Tävlar och vill vinna!


Jag tävlar om solskyddskläder från Sunmate i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också.

Tävlingen pågår tom 13juni kl. 20.00.


Abbe vid vedhögen

Gillar denna bild då han står vid farfars vedhög och ser söt ut ♥


Torsdag

Ja idag har Albin varit hos dagmamma och jag har jobbat. Det var ganska ruschigt på jobbet idag och det var mycket att göra. Sedan sov Abbe en alldeles för kort lur, och jag som var så trött eftersom jag somnade vid 3 inatt, hade sån värk. Men det var bara att stå ut med hans gnäll och leka & mysa tills pappa Tommy kom hem från jobbet vid klockan 15. Det är ju så jäkla tråkigt väder också så man kan inte vara ute heller, idag har det regnat till och från hela dagen.

Sent på eftermiddagen så köpte jag & Tommy hem mat från grillen, fruktansvärt gott. Albin hade redan ätit middag men han smakade en massa av oss, han ville ha många strips med dipp på sötnosen. Sedan har jag kört en diskmaskin, plockat en massa, varit iväg med en tvätt. dammtorkat och dammsugit. Så det värsta är iallafall gjort, men det skulle behöva göras mycket mer här, usch!

Albin somnade iallafall vid halv åtta och Tommy somnade nog i samma veva. Sedan dess har jag fördrivit tiden framför datorn som vanligt, ikväll har jag inget besök heller. Snart ska jag nog skriva en "måste"-lista för alla saker som behöver göras och en inköpslista för några saker som måste inhandlas till både mig och Albin. Ska även köpa lite blommor till hemmet och presenter imorgon tror jag...

Imorrn eftermiddag åker vi nämligen till mamma & pappa och det ska bli så underbart, det var 4 veckor sen vi var där tror jag. På Lördag är det meningen att jag & Tommy ska få gå ut i stan, det är en av årets höjdpunkter i Sollefteå - cruisingen! Mamma & pappa är barnvakt åt lillprinsen och jag hoppas att vi får en kanonkväll, håller tummarna för finväder också. Ska bli kul att gå ut tillsammans, då det var nästan 1 år sen sist.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 23 då det är dubbelavsnitt av Sex And The City, efter det blir det nog sängen. Får se om jag uppdaterar nåt mer i helgen, men annars säger jag ändå trevlig helg!



Mina favoritkillar ♥


Ännu en badbild

Världens gulligaste Albin  ♥




Man kan ju inte få nog av denna lilla pojke! Han ligger och sover gott mellan oss just nu ♥
Jag ska också slänga huvudet på kudden och försöka sova. Imorgon bitti är det
dagmamma och jobb som vanligt. Och det är Torsdag, snart helg alltså, härligt!


Onsdagstävlingar


Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett valfritt 21 x 30 cm tryck från Studio Nele. Var med o tävla HÄR du också!
Tävlingen avslutas den 10:e Juni kl. 21.00.


Älskade Kattis

Älskade Kattis får dagens grattis, lite i efterskott (eftersom klockan är över midnatt).
Hon och hennes syskon har nu blivit hela 1 år  ♥



Den nyblivna mamman - Kärlek


Blåsväder

Det är riktigt otrevligt väder, mulet och blåser kallt. Så tråkigt eftersom man vill kunna vara ute. Blir väldigt sugen på att sola solarium, det var ju några år sen sist. Jobbet har ju gått bra iallafall, har planterat lite inomhusväxter idag. Bland annat några fina som kanske kan köpas till morsdag, hoppas vi. Och det skulle komma en massa nya krukväxter senare, dom får jag se imorgon - spännande!

Hämtade Albin vid halv tolv som vanligt och det hade gått bra idag. Har fyllt i nytt schema åt honom så om någon vecka kommer han börja vara hos dagmamma 5,5 timme per dag istället för bara 3 timmar. Det blir mellan 08:30 och 14:00, det kommer han absolut gilla. Han trivs ju där, älskar att leka med barnen och vill nästan aldrig hem när jag hämtar honom. Hoppas bara det går bra för honom att sova där så blir det kanon.

Just nu så sitter jag bara under en filt och njuter av lugnet medan lillhjärtat sover. Senare idag ska Kajsa & Jim komma till oss som vanligt och Kajsa ska göra dagens middag här hemma, lyxigt! Det blir kycklingpaj och så gör jag en god sallad till, mums! Är redan så fruktansvärt hungrig så jag vet inte vad jag ska göra, måste nog göra mig en macka...




Albin med sina favoriter - Kajsa & Jim


Tävlingsdax


Jag tävlar inne hos Edvinsmamma om fina leksaker från Smultronbyn. Tävla HÄR du med!






