Sovande små troll

I ena rummet ligger Olli och sover, han hade pyjamas och täcke på sig och när vi för en stund sedan gick in och tittade på han så hade han flyttat ner till hörnet, krupit ihop så han bara låg över halva lilla barnsängen och hade även dragit på sig överkastet. Så himla söt!
I andra rummet ligger våran lilla sötprupp på mage på madrassen i sin nya fina pyjamas och sover gott, än så länge. Albin har varit helt underbar idag, det var längesen han var så himla nöjd som han varit idag. Legat och flinat hur mycket som helst, surrat på och legat mycket i babysittern nöjd. Men dessvärre har han inte sovit så mycket idag, men nu ikväll har han slumrat in lite. Så himla skönt för han, man märker att han är otroligt trött ibland och han har ju ofta så svårt att sova längre stunder, att riktigt komma till ro.
Själv skulle man också behöva lite sömn, men man får vänta tills senare ikväll, vid elva / tolv-tiden antagligen, då Albin somnar för natten. Och hoppas att vi får en bra natt.
 
Vi är mätt och belåten allihopa efter att ha käkat goda varma mackor till kvällsmiddag. Sitter och kollar lite på Leksand - Malmö som spelar hockey...
Om en liten stund blir det IDOL, det är alltid lika spännande och nervöst när det kommer till vem som ska åka ut. Jag säger som jag har sagt förut - hoppas bara inte att Anna eller Kevin åker ut, för dom är mina riktiga favoriter. Men sen är ju Alice, Sepideh och "blond"Robin helt otroliga också. Men vi får se hur det går.
Det blir ostkrokar, godis och coca-cola till tevetittandet - göttans!

Får se om man återkommer något senare...

Allhelgona helg

Det blev inte att jag skrev nå mera igår, jag var väldigt trött och så var inte Albin så glad. Fanns dessutom inte så mycket att skriva ändå...

Nu är det sista dagen på den här månaden också. Otroligt vad fort det går. Jag och mamma sitter i vardagsrummet, har just fikat och ammat. Nu ligger Albin och tittar storögt, surrar och ler lite i babysittern, fast han är jättetrött. Inatt somnade han halv tolv, vaknade halv fyra och åt, sen sov han till nästan åtta. Det är ju inte så illa, men jag är ändå grymt trött. Det kan ju kanske bero på att man sover knepigt, att man sitter & ammar och sen blir vaken ett tag varje gång man vaknar, så det blir inte så himla mycket sömn ändå. När han vaknade var han jätteelak en stund, helt otröstlig. Men sen brakade det till i blöjan och efter det blev han som en ängel, log och surrade och var så nöjd. Så det var väl nå jävliga gaser som skulle ut, stackers. Men som han är just nu är det underbart att se, det behöver man inte mycket sömn för att uppskatta!

Idag och imorgon är det Halloween och Allhelgona. På Allhelgona afton ska man hedra de döda, minnas dom. Man tänder ljus och sätter någon fin dekoration på deras gravar - i vårt fall är det min morfar, farfar och farmor vi ska "uppvakta".

Något som jag är väldigt sugen på att prova, som jag aldrig har ätit är den så kallade "Pumpkin pie". Det låter ju så gott - men vet inte alls hur pumpa smakar.
Sen så tycker jag att pumpor väldigt fin och mysig också, man kan ju dekorera och skära dom hur man vill.


GLAD HALLOWEEN


Besiktning

I morse kom vi iväg före halv elva. Innan vi åkte så kräktes Albin, det har ju som blivit en rutin nu på morgonen, eftersom jag har så fruktansvärt mycket mjölk då. 
Jag och Albin var hos mamma på hennes jobb medan Tommy åkte och besiktade bilen, som tyvärr inte gick igenom. Allting var bra, förutom att avgasvärderna var alldeles för höga. Så vi måste fixa det och sen ombesikta inom en månad. SKIT!

Nu är det alldeles vitt ute av frost och lite snö. Det är väldigt fint. Börjar bli lite jobbigt att gå i foppatofflorna nu. Måste fixa mina tår snart. Sen när vi kommer till Ramsele måste jag ta fram vinterjackan också, börjar bli lite småkyligt med fleecejacka, det närmar sig ju vintern nu trots allt.

Bertil ligger på avdelning 17 nu, vi var och hälsade på honom en sväng idag. Han var ganska ofärdig. Vi åkte och köpte kalsonger, strumpor och tandkräm åt gubben. Och så köpte jag blöjor åt lilla gubben! Och när vi var på sjukhuset och gick förbi BB-rummen så träffade vi Emil och Hanna och fick se deras nyfödde son Wilmer. Så grymt söt och liten. Albin såg ju ganska stor ut när man jämförde, och då är han ändå ganska liten för att vara 2 månader.

Nu är vi hemma hos mamma & pappa igen, skönt. Mamma kommer nog när som helst, och pappa kommer nog vid halv fyra. Då ska han laga lax och potatis - det ska bli smaskens!

