Idag har jag syndat

Hade en extremt jobbig natt inatt, sov inte många minuter kändes det som. Idag har jag varit så trött, haft huvudvärk och mått illa. Men vi hade iallafall trevligt besök av Stellan, Elin och barnen som kom på fika och firade Abbe. Han fick roligt lego och fin legoförvaring...

Sedan var det surströmmingspremiär hos svärfar. Jag vågade dock inte äta det då jag ammar. Istället åt jag min första pizza på fyra månader. Den var väldigt god, men nu måste jag försöka vara utan ett tag igen...



Det är mycket nu!

I övrigt tänker jag mycket på Hilmas dop, som ännu inte är bokat.

Jag tänker hela tiden på min älskade mormor och kan inte hålla tårarna inne.

Funderar på tatueringar (inte så viktigt men tar ändå på hjärnan).

Sover väldigt lite och har en jänta som är mycket mer grinig än nöjd.

Är så trött i skallen av allt och inte på nåt vidare humör.

 

Kroppen värker lika mycket som vanligt.

 

Har egentligen massor att göra, men får nästan inget gjort.

 

Vill kunna träna mera!

Gnäll gnäll gnäll! 

Men det är ju tur att det är helg nu och att jag får vara med min älskade familj.

 


Kalasar för fullt

Abbes födelsedag igår, Theos 2-årsdag idag, Abbes andra kalas imorgon, hans barnkalas på Söndag och mammas födelsedag på Måndag. Det är mycket kalasande nu, men det är ju mest bara roligt. Vi hade en nöjd kille igår som fick massa fina saker och lekte järnet med sina kusiner. 

 

Bland annat så fick Abbe sin efterlängtade färjestad-dress av sin momma, moffan och gammelmommo. Den är så snygg så jag tror nästan jag måste köpa en likadan...?


Dagens 5-åring

Äntligen fick Abbe öppna paket i morse, och nöjd blev han. En alfons-bok, alla turtles-gubbar, massa kläder, turtles-lego, hockey-gubbar och pippi-peruk. Resten får han vänta med tills pappa Tommy kommer hem från jobbet. Vilket han tjatar om redan nu.

Och "när kommer gästerna mamma" har också hunnit frågats ett par gånger. Det är nog tur att han ska till dagmamma sen och leka med barnen en stund. Annars skulle vi nog bli tokiga båda två.

Men som sagt, söt så det räcker och blir över...



För 5 år sedan

Då låg jag på förlossningen, inne på det tredje dygnet efter vattenavgång och kämpade för fullt. En väldigt jobbig förlossning som jag helst inte vill tänka så mycket på.

 

Tur att allt gick bra till slut och nu har vi en förväntansfull pojke här hemma som klockan 00:46 blir 5 år.

Älskade Abbe! Lika aktiv som han alltid varit och med samma hemska humör. Tur att han är söt och att han även kan få en att smälta som smör i solsken emellanåt. Han är ju dessutom världens bästa  storebror!


En medelsvensson

Idag mätte Hilma 68,5 cm, vägde 7640 gram och följer sin kurva perfekt. Hon är en riktig "medelsvensson" som en läkare sa.

7 månader och 1 vecka gammal och är fortfarande större än mig och mindre än sin bror, då vi var i hennes ålder alltså!


Det slår ju aldrig fel

Hilma somnade ganska snabbt på förmiddagen (för ovanlighetens skull), medans hon käkade på mig. Antagligen bara för att vi hade en tid att passa, då vi skulle vara på BVC klockan 10:30. Varför är det alltid så?

Hon hann väl kanske sova högst en kvart innan jag var tvungen att ta upp henne. Jag la henne försiktigt i vagnen och promenerade i hopp om att hon skulle sova en stund till. Men icke!

När vi kom fram var dessutom den som skulle vara före oss väldigt försenad. Så vi fick komma in 20 minuter senare än tänkt. Typiskt, när man väckt upp lillan och stressat för att hinna i tid. Men som sagt, det slår ju aldrig fel...

 


Surt sa räven... eller ellos!

I mitten på Juli beställde jag några saker från ellos. Bland annat ett påslakanset med turtles, som jag sett fram emot att få ge Abbe nu på Torsdag när han fyller år. Det stod i orderbekräftelsen att det skulle komma runt den 10:e Augusti.
 
