag morgon efter en god sömn. Hade fått ett mms av mamma med en bild på lillklimpen, där det stod att han hade sovit gott till klockan 8.20, ätit rejält med gröt och var glad som en sol. Så jag kunde inte bli annat än glad och nöjd den morgonen. Vi gjorde oss i ordning, tog med oss det vi behövde, tog varsin cykel och cyklade till stugan. Det är nästan så att jag blev stolt över mig själv, även om det bara är cirka 3-4 km dit. Men ont som fan i arslet fick jag!
Väl där så blev det såklart bus och mys med Albin och lite frulle. Efter ett tag så fick Albin somna en lur och då fick Tommy stanna med honom, medan jag och mamma åkte till Långsele. Där hämtade vi upp mormor, och så köpte vi varsin mjukglass på konsum. Sedan åkte vi till stugan igen, då Albin just hade vaknat efter nästan 2 timmars sömn.

Det tog inte lång stund innan vi gjorde oss klara och åkte till Danne med familj. Danne fyllde ju faktiskt 27 år igår och det skulle såklart firas med presenter och sång. Vi blev bjudna på kaffe & god tårta. Danne fick en hängmatta av oss, som han kan ligga och lata sig i när dom flyttat till nya huset. Han fick även en hängstol, en vimpel till flaggstången, kläder och en Färjestad matchtröja. Jag myste såklart väldigt mycket med min söta lilla brorson Hugo.
Sedan blev det stugan igen, där vi åt "midsommarmat" till middag, som var rester från dagen innan. Det var väldigt gott.
Senare på kvällen så bestämde jag och Tommy oss för att vi skulle åka till Junsele en sväng, mest bara för att kika lite. Vi väntade på att Albin skulle bli färdig för att sova. Men jag tror att han kände på sig att hans mamma & pappa skulle iväg, eftersom han inte ville slå igen ögonen förrän 22.20 ungefär. Men då somnade han gott minsann. Vi var klara och åkte.

I Junsele var allt sig likt, mycket folk, mycket fylla och mycket mygg. Jag höll på att bli galen för att jag inte kunde stå still då mina fiender kryllade runt om mig. Men annars var det väl ganska trevligt eftersom man träffade en massa folk som man inte träffar så ofta. Tommy hade iallafall jättekul, så då kan man ju vara nöjd över det. Men jag fick lite panik då jag kollade på klockan och den var halv 3, då det är en timmes bilfärd hem till stugan. Usch, bråttom bråttom! Så vi kom till stugan vid halv 4. Då sov Albin fortfarande gott och hade inte vaknat en enda gång och det var helt underbart att få krypa ner i sängen och sova.

När det blev morgon i morse så var vi såklart dötrötta. Albin vaknade strax efter 7, Tommy försökte en liten stund att få honom att somna om. Men han var ju pigg efter en sån bra natt. Till slut kom mamma in och tog honom, och vi fick sova vidare. Jag sov vidare ända till 11.30(!) Det hör ju inte till vanligheterna, och inte heller att det var strålande sommarväder. Vi klev upp, gjorde oss klara och gick ner med mamma och Albin till bryggan där vi fikade kaffe och smörgås. En bra start på dagen alltså. Så denna dag har varit full av mys och bus, även liten solbränna. Precis som en sommardag ska vara. Vi åkte hemåt mot Ramsele när klockan var halv fyra.
Jag och Albin tog vagnen och gick iväg för att möta Anneli & Max, så fort Albin hade ätit middag, bytt  blöja och kläder. Vi gjorde sällskap till grillen och köpte varsin glass. Satte oss utanför och myste med grabbarna och surrade lite. Tommy var på Brorssons och tvättade både lastbilen och våran bil. När jag och Anneli skildes åt så gick jag och Albin bort till Brorssons och väntade på att papsen skulle bli klar så vi kunde åka hem tillsammans.
När vi kom hem så fick Albin göra sig klar för natten - borstade tänderna, bytte blöja, fick sin pyjamas och alvedon. Jag ställde mig och tog en lång varm dusch, medan Tommy gav Albin flaskan. Albin somnade direkt, vid halv nio.

Nu sitter jag här i min ensamhet och njuter av den ljuvliga tystnaden. Har fått skratta gott åt min älskade sambo, som ännu en gång har pratat i sömnen. Självklart var det om jobbet som vanligt. Tommy låg och sov på soffan och jag satt och pratade med mamma i telefonen. Då hör jag att Tommy plötsligt säger nånting. Men jag hörde inte vad, så jag frågade.

Jag : - Va?
Tommy : - Nu är jag med!
Jag : - Vaddå?
Tommy : - Ska vi sätta nå fler krokar?
Jag : - Vaddå krokar?
Tommy : - Ja men behövs det nå fler krokar?
Jag : - Men vad menar du för krokar?
Tommy : - Ja men till planten.
Jag : - Jaha, till planten?

Tommy : - Ja, som man krokar fast planten med (eller nåt sånt)

Ja, så höll det på och jag skrattade så jag höll på att dö, med mamma i luren som också hörde alltihopa. Så jag fick även ett underbart slut på denna dag. Tommy förflyttade sig då till sängen, där jag antar att han fortsatte sova på en gång. Jag ska nog snart göra kväll jag också, men det är mycket man missat nu på två dagar. Så jag ska nog kika lite till. Hoppas ni haft en lika bra midsommarhelg och fin sommardag, som vi har haft. Nu blev det ett väldigt långt inlägg här, men det blir så när det gått en hel helg :)

Midsommarafton

Just nu händer inte speciellt mycket. Tommy har just lagt sig i våran säng med Albin, för han vägrade att somna. Men nu tror jag att han lyckades. Han vaknade ju före 7 i morse, så han var väl lite övertrött nu. Men inatt var Albin duktig, när han väl somnade, lite för sent igår kväll, så sov han väldigt gott. Han vaknade första gången klockan 5 i morse, då han fick tutten och snuttis och fortsatte sova ett tag tills han fick komma in till oss.

Har inte blivit något gjort här hemma än, förutom att vi lagt in två tvättar i maskinierna. Det blir nog inte så mycket mera heller, för sedan ska det packas och donas och så måste vi ju komma iväg i bra tid.
Tråkigt väder är det också, inte för att man blir förvånad. Nu ska jag kika runt lite innan jag också sätter mig, eller kanske lägger mig och vilar.

Ha en bra midsommarhelg!


Världens tjurigaste prins

Det är våran lilla son Albin det. Herregud vad han kan, bara han vill och det vill han oftast. Trots sin extrema trötthet så gör han allt han kan och kämpar för att hålla sig vaken. Han kan ligga i sängen och vara näst intill sovande, och när man är på väg smygandes ut så hör man världens rullning. Då är han vaken och slänger sig på rygg, haha! Det är nästan alltid så. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Ikväll somnade han inte förrän klockan 22, så vi får se hur denna natt och morgondagens morgon blir. Jag hoppas inte att han vill upp klockan 4 iallafall.

Annars har vi bara varit hemma och haft det bra. Vi beställde hem mat från pizzerian. Lite senare kom Kajsa och Jim hit. Tommy och Jim drack några öl, jag och Kajsa åt varsin bit paj med vaniljsås. Dom gick bara för en stund sedan, så nu är vi själva och Albin sover fortfarande, eller än så länge ska jag väl säga. Ska nog försöka göra mig klar för sängen tror jag. Det blir mycket att göra imorgon. Det ska plockas mera och vi ska ta ner lite grejer till förrådet som vi inte behöver. Vi ska diska och dammsuga.