Oppe & Malin åkte till Karlstad idag. Dom hade lämnat bilen på busstationen, så den tog jag hem innan vi åkte från stan. Vi får väl se hur det blir, hur länge vi stannar här. Jag tror vi sover hos mamma & pappa ikväll ändå. För vi funderar på att kanske åka hem imorrn. Men vi får som sagt se, det känns som att man vill vara kvar så att man kan hälsa på Bertil också...

Nu ligger Tommy i soffan och har slumrat en liten stund, Albin ligger nöjd i sin babysitter, han skrattar & surrar och det är Vänner på teven. Underbart!

Återkommer senare!

Massa snöflingor

Idag åkte vi ju som sagt ner till stan, träffade Maria halv ett. Då gick vi och fikade på Lilla Caféet. Jag tog en toast och en cola, mycket mumsigt. Sen gick vi och strosade runt lite, de var jätteroligt att träffa henne.
Efter två gick jag till Tommy och Stellan, där drack vi kaffe...
Sen vid fyra åkte vi hem. Där vankades det mat - köttfärs och spagetti som pappa stod och lagade. Men jag tog köttfärssås innan han la i lök och vitlök - måste ju tänka på lilla Albin. Tompa åkte till Danne för att kolla på bilen. Den blev lite bättre, men inte helt bra. Hoppas bara att den går igenom besiktningen imorrn.

Vid halv sju gick vi bort till Oppe, Olli och Malin och fikade framför mysig brasa i kaminen. Jag fick välja ut en massa kläder som Olli haft när han var liten. Hittade mycket smått & gott faktiskt. När vi gick hem därifrån så snöade det ganska mycket, blev alldeles vitt på bilrutan. Var ganska mysigt faktiskt. Känns att det närmar sig vinter nu.
Imorgon åker Oppe och Malin till Karlstad och blir borta tills på Söndag. Så då tänkte jag, Tommy och Albin vara i Oppes hus tills dess. Vi blir nog antagligen kvar tills på Måndag eftersom vi då ska på återträff med vår familjegrupp. Känns onödigt att åka till Ramsele imorrn eller Fredag och hit sen på Måndag. Har inte så gott ställt nu heller så. Men då passade det ju bra att vi kan vara i Oppes hus. Ta hand om katten, vattna blommorna och så stör vi ju inte mamma & pappa på natten och morgonen.

Nu längtar jag lite till Ramsele, bara för att jag fick sms idag om att Ellos-paketet har kommit till OK. Blir roligt att få komma hem och hämta ut det.

Nu slutade just avsnittet av "Oskyldigt dömd" som vi suttit och tittat på. Tröttheten kommer smygande. Nu är det Insider - det handlar ikväll om kvinnojour. Helt sjukt! Ser nog kanske klart det om man orkar, sen blir det bums i säng. Ska bli sååå skönt! Hoppas man får en lika bra natt som den som var.

Fick också höra ikväll att min älskade gogubbe Bertil, Tommys farfar är på sjukhuset nu. Han har så lågt blodtryck. Jag hoppas att det är lugnt och att han blir bättre snart. Vi ska nog gå in och hälsa på han en sväng imorrn bitti. Han är ju den bästa gubbe som finns! Vill inte att han ska vara dålig,  han är ju så pigg egentligen, i huvudet iallafall. Han har blivit lite ofärdig nu den senaste tiden. Då är det nog inte nå vidare egentligen att bo 2 mil utanför Ramsele, mitt i skogen och ensam. Framför allt inte på vintern. Jag skulle nästan önska att han bodde på byn, närmare oss. Så man kunde hälsa på honom oftare, hjälpa honom att handla, städa och allt sånt. Vara nära om det skulle hända något. Får väl se hur det blir med det. Hoppas bara han blir bättre nu iallafall! Han är som en farfar för mig med.

GOD NATT!

2 månader

En god natts sömn
Åh vad underbart det kändes, i morse när Albin vaknade och jag frågade Tommy vad klockan va, och han svarade 06.05. Kan ni tänka er, han sov från strax efter 23.00 och vaknade då. Jag somnade väl strax efter tolv, men jag fick ju alltså nästan sex timmars sammanhängande sömn. Och det behövdes kan jag säga! Är fortfarande lite trött från gårdagen, men känns mycket bättre iallafall.
Tyvärr så hade Albin hemska kräkningar i morse. Det måste antagligen bero på att det är så fruktansvärt mycket mat som kommer för fort, och så är nog Albins övre magmun lite svagare än den ska... Men jag hoppas att det kan gå till sig med maten nån gång. 
Albin blir ju 2 månader idag också, vårat lilla hjärta!

Nu ska vi göra oss i ordning, klä på Albin och åka ner på stan. Jag ska ju träffa min kompis Maria och ta en fika. Tommy får väl gå till Stellan eller nåt medans  :)

Återkommer senare!