 
 
Efter några veckor får jag ett nytt mail om att det är försenat och ska komma runt den 25:e Augusti. Okej tänkte jag, det är ju lugnt bara det kommer innan hans födelsedag. Men så fick jag ännu ett mail härom dagen, där det stod att det skulle skickas runt den 25:e September...
 
Som sagt, surt!
 
 
 
 

Nervositet deluxe

Måndag och 9 dagar kvar tills det är dags att sätta sig under nålen igen.

Det är inte själva tatuerandet jag är mest nervös över, utan hur det ska gå med min minsta PipLarsson, som ska vara med under tiden. Herregud!

Hoppas att hon är på någorlunda humör iallafall just då. Har inte riktigt bestämt mig för vad det ska bli än heller, spännande!



Att duga som man är

Detta borde ju vara en av dom bästa tavlor man kan hänga upp i sitt hem? Man kan ibland behöva bli påminnd om att man duger precis som man är. Och varför inte ordna det enkelt med en fin kreation hemma på väggen? Finns på Hem Fina Hem för ynka 150 kronor och jag är faktiskt lite sugen på den...
 
 
 

Barnen på fotosession

Det har varit planerat ett tag att barnen skulle bli fotade av vännen/fotografen Dana och ikväll blev det äntligen av. Gud så stolt man blir, både över våra fina barn och våran duktiga vän. Det hela gick väldigt bra iallafall, framför allt med tanke på hur trött och grinig Hilma egentligen var. Längtar efter att få se alla bilder.
 
Jag blev ju gråtmild bara av att se "försmaken" här...
 
 
Gå in och gilla Fotograf Dana Sörlin på Facebook - Världens bästa fotograf enligt mig!

Månadsdagen

I Torsdags den 22/8 var det inte bara lillans månadsdag. Utan det innebar även 4 månader utan det som jag i princip levde för förut. Jag ska vara helt ärlig - jag saknar det hela tiden och det är ett rent helvette att vara utan.

Tyvärr så är jag inte en av dom som vänjer sig och blir äcklad av sånt efter ett tag. Men jag luktar och suktar och dreglar och drömmer, tills den dagen då jag kommer kunna unna mig lite igen.

Fast det är inte bara dom godsakerna jag saknar, utan även SNUS! Det första jag kommer köpa när jag slutat amma är en snusdosa!

 


En 7 månaders pingla

Älskade barn, om jag ändå kunde stoppa tiden. Nu har redan sju månader gått och jag tycker det känns som två.
Lillan blir iallafall duktigare o duktigare på att äta och vi har någorlunda matrutiner än så länge.
Hon ammar även fortfarande och hugger mig som attan!
Bajset har blivit lite fastare nu. Annars har hon alltid haft typ diarré sen hon föddes. Onödigt vetande, jag vet!
Tänderna är fortfarande 6 stycken men hon har besvärligt i munnen så det lär nog vara någon fler på gång. Hon har även börjat gnissla dom och det låter så otäckt!
Hon älskar att slita och nypa i mitt skinn. Som en mysgrej hon har fått för sig, framför allt när hon äter eller ska sova. Inte alls skönt kan jag säga, men vad gör man inte?
Vild är bara förnamnet och helst ska hon roas hela tiden.
Det blir mycket bärande också, för det är fortfarande grinigt, även om det är bättre än tidigare.
Det blir många leenden också, som tur är. Hon är ett riktigt charmtroll.
Hon vaknar fortfarande mycket på nätterna och har inga riktiga sovrutiner på dagarna heller, det blir som det blir helt enkelt.
Vi har bytt till sittdelen på vagnen, vilket också påminner om hur stor hon faktiskt börjar bli. 
Hon kan sitta själv men blir ofta väldigt böjd framåt, så pannan nuddar golvet.
Det märks att hon vill ta sig framåt, men det är lite för svårt än.
 
HON ÄR SÅKLART VÄRLDENS SÖTASTE TJEJ !
 
 
 
 

Redan gråhårig?

Ja här hemma slits det nu för fullt i gardinerna, i kläderna som hänger på tork och det sträcks efter prydnader och tv-dosor mm. Från gåstolen alltså, som hon ganska nyss börjat komma fram bättre med. Den vi har är ganska trög.

Känner att den här lilla damen kommer göra oss gråhåriga. Hon är väldigt lik brorsan i sättet. Det bara lyser BUS i ögonen på henne och hon är vildare än vildast. Men som tur är så är hon även sötare än sötast!



