Halloween

Nu sitter jag och smuttar lite på en smirnoff ice, känner mig så oladdad man kan bli. Jag är trött, har huvudvärk och ont i ryggen & nacken som vanligt. Har inga fina kläder att ha och blir inte alls nöjd med sminket. Det kanske hade varit enklast att klä ut sig till en häxa ordentligt istället?
Jag har inga stora förhoppningar om den här kvällen, men jag vill ändå ge den en chans. Det är ju inte så ofta det är något party här på Ramseles hotell. Och dessutom inte alls ofta man går ut i över huvud taget.
Snart ska Tommy & Albin skjutsa mig till Kajsa, ska umgås med henne och några fler ikväll. Det blir ju iallafall trevligt, bara huvudvärken släpper. Håll tummarna för mig!
Jag hade inte ork eller tid att skriva något igår eller idag, så vi får se om jag kan ta igen det imorgon. Har lite kommentarer att svara på också. Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en trevlig halloween allesammans!





Liten, men stor kille

Idag blev min lilla Albin 14 månader, ja tiden fortsätter rulla med samma fart som förut. Och herregud, det är helt otroligt vad han lär sig saker hela tiden. Han är riktigt smart och förståndig våran prins, även om han helst inte vill lyssna på vad vi säger många gånger. Snabb är han också, väldigt överaktiv, vild som ett odjur och har ett sju helvetes humör. Vet inte vem han har ärvt allt ifrån? :) Han är såklart världens sötaste ändå, lyser upp våran tillvaro med sin sprallighet, sitt skratt, sitt egna härliga språk och sina pussar & kramar. Vi älskar honom mest på hela denna jord! Tyvärr så äter han fortfarande dåligt, sover ganska dåligt, verkar ha problem med magen, kräks lite ibland (i princip varje dag) och är ofta väldigt grinig. Men detta ska vi ta itu med en gång för alla, han ska nämligen träffa läkare igen den 11:e November. Det är ju varken roligt för honom eller för oss. Framför allt synd om honom såklart och det är så jobbigt att inte veta vad som är fel... Annars har dagen varit relativt bra idag, men jag får berätta mer om den imorgon. Vad vi har gjort och vad vi har shoppat. För just nu ligger jag i sängen, trött som få, med värk här & där och knappar på mobilen med den vilda lilla prins Albin sovande tätt intill. Men här får jag sätta punkt och säga godnatt!

Mot Trolldalsskogen!

Nu har jag förflyttat mig till köket, har just gett Albin lunch efter att han sovit gott i 1 timme och 40 minuter. Vi sitter och tittar på musikvideos på youtube och diggar för fullt. Ska snart börja packa och göra oss i ordning, har plockat ihop lite av Albins saker, mat och sånt. Men han ska även ha kläder, blöjor och leksaker och jag ska ha kläder, så det är ju lite att packa. Sedan ska vi åka på OK och tanka bilen, innan vi drar vidare mot Trolldalen. Vi ska spendera två nätter hos Albins mormor & morfar och det ska bli väldigt mysigt, som vanligt!
Nu väntar vi på att pappa Tommy ska komma hem, vi vill ju träffa honom innan vi åker bort i 2 dagar...

Imorgon ska jag träffa min ortoped, vi ska prata och hon ska väl titta på mig och så. Sedan ska jag få tid för en ny magnetröntgen för att se hur det står till med min risiga rygg nu. Det var ju trots allt 3 år sedan det gjordes sist, så det ska fasen bli intressant att se. Medan jag är där så ska såklart Albin vara hemma med sin mormor, och förhoppningsvis kunna sova en lur. För när jag är klar hos läkaren så ska dom komma ner till mig. Då ska vi gå på stan, fika och gå i lite affärer. Albin ska nämligen få några behövliga ting, bland annat jacka, täckbyxor, hanskar och mössa. Det kan ju bli något annat plagg också, om jag känner mig själv rätt? ;)

Nu ska jag fortsätta lite här så att vi kommer någon vart. Kanske återkommer senare!



SÖTASTE PRINSEN ♥


Skengravid med fantombebis

God förmiddag!

Har tänkt färga ögonbrynen väldigt länge men det har inte blivit av trots att jag har grejerna hemma, men nu är det äntligen gjort. Just nu sitter jag med en kaffemugg & en macka här i sängen och njuter rejält av lugnet.
Det är inte alls min vecka. Vi vaknade 5.30 i morse, Albin var skittrött men ville inte somna om, så efter 1,5 timme gav jag upp. Samma var det när jag skulle lägga den otroligt trötta lilla mannen, höll på i 50 minuter innan han somnade. Jag har kännt mig fruktansvärt trött (värre än vanligt), knepig i kroppen, tung i huvudet, haft ont i ögonen och kännt mig allmänt nedstämd hela den här veckan och är så fortfarande. Jag förmodar att det kanske beror på mensen, tydligen så brukade mamma vara exakt så när hon hade mens. För mig så brukar inte den här lingonveckan märkas så mycket, mer än att jag kan ha ont ibland. Oftast är det bara lite ont, men ibland kan det bli värre...