Sedan blir det bara att packa och göra sig klar för en Sollefteå tripp. Vi ska vara hos mamma och pappa över helgen. Om vi hinner i tid imorgon, så ska vi börja dagen på hembygdsgården i Forsmo där det är midsommarfirande. På kvällen ska Albin vara med sin mormor och morfar, han ska sova med dom i stugan. Vi ska troligtvis vara med Daniel och Maja. Det kanske blir grillning om vädret tillåter, blir nog väldigt trevligt iallafall. Får se hur flitig jag blir vid datorn, inte alls kan jag tänka mig :)

Torsdag

Goddagens! Det blev en sen uppdatering idag, varav anledningar är många. Min lilla prins som sovit så bra i 4 dagar, ville inte riktigt fortsätta på den vägen. Som jag redan nämnt igår kväll så somnade han inte förrän klockan 21.15. I morse vaknade han klockan 3.45 och ville inte sova något mer, trots att han var väldigt trött. Jag tog honom till slut till våran säng, försökte där med, utan resultat. Till slut gav jag honom flaskan klockan 5, men det hjälpte inte heller. Han var så trött att han vinglade när han satt upp och ögonen rullade. Men till slut klev vi upp, var ingen mening att ligga och försöka hur länge som helst. Jag var väldigt trött och less då kan jag säga, efter att bara ha sovit 3 timmar. Albin också som bara hade sovit 5,5 timme.
Men vi lekte på och tittade lite på teve. När klockan närmade sig halv åtta, så gjorde vi en ny flaska. Och då lyckades jag, han somnade emellan oss efter bara 40 ml. Så han var verkligen trött, för han brukar oftast få i sig hela flaskan. Då kunde jag slappna av och sova en stund jag med. Vi vaknade strax före klockan 10 och låg och myste en stund alla tre innan vi klev upp. Jag gjorde en sån där fryst smulpaj som finns på påse. Och gud vilken smart idé, den som kom på det. Bara att hälla bären i en pajform, sedan smuldegen ovanpå och in i ugnen i 25 minuter. Den var jättegod, jag och Tommy tog varsin bit till vaniljvisp och kaffe.
Sedan har det bara varit lek, bus, mys och lite städning här hemma. Jag har plockat en massa, dammat, sorterat, rensat och grejat. Än är det väldigt mycket kvar att göra, men sitter och tar det lugnt nu när Albin sover sin eftermiddagslur.
Återkommer senare, ha en bra dag!

Läggtajm

Nu är Tommy hemma, härligt! Imorgon är han ledig, då det inte blev mer plantkörning för denna vecka. Så då ska vi ta tag i lite här hemma, tvätta en massa kläder och städa. Behöver en rejäl sanering, usch vad man mår dåligt när det är så här. Och man har dragit ut på det så länge. När jag är själv med Albin så har jag varken chans eller ork till att få något sådant gjort tyvärr.
Jag vill förhoppningsvis hinna få ihop Albins byrå också, det vore skönt att få det gjort innan helgen är slut. Då måste vi även hiva iväg den gamla nånstans, vi får väl elda upp den.

Annars har den här dagen varit lite småjobbig, för Albin har varit väldigt grinig och inte blivit nöjd för nånting. Även ikväll då han skulle läggas var han riktigt tjurig, somnade inte förrän 21.15. Då hade jag hållit på i över en timme. Sedan dess har jag bara andats i det lugna och suttit här vid datorn. Nu ska vi göra oss klar för sängen och hoppas på en god natts sömn. Hoppas även på att morgondagen blir lite gladare, men det blir den säkerligen nu när pappa också är hemma. Han har ju inte varit något med Albin på två dar.

Puss


God morgon!

Den här natten var inte riktigt lika bra, men vi har ju överlevt iallafall. Vi gjorde morgon vid 6, fast vi låg och myste lite innan vi klev upp. Jag hade en väldigt glad och go liten prins där i sängen .
Just nu leker Albin lite och nyhetsmorgon är på teven. Jag har just ätit samma goda frulle som igår. Albin lär nog behöva sova en lur om en stund. Sedan ska vi nog umgås lite med Elin & Edvin. Vädret är mycket bättre idag, så jag hoppas att det håller i sig.

Roliga kusiner

Dom var så söta och roliga idag så jag och Elin fick skratta gott. Och jag fick äta gott, blev som sagt bjuden på middag där. Det var potatis, olika sillar och god sallad - riktig sommarmiddag alltså. Efter det blev det kaffe.

Ute stormar det fortfarande lika mycket, men solen har äntligen spruckit fram och det har blivit lite blått på himlen istället för grått. Så jag hoppas att det fortsätter bli bättre, så att vi får en fin midsommar här uppe.

Albin somnade klockan åtta ikväll också, och nu hoppas vi på att hans förbättrade mönster fortsätter som vi vill. Jag ska nog sätta mig framför teven en stund och njuta av detta lugn. Har sån otrolig värk i min rygg och nacke, och det blir inte bättre av att sitta här.

Tommy är nog på G när som helst, och han måste väl antagligen lägga sig direkt han kommer hem. Kommer nog inte skriva mer ikväll, så jag säger godnatt!


Två fina bilder på kusinerna



Mor & Son

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET





Gillar Malm

Som sagt så har vi flera byråer i serien Malm från IKEA. Jag vill faktiskt ha ännu en till. En ny till vårat sovrum, den i ek med 6 lådor. Den vi har just nu rymmer inte tillräckligt och så har vi en massa plats över nu efter en vägg där Albins spjälsäng stått. Vi har ju både dubbelsängen och sängbord i serien Malm också. Så jag hoppas att denna byrå kanske kan inhandlas vid nästa tripp till Birsta. Den kostar 1495 kronor. Jag önskar mig  presentkort på IKEA i födelsedagspresent  :)


Vad dum jag är

Glömde ju att tala om att vi köpte en byrå till Albins rum. Eftersom den han har nu är liten, ful och trasig. Det blev en "Malm", såna som vi har flera av i ek. Men han fick en vit med 4 lådor, dom kostar 899 kronor. Sedan kanske jag sätter fast några "Wallies figurer" på lådorna för att göra den lite roligare. Tyvärr har byrån inte ens packats upp än, vi har inte haft tid. Men jag hoppas att vi kan sätta ihop den innan helgen är slut. Vi får se...


Stormare i Ramsele

Fan vad less jag blir på vädret. Det knakar och sprakar i fönstren av blåsten och det är grått & kallt så man vill inte ens utanför dörren. I och för sig så kan man ju sitta inne och ta det lugnt med gott samvete, men jag tycker att det har varit så lite för länge nu. Vart är sommaren? Här har vi ju rena hösten. Hoppas att det ändras snart.

Här hemma har vi fått ännu en bra natt, utan avbrott. Helt otroligt vad jag blir glad, och stolt över gubben som är så duktig att sova i sitt egna rum. Det går så bra, än så länge. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag hoppas verkligen att det fortsätter så här. Det vore underbart!

Vi gjorde morgon strax före 7 i morse, klev upp och gjorde gröt. Sedan åt jag goda smörgåsar med salami & brieost. Albin somnade en förmiddagslur redan klockan 9.15. Strax före klockan 10 kom Albins faster Elin och hälsade på. Vi drack lite kaffe och surrade. Väldigt trevligt att få sällskap och sitta och surra en stund utan barn. Och så fick hon ju såklart med sig tröjan som vi köpte åt Edvin. Hon bjöd även dit oss sedan, jag ska få sill & pärer till middag, mums! Det blir roligt för Albin att få träffa sin älskade kusin också.

Jag blir så himla fundersam (frustrerad) på det här med Albins trötthet, vad fasen det kan vara? Nu är det väl ännu lite värre pga att han är förkyld, snorig och febrig. Men han är ju så annars också. Nu har han sovit hela natten, sov en tupplur på 1,5 timme och var trött direkt han kom upp då Elin var här. Och så har det fortsatt, han har blivit tröttare & tröttare och grinigare & grinigare. Nu fick jag lov att ge honom en flaska igen, men han ville bara ha hälften. Sedan fick jag stå och vagga honom till sömns, så nu ligger han och tar sig en eftermiddagslur. Hoppas att han är lite piggare efter det. Det är ju inge roligt att han ska behöva vara trött & grinig jämt och ständigt. Jag "ser fram emot" att få veta hans provresultat efter midsommar.

Jag har tvättat håret och sminkat mig lite. Så nu känner man sig lite mera mänsklig. Har pratat med mamma i teleluren, dom hade det bra. Vädret var som bäst på Gotland idag, just då dom ska fara hem. Men dom skulle inte åka med färjan förrän vid halv fem, så dom får ju några timmar i finvädret. Längtar tills vi får träffa dom på Fredag!