En dejt med fina flickor

Under dagen har jag fått lite gjort här hemma, plockat, städat och tvättat osv. Senare på eftermiddagen tog jag Hilma i vagnen och gick på byn för en dejt med finaste Cissi & Alice och en kycklingsallad på pizzerian...



Nöjd kille!

Abbe fick äntligen börja hos dagmamma idag efter 8,5 veckas sommarlov! Efter det fick han dessutom följa med en kompis hem. Så jag hade en nöjd kille som somnade gott ikväll. Älskade prins!



Takrenovering pågår!

Dagen började rätt tidigt i morse. Tommy hade ställt klockan för att gå ut och riva det sista av taket. Men nu är det inte mycket kvar för byggarbetarna, dom lär nog bli klar imorgon och gud så bra det blir! Kommer visa resultat sedan!




Ingrid Anna Elisabeth

Igår var det dop utomhus för världens sötaste lilla Ingrid. Hon var lika nöjd som vanligt och hela familjen var så fin!

Det verkar som att hösten är kommen nu då Hilma fick ha jacka, mössa, vantar och tossor på sig under gårdagen.

Men vi klarade oss utan spöregn och god mat blev vi bjudna på också. Så det var en riktigt lyckad dag, bönans dag!


Vilken känsla!

Jag har börjat riva och slita massa här i huset och på vinden. Tänkte försöka rensa ut lite som jag kan slänga & sälja. Även försöka få någon ordning på det som ska sparas.

Men gud alltså, jag skulle kunna starta en affär. Skulle iallafall behöva ha en stor loppis. Och nu ser övervåningen ut som ett världskrig. Detta kommer ta en jäkla tid och jag fattar inte riktigt varför jag började nu.

Men mitt i allt slit och svett fick jag iallafall ett brett leende. Det var när jag fick på mig ett par gamla oanvända jeans som legat i en kartong i sisådär 6-7 år. Vilken känsla!



Fredagsmys med mamsen!

Tommy åkte mot Ljusdal tidigt i morse och blir borta tills imorgon. På något vis så har ju även denna dag rullat på. Klockan 11:30 hade jag fått i båda barnen lunch, hör och häpna. Sedan tog jag Hilma på ryggen och gick ut en stund så Abbe fick cykla lite.

Senare på eftermiddagen kom äntligen mamma hit. Abbe höll på att tjata ihjäl mig innan. Det har varit härligt med sällskap ikväll. Och så kanske man kan få lite gjort här hemma imorgon också, medans hon är med barnen...



Tatueringar!

Nu är det äntligen bokat. Den 4:e September blir det tatuering igen. Och gud, som jag längtar. Hilma ska få en plats vid körsbärsträdet bredvid storebror.

 

I övrigt har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra, så nu jäklar gäller det att fundera...


Upphängd och nedsläppt?

Så härlig bild på lillan. Det ser ut som att hon är upphängd, nästan som en liten Jesus, fast liggande på golvet.

Här har hon ett nattlinne som jag själv hade när jag var bebis. Det är i storlek 50 men funkar lika bra nu, trots att hon har storlek 68 & 74...


Min bön blev hörd!

Gårdagens skitdag slutade ännu sämre med fruktansvärda ryggsmärtor. Jag låg i soffan ett par timmar och vågade inte röra mig ur fläcken. Det var en himla tur att barnen sov just då...

Gårdagens bön verkade iallafall bli hörd och som en liten present har det nu minskat lite på vågen. - 24 kg nu ungefär! Har redan massor med lös hud. Hur ska det då vara (om) när jag når mitt mål? Då blir det nog en operation...


Alltså den här grabben!

Jag; - "Hur kan jag ha fått så otroligt söta barn? Jag är ju inte så söt".

Abbe; - "Det är för att du inte är liten mamma. Men du är ju snäll".

Han vet precis vad man ska säga för att göra mamman nöjd. Underbara älskade pojke!



Gifta sig med syrran

- "Mamma, jag ska gifta mig med Hilma".
- "Du är söt du, men man kan inte gifta sig med sin syster".
- "Jag tänker ändå gifta mig med henne, när hon blir stor".

Ja kärleken mellan dessa syskon är det då inget fel på iallafall, som tur är <3



Inte min dag...