Igår hade jag inte lite ont, utan jag låg och grät & kved här på morgonen. Ont i magen är fan det värsta som finns, och jag blir så rädd ibland då man inte riktigt vet vad det beror på när man har sådär fasligt ont. Och inget brukar hjälpa för mig. Sen när man har Albin och är själv också, gör ju inte saken roligare. Pratade med Tommy i telefon och han kunde ju inte göra så mycket eftersom han jobbade, men han fick ju höra min smärta lite. Albin blev lite fundersam också, han märkte på mig att det inte var bra. Kom och gjorde sina "gos-ljud" och kramade mig flera gånger. 
Jag måste iallafall ha haft en himla tur igår, jag gick böjd en liten stund och gjorde läten ifrån mig. Sedan tog jag några tabletter, som annars inte brukar hjälpa mot nånting, men jag tänkte att jag måste ju prova! Värmde rispåsen i micron, la den på magen och la mig under filten i soffan. Kors i taket så var Albin relativt snäll också, lekte lite själv och kom till mig några gånger för att bland annat "hoppa" på magen, vilket inte alls var så trevligt. Redan efter cirka 20-25 minuter blev det iallafall mycket bättre, och gud vilken känsla det är när sånt börjar släppa. För jag trodde nästan att jag var skengravid med en fantombebis och skulle till att föda.

Senare på eftermiddagen så tog Tommy med Albin och for iväg för att hälsa på sin vän Ulf med familj, så att jag skulle få vara själv en stund. Vilket var väldigt behövligt och skönt! Först satt jag och skrev ett brev som var tvunget att skickas iväg igår, så jag fick låna svärfars bil för att åka och posta det. När jag kom hem så började jag möblera om i vårat lilla kärleksnäste, och det blev mycket mycket bättre. Plockade & fixade lite här hemma som vanligt och efter det så tog jag mig ett varmt och skönt bad. Jag låg där länge! Rakade benen, och gjorde även hårinpackning, vilket jag måste börja göra lite oftare känner jag.
Annars var det rätt lugnt här på kvällen. Tommy tog med Albin för att se Modo-matchen hos sin far, Albin fick se första perioden. Sedan kom han hem, bytte blöja, kläder, borstade tänderna, fick flaskan vid åtta och somnade gott. Jag satte mig för att vänta på Desperate Housewives, som var väldigt bra igår...


Yeay!

Jag beställde hem den nya H&M-katalogen för någon vecka sedan och igår kom den i postlådan.
Det var otroligt mycket jag ville ha, framför allt till min prins såklart. 
Och gissa om jag fick harmoni? Internskämt åsido.
Men jag älskar att bläddra i kataloger, alltså H&M, Halens, Ellos, Josefssons, Jotex och IKEA mfl.

 
 
 
  Beställ här

Kattis

Albins bästis


Liten prins



Hallen & Köket

Nu tänkte jag äntligen visa lite bilder på vårat hem, iallafall en del av det. Jag visar inte exakt allt än för det är lite mer jag vill fixa först. Måste även säga - ursäkta röran! Det är fortfarande lite rörigt här och där, men det ska också ordnas! :)

Vi börjar med hallen då.
Dörren ni ser rakt fram - där går man in till lägenheten och den andra dörren är till badrummet.
Badrummet är så litet och tråkigt så det är inget att visa.










Nu till mitt favoritrum - köket




















Mammans nya frilla

Jag var ju som sagt till frissan i Torsdags, visste inte riktigt vad som skulle ske med mitt hår. Men jag sa några saker som var viktiga att veta, som till exempel att jag inte ville ha lugg och inte så kort att jag inte kan sätta det i en toffs. Annars fick hon fria händer, även när det gällde färgen. Jag gav ett förslag med rödbrun färgning och lite slingor. Men Maria tyckte att jag skulle ha en fin mörkbrun färg och några ljusa partier under håret. Så, så blev det. Först kapade hon nog cirka 15 cm och sedan fixade hon färgen, med 3 ljusa partier. Sedan var det såklart torkning och plattning, hela besöket tog ungefär 2,5 timme och jag blev 1000 kronor fattigare. Men jag blev dock väldigt nöjd! För att inte tala om hur skönt det var med lite lyxig egentid och bli ompysslad...
Tyvärr har jag inga före-bilder den här gången, men bjuder på några nya bilder på den nya frillan!






Kan ju tillägga att detta var morgonen efter, så det är alltså "morgonfrilla" och ofixat :)


Vintertiden är här

Ja, har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockorna en timme? Det är iallafall Söndag och klockan är 22.10, helgerna går alldeles för fort. Och det är 4 dagar sen jag skrev sist, fy vad kasst! Vi har haft en lugn och bra helg, inte gjort något speciellt alls. Bara varit hemma tillsammans, busat, lekt, myst och mått gott som en familj.
Just nu ligger iallafall en väldigt söt liten prins bredvid mig och sover, väldigt gott verkar det som dessutom. Tommy har förmiddagsskift den här veckan, då ska han ju börja runt 3.30-4. Men han åkte iväg redan ikväll, då sover han i lastbilen istället och får sova lite längre. För han brukar kunna ha svårt att somna i tid på Söndagskvällarna. Och så får han förhoppningsvis en bra dag imorgon. Det är inte så ofta han kommer hem i bra tid annars tycker jag. Så man blir glad dom gånger det är så...

Annars under dagen har det varit ganska lugnt, men på kvällskvisten började jag ligga i för att få nånting gjort. Har plockat och torkat här & var, tvättat & tumlat två tvättar, plockat ur & i diskmaskinen, bytt & gjort rent i kattlådan, dammsugit hela lägenheten, sorterat & vikt ren tvätt osv. Men trots det så är det faktiskt mera kvar. Ännu mera tvätt och småsaker att göra, men det är ju tur då att Tommy jobbar förmiddag den här veckan, då kommer man få lite gjort här varje dag.