Shopping

Nu sitter jag här en liten sväng för att skriva några rader, fast mina ögon blöder & svider och kroppen dras nästan som en magnet mot sovrummet och sängen. Är så grymt trött att jag inte vet vad. Har varit uppe sen 05.20 i morse.

Idag åkte vi till stan. Vi gick på Lindex och där blev det lite shopping. Köpte en söt pyjamas, ett par bruna strumpbyxor, en söt body på rea med en uggla på och en body med lille skutt. Sen hittade jag så himla fina kläder som jag tyckte att Albin skulle ha på julafton, kunde inte låta bli dom. Oj oj oj vad fin han kommer bli! Det var ett par bruna manchesterbyxor och en snygg mönstrad skjorta med brun slips på.

           Pyjamasen med igelkottar
  

            Bodyn med "Lille skutt"


     De bruna manchesterbyxorna



Tyvärr finns inte bilder på den söta ugglebodyn eller skjortan med slipsen.Men ska knäppa kort och lägga ut på det sen. Är iallafall väldigt nöjd med alla grejer.

Efter handlingen köpte jag mig en toast på Lilla Caféet som jag åt på väg till Stellan, där vi fick kaffe & kakor och pratade, väldigt trevligt. Albin sov mesta tiden, och sen var han också rätt nöjd.

Sedan åkte jag hem med Oppe hem till han och Olli. Vi åt tillsammans. Sen fick Albin världens fontänkräkning i Oppes soffa. Jag blev såklart grinfärdig, blir så ledsen att det ska bli sådär. Blir ju bara värre och värre när jag bara får mer och mer mjölk. Vet snart inte vad jag ska göra!
Jens och Wilma kom och hälsade på hos Oppe en sväng, då fikade vi.
Sen kom mamma och pappa, efter att de hade haft en trevligt mysig stund tillsammans på Toledos på deras 30-åriga bröllopsdag. Utan vetande hade dom en stor jättefin blombukett med kort som stod och väntade på deras bord på restaurangen och det blev en glad överraskning. Mamma grät sa hon, det lät ju uppskattat iallafall ?  :)

Tommy kom hem vid halv tio, han var kvar i stan för att han skulle se Modo på teve hos Kennet. Jag tror han fick sig en hyffsat bra match eftersom dom vann ganska stort...

Imorrn ska jag träffa Maria, en gammal barndomskompis från Härnösand. Som jag aldrig träffar nu för tiden. Men nu har vi bestämt in en träff imorgon, eftersom hon skulle vara i Sollefteå den dagen. Blir nog trevligt, vi lär väl ta en fika eller nåt tänk ja.
Sen måste min broder Daniel kolla på våran "älskade" bil, eftersom att den började klatra i förrgår när vi skulle besikta den idag. Vi fick såklart lov att avboka den besiktningen i morse och bokade in en ny på Torsdag. Så då ska vi se om Danne kan fixa det imorgon. Annars blir vi tvugna att åka till Ramsele och fixa skiten. Tänk om man hade pengar eller åtminstone en bättre inkomst så man kunde ta ett lån, och köpa en ordentlig bil. Längtar till den dagen kan jag säga. Kommer att kännas som en befrielse! Jag kan säga att det inte är det roligaste att köra en bakhjulsdriven Ford Sierra när vägarna är som halast...
Jag ska också kolla igenom Olivers alla kläder som han haft, se om man hittar nåt bra åt Albin, det kan jag tänka mig att jag kommer göra. Det blir iallafall väldigt kul att titta.

Nä nu måste jag fasen lägga mig, jag känner mig helt borta, återkommer imorgon!

GODNATT!

Pärlbröllop

Ja jag kan ju börja med att säga att som Albin sov igår var det längesen han gjorde sist. När jag skrev bloggen igår så låg han ju och sov och hade gjort det ett tag. Det fortsatte han med ända till halv tre på natten, då åt han. Sen somnade han strax efter tre och sov till strax före halv sex. Då åt han såklart igen, och sen klev jag och han upp klockan sex.
Jag är allt annat än pigg nu kan jag säga! Och idag är han inte lika nöjd som igår, nu vill han helst bara ligga hos mig. Det är väldigt mysigt och så, men de blir ju jobbigt också när det är hela tiden, eftersom man inte kan göra nånting. Tommy klev just upp, han har tur han, men ändå sitter han här och gäspar den lilla skiten, va fasen?  :)

Det är iallafall väldigt fint ute idag, jättemycket frost på marken, träd och buskar. Det till och med snöade lite smått förut i morse. Det enda som är bra med vintern är att det är fint, frisk luft och så självaste julafton som är så underbart mysig. Annars gillar jag inte vintern. Kylan, blasket och halkan...Sen så åker jag ju inga skidor eller snowboard. Åker aldrig till fjällen, har ingen skoter. Så jag har liksom inget speciellt att göra på vintern heller. Nej, för mig skulle det räcka med en månad vinter. Jag längtar så himla mycket tills det är närmare jul så man får börja pynta och greja på hemma, finns det nåt mysigare?? Och i år tror jag att vi ska ha en julgran också, i vardagsrummet. Sen så måste jag faktiskt inhandla lite grejer också, på Dollarstore. Får se om man har råd nån gång denna månad, eller nästa kanske...