Härlig bild på lillklimpen  :)


Njutande mor

Ja nu sitter man här och njuter av tystnaden och lugnet. Gud så härligt det är! Man uppskattar verkligen den här lilla egentiden på kvällen. Och det är ju oftast därför man (jag) nästan alltid blir uppe alldeles för länge. Tiden bara rinner iväg. Tommy har gått och lagt sig för att han ska kliva upp vid klockan 2 inatt och iväg för att jobba. Albin somnade prick klockan åtta då han hade fått flaskan, lite klappande och strykande på rumpan. I munnen hade han en ny napp, en röd med en pingvin på som var jättesöt.

Jag ska försöka komma i säng i hyffsad tid ikväll tänkte jag, får se hur det slutar, men jag har ju inte lovat något. Jag hoppas såklart på ännu en bra natt. Man blir som en helt annan människa. Det spelar ingen roll om man är lika trött som vanligt, utan man blir ändå glad av att se tiden och att allt går bra. För det är ju som sagt bra som Albin att han får sova och det blir liksom lite bättre rutiner. Det som aldrig lyckats blivit i detta hem, än.

Bilder

Mina smågrejer från H&M & Gina Tricot


Min huvtröja från BikBok som jag faktiskt är lite kär i


Albins kläder från POP
OBS
- två av tröjorna är använda varav anledningen till fläckar :)


Albins kläder från H&M



Resten av mina kläder får ni inte se för jag har inte orkat knäppt på dom.
Men det är inget speciellt heller, så det spelar ingen roll.
Mest bara "myskläder" som jag älskar  :)




Sömn och inköp

Här hemma har vi haft ännu en bra natt och det känns helt underbart. Man blir så glad och nöjd. Men framför allt så är det ju bra för Albin att få sova bättre också. Hoppas så innerligt att det fortsätter så här och inte går tillbaka till det andra mönstret. Jag hämtade Albin i hans rum klockan 8.20, tog in honom till oss där vi låg och myste lite tills vi klev upp och gjorde alla vanliga rutiner.

Jaha, vad har vi då handlat? I Lördags köpte jag en ganska fin huvtröja på BikBok, ett par sköna tunna "fladderbyxor", två linnen och två stycken Björn Axén schampo på Cubus. Igår hittade jag ett par tights, två linnen, ett par örhängen, ett armband och ett halsband på Gina Tricot. På H&M köpte jag bara lite smink och hårgrejer. Jag är väldigt nöjd över mina inköp, så härligt med lite nytt. Även om jag faktiskt skulle behöva ännu lite mer kläder men det får vänta.

Tommy köpte som sagt ett par skor, som var väldigt behövligt. Och så köpte han en jättesnygg t-shirt, ett linne och 3 par kalsonger. Han skulle också ha behövt mera, men det var både tid, engagemang och pengar som saknades. Nu dröjer det väl dock inte lika länge tills nästa gång, får man hoppas.
Inte nog med detta, så har vi ju ätit på McDonalds båda dagarna och jag har tagit plusmeny så vi har fått två fina Coca-Cola glas i färgen lime. Jag skulle gärna vilja ha fler, två av varje färg vore roligt. Dom är ju väldigt speciella :)

På IKEA handlade vi allt från skål och blockljus till ramar och dvd-lådor. Mycket olika småsaker, det blev väl ungefär 1400 spänn sammanlagt där.
På denna resa har såklart Albin fått mest kläder, precis som det ska vara. På Polarn & Pyret köpte vi två kortärmade tröjor, två kortärmade bodys, en långärmad body, två långärmade tröjor och ett par shorts. Köpte även en kortärmad tröja till kusin Edvin som dom hade beställt med oss. På H&M fick Albin en kortärmad body, två långärmade tröjor, en kortärmad tröja och ett bodylinne. Nu har lillklimpen lite kläder inför sommaren, om det nu blir någon sommar. Vilket man inte kan tro just nu då regnet öser ner och det blåser som bara den.

Kanske visar lite grejer senare. Nu ska jag och Tommy snart dricka en kopp kaffe och ta det lugnt... Vi har en liten prins som inte vill sova nånting fast han är jättetrött och har fått flarran. Får väl se hur det går. Just nu busar dom för fullt här :)

Borta bra, men hemma bäst

Tänk att det alltid är så, spelar ingen roll när, hur eller vart man är så är det ändå alltid skönt att komma hem till sitt. Bortsett från att man stör sig på denna skitiga lägenhet som behöver total storstädning. Men en sak i taget. Nu är vi helt slut efter denna helg, men nöjda och belåtna. Vi har shoppat en massa saker på IKEA såklart, kläder åt Albin, lite kläder & smycken åt mig och även Tommy hittade sig några plagg och ett par skor. Vi har umgåtts med Albins gudmor Camilla och hennes sambo Fredrik. Vi sov över hos dom från igår tills idag. Där har vi snackat, myst, käkat taccos och haft allmänt trevligt. Har faktiskt ätit underbart gott lösgodis, skit samma! Vi såg en film igår kväll också - "I taket lyser stjärnorna" - en jättebra film, även om den är lite fjantig ibland då den är lite av en ungdomsfilm. Men ändå bra och väldigt gripande. Den rekomenderar vi!
Albin har varit jätteduktig i helgen iallafall, han har skött sig bättre än jag hade kunnat föreställa mig. Och det verkar lyckligtvis som att hans nätter börjar bli bättre. Dom senaste två nätterna har varit underbara. Så det är bara att hålla en tumme på att det fortsätter. Men man ska ju inte ropa hej för tidigt, som man brukar säga. Han var på väldigt dåligt humör igår kväll, och det var inte konstigt för han var verkligen sjukt trött och det var liksom för sent för en liten lur och samtidigt alldeles för tidigt att lägga honom för natten. Men hä hemma är ju vi van att kämpa för att hålla han vaken och även höra hans gap osv. Men det kändes inte riktigt lika bra när man har andra att tänka på och när man inte är hemma. Så vi gav upp strax efter halv sju och gav honom flaskan. Det gick inge vidare ändå, tog en stund innan han somnade och vaknade efter bara 30-40 minuter ungefär. Då fick han komma upp, det var kört. Lite senare var det bara att jobba på igen, och till slut somnade han gott och sov hela natten fram till halv sju. Vaknade bara en gång under den tiden. Gissa vem som var lycklig i morse? :)
Nu är vi som sagt hemma, kom hem runt halv sju ikväll. Tog in allting från bilen, och det var inte lite! Packade upp allt vi köpt och jag började fixa lite med det medan Tommy försökte roa Abbe.
Sedan har jag kollat på teve och känt hur hemskt trött och slut jag är. Har så otroligt ont i kroppen att det är hemskt. Så nu tänkte jag ta en tablett och göra mig klar för sängen. Imorgon kanske jag kan berätta och visa mer ingående vad vi har inhandlat.
Förresten så sover Albin i sitt egna rum, själv, för första gången nu ikväll och inatt. Så vi får se hur det går, håller tummarna!
GOD NATT!

Gå och drömma

Nu tänkte jag göra mig klar och hoppa i säng. Fundera och kanske drömma lite om morgondagen, som jag så länge väntat på och längtat efter. Det är ungefär 11 månader sedan vi var iväg någonstans och handlade sist. Det var i Juli förra året som vi var och shoppade i Sundsvall, med min stora mage. Sedan dess har det bara varit lilla Sollefteå och nätshopping. Nu får vi se hur det går att ha Albin med oss, en sjuk Albin dessutom. Men vi får hoppas på det bästa. Vi kommer nog att dela upp det på två dagar så att det inte blir alltför jobbigt. Tommy har ju en fot som gör lite ont också, när han går.
Det som känns så bra också, är att jag har lite pengar så jag kan handla lite åt mig själv. Jag behöver verkligen kläder. Har även 650 kronor i form av rabattcheckar och presentkort på H&M, där jag kommer att handla både åt mig och åt Albin. Och så har Albin 800 kronors presentkort på Polarn & Pyret som vi ska spendera, blir superkul!

IKEA och Birsta - här kommer vi!

Fredag

Det har varit en lång dag, känns det som. Tommy kom hem halv tre idag, så han hade ett ganska långt pass. När han kom hem så blev det att sätta igång. Först turades vi om att äta lunch/middag som bestod av goda rester från igår. Sedan blev det packning för fulla muggar. Gud vad mycket man ska ha med sig.