Medans jag höll på med mitt så hittade jag en kasse i Tommys garderob, med lite allt möjligt i. Saker som jag hade i mitt sängbord som jag bara öste ner när vi skulle flytta hit. Och vad tror ni jag hittade där? Jo, kameraladdaren! Gissa om jag blev glad? Så nu är den fulladdad och jag har knäppt nya bilder, både på hemmet & på Albin och lagt in på datorn. Nu har jag så ont i kroppen, så jag ska faktiskt snart ge mig på kudden. Men jag måste ju vara lite snäll, så jag bjuder på två bilder på våran söta buspojk ♥





Ja, tröjan var lite nerdregglad här :)


Glädje

Detta blir man glad av ----> Jul på IKEA

Längtar tills vi åker dit igen!

Tänk att det bara är 2 månader kvar till jul?



Godnatt Tisdag!

Nu har vi mamma & pappa här på besök igen och det är ju lika härligt som vanligt. Vi har surrat, myst, ätit kycklingsallad, fikat, mamma har lekt med Albin medan jag & pappa har hållit på en massa här hemma. Vi har kapat och satt fast nya lister, vilket blev väldigt fint. Vi har fixat och satt upp taklamporna överallt, vilket också blev väldigt bra. Det ser genast mycket bättre ut när det kommit upp något fint i taket. Dom hade med sig ett brunt fint hörnskåp till oss också, från pappas underbara loppis. Det står nu i köket och är helt perfekt! Annars ikväll har vi myst med fika i sofforna framför Bonde söker fru och Efterlyst. 

Imorgon blir det lite mer gjort här hemma. Vi ska göra klart listerna, sätta upp några hyllor, jag ska tvätta, plocka en massa och städa lite om jag hinner. Jag har ju även tid hos frissan 12.30 och det har jag längtat länge efter. Ska bli så skönt att fräscha till håret lite. Men jag har ju redan börjat fega, funderar på att bara toppa för jag vill verkligen ha kvar håret som blivit så långt. Men färgen ska jag nog ändra på helt tror jag, vill bli mörk nu när vintermörkret fallit på, jag trivs ju egentligen bäst i mörkt också. Vi får se hur resultatet blir helt enkelt...

Nu måste jag stänga ner här, har en sovande men bökande liten prins bredvid. Jag hoppas att Tommy kommer hem snart. Återkommer nog imorgon, godnatt!

Homeenter filmclub

Vi gick ju och blev medlem i Homeenters filmclub för några veckor sedan.
"Välj 5 dvd och betala för 1". 
Vi fick hem filmerna igår och här är dom vi beställde :

Män som hatar kvinnor
The proposal
The uninvited
Role models
Dä´ä kanon

Vi förbokade även denna som släpps vecka 49
Flickan som lekte med elden


Tisdag

Tänkte att jag måste skriva några rader eftersom det var 3 dagar sen sist. Har ju knappt någon tid vid datorn så det blir att bloggen lider, och jag med. Men jag hoppas att jag har några trogna läsare även om jag inte skriver så ofta nu?
I morse så låg vi och drog oss till strax efter halv nio, då klev jag och Albin upp medan pappa fick ligga kvar ett tag till. Vi gjorde i ordning mysfrukost med yougurt, ägg, mackor med ost och dryck. Albin var nöjd och glad! Vi lekte, myste med katterna och med varandra som vanligt.

Lite senare på förmiddagen fick han åka med Tommy en sväng, dom for och handlade. Jag var tvungen att sitta vid datorn en sväng för att fixa en e-legitimation på denna bärbara. Innan har jag bara haft det på den förra datorn och den använder vi ju inte nu... Det var lätt och snabbt gjort och sedan begärde jag föräldrapenning för November. Det ska bli underbart med lite pengar då man levt mycket på Tommy nu senaste månaderna. Dessutom så ska vi ju till Sundsvall igen då, antagligen i slutet av November, och då blir det julklappshandling. Kanske även lite shopping till oss själva och såklart lite saker från IKEA som måste inhandlas.

Just nu sitter jag och äter "lunch" bestående av en hällakaka och ett glas cola. Har även svalt ner två silica-tabletter. Har haft dom hemma ganska länge men det har blivit bortglömt. Men nu ska jag se till att komma ihåg, två tabletter två gånger om dagen. Dom ska vara bra för håret, huden och naglarna, vi får väl se om dom gör någon skillnad. Tommy åkte just iväg till jobbet, alltid lika trist med eftermiddagsskift! Men det är ju härligt att han är ledig på Fredag. Albin fick flaskan och somnade just innan Tommy for. Så här njuter mamsen för fullt av lugnet! Jag måste tvätta håret, plocka lite här hemma och fundera lite över saker och ting. För sedan ska vi hälsa på Micca och hennes två gullpluttar. Det blir trevligt, och jag hoppas att Albin kommer vara nöjd och glad också...


Albin i sommarstugan den 19:e Augusti ♥


Bildbomb på Albin

Jag tog fingrarna ur arslet tidigare idag och la in alla bilder från mobilen till datorn.
Och det var många. De flesta är från slutet av sommaren. 
Så nu bjuder jag på några bilder som ni inte har sett
på våran underbart söta Albin. Kul va?



Myser med pappa framför öppna spisen "aj aj Albin, det är varmt!"

Snyggingen med finöga, mammas prins!

Sötknopp!

Ligger och myser med papsen i soffan!

Busar med mammas kompis Annette i parken.

Så otroligt mysig bild!

Snacka om cool?