Jag och mina bröder har fixat så att våra älskade föräldrar är i tidningen idag, dom firar pärlbröllop - alltså 30 årig bröllopsdag. Det är inte illa! Så ikväll ska dom ut och äta lite gott. Men stort grattis till dom!
Detta är gratulationen i tidningen Ångermanland idag

PÄRLBRÖLLOP
Vi vill gratulera våra underbara föräldrar, Gunnel och
Christer Nilsson, som idag har varit gifta i 30 år.
Massor med kramar från Oppe, Danne och Karin med familjer

På bilden sitter dom på ett av deras älsklingsfik på deras favoritställe GOTLAND.

Sen får vi se vad det blir idag. Pappa håller på i badrummet. Mamma har åkt och jobba, hon jobbar till sex ikväll och då ska ju hon & pappa ut och äta. Så jag vet inte alls vad man ska hitta på. Men vi åker väl en sväng på stan iallafall tror jag, även om jag inte är det minsta laddad för det, tyvärr!

Babyvakt & Babysitter

Jag skulle så gärna vilja ha en babyvakt, har inte råd just nu, och har ju inte behov av den riktigt än men det kan ju vara skönt att ha en sedan. Och man vet aldrig när man kan behöva en. Jag tycker att dom är riktigt bra. Så när jag får råd ska jag införskaffa mig en sån, men då vet inte riktigt vilken jag ska välja... Men kanske nån utav dom här 3 ? Dom är ju faktiskt rätt så billiga också! Alla tre kostar typ 500 kronor.


                         



Sen så skulle jag också vilja ha en vibrerande babysitter åt Albin, tror att den skulle vara väldigt bra för han. Med tanke på att han gillar när det rör sig. Ibland när han är missnöjd så får man sitta och gunga & gunga & gunga på den där babysittern och då är han nöjd. (IBLAND). Så den här kanske kan vara härlig och fungera bra för lilla Abbe.
Den här hittade jag för 595 kronor på "Barabus.se".


            


För övrigt så har Albin mått så bra hela dagen och kvällen, sovit ovanligt mycket och varit himla nöjd. Ätit med lite längre mellanrum än vanligt. Så det har varit väldigt skönt. Han ligger just nu och sover i babysittern. Sen får jag väl ge han en slurk mat när vi lägger oss, så får vi se hur länge han sover sen  :)  Hoppas han sover bra inatt.

GOD NATT !

Impuls

Natten mot igår sov inte Albin nå vidare, vaknade hela tiden och skrek på en gång (det brukar han inte göra). Så man var bra trött hela dagen.
Elin kom förbi, även Stellan & Vicky. Vi fikade & surrade och hade trevligt. Dom fick deras tackkort. Edvin sov mest hela tiden ute i vagnen. När han kom in fick han leka lite, han höll på att leta efter fisklampan (gick och lät som en fisk), så gullig! :)  Men han glömde nog bort att dom har lånat den av oss, så den är hemma hos han.
Elin tog en jättefin bild på Albin också!

ALBIN Olov Mikael Larsson med världens härligaste leende  :)

Men detta var nästan enda glada stunden för lillgubben igår. 
Annars var Albin så himla missnöjd, hade svårt att sova & komma till ro. Han grinade och skrek, ville bara vara i min famn. Jag tror han hade väldiga magbesvär stackarn. Det är ju verkligen inte roligt. Och det knepiga är att jag började med Minifom-dropparna i förrgår, och senare samma dag började det bli värre, och då under natten och hela dagen och kvällen igår. Och han pruttade som aldrig förr och verkade ha väldigt ont, spände sig som ett spjut. Man borde ju snarare bli bättre av dom där dropparna, även om det kan ta några dagar. Men man ska ju fasen inte bli sämre iallafall. Nu vet jag ju inte om det var dom förstås, men det verkar lite lurt. Så nu struntar jag i dom några dagar och se hur det är. Sen får man väl prova igen, och blir det likadant då så är det ju definitivt dropparna han inte klarar. Jag gav han inga droppar igår eftermiddag eller igår kväll heller.