Vi åkte iväg mot stan vid halv fem iallafall. Kom fram vid halv sex, Albin sov väl ungefär sista halvtimmen. Väl där så tog jag mig an lilla Tilda direkt och myste. Hon är ju världens sötaste tjej, ville helst ta med henne hem. Jag och Tommy fick varsin bit smörgåstårta och päroncider till den, väldigt gott. Måste ju säga grattis till Jonna också, som tog studenten idag. Det var henne vi var där och firade. Underbart med studenten, det är nu livet börjar på allvar.
Albin fick sin middag där, lite senare än vanligt. Sedan pratade vi bara och hade allmänt trevligt. Vi for därifrån vid åtta.

När vi kom hem tog vi in det som behövdes. Bytte blöja på lillgubben och gjorde hans flaska som Tommy fick ge honom. Han somnade gott klockan nio och sover i eget rum. Vi får väl se hur det går. Vi ska sova i mammas & pappas säng inatt, underbart! Den är så skön. Annars brukar vi sova i mitt gamla rum, jag i sängen (som jag får väldigtont av) och Tommy på madrass. Så nu blir det lite "lyxigare" eftersom mamma & pappa är borta.

Albin är iallafall lite småsjuk nu. Jag som trodde att han var tät i näsan och snorig på grund av den hemska smällen. Men det har varit jättejobbigt i näsan även idag och sedan var han blek, hängig och kändes väldigt varm. Så jag tog tempen, som var på 38,2 då. Då är det ju förkylning han har, igen! Usch... jag hoppas verkligen att det håller sig ganska lugnt. Med tanke på att vi ska bila till Sundsvall imorgon, gå i massa affärer och sova hos Albins gudmor. Det ska bli så himla roligt att äntligen få komma iväg och handla lite och även få spendera natten hos Camilla. Håll tummarna för oss att det ska gå bra.

Imorgon kommer jag nog inte kunna sitta något vid datorn alls, utan det blir nog inte förrän på Söndag eftermiddag/kväll som jag uppdaterar nästa gång. Så jag får säga - Ha en underbar helg!
Har tyvärr inte tagit några bilder idag, så det blir lite tråkigt inlägg...

Haltande sambo

Ja, natten har inte varit kul. Men det antar jag att ni redan förstått? Albin ville inte sova, men somnade till slut på mig och fick sova så en stund. Fixade och la en kudde bredvid mig i våran säng och så la jag ner honom där. Han höll på att vakna och börja böka, men lugnade till slut ner sig och fortsatte sova. Till min stora glädje! Anledningen till att jag la honom på en kudde var för att han får ligga lite högre med huvudet och överkroppen, nu när han är så snorig och har svårt att andas.

I morse vaknade vi före 7, men låg kvar och myste lite i en halvtimme. Sen klev vi upp och Albin fick käka frulle, som bestod av gröt, lite katrinplommonpuré och vatten i flaska. Som vanligt med andra ord. Sedan har vi lekt lite, bytt bajsblöja och busat. Albin har gått runt i gåstolen, skrikit och ätit några majskrokar. Sedan när klockan gick blev Albin mer och mer trött. Så jag gjorde i ordning en flaska och gav honom. Han somnade så gott i min famn, men vaknade direkt jag la ner honom i sin säng. Satte sig upp och gnällde. Jag förstår inte riktigt det där men. Då tog jag honom till min säng, la mig med honom och försökte få han att somna. Till slut gjorde han det, när han låg på mig. Han fick sova så i några minuter tills jag flyttade honom till hans säng.

Nu är han nästan precis upptagen, efter att ha sovit nästan 50 minuter. Tommy var in hit en sväng också, han bytte från stålhätteskor till sandaler. Han hade nämligen fått en stock över foten, sm hade tagit där det inte var stålhätta. Hade även tagit på handen. Så nu hade han jätteont och haltade. Han fick en alvedon och diklofenak av mig och jag hoppas verkligen att det går bra. Jag tror att det är något som har bestämt att jag inte ska få åka till Sundsvall imorgon? Men jag är glad att den inte åkte i skallen på honom, usch hemska tanke!

Än så länge är Albin ganska glad, men vi får se hur länge det håller i sig :) Jag tänkte sätta honom i hans matstol i köket, så får han titta på när mamma diskar...

Stackers gubben!

Egentligen borde jag inte sitta här, men jag tänkte skriva ett sista inlägg för ikväll. Sen ska jag faktiskt göra klart allt och gå i säng. Dagen och kvällen har varit ganska jobbig. Har varit fruktansvärt grin och gnäll från Albins sida och han har som vanligt varit trött nästan hela tiden. Tommy kom hem 14.30. Då gick vi och la oss på sängen alla tre och sov en stund tillsammans.
Jag gjorde "Go´rätt´n" till middag och den var självklart god. Receptet hittar du här. Har ni aldrig gjort den förut så tycker jag verkligen att ni ska göra den.
Tommy var bort till sin pappa och satte i Albins bilstol och lånade sedan hem den bilen. Vi ska ha den till stan imorgon och sedan till Sundsvall på Lördag, så vi får lite mera plats. Hade vi haft sierran så skulle ju den vara full redan när vi åker.

Nu ikväll har vi slängt in två tvättar, bättre sent än aldrig. Imorgon ska vi tvätta klart och göra lite smått och gott innan vi far. Packa bland annat.
Annars har som sagt kvällen varit jobbig. Fast Albin fick en bra eftermiddagslur, har bajsat idag och ätit lika bra som vanligt så har han varit så missnöjd. Och sedan upptäckte vi att det kom mer och mer snor ur näsan. Han fick flaskan vid åtta och somnade i Tommys famn. Men när han la han i sängen, så vaknade han och skrek sittandes. Ville inte somna om. Då hör vi hur täppt han är i snoken. Jag provade använda "Näsfridan", men det kom inget. Utan han måste ha svällt upp väldigt mycket inuti, sen smällen igår. Han kunde knappt andas och bara skrek. Man blir ju förtvivlad.

Stackers lilla hjärta. Jag blir grinfärdig för att jag är så trött och less på allt. Och för att jag tycker så otroligt synd om honom, och att han inte kan tala om hur det är heller. Måste vara hemskt. Men han fick iallafall nässpray och sedan fick han somna på mig i sängen en stund, tills jag la över honom i hans säng. Så nu sussar han, men vi får väl se hur det går. Jag gruvar mig som bara den. Han verkar ju dessutom ha problem med magen, som jag redan nämnt. Det är inte lätt att vara Albin Larsson. Jag sa till Tommy att det ändå är tur att han har oss, och nässprayen. Så fort han somnade så satt jag och njöt för att han är så underbar och söt. Och jag sa till Tommy att "Gud vad jag älskar honom, ännu mer när han är tyst och sover" :)
Men därför så tänkte jag göra mig klar för att lägga mig. Vi får väl se om jag återkommer imorgon bitti... Godnatt!

Tokig natt

Ja denna natt har varit hemsk enligt mig. Jag blev lite sådär småtokig som jag kan bli ibland, då jag är väldigt trött, inte får sova och känner mig retad. För det första så vaknade Albin några gånger redan innan jag la mig, men det var ju inget med det. Det är ju ganska vanligt. Sedan när jag la mig, så hade jag som vanligt även svårt att somna och Albin vaknade på.

Strax före klockan 2 så ville inte Albin somna om. Jag tog honom till våran säng, bytte blöja och gjorde mot mina principer en flaska välling och gav honom. Eftersom inget annat fungerade så måste man ju prova vad man kan. För vi kan verkligen inte göra morgon den tiden. Men iallafall så hjälpte inte flaskan, utan han var "pigg" och rörlig. Lustigt hur pojken kan vara så pass pigg den tiden på natten, när han annars oftast är trött. Jag ville bara dö, kändes det som. Tommy skulle ju upp vid 3-tiden, så han var ju tvungen att ligga även om han blev lite störd.

Det verkade som att Albin fortfarande hade ont i magen. Eftersom han var gnällig, inte kunde sova och var väldigt gasig. Tommy for iväg på jobbet och jag höll på med mitt. Exakt klockan halv fyra somnade han, efter mycket arbete. Jag hade kramper överallt, ryggen, benen och armarna. Jag la mig försiktigt, vågade knappt röra mig. Det tog ett tag innan jag somnade om.