4 generationer på väg till konsum, jag knäppte såklart kortet :)

Mammas söta studentpojkar :)

Ringer till sin mormor!

Äter sandwich glass, mums!

Världens finaste med världens blåaste ögon!

Myser med mamsen, inte så bra bild men den bjuder jag på ändå...

Är och handlar på konsum med sin mormor & gammelmormor.

Fin i kläderna han fick av gudmor i present. Här med mormor!

Klåfingerapan som pillar på ALLT ;)


Nu får det räcka så här, blev ju några iallafall :)


Utmaning

Jag har blivit utmanad av Emma

Regler:
Det här är svårare än du tror!Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namnsom svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Karin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Krom
3. Flicknamn: Kristina
4. Pojknamn: Konrad
5. Yrke: Konstapel
6. Färg: Kitt
7. Klädesplagg: Kofta
8. Mat: Korv
9. Sak i badrummet: Kroppsolja
10. Plats/stad: Karlstad
11. En orsak att vara sen: Klockan gick fel
12. Något man skriker: Kattskit!
13. Film: Kung Fu Panda
14. Något man dricker: Kall öl
15. Band: Kizz
16. Djur: Katt
17. Gatunamn: Krångvägen
18. Bil: Kranbil
19. Sång: Kom hem


Jag utmanar vidare till alla som vill och inte har något att göra :)

Spänningar

Idag blev jag ganska less en sväng för att Albin var jättetrött & grinig och jag gjorde allt för att få honom att somna, men ibland så är han extra tjurig. Han har en jäkla vilja och ett fruktansvärt humör denna lille man, kanske blir bra senare i livet då han ska bli hockeyproffs? Men det är inge vidare i dessa unga år. Iallafall så försökte jag i nästan 2 timmar innan jag gav upp. Då var jag tvungen eftersom han hade bajsat och så hade hans kära pappa kommit hem från jobbet.
Då väntade vi en liten stund, sedan la vi oss tillsammans i våran säng alla 3 och efter en stund fick jag honom att somna genom att berätta en saga. Det var en skön och väl behövlig lur, men egentligen lite för sent. Så ikväll fick han vara uppe lite längre, vill inte riskera att få hålla på i över en timme. Men han somnade riktigt gott av flaskan efter nio-tiden. Så det var skönt! Jag såg på Mammas pojkar och Lyxfällan, sedan gick jag till sängs med datorn och här sitter jag. Så allt är som vanligt.
Imorgon när Tommy kommer hem från jobbet ska vi göra oss i ordning och packa lite för att sedan åka till Trolldalen. Vi ska vara där över natten och det ska bli så mysigt. För även Olli ska sova där och det var längesen vi träffade honom. På Lördag fyller världens bästa Rasmus 5 år, så då blir det kalas. Kommer nog Albin gilla, en massa barn och full fart.
Senare under Lördagen så åker vi tillbaka till Ramsele. Då ska vi äta och dricka gott tillsammans med våra vänner Jim & Kajsa, kanske se någon film och bara ha trevligt. Längtar redan!

Men nu ska jag nog snart stänga ner här och invänta lillgubben. Jag kan fortfarande inte somna bra på kvällarna, aldrig före klockan 1 iallafall. Och det är så jobbigt, man vet inte hur natten blir eller hur tidigt morgonen startar utan det är bara att hålla tummarna. Jag har nämligen såna spänningar i nacken, huvudet och käkarna. Ja allt känns det som, men det är det som gör att jag inte kan slappna av och somna. Jag ska ju till min läkare den 29:e och då ska jag prata med henne om ganska mpnga saker och så ska vi undersöka min rygg. Då ska jag bland annat höra med henne om dom här spänningarna, om det kanske finns någon muskelavslappnande medicin jag kan ta.

Gud vad långa tråkiga inlägg det blir jämt nu för tiden. Men det är ju för att jag oftast bara uppdaterar en gång om dagen nu och för att jag inte har några nya bilder - det är skit! Men nu skrev jag lite eftersom jag inte vet om jag kommer göra det imorgon. Ni får ha en trevlig helg allesammans!


Bara för att göra inlägget lite trevligare så tar jag en "gammal" bild... som jag tycker är så härlig :)


Sovande prinsar

Den här dagen är också snart förbi, och vad har man gjort? Jo dagen började tidigt, eller med tanke på att jag somnade efter 1 inatt och vaknat flera gånger så var 6 lite tidigt. Försökte få Albin att somna om, men gav upp klockan 8. Jag var så trött att huvudet värkte, jag sa till mamma att om jag hade haft en pistol så hade jag skjutit mig själv. Även Albin var skittrött, han gapade, vinglade, myste, gnuggade ögonen och allt sånt där. Det fortsatte som vanligt, vi lekte, myste, åt frulle och tittade på tv. Men lite speciellt var det denna morgon, för att min brors barndomskompis Olle skrapade triss på Nyhetsmorgon i morse. Och vann 500.000 kronor! Så jäkla roligt, är så glad för hans skull. Stilig och glad var han på teven också.

Annars idag så sov Albin en lång lång lur. Egentligen hade jag tänkt att han skulle sova två gånger idag eftersom han var så trött redan när vi klev upp. Men det gick inte eftersom han vaknade vid två, skönt var det iallafall.
Sedan har jag städat golven i gammlägenheten, dammsugat golv, element och lister och sedan skurat. Svettades som en galning och ryggen värkte! Men nu är det iallafall gjort, skönt! Måste nog dit imorgon också, för att ta ordentligt nere i tvättstugan. Golvet var värre än jag trodde där och hade inte tid med det ikväll.