Igår kväll åkte vi iallafall till sollefteå, till mamma & pappa. Skulle egentligen ha åkt hit idag med vi gjorde en impulsresa istället, kan ju va roligt ibland det också! Vi hade ju inget speciellt att göra i Ramsele idag, och så när Albin var så missnöjd så kunde det ju vara mysigt att vara med mormor & morfar. Sen så älskar han ju att åka bil också, sov i 1 ½ timme.
På vägen hit igår kväll sprang jag in till Andreas med ett tackkort till han, Lena & Axel. Det är ju väldigt bra att man kan ge många tackkort till folk, så man slipper skicka så många på posten. Sen hängde jag en påse på Matildas dörr med nå flickkläder till lilla Thyra som jag hade skaffat / fått under graviditeten. Och dom behöver jag ju inte nu!  :) Men självklart så kom jag på att vi hade glömt en grej hemma, när vi hade åkt en liten bit från Edsele, så vi fick vända och åka hem till Ramsele igen. Det är tur att det är Tommy som kör nu och att han gillar att köra, annars hade man ju blivit ännu tokigare än jag var. Men det blev till slut 11,5 mil enkel resa istället för 7 mil, lite onödigt, men inte så mycket att göra nåt åt.

Inatt sov Albin mycket bättre, somnade vid tolv igår kväll, vaknade halv fyra, åt, sen sov han vidare till nästan sju. Så himla skönt. Han är så nöjd idag också, flinar & surrar som vanligt. Mamma kom just in efter att ha varit ute & gått med honom i vagnen och han sover fortfarande.
Tommy sitter och glor på teven. Och pappa & Roger håller på för fullt i badrummet, som just nu är bara en stor träkub och man ser ända ner i marken. Det ska bli kakel & klinkers, duschkabin, spotlights, golvvärme, nytt badkar, ny toalett och nytt handfat. Kommer nog att bli riktigt fint och mysigt när det är klart om några veckor.

Nu längtar jag tills jag får mitt senaste Ellos-paket med Albins mysiga nattlampa, mina stövlar och julklapparna till barnen. Hoppas jag har tur och att dom hinner komma senast Fredag. Sen får man ju hoppas att jag får in mina extremt tjocka vader i de nya stövlarna, annars blir det ju att skynda sig och gå ner lite i vikt så jag åtminstone hinner ha dom lite i år.
Får ju även ett par skor till från det förra paketet jag beställde. För dom skulle komma senare än resten som jag fick förra veckan. Nu är dom på väg och kommer nog till OK när som helst. Det är såna här mysiga ugg-stövlar. Har redan såna men dom är sliten & fula nu så det blir härligt med ett par nya. Finns inga skönare skor tror jag!



Har också syndat lite den här veckan. Köpte en vanlig snusdosa (Granit) i början på förra veckan. Och har tagit nån enstaka snus per dag och haft inne en stund, precis efter jag har ammat. Så himla gött. Annars har jag ju köpt "Onico" eller använt papperstussar. Även om jag tog mig ur nikotinbegäret, så kommer jag aldrig ifrån begäret och känslan att få ha något under läppen. Det går bara inte. Och då och då känner jag även starkt sug efter riktig snus. Det är ju bättre än godis. Så när jag har ammat klart så kommer jag (dumt nog) antagligen att börja igen. Det blir nog lättare att gå ner i vikt då också för man småäter inte riktigt lika mycket och äter inte lika mycket godis. Ska ju trots allt försöka gå ner över 20 kg. Min drömvikt är ju 60 kg, men har till en början som mål att åtminstone gå ner till 70 kg, och väger just nu cirka 92 kg. Har en låg väg att gå, så snart måste man ju försöka sätta igång. Jag tror nog att det skulle gå lättare att gå ner i vikt nu när jag ammar också. För jag har ju misskött mig ganska stort senaste tiden, ätit mycket gosaker, godis, inte ätit regelbundna måltider och inte rört mig nå mycket. Och ändå inte gått upp nå mycket. Så om jag skulle sköta mig bättre, kanske fika & äta godis bara på helger, röra mer på mig och äta regelbundna måltider och kanske till och med bättre mat så skulle jag kanske gå ner några kilon ganska snabbt iallafall. Jag har ju väldigt dålig självdisciplin när det gäller sånt här, svårast är ju att komma igång. Sen brukar det ju kunna gå lite bättre. Det är bara att kämpa & bita ihop.



Får se vad som händer ikväll, blir nog lugnt som vanligt. Fika, teve och massa mys!

Imorrn blir det nog att åka till stan en sväng. Behöver köpa lite kläder åt Albin, bla nå bodys, trikåbyxor. Ska även se om jag hittar nå bra strumpbyxor och kanske köpa nå strumpor. Har en kupong på Kappahl och en på Lindex. Får se om man hittar något bra. Synd bara att man inte har mer pengar. Ska köpa blöjor på ICA också, måste passa på när vi är här, för dom som Albin ska ha finns tyvärr inte på ICA i Ramsele.
Fick mammapenningen idag också, men 2 tredjedelar ryker ju till räkningar och hyra, sen blir det några fler räkningar och sen ska man leva på kvarvarande pengar i en månad. Jag hoppas verkligen att handläggningen om bostadsbidraget blir klart nån gång, så att jag förhoppningsvis får den snart. Håller tummarna!