Jag somnade kanske vid 3 inatt. Sedan var det vakna och mata med jämna mellanrum som vanligt, fram till 7-tiden då vi klev upp. Det är grått & regnigt ute och kroppen värker som alltid. Skulle vilja få massor gjort, men jag har ingen ork. Jag hatar att vara på dåligt humör och vara så trött att man har nära till gråt. Trött är man ju alltid, men det är ju mer eller mindre. Som om det inte vore nog så spillde jag ut en mugg med kaffe i tv-rummet och spillde även ut mat i köket. Ja, det är som sagt inte min dag idag.
 
 
 Det enda som skulle kunna pigga upp lite och göra det hela lite mera positivt vore ju om det kunde hända något på vågen. Men inte det heller! Det har stått stilla ett tag nu. Har ju inte gjort så mycket på sistone heller iofs, förutom promenerat lite. Men jag skulle behöva tappa ett kilo till nu snart så jag får lite motivation.
 
Så, nu har jag fått klaga lite idag också...

Vi överlevde!

Tommy började jobba idag efter 7,5 veckas ledighet. Och det blir inte dagmamma förrän nästa Måndag, så nu blir det lite ovant här hemma denna vecka. Jag hoppas att barnen gör sitt allra bästa för att sköta sig. Idag turades dom iallafall om att gnälla & grina.

 

Men vi överlevde dagen! Jag lyckades t.o.m tvätta två maskiner tvätt, dammsuga nedervåningen och utfodra dom båda i bra tid. Började även riva tapet i gästrummet på övervåningen. Från att dammtorka till att börja dra lite i den fula bården till att börja riva hela tapeten?


En favorit nu

Äntligen (efter cirka 2,5 månad) gillar Hilma en puré som gör att hon faktiskt gapar när man matar henne och det är den här ekologiska semper med smak av päron & äpple.

Jag hoppas verkligen att hon börjar tycka om mat snart också, och ersättningen/vällingen framför allt!

Här är även en underbar bild som Tommy tog på gumman igår när hon smakade kalops, haha!



Promenad och 5-årskalas

Började förmiddagen med en promenad på cirka 6,3 km, en snabb dusch och paketinslagning. Sedan var det dags för 5-årskalas vilket var supertrevligt med lekfulla ungar, trevligt folk och gott kaffe. Max blev nöjd över sina presenter också, en angry birds-kudde och ett cykel-lås...

Nu handlar kvällen mest om att gruva sig inför morgondagen och den kommande veckan, då Tommy börjar jobba igen efter sin semester.

Men nu sover iallafall båda barnen (för stunden) så nu slappar jag och älsklingen i soffan framför en film...


En familjepromenad

Plötsligt händer det och hela familjen tar en liten sväng i skogen tillsammans, så mysigt! Jag tog Hilma i bärstolen, vilket visade sig bli ganska lyckat då hon somnade efter 25 minuter. Abbe körde sin fyrhjuling.

Det blev iallafall en liten promenad på ungefär 2,6 km. Mer hade inte nacken pallat heller, jag var alldeles illamående. Skitkropp! Får hoppas att det kanske blir lite lindrigare med tiden.

 

Höll på att bli galen på Abbe några gånger också, då han körde iväg med fyrhjulingen och började sedan ropa o nästan grina, för att han inte såg oss. Vi trodde ju att han hade gjort illa sig, första gången alltså. Tokstolle där!

 

 


Vampyren Hilma

Med tanke på hur den här söta lilla vampyren hugger mig i bröstvårtorna så dröjer det nog inte alltför länge tills jag blir tvungen att sluta amma. Vilket känns både trist och skönt på samma gång. Den dagen jag slutat helt kommer jag nog "fira" med en ägg-frukost, en marabou chokladkaka med ett stort glas kall mjölk och en pizza. Kanske även en surströmmings-middag. Men än är vi inte där, vi kämpar på ett tag till...
 
Sötaste tjejen ♥
 
 
 

3700 grams godingar

Lite lustigt att båda våra godingar vägde prick 3700 gram när dom föddes. Men Abbe föddes 6 dagar över tiden och Hilma kom 5 dagar för tidigt. Annars hade nog Hilmilur kanske vägt lite mer än brorsan...
 
ALBIN 2008-08-29
 
HILMA 2013-01-22
 
 
 
 

Den berömda boken

Nu har jag också klickat hem den berömda boken "Träning för nyblivna mammor" av Olga Rönnberg. Jag kommer såklart fortsätta med mina promenader som vanligt och även försöka gymma så mycket jag kan framöver. Men känner att det kan vara roligt med lite ny inspiration och Olgas mamma-fitness är ju väldigt populär. Vi får väl se hur det går...
 
