Mot Trolldalsskogen!

Nu har jag förflyttat mig till köket, har just gett Albin lunch efter att han sovit gott i 1 timme och 40 minuter. Vi sitter och tittar på musikvideos på youtube och diggar för fullt. Ska snart börja packa och göra oss i ordning, har plockat ihop lite av Albins saker, mat och sånt. Men han ska även ha kläder, blöjor och leksaker och jag ska ha kläder, så det är ju lite att packa. Sedan ska vi åka på OK och tanka bilen, innan vi drar vidare mot Trolldalen. Vi ska spendera två nätter hos Albins mormor & morfar och det ska bli väldigt mysigt, som vanligt!
Nu väntar vi på att pappa Tommy ska komma hem, vi vill ju träffa honom innan vi åker bort i 2 dagar...

Imorgon ska jag träffa min ortoped, vi ska prata och hon ska väl titta på mig och så. Sedan ska jag få tid för en ny magnetröntgen för att se hur det står till med min risiga rygg nu. Det var ju trots allt 3 år sedan det gjordes sist, så det ska fasen bli intressant att se. Medan jag är där så ska såklart Albin vara hemma med sin mormor, och förhoppningsvis kunna sova en lur. För när jag är klar hos läkaren så ska dom komma ner till mig. Då ska vi gå på stan, fika och gå i lite affärer. Albin ska nämligen få några behövliga ting, bland annat jacka, täckbyxor, hanskar och mössa. Det kan ju bli något annat plagg också, om jag känner mig själv rätt? ;)

Nu ska jag fortsätta lite här så att vi kommer någon vart. Kanske återkommer senare!



SÖTASTE PRINSEN ♥


Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas och håller tummanra för att ortoped träffen går bra. Och sen får du skicka ner din mamma som kan få fart på dessa i Skåne.



Sv: Ja men precis, men man blev ju skit rädd. Mamma sa att sånt besked fick hon med men det var inget, likaså moster och min syster, men med min tur så är det säkert någon jätte grej :s

Kramar

2009-10-28 @ 15:24:04
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

ohh det verkar jätte mysig. skönt det är på markplan i och med vagn och grejor =)

Ja det är verkligen eget och personligt, exakt min stil !

vart bort ni ?

Vi bor på en gård utanför hörby, vi hyr bara så här kan vi inte göra som vi vill. men så fort vi hittar en egen gård blir det massor med renovering till det där egna man vill ha =)

2009-10-28 @ 18:01:31
URL: http://grese.blogg.se/
Postat av: Ida

Hallo :) OM du får tid över så får ni gärna plocka upp Albins present :P Kram

2009-10-28 @ 21:02:55
URL: http://mittlivsomida.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Hej babe! Såg kommentaren i min blogg nu så ja måste ju svara :P Ja jag kände att blogglusten kom tillbaka nu så jag startade en ny :) Ja med oss är allt bra! Med er också hoppas jag? Nej men härregud, de va verkligen inte er jag syftade på i det jag skrev om att jag blev besviken (ville ju självklart att ni skulle komma) men där var det jag som hörde av mig sent och förstod nästan att det skulle bli för tight för er, så det är helt lugnt :D Bilder på Noah kommer! Ha de bra! Kram

2009-10-28 @ 22:29:09
URL: http://mittlivsomida.bloggplatsen.se
Postat av: Cissi

Hallå tjejen! :) . Vad roligt att höra, jo här är allt bra :) Jag och små killarna är på besök hemma i norrland :) Så vi myser fullt ut :D. Vad gör ni idag då ? Vi ska till Sollefteå den 5 & stannar tills den 8.de . Så om ni ska till solle så ´kan vi kanske ses ?=) Vore riktigt trevligt. Jaa jag tycker absolut att det var skit snyggt på dig =)

2009-10-29 @ 09:04:17
URL: http://familjenengstrombergsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0