Åkte hem, tog med oss Kajsa. Lekte lite med lilleman, gjorde alla kvällsbestyr och nattade honom. Sedan blev det teven för hela slanten. Klockan 21 var det de Desperata hemmafruarna och till det lite gott att mumsa på. Ingen kväll att klaga på. Sedan skjutsade jag hem Kajsa, åkte hem, borstade tänderna och satte mig i sängen med datorn. Och här sitter jag fortfarande, bredvid mina två underbara sovande prinsar. Snart måste jag också försöka sova, framför allt om det blir samma morgon imorrn, vilket jag inte alls hoppas på...

Shopping

Det har varit ett underbart slut på denna underbara vecka. Går inte att beskriva hur skönt det har varit att Tommy varit ledig hela veckan. Det behövde han! Albin behövde ju även få umgås lite extra med sin pappa och jag behövde få vara lite för mig själv, fixa lite här hemma och en massa annat.

Igår for vi som sagt och lämnade Albin hos mamma, gick in där lite snabbt med alla Albins saker och surrade lite. Sen kom vi iväg mot Sundsvall halv elva. Under resan så sms:ade jag med min käraste vän Camilla (Albins gudmor som bor i Sundsvall) och vi bestämde träff. Så när vi kom fram klockan 12 så träffades vi på IKEA, där hon fick strosa runt med mig. Tommy fick skiljas från mig och gå för sig själv för att titta på kläder.
På Ikea hittade jag såklart en massa som vanligt, men för ovanlighetens skull så köpte jag inte alltför mycket ändå eftersom jag inte hade så mycket pengar. Handlade det jag hade tänkt handla, eller lite mindre tillochmed. Men det blev iallafall 900 spänn, för ungefär 22 varor...

När vi var klar där gick vi till Birsta köpcentrum, mötte upp Tommy och gick för att käka. Jag tog kinamat som jag älskar! Sedan var det bara att fortsätta shoppingen. Började med Gina Tricot som är en av mina favoritaffärer. Där köpte jag ännu ett linne (hade redan 3 stycken av samma sort men olika färger), denna gången blev det ett vitt. Dom är så himla sköna och bra, älskar dom! Köpte även en långärmad tröja, ville ha en svart men då fanns inte storleken så det blidde en grå. Och jag har redan sagt till Camilla nu i efterhand att hon måste fixa en till åt mig i någon annan färg, för snacka om skön!
Sedan gick vi på Cubus, som är min andra favoritaffär. Där köpte jag ett par svarta jeans, som var väldigt stretchiga och ganska stora i storleken. Jag köpte 1-2 storlekar mindre än jag brukar ha och dom är rymliga, helt underbara. Kostade bara 199 kronor, så jag måste nästan be Camilla fixa ett par såna också i en annan färg. Haha, hon får fullt upp! Det blev även ett 3-pack örhängen och ett 3-pack nagellack. Sen var shoppingen klar till mig och jag var väldigt nöjd, det blev ju mer än jag hade tänkt handla...

Då var det dags för att handla åt min lilla prins, det roligaste! Hade ju ett presentkort på 300 kronor på Polarn & Pyret, så där blev det 2 långärmade tröjor och ett par tumvantar.
Efter det så mötte vi upp Tommy igen, för då skulle Camilla åka hem. Tommy hade också handlat klart, jättefina kläder hade han hittat. Då åkte vi på Biltema där vi köpte några smågrejer och sen till Barnens Hus. Albin hade ju ett presentkort där också, på 500 kronor. Vi köpte en rolig leksak för 249 :- , ett Bamse lektält för 299 :- och en spargris ("Till Körkortet") för 69 :-. Så vi behövde inte betala så mycket där, kan det bli bättre?
Väldigt nöjda med dagen åkte vi då hemåt, man längtade efter att få träffa lilleman. Han hade för övrigt skött sig bra och varit på bra humör hela dagen med mormor...

Nu sitter jag i sängen med en karl som sover gott bredvid. Albin lär väl vakna när som helst och vill komma in till oss. Katterna verkar också sova, för det är väldigt tyst här. Tommy ska upp före 4 och iväg på jobbet, så vi får se vad jag och Albin hittar på tills han kommer hem. Och får se om jag uppdaterar nånting imorgon, då kanske jag kan visa lite av våra inköp. Nu ska jag kika vidare lite på datorn innan jag stänger igen, godnatt!

(Vi har fortfarande inte hittat kameraladdaren, jag blir fan galen! Tråkigt att inte kunna knäppa några kort på Albin, eller kort över huvudtaget. Måste leta ordentligt någon dag då det finns lite tid över.)


Hot and cold

Den här dagen har varit full med olika saker. Bland annat så har jag haft lite huvudvärk hela dagen och blev även illamående på eftermiddagen. Har druckit flera koppar kaffe, gosat med min lilla älskling, plockat och farit runt som vanligt. Har även varit till gammlägenheten, torkat, dammat, pustat och svettats. Känns otroligt skönt att det nu bara är golven kvar att dammsuga och svabba av.
När jag var klar med det jag skulle göra tog jag med mat hem. Först var jag tvungen att lägga lilleprins, som tog ungefär en halvtimme. Sedan njöt jag av varje tugga på min kebabrulle!