Besatthet

Nu är mina grabbar borta och hälsar på Tomas, Tommy ville ta med Albin en sväng.
Jag håller på att göra lite kort. Men sen kände jag att jag var tvungen att springa på ICA innan dom stängde. För jag har nämligen blivit besatt av en viss sorts godispåse. Och det är mammas fel, för det var hon som började köpa dom och dom är så goda, så nu köper jag dom hela tiden.
Sen älskar jag ju Non-stop och köper dom hela tiden också.
Men detta är en Malaco-påse som är 30 % mindre socker i. Så man får väl tänka att dom är lite nyttigare iallafall  :)
Prova dom, dom är riktigt goda!!


Sen köpte jag också 2 stycken blommor för 40 kronor, ville utöka med lite blomster här hemma.
Det var ju så billigt och så tycker jag färgen var ganska fin...


Nä nu ska jag sätta mig och fortsätta lite med korten, dom kan ju komma när som helst och då vet man aldrig om man har så mycket tid för det  :)
Sen blir det "Stjärnor på is" och efter det blir det "Svensson Svensson". HÄRLIGT !

Fin höstdag

Det blev inga fler tackkort gjorda igår kväll, för lillgubben var lite missnöjd där en stund, och sen gick vi och la oss.

Han sov iallafall från halv ett till fyra, åt, sov vidare till halv åtta, åt och sen låg vi nog till nio-tiden ungefär tror jag.
Så det var härligt.
Började med Minifom-dropparna idag, så nu får vi se om det har nån verkan på den här lilla grabben.
Snart är ju medicinen slut också, skönt att man slipper tänka på den sen. Jag gjorde några kort idag iallafall. Men det är många kvar att göra.
Sedan gick jag och Tommy ut med vagnen ett tag. Så himla härligt höstväder ute, frisk luft och sol. Vi gick först på magnussons en sväng och kikade, det var många skor på rea där. Hittade nåt par som var snygga men jag har ju så många skor och jag behövde inga såna så det struntade jag i helt enkelt.. sen gick vi på OK där jag köpte en Cosmopolitan-tidning och så surrade vi lite med herr Modén.
Sen gick vi förbi blomaffärn för jag var sugen på att köpa en blomma, men jag kunde inte bestämma mig för nån nu. Men jag hittade en annan grej istället som jag inte kunde låta bli - ett vitt armband som man väljer ut bokstäver till och sätter fast själv. Självklart valde jag bokstäverna T O M M Y i rosa  :)
Vi var väl ute i ungefär 1½ timme och Albin sov hela tiden, så skönt för han.


Och så köpte jag ett "Rosa Band", det var på tiden. Jag har ju tänkt göra det jättelänge men det har inte blivit av sorgligt nog. Men nu har jag det iallafall. Och det hära bandet var inte bara för bröstcancerfonden utan det var för cancerfonden.
Och detta var lite speciellt för kvinnan på bilden som heter Ingegerd Råman, som har designat bandet hade en faster eller moster som jobbade som barnmorska här i Ramsele förr. Det var ju lite roligt.
Nu idag Lördag den 25:e Oktober är det "Rosa Lördag", svensk handels bidrag till forskningen. Då kan man hålla koll i butiker/affärer efter rosa erbjudanden och aktiviteter, där en del av pengarna går till cancerfonden.
Och på Tisdag den 28:e Oktober är det "Rosa Bandet - galan" på TV 3 kl 20-22.


Och så såg vi ju självaste Roger Pontare på byn idag också, inte illa.

Nu har jag betalat några räkningar och hyran så det dras på Måndag då jag får pengar. Skönt att ha det gjort.
Och Albin ligger väldigt nöjd i babysittern här bredvid mig, och han bajsar & pruttar för fullt  :) Så nu ska jag ta & byta blöja.

Goingen min  :)

Kanonkväll

Kan ju börja med att säga att det blev inte så många tackkort gjorda, hann göra två stycken iallafall, så Tina och Nettan fick varsitt när dom kom. Det blev ingen dusch heller, utan jag tvättade bara håret efter att Tommy och Albin hade kommit hem. Dom var hos Elin i typ två timmar, och när dom kom hem så fortsatte han sova en liten stund till i bilbarnstolen. Och under den tid dom var borta satt jag vid datorn, först skrev jag bloggen och sen fastnade jag på ellos och lite annat. Nu känns det så himla skönt för jag har fixat julklappar åt Rasmus, Olli, Edvin, Patrik och Evelina och även en födelsedagspresent åt Axel. Så nu är det ju inte alls så mycket kvar. Köpte också en för tidig "julklapp" åt Albin och ett par strumpbyxor åt han och ett par stövlar åt mig.
             