Jag tävlar om ett par valfria crocs från Kotteshoppen hos Sanna.
Tävlingen avslutas söndagen den 20 juni!



Tävlingen avslutas Fredag 4 Juni


Dagens tävlingar

 
Jag är med och tävlar hos Lindet om ett presentkort på 200 kr hos My Baby´s.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 6/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!




Jag tävlar om ett presentkort på 1000 kr från Guldfynd – var med och tävla hos Sara du också!
Tävlingen avslutas 30 maj.



Jag tävlar om ett presentkort på 1000 kr från Guldfynd – var med och tävla hos Carolina du också!
Tävlingen avslutas Söndagen den 30:e Maj.


Testpilot

Såg detta erbjudande hos en annan mammabloggerska och vill också delta. Har nu anmält mig & sambon hos Smartson för att få chansen att bli testpilot på en Canon EOS 550D. Jag som så länge velat ha en systemkamera, men som aldrig riktigt fått/har råd. Gillar att knäppa kort och gör det oftast varje dag, blilr såklart mest bilder på våran fina pojke. Men även på familj, släkt, vänner och natur mm. Skulle bli otroligt glad om jag fick testa en sån här fin kamera. Så nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas på tur!






Här kan du också anmäla dig, flera kommer att väljas ut.


Dagens grattis

Går inte till vem som helst utan till världens bästa Lille E ♥
Många kramar till våran goding!



Bild tagen från Edvins mamma


Blivande florist?

Ja man vet aldrig! Det kan man kanske inte tro när man ser denna plantering. Men jag måste ändå säga att jag blev ganska nöjd, förutom att en av penséerna råkade gå av (den i mitten). Detta är en av dom jag gjort till mig själv och den kostade 360 kronor. Innehåller en ytterkruka, 4 penséer, jord, ett ljusfat, en kvist, en murgröna, småstenar, en fågelholk och två små fåglar...


Söndag

Igår blev det lite fest med Kajsa, vi hade roligt med musik och trevligt umgänge. Kom väl i säng vid 4. Har inte varit riktigt lika kul idag, om ni förstår vad jag menar? Men klev iallafall upp vid halv tio och som tur var så fick Tommy lägga lillprinsen och han somnade redan vid 11. Då fick man ligga och ta igen sig ett tag på soffan. Sedan var det dags för Edvins 3-årskalas, var såklart trevligt och det var busiga grabbar som lekte och vräkte i sig gosaker. Edvin hade fått en massa fina presenter och jag tror att han var nöjd.
Nästa stopp blev på pizzerian där vi käkade med Elin, Martin, Edvin, Kajsa & Jim. Väldigt gott! Sedan har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, Albin somnade vid åtta och Tommy skjutsade nyss hem Kajsa & Jim. Snart blir det nog sängen för våran del, Tommy ska ju upp vid 03:30, jag ska på jobb och Abbe till dagmamma imorgon bitti. Hoppas ni alla haft en trevlig helg?



Vårat hjärtegull ♥


Det vackraste jag vet...

... är att se dig när du sover ♥




Fredagens tävlande


Jag tävlar hos Edvinsmamma om presentkort värde 350 kronor
hos Kalasbolaget. Där hittar man fina barnkalas- o kalastillbehör.
Tävla HÄR du med. Tävlingen avslutas den 4/6 kl. 21:00.


Tiden går så fort...

Herregud, det är ju redan 20:e Maj. Det var längesen jag skrev ett vanligt inlägg här känns det som och mycket har hänt sedan dess, både trevliga & tråkiga saker. Albins lilla kusin Tilda har hunnit bli 1 år, hon och hennes föräldrar har köpt ett hus som dom snart får flytta in i, snön har försvunnit helt och det har blivit grönt & varmt, svägerskans mage har växt ordentligt och dom får snart en liten Tore i sin famn, Tommys mormor har tyvärr gått bort 96 år gammal, Albin har lärt sig en massa nytt & pratar för fullt och har haft flera förkylningar, Kattis har fått kattungar, jag har lyckats förstöra våran spishäll av ren olycka och sist men inte minst så har jag börjat arbetspröva. Där har ni fått lite nyheter, finns säkert fler kvar på lager som jag glömt att nämna men då kommer det säkert sedan. Tänk, det är ju bara ungefär 3 månader kvar till prinsens 2-årsdag!?