Har självklart spenderat kvällen i tv-soffan framför Idol. Alla är verkligen duktiga på sina sätt, men mina absoluta favoriter är fortfarande Tove, Karolina, Mariette, Erik och Kalle. Så jag blev väldigt besviken att Karolina just åkte ut, som sagt så valde hon helt fel låt. Men knäppt att hon ska behöva åka ut för det. För övrigt så ägde sötnosen Tove ikväll när hon sjöng Hot´n´cold, hon är så jävla grym! Bara 16 år och sån röst, känsla, scennärvaro och otrolig utstrålning. Hon är ju en som kan ta hem hela skiten tror jag.

Nu till den roligaste nyheten. Imorgon bitti packar vi och drar iväg till min kära mor i Trolldalen, där vi ska lämna av lillprinsen. Jag och Tommy ska för första gången på väldigt länge fara iväg till Sundsvall för oss själva några timmar. Albin ska få stanna hemma och umgås med sin mormor. Ska bli obeskrivligt skönt måste jag säga, och vi lär nog hinna sakna honom lite. Men desto roligare blir det att träffa honom när vi kommer hem :)

Men nu tänkte jag snart göra mig klar för sängen. Måste planera vad som ska packas och tas med imorgon och framför allt vad som ska inhandlas i Sundsvall. Får se om det blir uppdatering imorgon kväll, beror på ork och tid.
Godnatt och trevlig helg!

Frisyrer

Jag funderar på frisyrer och hårfärger. Känner att jag skulle vilja göra något annorlunda, lite drastiskt, en liten "makeover". Så har jag dock kännt flera gånger förut och ändå har det blivit ungefär samma. Det beror på att jag blir feg när det väl gäller. Men det tåls att grubbla på.
Jag har funderat på att kanske klippa mig ganska mycket och färga mörkt igen, kanske i någon röd nyans. Men vi får se, det vore roligt med någon förändring. Så det syns att man gjort något. Det svåra är att det inte finns någon frisyr som jag passar i, jag är en sån som ofast har uppsatt.
Sitter och kikar på nätet, men jag tycker inte att det finns så bra utbud.
Så - Kort, halvlångt eller långt? Page eller någon annan frisyr? Mörkt, ljust, brunt eller rött? Lugg eller inte lugg? Vi får se!

Tänkte iallafall visa några frisyrer här, som jag kanske skulle kunna tänka mig. Jag vill gärna klippa lite kortare, page typ. Men det värsta är ju att jag t.o.m blivit knubbig i ansiktet, vilket jag inte var förr. Och då kanske man ser ännu större ut med en sådan frisyr? Jag vet inte. Men skit samma, man måste ju förnya sig någon gång. Vad tror ni, ni som känner mig framför allt? Jag blir galen, och kluven!

Med dessa bilder menar jag bara frisyrerna, inte hårfärgerna!





Jag hade några fler bilder, men dom gick inte att lägga in av någon anledning...


Derbymatch

Tidigare ikväll så fick jag som sagt hem mitt paket, så nu sitter jag här i mina nya plagg som passade väldigt bra. Gör som mest ingenting. Men jag har satt ihop den ena lampan som ska vara i hallen, och den är väldigt plastig, vilket det var flera som skrev till mig. Men den blir nog ganska fin ändå när den hänger och så var den ju billig. Jag la även på överkastet och kuddarna på våran säng och det blev genast mycket trevligare. Takkronan får jag ta tag i imorgon, en sak i taget...

Tommy gick över till sin pappa för att se hockeyn ikväll och han fick ju se en bra match, derby dessutom. Modo vann med 5-4 mot Timrå i övertid. Jag gav Albin flaskan halv åtta eftersom han var väldigt trött, men tjurig som han är så fick jag hålla på i 45 minuter innan han sov sött. Men så jäkla söt och go han är, våran älskling!

Jag såg "Mammas pojkar" ikväll, vilket är hyffsat löjligt men jag kunde ändå inte sluta titta när jag väl hade börjat. Så knäpp är jag! Efter det blev det Lyxfällan, som är bra mycket bättre, det gillar jag ju! Men efter det tog det slut, fanns inget speciellt att se.

Och när Tommy kom hem ville han gå och lägga sig. Jag var hungrig som en gris eftersom jag inte hade ätit nånting sedan smörgåsen i morse. Så jag ställde mig och gjorde nudlar så här vid tio-tiden, det var skönt att få något i magen. Nu ska jag snart pissa och gå och lägga mig, invänta skönhetssömnen som brukar ta några timmar att hamna i.

Imorgon har vi lite att göra. Städningen i den andra lägenheten blev aldrig gjort idag eftersom vi gjorde en massa annat, så det får jag ta tag i imorgon istället. Även lite småpyssel här hemma såklart, vi måste bland annat fortsätta tvätta. Så nu sätter jag punkt här...

Godnatt!

Supernöjd mamma!

Nu är det Torsdag, jättefint höstväder ute och 4 grader varmt. En riktigt härlig dag, som jag dock inte har spenderat ute. Jag har faktiskt hjälpt pappa att tapetsera och det var roligt, just för att man såg hur fint det blev eftersom. Albin har varit både med Tommy och med mamma under tiden, även sovit en liten lur förstås. Han har varit så nöjd och go, hela den här veckan har han varit annorlunda. Eller han är ju egentligen världens goaste kille, men han har väl lite jobbigt som gör att han ofta är gnällig och på dåligt humör. Bland annat dessa tänder som spricker fram. Men den här veckan har han varit mycket mer glad och go. Kanske det beror på att pappa Tommy varit ledig hela veckan? Annars hinner Albin knappt umgås med pappa mer än på helgerna men nu har dom lekt, myst och umgåtts mycket. Och det har varit bra för oss allihopa. Både Albin och mamma kan ju bli lite less på varandra emellanåt, om man nu får säga så? Vi älskar ju varandra lika mycket ändå, men jag behöver lite avlastning ibland och Albin lite ombyte... Han älskar ju verkligen att vara med sin pappa, det är bara när han blir riktigt trött och ska ha flaskan som han "kräver" att han ska ha mig nu. Och det kan man ju förstå. Förut var det nästan hela tiden, men nu har han även blivit lite pappig. Vilket jag bara tycker är kul, och bra.