 
Passade även på att beställa en ny Alfons-bok åt Abbe, som han kan få när han fyller år...
 
 
 
 
 

Som att det inte är nog

Jag lever ju med ständig värk. Det är mer eller mindre i hela kroppen, men framför allt i ryggen pga ryggskadan. Har även jobbigt med ischias i vänster sida och en skada i höger fot. Så det är nog kämpigt som det är, att promenera och träna osv. Att leva!

Men tror ni inte att jag lyckades slå en tå på vänstra foten igår!? Det kom en liten ramsa av svordomar. Att det ska göra så förbannat ont att slå en liten tå. Det krävs ju inte mycket heller.
Trotsade iallafall allt ont och gick på en promenad idag och det gick faktiskt väldigt bra ändå. 6,2 km blev det.

Och titta så vackert man kan titta på under en promenad här i Ramsele...



En stor pung...

Men hej och välkommen storlek 42, det var längesen! Jag fyndade några plagg på Cubus idag, bland annat dessa shorts och ett par byxor i storlek 42.

Det kanske inte syns, men shortsen var t.o.m väldigt rymliga (byxorna också). Typ sådär så jag hade kunnat ha en stor pung i dom.

 

Nu är dom visserligen ganska stor i storleken antar jag, men det skiter väl jag i. Tummen upp ändå! Det är väl principen som räknas?

 


Borta bra men hemma bäst!

Det är alltid skönt att komma iväg och roligt hitta på saker, men det är alltid lika skönt att komma hem igen. Nu har vi renbäddat våran säng, så vi får behålla lite av hotell-lyxet. Det man kommer sakna imorgon bitti är ju den underbara hotell-frullen.

Dom nya vita kuddarna ligger i soffan och både Abbe & Hilma verkar tycka att dom är helt okej. Tvättmaskinen är igång och storebror har äntligen somnat. Ser fram emot att få luta mig tillbaka i soffan en stund, men först måste lillasystern också somna...


Ett kanondygn!

Ja vi har verkligen haft ett bra dygn i Örnsköldsvik med våra vänner. Sol, bad, strand och sagostig, restaurangbesök, lekparkshäng, shopping, hotell och hotellfrukost. Har såklart inte haft nån tid för telefon och blogg. Nu är vi på väg hem.
Mer om allt lite senare ikväll...



På väg!

Denna morgon var det amma, fixa frukost åt Abbe, duscha, göra sig klar, plocka lite, packa det allra sista, försöka få i lillan nån gröt (som inte alls gick bra), amma och försöka få i sig lite frukost själv.
Men nu är vi på väg mot dagens äventyr. Vid 09.15 kom vi iväg, ganska hyffsat ändå!

Vi har en trött liten prinsessa och en förväntansfull prins!



Sagostigen

Imorgon blir första stoppet i Sidensjö där vi ska gå Sagostigen och få se massa kända gamla sagor. Vi är väldigt förväntansfulla och jag hoppas framför allt att barnen kommer gilla det. Det finns även lite djur att titta på där på gården och ett litet café där vi tänkt äta lunch. Blir nog supermysigt!



Nu är vi redo!

Väskorna är packade, disken undanplockad, tvätten hängd, blommorna vattnade och perkulatorn är laddad så det är bara att köra igång den imorgon bitti. Klockan är ställd också, bara för att vara på den säkra sidan.

Nu är vi redo för ett trevligt dygn med våra vänner. Första stoppet blir i Sidensjö där vi tänkt gå "sagostigen", äta lunch och antagligen hänga lite på stranden. Vi får väl be till vädergudarna.

Idag blev det nya premiärer för lillan igen. Först köttfärssås & spagetti och sen fick hon provsitta i bumbostol hos Anneli ikväll, som vi även fick låna med oss hem...


En vänlig grönska

Helt fantastiskt att få kliva upp på morgonen då det är helblå himmel och en otrolig värme. Blir glad för varje fin dag vi får, men man kan ju tycka att sommaren kom lite väl sent här hos oss. Man kan ju hoppas att hiv får en fin höst också.

Barnen låg och myste en stund i babygymmet ute i skuggan förut, och gud vilka söta barn vi har! Nu har lillan somnat, så jag passar på att njuta av sol & kaffe och ber till gudarna att det blir en lite längre förmiddagslur...

 


Insta freak!