Ja jag har som sagt börjat arbetspröva nu efter lång tid hemma, både sjukskrivning, mammaledighet och sjukskrivning igen. Jag var både glad och nervös över detta såklart. Jag valde blomaffären här på byn och det blev faktiskt över mina förväntningar. Ägaren är kanon vilket jag visste redan, hon är så lättsam och jag trivs med henne. Imorgon har jag varit där i 3 veckor och har under den tiden fått prova på de mesta - snittat blommor, gjort handblommor till begravningar, gjort buketter, planterat uteplanteringar och en gravlåda, vattnat, packat upp varor och märkt dom, hjälpt kunder, varit blombud, gjort beställning, svarat i telefonen och stått i kassan mm. Har även handlat för ganska många slantar under den korta tid jag varit där, över 900 kronor tror jag! Ja men jag stormtrivs iallafall. För närvarande så jobbar jag två timmar om dagen 5 dagar i veckan och är där medans Albin är hos dagmamma vilket är perfekt. Jag har fruktansvärt ont i ryggen och nacken, men det funkar nog för att jag trivs så bra. Känns iallafall härligt att få göra något som både är meningsfullt, roligt och omväxlande. Komma hemifrån och träffa lite folk bland annat...

Inatt sov Albins mormor hos oss, hon kom sent igår eftermiddag. Hon och Albin har såklart myst en massa, vi tog hem mat från pizzerian, tittade på tv och surrade som vanligt. Tror inte att jag slog igen ögonen förrän vid klockan 1. Klev upp vid 7 i morse, sedan bar det iväg mot dagmamma och jobb. Mamma kom till mig en stund innan vi hämtade Albin. Han och alla förskolebarn hade sprungit en liten slinga idag - så sött! Och Abbe fick sitt första Diplom som nu hänger på kylskåpet ♥ Efter att momma åkt hemåt klockan tre så har vi bara varit ute (förutom middagen) ända till klockan halv åtta då det blev flaskan och sängen för herrn. Jag känner mig helt slut efter en eftermiddag & kväll med full fart, ska nog gå till sängs snart jag med. Imorrn är det dagmamma och jobb som gäller igen, Tommy är ledig eftersom han har eftermiddagsvecka och behöver nog sova ut. Godnatt alla vänner!


Våran älskade lilla apunge  ♥


Torsdagstävlingar

 
Jag är med och tävlar hos Lindet om solskyddskläder (t-shirt, byxa och keps) från Sunmate.
Var med och tävla här!
Tävlingen avslutas 2/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!




Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 500kr från
MILQ.se hos Tant Ulrika!
Tävlingen avslutas 7/ 6 kl 20.00




Jag tävlar om ett set Solskyddskläder (t-shirt, byxa och keps) värde minst 600 kr
från Sunmate 
hos Carolina. Var med och tävla du också.
Tävlingen avslutas den 4/6 kl. 18:00.


Dagens

Härligaste bild på min söta lilla badapa ♥



...Och en bild på de sötaste kattungarna ♥


Bra med grannar!

Jag har ju funderat till och från angående att köpa en trehjuling, men det har inte varit någon brådska eftersom Albin knappt kan cykla på en sådan än. Dessutom så kommer han ju att åka mycket med oss på våran cykel, eller han gör redan det. Men häromdagen så träffade jag en av våra grannar och hon sa att vi fick låna deras lilla trehjuling som hennes dotter Moa haft. Det är en bra trehjuling som Albin säkert lär sig cykla på snart. Han älskar den redan iallafall, flyttar runt på den, sätter sig och backar osv. Sötknopp!
Han har även fått en grävskopa till sandlådan av dom, det är ju kanon och vi tackar så mycket.






OBS - Sandlådan är helt igenväxt men den ska fixas till...