Jag är iallafall sjukligt nöjd med resultatet i vardagsrummet, det blev jättefint! När vi hade gjort klart väggen så tog jag en bit av tapeten som var över och ramade in i en stor svart ram. Den hängde vi på den väggen bredvid och blev faktiskt riktigt trevligt. 
Så fort jag har kamera att knäppa kort med så ska jag lägga upp lite bilder på våran lya. Jag har ju som sagt inte hittat kameraladdaren än, tyvärr.

Hatthyllan och skohyllan i ek har också kommit upp i hallen, så nu har vi dubbelt av båda - suveränt!
Inte nog med det så har jag fått ett sms på mobilen, att paketet från Halens finns att hämta på OK. Så det ska Tommy och Albin ta hem till mig, då ska det fixas ännu mera här.

Mamma och pappa åkte hem för ett tag sedan, vilket är tråkigt som vanligt. Tiden går så fort när dom är här. Men vi kommer nog att åka till dom den 17:e, eftersom att Rasmus då fyller 5 år och det vill vi vara med och fira. Sedan ska mamma & pappa komma hem till oss igen, antagligen den 21:a. Då ska dom ha med sig lister som pappa ska fixa åt oss i stan och så ska vi väl dona på med lite annat. Dagen efter ska jag till frissan, och då hade jag tänkt att Albin skulle få vara med sin mormor och morfar, eftersom Tommy antagligen jobbar då...

Nu ska jag nog sätta mig i vardagsrummet och beundra våran vägg, det känns nästan lite som ett nytt rum, underbart!

Tack!

Anledningen till att jag inte har bloggat har varit att jag inte haft tid eller ork, som det ofta kan vara. Det beror inte på den anonyma typen, skulle aldrig sluta blogga pga något sådant även om jag blir fruktansvärt irriterad.
Jag vill mest bara säga tack till alla er som bryr er och förstår mig. Goa människor! Jag ska försöka svara på era kommentarer så fort jag kan, kanske imorgon om det finns tid. Men då ska jag iväg och städa klart borta i våran förra lya, medans Albin får umgås med världens bästa mormor...

Just nu sitter jag med datorn i sängen, Albin ligger bredvid och är söt som få. Tommy ligger såklart också bredvid och blir less på mitt knappande. Min älskade mamma och pappa är hos oss, dom kom hit idag. Vi åt pizza till middag, ovanligt va? Sedan har vi bara myst och pappa har hållit på med väggen. Han har slipat på spackelfläckarna han gjorde sist och han har målat och målat och målat. Imorgon kommer min efterlängtade fondvägg upp, det ska verkligen bli roligt! Det är synd bara att vi inte har något batteri i kameran och att mamma & pappa inte tog med sig deras. För nu blir det ju inga för-och-efterbilder tyvärr.

Nu har jag iallafall uppdaterat med några rader och sagt det jag ville säga. För övrigt så har vintern börjat komma sakta men säkert här i Ramsele, med snö på backen...
Nu ska jag försöka soa bredvid mina två prinsar här, godnatt!

Härligt

Jag fick en härlig kommentar, självklart anonymt, vad annars? Det måste vara någon som inte känner mig och framför allt inte har en aning om hur det är att vara överviktig. Och vad ska man säga? 

Jag tror nog att det är många som förstår mig, när jag säger att det är fruktansvärt svårt att ta tag i och framför allt att klara det. Jag har jättedåligt självförtroende, har alltid haft men ännu mer nu senaste åren då jag blivit större. Jag har dålig självdisciplin och motivation. Dessutom är jag en sån som "tröstäter", om man kan kalla det så?

Sedan så kan jag ju även passa på att berätta att jag gått upp väldigt mycket i vikt sen min "olycka" 2006. Då jag fick fraktur i ryggen. Har inte rört på mig så mycket sedan dess. Varit sjukskriven, mest suttit hemma och... ja, ätit! Sitter fortfarande mycket hemma, har fortfarande väldigt mycket värk, ibland lite deprimerande tankar och gillar fortfarande att äta.

Detta får bli mitt svar på kommentaren. Jag har ingen annan än mig själv att skylla och det vet jag. Men det är tufft! Och jag måste väl få skriva om detta och sucka hur mycket jag vill? Det är ju min blogg! Sen så tycker jag inte att det var någon vidare bra kommentar och jag fullkomligt hatar när dom är anonyma!

Om det vore så enkelt så skulle det ju inte finnas så mycket fetma här i världen?

Tack för mig!


Beställning genomförd

Takkrona till sovrummet (eller köket, har inte bestämt mig)

Taklampa till hallen

Lila överkast, två lila och två vita kuddfodral till våran dubbelsäng

Innerkuddarna

Ett par grå jeansleggings och en cardigan till mig



Helt ovettig Lördag

Idag har vi inte gjort något vettigt alls, utan har bara varit. Det kan ju vara skönt ibland, det finns ju dock ganska mycket att göra ändå. Sånt som ingår i vardagen. Vi kollade iallafall på hockey hemma hos svärfar, där vi även blev bjudna på pizza. Tack! Mycket trevligt, och Albin fick ju smaka en massa av sin favoriträtt idag igen.