Strumpbyxorna (ganska söta va)?                                                         
  

Mina stövlar                                 
 

Mysig grej åt lillgubben, som man sätter på sängen. Den kan spela 3 olika melodier och den lyser figurer i taket :)

Kvällen har varit väldigt trevlig. Tjejerna kom vid sju-tiden. Dom fick sina tackkort. Albin fick en söt liten ljusblå mjuk nalle av Tina. Klockan åtta när IDOL började så gick dom iväg till pizzerian för att hämta hem pizza. Det blev den som jag nästan alltid tar: "Amore" med skinka, ananas, banan och curry - Mums!
Vi såg IDOL och fikade kaffe och butterkaka och surrade på. Anna, Kevin och Robin var bäst. Sen är ju Sepideh & Alice också väldigt duktig. Loulou har ju en väldigt bra röst, väldigt bra. Men hon är ändå lite tråkigare än dom andra. Men jag tycker verkligen att det är sjukt att Loulou, Sepideh och Anna hängde löst. Men men, det är ju nån som ska åka ut varje vecka. Och som sagt, vad som helst kan hända och Loulou åkte nu ut. Tro hur det går nästa vecka ?
Tommy var hos Tomas under tiden, inte så roligt för han att vara med oss tjejer  :) Han kom hem vid tio. Sen strax före halv elva åkte tjejerna. Så nu sitter jag här en sväng, men ska gå och lägga mig i soffan nu snart. Fast jag kanske ska ta och göra några kort nu så jag kommer nån vart.

            Tina & Albin myser  :)                                            Nallen
  

GOD NATT!

Fredagskul

Igår åt vi som sagt sallad, och jag hade bara i en halv liten rödlök och lite paprika, och antagligen så räckte nog det för att lillgubben skulle reagera. Jag tror att han fick väldigt ont i magen, han var helt hysterisk och otröstlig, men bara en stund. Så som tur var så höll det inte i sig så länge. Jag vet inte vad det berodde på, men jag tror att det kan ha varit de få lökbitarna jag åt. Så idag när jag åt salladen till lunch så plockade jag bort alla paprikabitar och lökbitar.
Han somnade iallafall strax före elva igår, sen när vi gick och la oss vid halv ett så fick han mat, somnade om och sov i vaggan till halv fyra-tiden. Då fick han ännu än måltid, sen sov han med oss i sängen till halv åtta. Sen klev vi upp klockan åtta och pappa fick ligga kvar till halv elva.

Sen fick Albin ta sig ett härligt bad, jag tror det var uppskattat, han mådde så gott :) I pappas famn också!
 

Sen tog jag på han ett klädplagg som är helt oanvänt. Blir nog både första och sista gången han har det på sig, för det var då precis att han fick på sig det. Ingen fara på bredden, men på längden. Han är ju så lång. Kan ju också tala om att det är storlek 50 på den. Var iallafall tvungen att föreviga den, han var så gullig  :) Och så testade Tommy att ha han i bärselen, och där trivdes han bra må jag säga!
Förresten så är våran lilla kille 8 veckor idag!
    

Vid två-tiden tog jag vagnen och gick ut en sväng, då blev det såklart regn och blåsigt men det var inte så farligt. Jag gick på apoteket och köpte minifom-droppar åt Albin. Kan ju vara väldigt bra för gaserna, så att han kanske får mindre magknip.
Sen gick vi och handlade lite på ICA och sen gick jag vidare till Ramselebladet och köpte en massa svart papper till tackkorten och en till silverpenna, dom har ju förmågan att ta slut ganska fort... Vi blev väl ute i cirka en timme och han sov hela tiden, så det var ju skönt. Han fick både lite sömn och frisk luft!
Medan jag var ute så fick Tommy dammsuga lägenheten, kan verkligen säga att det behövdes. Det blir inte så himla ofta man gör det nu för tiden så det var dammtussar som dansade omkring och skräp som klädde golvet.

När vi kom hem fick han äta lite, sen klädde vi på han igen, för då skulle Tommy ta med han till Elin en sväng. Jag ska hålla på och dona lite här hemma. Börja göra lite tackkort, duscha, diska och plocka lite.

Här är han färdig för att fara, i fleecejacka och mössa som han fått av faster Elin. Så söt!


Senare vid sjutiden kommer två kompisar till mig, Tina & Annette på besök. Det ska bli jättetrevligt. Vi ska beställa hem pizza och bara mysa och surra. Jag vet inte hur längesen det var vi träffades tillsammans eller när jag träffade Tina ordentligt sist. Tina ska få sin födelsedagspresent av mig, och hon fyllde år i februari!! Det är ju skamligt, med tanke på att hon bor i Junsele, så det är ju inte så värst långt emellan oss heller.
Sen är det ju IDOL ikväll också, hoppas bara inte Kevin eller Anna åker. Men är svenska folket rättvis så händer ju knappast det. Men man kan aldrig veta nu för tiden, vad som helst kan hända. Sen vill jag ju att Lars och ljushåriga Robin ska vara kvar också.
Vi får se, är bara att hålla tummarna. Skulle kunna hålla tårna också, om jag inte hade sån J*VLA nageltrång, hehe!