Sedan gjorde vi morgon strax före halv sju. Jag fick mig sammanlagt ungefär 2 timmars sömn.
Senare på morgonkvisten så fick jag Albin att somna en liten lur på en timme, jag fick mig 10 minuter. Jag blev alltså tröttare än jag var innan. Men vi får väl se hur det blir sen. Jag kommer att lägga mig och sova ifall Albin sover. Nu ska vi busa, återkommer!

Världens finaste

"Härlig toa"

Jag fick ett roligt mail av min kära vän Annette som jag bara känner att jag vill dela med mig. Jag tycker att det var så häftigt.


Den här damen ska snart gå in. Detta är en ute-toa i Houston, Texas:

Så, nu har vi sett UTSIDAN,

 

Men kolla in INSIDAN:

Toan är helt gjord av en-rikningsglas!

INGEN kan se utifrån och in,

Men när du sitter där känns det som alla kan kika in!

SKULLE DU KUNNA???


  

Målat badrumsgolv!!

Föreställ dig att du är på fest, på den tionde våningen av ett höghus.

Och du måste på toa.

du öppnar badrumms dörren.......

Se upp! Golvet ÄR bara färgat!!

Hålla andan?

Ramlar du genom golvet här? Skulle du våga gå in??



Detta är en takmålning i ett rökrum:


Gripande besvikelse

Usch! Det var det mest fruktansvärda jag hade kunnat tänka mig, detta Grey´s Anatomy avsnitt. Just nu känns det som att man inte vill se det något mer. Men jag lär nog hinna ändra mig tills det börjar igen. Skittråkigt blev det iallafall.
Nu måste jag skingra tankarna med något annat. Får väl läsa lite bloggar och sådant, innan jag går och lägger mig. Albin verkar sova gott än så länge. Tro vad vi ska hitta på imorgon då? Tommy jobbar ju förmiddag, kliver upp vid 3 och ger sig iväg.

Jag hoppas att Albin får sova gott och inte behöva vakna så mycket. Och jag hoppas inte att han behöver ha så ont i näsan imorgon. Det blev en ordentlig smäll, svällde upp litegranna och det måste ha gjort jätteont. Mammas stackars lilla kille. Men det är nu det börjar och det kan väl bli värre och värre.

Han kan iallafall gå medan han håller i sig nu, iallafall gå i sidled när han håller sig i bordet. Jag tycker att det går väldigt snabbt att han lär sig. Han står upp och håller i sig, medan han plockar upp saker från golvet med ena handen och han kan själv sätta sig enkelt från stående utan att ramla. Sist men inte minst så brummar han när han kör med grejer. Så ruskigt söt! Det började han med för några veckor sedan och jag blev självklart imponerad.

Vad fort det går framåt, så roligt men samtidigt skrämmande på något vis. Men mest roligt!
Nu ska jag kika vidare lite... sedan går jag nog till sängen. Var just och stoppade om Albin och gav honom tutten, för han vaknade för första gången. Godnatt!

Hu jeda mig!

Nu sover min lilla vackraste prins. Han var så trött eftersom han varit vaken sen halv tolv idag. Dessutom slog han sig ikväll, ramlade vid databordet och slog näsan. Det blödde och blev ett litet jack på den lilla söta näsan. Det var en liten skinnflik som for bort. Han grinade och var jätteledsen en stund. Fick mysa med mig och tutten i munnen så det gav sig lite eftersom. Sedan var det full fart igen. Han kryper, ställer sig upp, går och håller i sig och han gick till och med till databordet igen och ställde sig upp. Dom lär sig inte i första taget :) Skönt att det gick så pass bra ändå.

Han har haft det lite tufft med magen också, i eftermiddag och ikväll. Han hade jättemycket gaser och det brukar han inte ha annars. Jag har ju inte gett han något speciellt, som han inte ätit förut. Så jag vet inte alls vad det beror på. Hoppas att det är bättre imorgon iallafall...




En god nyhet är iallafall att min mammapenning kommer imorgon, bara 16 dagar för sent. Då blir det att lämna tillbaka pengarna som jag lånat av papsen och då blir det 400 kronor över till mig. Men då har jag skattepengarna också och så har ju Tommy sina pengar. Så det kommer att gå bra. Nu är det inte länge kvar tills vi åker till Sundsvall och jag längtar som en gris kan jag lova...

Åh vad jag älskar Albin! Det går som sagt inte att beskriva med ord. Idag när han låg i min famn och sov, efter att ha druckit vällingen, så tittade jag bara på honom och log. Man blir alldeles varm i hela kroppen och så lycklig, när man ser hur underbart söt han är. Han är det bästa som hänt oss! ♥ Vi busade en massa idag också och han tjöt ett riktigt asgarv, så underbart :)

Kom på att jag helt glömt bort att tala om en rolig sak. Våran lilla busiga pojke på 9 månader kan vissla. Inte vissla någon sång, men han visslar. Snacka om att man blev ställd första gången. Vi kan inte annat än skratta och bli stolt :)
Nu tänkte jag ta tag i disken och plocka lite här. Sedan blir det Grey´s Anatomy - sista avsnittet. Väntar med både spänning och oro men jag hoppas att det blir bra.





Fullt upptagen

Har nästan ingen tid över att sitta här. Här är allt som vanligt, förutom att Tommy slutade lite tidigare dag på jobbet, så han kom hem redan strax före halv ett. Nu ligger han och ska sova en stund. Jag måste ta och hitta på något med en jättetrött liten Albin som inte ville somna. Vi går nog ut en sväng, då brukar han ju vara nöjd en stund. Ska bara klä på mig först.
Hoppas ni har en bra Onsdag...

Skatteåterbäring

I år blev det inte många kronor, men bara man går plus är jag nöjd. Fick in 441 kronor på mitt konto idag och dom behövdes eftersom jag bara hade 200 kronor innan. Min mammapenning från förra månaden har inte kommit än. Men den är på gång, pratade med försäkringskassan igår och dom samtalen vet jag inte ens om jag orkar nämna. Dessa jävla köer! Men idag ringde iallafall en trevlig kvinna och sa att det ska ordnas och att jag borde ha dom snart. Skönt! Man kan ju verkligen säga att det är tur att Tommy jobbar nu och har fått lön. Och även att man har föräldrarna såklart, tack gode gud!
Nu tänkte jag göra mig klar för sängen och säga godnatt här, så godnatt!


Läkarbesök och DH

I morse tankade vi, köpte tuggummi och snus och sedan kom vi iväg i en bra tid. Var på barnmottagningen redan 10.30 och hade tid 11.00. Men vi satte oss i lekrummet, där vi träffade en annan liten Albin och hans tvillingbror Edvin som bara var 3 månader äldre än min Albin. Dom var så söta. Sedan blev det vägning, lite mer väntan, tills vi till slut fick komma in till läkaren. Där lyssnade hon bara på Albins hjärta och det lät fint. Sedan pratade vi en massa och jag talade om för henne hur Albin mår och hur han är. Sedan bestämde vi vilka prover som skulle tas. Eftersom han är så himla trött i princip jämt och inte väger så mycket så ska det kollas om han är allergisk mot gluten, mjölkprotein eller lactos. Jag tror ju inte det, men blev ändå glad att hon bestämde det. För jag hade faktiskt tänkt att jag ville det ändå, bara för att få veta och vara på den säkra sidan.

Albin fick emla-kräm på båda händer och i ena armvecket, för att bedöva lite eftersom det skulle ta ett tag under sticket. Det skulle sitta på i minst en timme. Så vi gick till kiosken, så gubben fick sin lunch. Och jag köpte mig en god räkbaguette. Då det blev dags att sticka så fick Albin sitta i mitt knä, medan jag höll fast hans kropp och hans ena hand. Ena sköterskan fick hålla och böja hans andra hand där den andra sköterskan stack honom. Och Albin märkte det inte ens, det gick jättebra. Men ganska så snabbt blev han arg eftersom han blev fasthållen. Det är alltid det som är det värsta, han blir ju less. Men dom fyllde iallafall 6 stycken rör och han var så duktig. Så när vi var klara för att gå så fick Albin en söt liten hellikopter. Blev en ganska långdryg dag. Vi for hemifrån 9.30 och kom hem 15.00...

