Stormare i Ramsele

Fan vad less jag blir på vädret. Det knakar och sprakar i fönstren av blåsten och det är grått & kallt så man vill inte ens utanför dörren. I och för sig så kan man ju sitta inne och ta det lugnt med gott samvete, men jag tycker att det har varit så lite för länge nu. Vart är sommaren? Här har vi ju rena hösten. Hoppas att det ändras snart.

Här hemma har vi fått ännu en bra natt, utan avbrott. Helt otroligt vad jag blir glad, och stolt över gubben som är så duktig att sova i sitt egna rum. Det går så bra, än så länge. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag hoppas verkligen att det fortsätter så här. Det vore underbart!

Vi gjorde morgon strax före 7 i morse, klev upp och gjorde gröt. Sedan åt jag goda smörgåsar med salami & brieost. Albin somnade en förmiddagslur redan klockan 9.15. Strax före klockan 10 kom Albins faster Elin och hälsade på. Vi drack lite kaffe och surrade. Väldigt trevligt att få sällskap och sitta och surra en stund utan barn. Och så fick hon ju såklart med sig tröjan som vi köpte åt Edvin. Hon bjöd även dit oss sedan, jag ska få sill & pärer till middag, mums! Det blir roligt för Albin att få träffa sin älskade kusin också.

Jag blir så himla fundersam (frustrerad) på det här med Albins trötthet, vad fasen det kan vara? Nu är det väl ännu lite värre pga att han är förkyld, snorig och febrig. Men han är ju så annars också. Nu har han sovit hela natten, sov en tupplur på 1,5 timme och var trött direkt han kom upp då Elin var här. Och så har det fortsatt, han har blivit tröttare & tröttare och grinigare & grinigare. Nu fick jag lov att ge honom en flaska igen, men han ville bara ha hälften. Sedan fick jag stå och vagga honom till sömns, så nu ligger han och tar sig en eftermiddagslur. Hoppas att han är lite piggare efter det. Det är ju inge roligt att han ska behöva vara trött & grinig jämt och ständigt. Jag "ser fram emot" att få veta hans provresultat efter midsommar.

Jag har tvättat håret och sminkat mig lite. Så nu känner man sig lite mera mänsklig. Har pratat med mamma i teleluren, dom hade det bra. Vädret var som bäst på Gotland idag, just då dom ska fara hem. Men dom skulle inte åka med färjan förrän vid halv fem, så dom får ju några timmar i finvädret. Längtar tills vi får träffa dom på Fredag!

Härlig bild på lillklimpen  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0