Nu ikväll har vi haft Albins farbror och gudfar Kennet på besök. Han och Tommy har tagit någon öl medan jag har smuttat på lite rödvin och vi har tittat på tv. Körslagett bland annat, och vi håller såklart på den bästa - Roger Pontare! Hans kör körde ju en underbarlåt också - "Name of love" med U2.
Albin somnade gott strax före åtta. Han har redan vaknat en gång, men somnade om som tur var. Nästa gång han vaknar kommer han nog vilja krypa ner emellan oss och det får han såklart.

Jag sitter och påtar på med en beställning från Halens. Det är både några plagg till mig själv för en gångs skull. Det sker inte ofta nu för tiden (som för de flesta småbarnsmödrar). Men det behövs verkligen nu eftersom jag är för fet för de flesta plagg jag har här hemma, suck! Men det är också några saker till hemmet, bland annat överkast och kuddar till våran dubbelsäng. Får se hur det blir, visar er nog imorgon iallafall.

Nu ska jag fortsätta med mitt, sedan ska jag gå till sängs. Godnatt!

Flickan som lekte med elden

God kväll! Nu sitter jag här hemma i tv-soffan och är nöjd över dagens slut. Har både lekt, busat, myst och "bråkat" med min älskade lilla prins idag. Som alla andra dagar alltså... Tommy kom hem från jobbet, snaggade sig själv som han oftast gör en gång i veckan. Sedan tog han med sig Albin ut med bilen en sväng. Och jag fick ta mig ett bad i lugn och ro för en gångs skull. Passade även på att raka benen, för jesu namn hur dom såg ut! Skönt var det iallafall. Sedan kom grabbarna hem med pizza till oss lyckliga tu, som vi gottade i oss medan Albin fick nöja sig med Lasagne. Han fick såklart smaka pizza av mamsen, han älskar pizza!

Sedan gjorde jag mig i ordning för bio, man må ju se någorlunda mänsklig ut då man ska visa sig bland folk. Så jag la på lite smink och tog på mig kläder som var bekväma. Sa hejdå till Albin & Tommy och gick bort till svärfar för att låna hans bil in på byn. Tog ut pengar och köpte en dricka på ica innan jag parkerade utanför bion, gick in med stor nervositet men med ett leende på läpparna. Träffade Jennifer & Co som jag fick sitta med.
Jag är lika imponerad av denna film som den förra och jag ville inte att den skulle ta slut. Längtar som en galning efter att få se den tredje. Lisbeth Salander är ju en Gudinna. Hur kan man spela så bra och passa så bra i en roll som hon gör? Hon ska ha en eloge! Och som jag sagt förr, så älskar jag ju även Michael Nyqvist.

Anledningen till min nervositet var angående Albin och hans läggning (alltså sängläggning, haha). Han har totalvägrat att pappa ska lägga honom och det har han gjort sen Tommy började jobba, framför allt då han körde plant i 5-6 veckor. Eftersom han nästan aldrig var hemma och det bara var mamma mamma mamma, dag ut och dag in. Dessutom så är han ju lite mammig också såklart. Men jag hoppades så innerligt att han skulle somna gott och att det skulle gå lugnt till ikväll, både för Albins och Tommys skull. Kunde inte riktigt slappna av där jag satt. Men till slut så skrev Tommy "Han sover gott" i ett sms till mig vid åtta-tiden. Då blev jag lugn! Han hade totalvägrat flaskan och blivit hysterisk, som alltid. Men han hade till slut somnat i Tommys famn ändå...
Det var faktiskt väldigt skönt och väl behövligt att få komma hemifrån, barnfri en liten stund.

Mina prinsar ligger tillsammans och sover just nu, jag flyttade in Albin för en liten stund sedan eftersom han vaknade och inte ville somna om i sin säng. Jag tänkte gå och joina dom nu. Får se vad morgondagen har att erbjuda, godnatt!


Våran 3-årsdag

Igår gick vi in i en nya månad, närmare bestämt Oktober månad. Idag är det den 2:a, vilket är lite speciellt eftersom det är min och Tommys dag. Det är exakt 3 år sedan det blev VI. Vi umgicks ett tag som vänner i först och det var sommaren 06. Men kände att det var något mer som växte fram sakta men säkert. Efter cirka 2 månader blev det liksom "bestämt" och offisiellt att vi var ett par. Så nu sitter vi här i Ramsele, i våran 4:e bostad där vi trivs riktigt bra och har världens sötaste prins på 13 månader.
Vad saker och ting kan bli bra till slut? Jag lever för mina grabbar, underbart! ♥


Men jisses!?

Jag tycker otroligt synd om lilla Camilla här. Men samtidigt så känner jag att fan vad pinsamt!! Hur kunde hon fatta så fel?



Pop-tröjor

Jag slank in på Polarn & Pyrets hemsida härom dagen, där jag som vanligt hittade en massa åt Albin. Dom hade nu även lite rea-priser på vissa plagg. Jag påtade iallafall ihop en liten beställning, som blev mindre och mindre och till slut bara blev två tröjor och som till slut blev ingenting. Kände att jag inte hade tillräckligt på kontot för tillfälligt, och dessutom så är nästan jag i ännu större behov av några nya plagg än Albin. Även om han verkligen också skulle behöva lite kläder.

Gillar bland annat dessa två




RSS 2.0