Här hemma har det inte alls hänt mycket. Albin har varit väldigt trött och grinig trots att han sov cirka 45 minuter i bilen på väg hem. Jag och Tommy åt bruna bönor och fläsk till middag, det slank ner. Sedan har jag tagit hand om disken medan Tommy lekte med en trött och sur liten prins. Men han fick flaskan halv åtta och somnade gott. Tyvärr har han börjat vakna redan nu och verkar störas av något för han vill inte riktigt somna om trots att han är helt groggy.
Jag väntar på att få se mitt älskade Desperate Housewives, sedan funderar jag på att försöka komma i säng ganska snabbt. Kan säga att det inte fungerade så bra igår, som jag trodde.
Hoppas ni haft en bra dag...





Vinst till byn

Vi åkte och tittade på fotbollsmatchen ändå, trots att Albin var jättetrött och hade varit vaken sen 12.40. Men väl där så mådde han gott, där det fanns mycket att titta på och många människor att gosa och "prata" med. Ramsele vann iallafall mot Näsåker med 3-1. Kom hem och gjorde i ordning flaskan.
Surrade lite med mamma, dom hade det bra och skulle gå och lägga sig. Men dom ska kolla efter en rullgardin till Albins rum, så jag fick mäta fönsterbredden som är 2 meter långt. Jag hoppas att dom hittar någon, så att Albin kan börja sova där inne snart.
Sedan fick Albin flaskan och somnade gott, senare än han borde. Men då får vi hoppas att det blir en lugn natt, att han inte behöver vakn och vill upp klockan 3. Tommy ska upp då, för att jobba. Så vi blir själv igen, och då får han verkligen inte vakna och vara arg den tiden. För han har en trött mamma :) Men jag tänkte iallafall försöka komma i säng snart.

Imorgon ska jag och Albin åka till sjukhuset för ett läkarbesök. Och ska jag vara ärlig så har jag inte en aning om varför vi ska dit. För det första så var det inte så längesen vi var där och då såg allt bra ut. Och för det andra så sa dom inget om något återbesök då. Så dom kanske vill kolla honom lite extra bara. Då ska jag ta upp om hans blåmärken också. Mamma tyckte att jag skulle göra det. Han har ju fått såna blåmärken på knäna och mamma tycker inte att han borde få det bara för att han kryper. Hon minns inte att vi fick det. Det kan ju vara så att han har lätt att få blåmärken/blödningar och det kan bero på för lite trombocyter. Så dom får väl ta ett blodprov, så får vi se. Vi kommer iallafall att åka hem till Ramsele igen direkt efter sjukhuset tror jag. Om vi inte springer på stan en snabbis. Det beror på vädret och orken.
Nu ska jag kika vidare lite, sedan krypa ner i sängen. Jag är så himla frusen! Godnatt!

Tandoori

Maten står och puttrar för fullt, inte så länge kvar nu. Det ska bli gott med tandoorikyckling, ris, currysås, creme fraishe och sallad. Åh, jag är så hungrig! Därför det blir lite tidigare middag idag. Tommy ligger på sängen med Albin, dom tänkte sova en liten lur. Får se hur det går. Tommy måste iallafall få vila en stund i vilket fall, för han är så trött efter att ha varit uppe sen 2.45 i morse...
Sedan ikväll kanske vi ska gå på fotboll och se grabbarna spela igen. Men det beror på hur pigg Albin är.

Mamma & pappa är nog framme på Gotland nu, hoppas dom får det härligt. Men dom blir nog nöjd vilket som, dom får strosa runt dom fina gatorna, äta och fika gott och bara må. Det behöver dom!
Nu ska jag kika lite på teve tills maten är klar. Ciao!

God morgon!

Idag är det Måndag, en ny vecka. Albin har lekt här på morgonen efter att han hade ätit sin gröt. Jag har ätit smörgås och sett lite teve. Natten har varit ungefär som vanligt. Men vid halv 3 ville inte Albin somna om i sin säng. Så jag fick ta honom till mig. Och där låg vi ända till halv 9.
Tommy är som sagt och jobbar, vet inte alls när han kommer hem. Men vi blir nog hemma och väntar på honom ska jag tro. Vädret är ju inte alls något vidare idag, har hört att det snöat lite dessutom. Ska det vara så i Juni?
Nu är plutten väldigt gnällig, så jag ska ta och umgås med honom :)

Duktigt

Nu tänkte jag faktiskt vara lite duktig och snart göra mig klar för sängen. Mina vackra prinsar sover redan. Albin fick flaskan, var sedan lite tjurig men somnade till slut efter halv nio. Tommy la sig bara en liten stund efter. Jag har kollat på "Vad blir det för mat", och som vanligt blir jag lika sugen på mat när jag ser dessa matprogram. Och så är ju Per Morberg så himla bra. Detta avsnitt hade jag dock sett förut. Det var kräftor och västerbottenpaj bland annat, mums.
Sedan har jag bara suttit framför datorn, läst lite bloggar, snusat och druckit vatten. Som vanligt alltså.
Tommy ska upp klockan 3 och jobba förmiddag. Så jag och Albin är hemma själva på dagen, får se vad vi hittar på för nåt.

Vi saknar redan mamma & pappa. Och vi får ju inte träffa dom förrän om 1,5 vecka. Inatt bilar dom till Nynäshamn, där dom ska ta färjan över till deras paradis Gotland. Dom får en härlig, efterlängtad och välbehövd semester på en vecka. Dom åker till den underbara ön varje år i början på Juni. Jag hade så gärna velat följa med, för det var några år sedan jag var där nu. Men det skulle bli lite för jobbigt. Albin är lite för liten än, kan inte göra något själv eller roa sig själv. Det skulle inte bli så avkopplande. Framför allt inte för hans mormor och morfar. Så vi får ta det någon annan gång. Kanske nästa år, vem vet?

Tittar på papsen som kör

Goddag

Kvällen igår blev faktiskt väldigt trevlig, trots att jag var missnöjd med både kläder och utseende. Men jag drack några groggar, så sedan tänkte jag inte lika mycket på det. Tommy & Albin skjutsade mig till Sandra där jag umgicks med henne och Anneli. Jag tittade på när töserna sjöng singstar. Sedan gick vi till Leif en sväng innan vi till slut åkte ner till hotellet. Där var det ganska dåligt med folk, men var trevligt ändå. Jättebra band som spelade bra musik, blev lite dans på slutet. På slutet blev det även lite kalabalik, som vanligt här i Ramsele. Det resulterade i att jag av någon anledning råkade stå i vägen, fick mig världens knuff så att jag flög och slog skallen, i bordet tror jag. Först satt jag bara och höll mig på huvudet, i världens chocktillstånd. Det gjorde ont som attan. Och sedan var jag så förbannad att tårarna kom. Jag har en tendens att utveckla tårar i ilskna tillstånd. Men det hela slutade lugnt, jag gick hem vid 2-tiden och med mig fick jag Runesson och Mimmi som fick övernatta hos oss då dom inte hade någon skjuts hem.

Sedan till det värsta, så var jag fruktansvärt trött såklart, lite "på lyset" och hade huvudvärk efter denna kväll. Och jag hann inte mer än lägga mig så började Albin sin hemska natt. Han vaknade strax efter 3, då jag inte hade hunnit somna. Han var då vaken nästan till klockan 6. Sedan var det somna, vakna, somna, vakna. Så det har varit en lång och trött dag hela dagen idag. Hoppas på att få ett bra slut på denna kväll, och ännu viktigare vore att få en hyffsad natt. Håller tummarna blå!
Annars har Albin varit glad och go idag. Han kryper mer och mer och bättre och bättre. Så duktig så! Tycker synd om hans knän bara.
Idag har jag haft väldigt ont skallen och nacken, berodde väl både på det ena och det andra kan jag tänka mig.
I eftermiddag hade vi först besök av Ulf, som kom och drack lite kaffe. Senare handlade vi lite. Efter det beställde vi pizza och tog med hem till svärfar där vi åt tillsammans. Ja, jag fuskade med en pizza idag! Så det har blivit en väldigt nyttig helg, jag hoppas inte att jag kommer in på fel spår. Det får jag inte!

