Övertid för fröken

Nu är fröken Nilsson uppe lite på övertid. Albin har haft en lite gnälligare dag idag, så jag har ägnat all tid till att göra honom någorlunda nöjd. Så vi har mys och lekt och även sovit en lång lur på eftermiddagen. Så dagen har varit relativt bra ändå. Jag är så otroligt tacksam för mina pojkar. Dom gör ju livet värt att leva helt enkelt. Går inte ens att beskriva med ord, men dom flesta förstår nog ändå? :)

Elin & Edvin kom förbi en sväng också. Mycket trevligt och Albin blev genast på bättre humör. Han älskar ju sin kusin Edvin. Helst skulle han nog vilja få tag i hans blonda krulliga kaluffs och slita litegrann. Albin fick två påsar fulla med jättebra kläder från Edvin. Det mesta i storlek 86 och det var ju hur bra som helst och väldigt behövligt. I rättan tid! Jag måste ärligt säga att Albins byrå nästan är tom annars. Det är tur att vi antagligen åker till Sundvsall nästa helg. Då ska det shoppas massa nytt åt våran plutt. Men nu har han iallafall mycket som kan fylla ut lådorna, så tack än en gång Elin & Edvin!

Tommy kom hem redan vid sju ikväll, för det fanns inget mer att köra. Då hade han varit in på Barnens hus i Sundsvall och köpt en leksak åt Albin. Världens bästa pappa! Och Albin blev såklart väldigt glad när han kom hem, som vanligt.
Sedan fick Albin flaskan vid åtta och somnade. Då tog jag mig an disken som legat och skräpat några dagar. Tommy gjorde mig sällskap i köket, samtidigt som han firade Fredagen med pripps blå.
Nu är min kära sambo och umgås med några grabbar och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig. Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt trevlig helg!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Roligt att du blev glad över kläderna!

Och det kommer nog mer sedan också :)



Hoppas att söta Albin sovit gott inatt så ni vaknar utvilade idag!



Kramar

2009-06-06 @ 08:08:41
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Lise-Lotte

Bra när man kan få kläder av någon. Isabella har en kusin som hon får kläder av...

2009-06-06 @ 09:12:16
URL: http://supermum.blogg.se/
Postat av: Emma

VAd kul med lite nya kläder :)

Dock är det aj aj på fröken Nilsson som inte gått och lagt sig...



Kram

2009-06-06 @ 11:13:08
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Ja allt är bara bra med oss, dock helt slut då vi kom i säng kl 5.00 imorse efter att ha släpat på en 100kilo gris :s



Hur är det uppe hos er? Skiner solen?

Kram

2009-06-06 @ 11:23:08
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Vi for ganska tidigt dit...men du missade absolut ingenting! Eller om du inte är ute efter en snöslunga eller två ;)



Kom ner på Svar och fika ni med!

Kramar!!

2009-06-06 @ 11:27:04
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0