Min söta lilla pojke

♥  Jag älskar dig  ♥




På farfars gård i Lördags


Det blev 4

Blev så sugen på att göra ett inlägg för en gångs skull, det händer inte ofta nu. Tänkte bara tala om en nyhet.
Snacka om magkänsla - jag kände så väl på mig igår att det var på väg att hända. Kattis hade sån stor kula, det rörde sig vilt där inne, hon flyttade på sig och ändrade ställning hela tiden. Hon var så lugn och sov praktiskt taget hela dagen. Så klockan elva då vårat sällskap åkte hem satte det igång, jag kan ju inte säga att det var roligt men jag är såklart glad att jag var med. Det är hemskt att se sin älskade ha ont och jobbigt och man inte kan göra nånting åt det. Dessutom när man vet hur satans ont det gör! Jag låg på golvet bredvid Kattis, pratade med henne, klappade henne och bara tittade. Det tog ungefär 2 timmar tills första lilla kissemissen var ute, sedan var jag så hemsk att jag la mig i sängen och somnade till slut av ren utmattning vid 2-tiden. När Albin kom in till oss vid 5 i morse så kikade jag ner i kattbädden ochh då låg där 4 små söta. Hon hade alltså fött 3 stycken missar ensam min duktiga lilla tjej. Jag blev så glad att allt var bra med både Kattis och ungarna. Så nu blev jag alltså "mormor" till fyra stycken igen, eller kanske man ska säga "gammelmormor" eftersom jag är "mormor" åt Kattis? Haha! Allt är iallafall bra med allihopa, ungarna käkar för fullt, Kattis är jätteduktig med dom och lika go som vanligt. Det är svårt att få riktigt bra bilder så att dom små syns ordentligt, men jag bjuder iallafall på två. Ungarna är väldigt lika Kattis och hennes syskon när dom föddes - vilket var den 25:e Maj förra året, dom fyller alltså 1 år nästa Tisdag. Här kan ni se Kattis och hennes syskon med deras mamma Kitty ----> LÄNK .



Nu ska jag snart gå till sängs för jag är fruktansvärt trött och har hemsk värk idag. Hoppas att Tommy kommer hem i hyffsad tid och att vi får en bra natt...

Lördagstävlingar


Jag tävlar om ett valfritt plagg ifrån NovaStar på Alicesmammas blogg. Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!
Tävlingen avslutas
17maj klockan 21:00



Tävla om en valfri mössa från Busmonster.se
hos Mansondust! Tävlingen pågår från den 10/5 till & med den 17/5 kl 00:00.


 
I samarbete med
WWW.OAPIP.SE, http://karinochnova.blogg.se och www.emmzien.blogg.se så är jag med och tävlar om chansen att vinna tre valfria dreggelscarfs. tävlingen avslutas den 16 maj. var med och tävla du med!



Jag är med o tävlar hos Edvinsmamma om en baby-goodiebag;
Älsklingar.se – 3 dreggellappar, 1 par sockson
Likolo – Liftpillow o safesleep
Babyrum.dk – 6 valfria namnnappar (ej MAM)
Rarabarn.se – Haklappar – Set om fyra
Buffis barnkläder – Presentkort värde 200 kronor
Geggamoja – Presentkort värde 300 kronor
Gobligobli – Barnvagnshjärta ”Rör mej inte”
Mybabys.se – Presentkort värde 300 kronor
Ekoleko – Ett kort med en snutte
Voodolls – En Power mum
Milk & Milla - Body Green/Orange Harlequin Apple i valfri strl
HIPPA HEM – En grön molnfilt
Var med o tävla HÄR du med!


Abbe vill ha...

... lite mera rock i sin vardag!


undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Så tuffa plagg från Amplified Kids


Lördagstävlingar


Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 400kr från
Wilda Hem – Heminredning o presenter hos Tant Ulrika!”
Tävlingen avslutas 28/5 kl 20.00



Jag tävlar hos Diana om ett par snygga tygskor, Luke, från Vincent shoe store i valfri färg.
Finns i storlek 24-35 och i fyra härliga färger.
Tävlingen avslutas den 9 maj.




Jag tävlar om hårvårdsprodukter från Salon Classique.
Tävla hos Diana du också!
Tävlingen avslutas den 23 maj!


Nytt märke & fraktfritt

Babyshop har fraktfritt tills på Torsdag den 6:e, så passa på att kika in och beställa!
Dom har allt från barnkläder & småprylar till barnvagnar & skötväskor.
Det har även kommit in ett helt nytt märke från Kalifornien - Kids inc. Jättehäftiga kläder enligt mig!
Jag gillar verkligen deras sida och utbud, dom har dessutom väldigt snabb leverans och bra kundservice.


Här är några bodysuits som jag gillar

undefinedundefinedundefined




Och dessa vore ju nästan ett måste om jag hade haft en flicka -
Glassen & jordgubben ser ju riktigt god ut...

undefinedundefinedundefined


Tisdagstävlingar



Jag tävlar inne hos Edvinsmamma om valfria varor värde 400 kronor
från Darlingexpress.com. Tävlingen finns HÄR!

Tävlingen avslutas den 17:e Maj kl. 21:00.


Måndagstävlingar



Jag är med och tävlar om en av dessa varor från 
PingPongbarnkläder.se  hos Yeahna.blogg.se
Tävla du med, klicka här  Ni har chans att vinna en av dessa superfina varor!
Tävlingen pågår tom 5:e maj kl:20.00.






Jag är med och tävlar hos Lindet om en hemlig gåva (värd ca 200:-) från KidMix.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 23/5 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!


RSS 2.0