Nu ska jag ta på Albin kläder och en blöja, just nu är han nakenfis med en tröja. Sedan måste vi underhålla honom lite tills han ska sova. Han sov en väldigt sen lur idag, han var tvungen. Så vi får se hur det går med nattningen...

Nya kläder tack!

Nu håller jag på att göra mig i ordning lite inför kvällens bravader. Det ska sminkas, plattas hår, väljas kläder att ta på och börja ladda lite lätt. Väntar på att plattången ska bli uppvärmd. Tyvärr så har jag inte en aning om vad jag ska ha på mig. Antingen är det fult, eller fel material (för mitt svettproblem, vill inte att det ska synas några "lökringar"), eller så är det för litet eller för kort. Ja ni förstår vad jag menar. Men det är bara att ta något, bita ihop och se glad ut. Och hoppas att man får roligt ändå. Ska bli roligt att umgås med Anneli och Sandra iallafall.
Jag återkommer någon gång imorgon. Ha en bra kväll!

Albin jagar bollen

Lite hackigt krypande på filmen, men framåt går det :)




Albins morgonlek




Du gamla du fria

Idag är det Sveriges nationaldag. Här hemma firas det inte något speciellt utan det kommer vara som vanligt. Vi blir hemma och myser tillsammans. Men ikväll kanske jag ska gå ut på hotellet här i Ramsele, för att umgås med Anneli. Ska bli roligt, det var väldigt längesen jag var där. Och idag är det den så kallade "Försommarfesten", så det kanske bir många som går dit.

Våran natt har varit sådär mitt emellan, inte den bästa men inte heller den värsta. Lite jobbigt var bara att jag inte somnade förrän vid halv tre. Så jag var såklart grymt trött i morse. Men jag och lillprinsen klev inte upp förrän strax före halv nio. Då fick han äta gröt och jag tog en smörgås framför teven. Albin har lekt lite med sin nya leksak och vi har borstat tänderna tillsammans. Nu kryper han även för fullt, så himla söt! Skönt att han äntligen kommit på den riktiga tekniken. Jag tror det var i Måndags eller något som det hände. Annars har han stått i krypställning, gungat och försökt men alltid gett upp och slängt sig raklång och rullat istället. Han har redan fått små blåmärken på båda knäna...

Andra framsteg är att Albin nu kan säga "HEJ". Han säger det så rent och fint att det låter precis som det ska, sötproppen! Han har också lärt sig att plocka upp saker från golvet när han står och håller i sig. Tiden går så fort, men det är så roligt med alla nya framsteg som sker varje vecka. Nu vinkar han och klappar händerna för fullt och säger mamma & pappa ännu oftare.


Övertid för fröken

Nu är fröken Nilsson uppe lite på övertid. Albin har haft en lite gnälligare dag idag, så jag har ägnat all tid till att göra honom någorlunda nöjd. Så vi har mys och lekt och även sovit en lång lur på eftermiddagen. Så dagen har varit relativt bra ändå. Jag är så otroligt tacksam för mina pojkar. Dom gör ju livet värt att leva helt enkelt. Går inte ens att beskriva med ord, men dom flesta förstår nog ändå? :)

Elin & Edvin kom förbi en sväng också. Mycket trevligt och Albin blev genast på bättre humör. Han älskar ju sin kusin Edvin. Helst skulle han nog vilja få tag i hans blonda krulliga kaluffs och slita litegrann. Albin fick två påsar fulla med jättebra kläder från Edvin. Det mesta i storlek 86 och det var ju hur bra som helst och väldigt behövligt. I rättan tid! Jag måste ärligt säga att Albins byrå nästan är tom annars. Det är tur att vi antagligen åker till Sundvsall nästa helg. Då ska det shoppas massa nytt åt våran plutt. Men nu har han iallafall mycket som kan fylla ut lådorna, så tack än en gång Elin & Edvin!

Tommy kom hem redan vid sju ikväll, för det fanns inget mer att köra. Då hade han varit in på Barnens hus i Sundsvall och köpt en leksak åt Albin. Världens bästa pappa! Och Albin blev såklart väldigt glad när han kom hem, som vanligt.
Sedan fick Albin flaskan vid åtta och somnade. Då tog jag mig an disken som legat och skräpat några dagar. Tommy gjorde mig sällskap i köket, samtidigt som han firade Fredagen med pripps blå.
Nu är min kära sambo och umgås med några grabbar och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt trevlig helg!

Godnatt!

Dagens grattis

Går till min vän Anneli, och även till Nina & Sandra som tar examen i Härnösand idag.
Nu är dom fullbordade förskolelärare.
Grattis!


God morgon Fredag!

Nu sitter jag här med frulle i magen. Tommy ska snart gå iväg till arbetet. Då blir jag och plutten själva igen, trist. Tro vad vi ska hitta på. Vi får väl leka, mysa och hoppas att tiden går ganska fort. Albin börjar bli ganska så trött redan, så jag hoppas att han kan sova en lur snart. Det har varit mycket vakna inatt...

Sen uppdatering

Som vanligt nu för tiden... Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men natten var iallafall okej, eller lillgubben skötte sig väldigt bra faktiskt. Han sov i eget rum och jag tror att han bara vaknade två gånger under natten. Jag hoppas att det är på väg mot en förändring och att det stannar så. Det vore skönt för oss alla tre. Jag har som vanligt svårt att somna på kvällarna och det förstår jag inte vad det beror på, för egentligen är jag ju trött. Jag är ju som en zombie hela dagarna, varje dag. Men när det kommer mot spöktid så är det tydligen min tid. För då piggnar jag till lite.

Dagen har varit till belåtenhet. Jag och Albin följde med mamma till Långsele för att hälsa på min mormor på tidiga eftermiddagen. Där blev det en kopp kaffe och lite småprat. Albin fick sig en flaska välling och sedan begav vi oss mot Ramsele. En ganska jobbig och spänd resa pga att bilen inte är som den ska. Så man hade oron där hela tiden att det skulle hända något, men det gick bra och vi kom hem helskinnade.
Här hemma så lekte vi, myste och gick på ica och handlade lite. Efter det så lekte vi lite igen och så fick Albin sin middag. Sedan fick han sitta i sin matstol och titta på när jag gjorde min middag, som idag bestod av köttbullar, makaroner, brunsås och lingonsylt. Inte alls dumt om jag får säga det själv. Blev en överfull matdosa som Tommy får ta med sig på arbetsdagen imorgon. Han är ute och kör nu också, men kommer antagligen hem vid tolv. Det blir skönt att inte behöva ligga själv i sängen.

På tal om annat så är jag så glad att jag har hittat en välling som Albin gillar och mår bra av. Varken majsvällingen från Semper eller milda havrevällingen från Nestlé har fungerat. Men så köpte jag Sempers välling med ris & vete, för att prova. Den älskar han! Han bäljer i sig hela flaskan direkt och den verkar fungera bra. Så då har man mer än ersättningen att ge honom. Känns väldigt skönt.
Nu ska jag kika runt lite som jag brukar och invänta älsklingen...

För trött för cirkus

Jag och Albin kom iväg halv tolv ungefär. Skjutsade först papsen till jobbet och sedan for vi på OK för att tanka lite innan vi begav oss mot dom högre höjderna. Lillprutten somnade strax efter Edsele och sov tills vi kom till Långsele där vi gick in och hälsade på hans gammelmormor. Och hon blev självklart väldigt glad, hon är så förtjust i Albin så och även tvärtom. Han både dansade, vinkade och klappade händerna så mormor fick se hur duktig han var.
Vi var bara där en kort stund, han var så trött.