Jag heter "abbesohilmasmamma" på Instagram och där uppdaterar jag med bilder flera gånger dagligen. Allt från familj, träning och aktiviteter till shopping och natur mm. Detta är ju ett beroende, kanske t.o.m kan kalla det hobby? Följ mig gärna!



Sol, vind & vatten

Ännu en kanondag! Om man bortser från all värk och att lilltjejen sovit alldeles för lite. På förmiddagen blev det kaffe, ett dopp i poolen, en stund i solstolen och god kycklingsallad till lunch hemma hos brorsan. Min älskade vän Tina kom också och hälsade på en stund, vilket var himla trevligt så vi inte setts sen i Februari/Mars...

Sen for vi till stugan. Där fick lillan vara med momma medans vi andra for ut med moffan i båten en timme. Helt underbart, jag hade velat ligga där resten av dagen. Tror aldrig jag sett Abbe så lugn och nöjd heller, isåfall var det väldigt längesen. HARMONI kallas det. Det var då väldigt härligt att se. Efter båtturen tog jag ett dopp där i älven. Vi blev bjudna på middag i stugan också innan vi begav oss hemåt...

 


Dagen idag och dagens jag

Idag var det ingen vanlig dag för min älskade mormor fyllde 91 och min underbara brorson Olli fyllde 8. Det betyder alltså kalas hela dagen. Fanns massor av "se men inte röra" för mig, men jag åt vindruvor och vattenmelon till kaffet. Härligt väder, trevligt umgänge och glada barn. Vad mer får man begära egentligen?

Det var iallafall en nöjd 8-åring som fick en radiostyrd båt av oss och den var han såklart tvungen att testa i poolen.
Jag tog på mig smink dagen till ära, svarta kläder (as usual) och en leopardkofta. Bjuder på en bild!


Majskrokar - en succé

Den här dagen har mest bestått av värme och svett, det har ju som sagt varit riktigt kanonväder. Lillan har inte sovit så värst mycket och har varit ganska svår att amma emellanåt. Hon är ju så jäkla vild! 

 

Men vi körde iallafall på majskroks-premiär idag vilket blev en stor succé. Hon blev helnöjd, bet och flinade för fullt. En liten stund åtminstone. Synd att dom ska vara så fruktansvärt kladdiga bara, för det hamnar ju verkligen överallt också. Bara att vänja sig antar jag, haha!

 


Bokat och klart!

Igår kväll bokade vi rum för en natt på Scandic. Vi ska nämligen på en liten "semestertripp" till Örnsköldsvik tillsammans med våra vänner och deras barn, från Tisdag till Onsdag. Det ser vi verkligen fram emot. Vi får se vad vi hittar på där, det beror lite på vädret och så. Men trevligt lär det bli i vilket fall. Och Abbes & Hilmas hotellpremiär!


Karin-dagen!

Inte för att jag bryr mig så mycket om namnsdagar egentligen. Men idag är det iallafall den andra Augusti, så grattis till mig och alla andra Karin & Kajsas där ute! 

Här är det iallafall riktigt kanonväder idag! Jag hoppas att lillan kan sova bra en stund nu så jag får njuta lite av solen...


Mys bak i bilen

Med världens goaste pojk ♥
 
 
 
 

Urkult 2013

Herregud, redan Augusti! Dagen har bland annat bestått av skogspromenad, storhandling och mera tvätt.
 
Det bästa var såklart Näsåker med hela min lilla familj ikväll. Urkult är lika mysigt varje år och det var Abbes allra första besök där, även Hilmas förstås. Vi åt god thaimat, andades in härliga dofter, tittade på massa fina kläder och såg roliga människor. Vi hade dessutom tur med vädret, så, inte mycket att klaga på!
 
 
Mina älsklingar ♥
 

Ny design!

Nu ser bloggen lite annorlunda ut, lite roligare och lite finare. Det känns väldigt kul att äntligen ha en ny design, som duktiga Denise har hjälpt mig med. Hon har även gjort så att mina senaste instagram-bilder syns. Det är bara några små detaljer kvar att fixa. Jag är väldigt nöjd i alla fall, vad tycker ni?
 
 

Kladdiga kampen fortsätter...

Svägerskan Elin for till Sundsvall för några dagar sedan och då passade jag på att göra en liten beställning från ikea, dyna till matstolen och haklappströjor...
 
 
Så nu kan vi fortsätta kampen om fler kladdiga måltider här hemma, haha!
 
 
 

RSS 2.0