Tiden går så fort...

Herregud, det är ju redan 20:e Maj. Det var längesen jag skrev ett vanligt inlägg här känns det som och mycket har hänt sedan dess, både trevliga & tråkiga saker. Albins lilla kusin Tilda har hunnit bli 1 år, hon och hennes föräldrar har köpt ett hus som dom snart får flytta in i, snön har försvunnit helt och det har blivit grönt & varmt, svägerskans mage har växt ordentligt och dom får snart en liten Tore i sin famn, Tommys mormor har tyvärr gått bort 96 år gammal, Albin har lärt sig en massa nytt & pratar för fullt och har haft flera förkylningar, Kattis har fått kattungar, jag har lyckats förstöra våran spishäll av ren olycka och sist men inte minst så har jag börjat arbetspröva. Där har ni fått lite nyheter, finns säkert fler kvar på lager som jag glömt att nämna men då kommer det säkert sedan. Tänk, det är ju bara ungefär 3 månader kvar till prinsens 2-årsdag!?

Ja jag har som sagt börjat arbetspröva nu efter lång tid hemma, både sjukskrivning, mammaledighet och sjukskrivning igen. Jag var både glad och nervös över detta såklart. Jag valde blomaffären här på byn och det blev faktiskt över mina förväntningar. Ägaren är kanon vilket jag visste redan, hon är så lättsam och jag trivs med henne. Imorgon har jag varit där i 3 veckor och har under den tiden fått prova på de mesta - snittat blommor, gjort handblommor till begravningar, gjort buketter, planterat uteplanteringar och en gravlåda, vattnat, packat upp varor och märkt dom, hjälpt kunder, varit blombud, gjort beställning, svarat i telefonen och stått i kassan mm. Har även handlat för ganska många slantar under den korta tid jag varit där, över 900 kronor tror jag! Ja men jag stormtrivs iallafall. För närvarande så jobbar jag två timmar om dagen 5 dagar i veckan och är där medans Albin är hos dagmamma vilket är perfekt. Jag har fruktansvärt ont i ryggen och nacken, men det funkar nog för att jag trivs så bra. Känns iallafall härligt att få göra något som både är meningsfullt, roligt och omväxlande. Komma hemifrån och träffa lite folk bland annat...

Inatt sov Albins mormor hos oss, hon kom sent igår eftermiddag. Hon och Albin har såklart myst en massa, vi tog hem mat från pizzerian, tittade på tv och surrade som vanligt. Tror inte att jag slog igen ögonen förrän vid klockan 1. Klev upp vid 7 i morse, sedan bar det iväg mot dagmamma och jobb. Mamma kom till mig en stund innan vi hämtade Albin. Han och alla förskolebarn hade sprungit en liten slinga idag - så sött! Och Abbe fick sitt första Diplom som nu hänger på kylskåpet ♥ Efter att momma åkt hemåt klockan tre så har vi bara varit ute (förutom middagen) ända till klockan halv åtta då det blev flaskan och sängen för herrn. Jag känner mig helt slut efter en eftermiddag & kväll med full fart, ska nog gå till sängs snart jag med. Imorrn är det dagmamma och jobb som gäller igen, Tommy är ledig eftersom han har eftermiddagsvecka och behöver nog sova ut. Godnatt alla vänner!


Våran älskade lilla apunge  ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0