Så vi for hem till Trolldalen till pappa. Och det är verkligen en utav dom bästa favoriterna för Albin just nu, hans morfar. Han gör inget annat än ler ett stort leende när han ser honom, så söt. Jag gav honom en flarra så att han skulle somna. Men icke! Jag har nog världens tjurigaste grabb. Det var bara att ta upp honom igen. Efter ett tag tog vi våran bil och så for vi ner på stan alla tre, pappa uträttade några ärenden. Och så handlade vi lite på konsum. Sedan blev det att vänta på mamsen som var på möte på sjukhuset. Vi var både lite tidig och mamma blev lite sen, så vi fick vänta i 40 minuter. Under hela denna dag sen klockan 7 i morse har Albin sovit högst en timme sammanlagt tror jag. Så ni kan ju bara föreställa er hur trött han har varit ikväll? Vi gick ut och gungade i 10 minuter innan han fick vällingen. Och inte ska ni tro att han ville somna så enkelt heller. Han somnade i min famn men vaknade så fort jag la honom på kudden. Då fick vi hålla på i över 30 minuter innan han gav upp, han har ju iallafall uthållighet. Det har han inte ärvt från mig!

Som rubriken lyder, så gick jag aldrig på något cirkus ikväll. Mamma hade ju sagt att Albin kunde vara hemma hos dom så kunde jag följa med brorsan och barnen på cirkus. Albin har ju ändå inget utbyte av att vara där och det skulle nog bara bli "jobbigt". Men när klockan tickade på och närmade sig sluttampen så kände jag mig varken sugen eller manad. Jag var så himla trött, så jag struntade i att åka. Stannade istället hemma och tittade på Roomservice och Grey´s Anatomy. Och jag ångrar mig inte, gud vilket avsnitt av Greys, igen! Jag vill verkligen inte att det ska sluta, och vill absolut inte att Izzie ska dö. Så jag håller mina tummar på att hon inte gör det.
Nu tänkte jag bjuda på några bilder på min söta guldklimp...

Gungeligung



God morgon!

Här har natten varit som dom flesta, alltså vaknat mycket. Vi gjorde morgon klockan 7 men låg och myste lite i min säng först. Albin var väldigt trött, men ville inte somna om utan ville hellre sätta sig med stängda ögon och flumma runt. Så vi klev upp och han fick sin gröt. Vi ser på Vakna med voice. Pappa ligger fortfarande, han måste ju få sova eftersom han ska jobba.
Idag bär det av mot Trolldalen igen, för mig och Albin. Vi ska antagligen gå på cirkus ikväll klockan sju. Inte för att det kanske ger Albin så mycket, men kanske hans mamma :) Tommy fick 6 stycken fribiljetter från jobbet igår, så det var ju väldigt roligt. Barn under 2 år är gratis också, så Albin behöver ju ingen biljett. Jag måste bara komma på någon som kan få biljetter... Nu ska jag underhålla min son, återkommer nog senare!

Snart natt

Nu tänkte jag stänga ner här och säga godnatt ifrån Storgatan 6. Desperate Housewives var lika bra som vanligt och nu hoppas jag att jag får somna gott och få en hyffsad natt igen.
Albin har vaknat tre gånger hittills. Tommy kom just hem, skönt att jag slipper lägga mig själv :)

Bild från i morse på en glad sötnos

Bvc & kompisträff

Väldigt sen uppdatering, pga att jag varken haft ork eller tid att sitta vid datorn.
Dagen började jobbigt som attan. Ett plus var ju att våran lilla prins var duktig inatt, jag tror att han bara vaknade en gång, vad jag minns iallafall. Sedan klev Tommy upp med honom i morse. Jag låg kvar till ungefär halv nio. När jag klev upp så hade jag fortfarande den hemska tröttheten som jag nu haft i 3 dagar. Höll i sig hela förmiddagen, kände mig både svimfärdig och nästan gråtfärdig. Tommy gick till jobbet vid 12. Då höll jag på att göra mig i ordning lite. Albin fick sin lunch och sedan klädde vi på oss. Packade med oss grejer och for bort på bvc. Där vi mötte upp Anneli & Max, himla trevligt att äntligen träffades och fick surra lite. Pojkarna uppskattade det minst lika mycket, dom busade och var relativt glada. Trots att dom hela tiden ville ha samma saker och Max helst ville "slå" Albin i huvudet hela tiden. Haha så söta!
Albin vägde 8270 gram och var 72,5 lång. Han har växt väldigt lite på längden nu på sistone, men istället hade han ju fått lite plus på vikten, så det var ju bra. När vi var klar där så åkte vi hem till Anneli & Max. Där blev det en massa surr och lite kaffe. Max fick sova ute i vagnen och Albin fick flaskan och somnade i min famn, tyvärr bara i 30 minuter.
Sedan bjöd dom mig även på middag, snälla som dom är, korv & makaroner. Albin fick majskrokar och vatten. Pojkarna busade en massa, ville ha exakt samma saker. Så dom tog av varandra och bytte allting. Tog några söta bilder på dom små liven. Albin hade väldigt roligt åt både Anneli & Mathias också. Nu hoppas jag att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång. Kanske kan gå dit en sväng på Lördag för att gratta Anneli till hennes examen.
Vi åkte hem strax före fem. Då fick Albin sin middag och sedan har vi lekt, myst, pratat med pappa Tommy i telefon och tittat på teve. Albin sov en förmiddagslur på 40 minuter och en eftermiddagslur på 30 minuter idag. Det är på tok för lite för honom. Så det resulterade i att han var väldigt trött och grinig ikväll, det är man ju van. Men det är så synd om honom. 19.20 gav jag upp, då gjorde jag en flaska och gav honom. Han somnade hårt och gott, så han ligger nu.
Jag sitter här och inväntar Desperate Housewives, som vanligt då det är Tisdag. Sedan hoppas jag att jag kan försöka komma i säng i vettig tid ikväll, jag behöver det. Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag bjuda på några bilder innan jag går...

Albin & Max - dom söta polarna






Fotbollspremiär

Denna dag har varit väldigt lugn, i min smak alltså. Vädret har varit okej, blåst ganska mycket men har ändå varit sol som tittat fram så man kan inte klaga. Skönt att det inte är samma värme som i Lördags, för då blir det så jobbigt inomhus. Vi var till Ovanmo en sväng och hälsade på Elin med familj. Mycket trevligt. Sedan blev det handling på ica, då jag mest köpte en massa till Albin. Blöjor, gröt, ersättning och matburkar.

Ikväll var vi och tittade på fotboll, Ramselegubbarna spelade mot Resele och förlorade med 3-4. Det var Albins allra första fotmollsmatch och våran första för i år. Albin var jätteduktig, han var jättetrött och blev ju uppe lite på övertid. Vi såg hela matchen och han var relativt nöjd då han fick se en massa folk. Framför allt när han fick busa och mysa med min vän Malin.
När vi kom hem så fick han flaskan och somnade direkt. Sedan dess har han inte vaknat nånting än, så vi får se hur natten fortsätter.

Tommy har legat och sovit på soffan en bra stund. Jag ska väl ta och väcka upp honom nu så vi kan gå vidare till sängen. Känner att det kanske är bäst att försöka sova nu eftersom det är en dag imorgon också. Tommy ska jobba eftermiddag, så jag hoppas vi får en hyffsad natt och kan kliva upp i tid imorgon bitti. Det finns lite att göra, ska diskas och plockas och göras någon mat som Tommy kan ha med i matdosan.
Så nu blir det godnatt för mig!

Mina älsklingar - Mitt liv - Mitt allt

Dagens grattis

Går till Albins mormor på hennes namnsdag.



Sötsura läppen

Otroligt söt bild på min prins



Måndag

Jag känner mig fortfarande helt off i skallen, sjukt trött och slö. Inatt hade jag väldigt svårt att somna för det första, klockan blev nog 3. Det var så himla varmt så man kunde bli galen. Albin vaknade väl ungefär 8 gånger över natten, både jag och Tommy gick väl upp hälften var. Klockan halv sex ville Albin göra morgon, då fick han komma in till oss. Och han fick då en flaska välling för att gröten var slut.
Sedan gjorde vi oss i ordning och packade ihop allt och kom iväg hemåt halv åtta. Sedan har vi bara slöat, vi la oss på våran säng med Albin i hopp om att han skulle sova ett tag med oss. Det tog jättelång tid, men till slut så somnade han och vi låg då där i flera timmar.
Ute är vädret ganska bra fast det blåser. Vi ska nog göra oss klar och gå ut nu, får återkomma här senare...

RSS 2.0