Nä nu ska jag sätta mig framför teven och börja lite smått med tackkorten, hoppas dom blir bra.
Återkommer väl kanske ikväll.

En innedag

I morse låg vi till tio-tiden, väldigt skönt. Albin sov ju i Tommys famn igår från elva till halv ett då vi gick och la oss. Då fick han en slurk mjölk, sen somnade han om och fick ligga i vaggan. Han vaknade vid fyra inatt och åt, somnade om och sov ett tag till...
Idag har han varit väldigt nöjd och go. Han surrar, flinar och ligger ganska så nöjd i sin babysitter. Det är så himla skönt när han är så. Nu låter det kanske som om vi har ett väldigt missnöjt barn, men så är det absolut inte. Men han har ofta ganska svårt att komma till ro på dagarna ibland. Han vill ju helst vara hos en i famnen. Det kanske blir bättre och bättre med tiden.
Till frukost åt vi jättegoda äggmackor med majonäs, och oboy till såklart!

För övrigt så har jag tagit hand om tvätt. Och så har jag sorterat kläder i Albins byrå. Rensat ur dom kläder som är för små. Och sorterat i storlekar. Det är ju lite tråkigt, för man hade ju flera söta grejer i storlek 50 som vi inte använt nånting, som han inte kan ha nu. Fråga inte varför, det bara blev så.
Nu skulle jag behöva köpa lite kläder åt han i storlek 62 och 68. En massa byxor (helst trikå), bodys och kanske några strumpbyxor. Får fixa det när vi åker till stan.

Detta är mitt senaste inköp åt Albin, från H&M. Ganska gulligt tycker jag.
 
















Nu åkte Tommy och Albin iväg till Elin en sväng så nu är jag själv en stund.
Albin var så nöjd och så trött, så han somnade innan dom ens hade hunnit fara  :)



Jag fick en massa framkallade bilder idag, de är ju så roligt. Jag hade beställt 50 st kort som jag ska göra tackkort av, dom var jättefina. Sedan en jättefin förstoring på samma bild åt oss som jag ska rama in sen. En förstoring på oss till mamma & pappa. Sedan en massa blandade bilder. Nu blir det snart till att börja klippa & klistra & greja på - skoj!  :)
Sen ringde det är kvinna från "Trygg hansa" och pratade om försäkringar åt Albin. Jag vet varken vad jag ska säga, tro eller göra. Hon skulle skicka hem nå papper där man kan se och jämföra olika försäkringar och se om man hittar

Idag blir det ost & skinksallad till middag, som jag älskar! Det rent av vattnas i munnen när jag tänker på den  :)
Det blir bara en innedag idag. Tråkigt väder, har inte heller varken lust eller ork att gå ut. Jag gick ut till postlådan för att hämta posten, det var allt. Får hoppas att det blir annat imorrn. Albin fick ju iallafall komma iväg en sväng med papsen sin.

Så här blev resultatet av den otroligt goda salladen

Det ser kanske inte ut att vara så mycket,
men det är en jättestor skål som är nästan full.
Och mums så gott det var! :)
En blandning av sallad, gurka, tomater, rödlök,
svamp, paprika, ananas, skinka och ost och så
salladsdressing på det så har man pricken över i.

Nu är man mätt och belåten, och det är Albin också :) Tommy har åkt iväg och skulle hjälpa Jim med nånting med hans bil, sen skulle han till Göran och se Modo på teven. Så nu är jag och Albin själv. Vi ska se "Vänner" som börjar snart.
Ikväll blir det väl antagligen lugnt och mysigt inne framför teven, som vanligt. Men inte mig emot!
Hoppas bara Albin mår bra och är glad, för igår hade lite magbesvär tror jag. Han hade väldigt svårt att komma till ro, och ville inte ligga själv. Nu ska jag se lite teve.

Kusinträff

Inatt var det en ganska bra natt igen, han somnade inte ordentligt förrän kvart i ett inatt, men sov till klockan sex i morse. Det är ju inte så himla tokigt. Men igår kväll hade han en ganska ordentlig kräkning, då blev jag inge vidare glad. Men jag hoppas att det bara var tillfälligt...

Idag har Elin och Edvin varit hos oss. Edvin lekte, busade med morbror och kollade på lite tecknat på datorn.
Och så fikade vi förstås. Han hade varit hos sin dagmamma och tagit kort så han var så snygg i skjorta och jeans.
 
                               Lekfulla Edvin provar sin kusins babygym  :)

Jag fick några av korten jag hade beställt, dom var så fina. Nu har jag ramat in bilden på när Edvin pussade Albin.
Nu ligger Albin så nöjd i babysittern. Jag funderar på att lägga in lite musik i min mp4. Vore ju trevligt att ha det om jag får för mig att gå en sväng med vagnen nån dag, om mitt nageltrång blir bättre snart vill säga. Usch vad jag blir less på det fanskapet! Det gör så ont, är svullet & rött och varar. Jag måste väl antagligen gå till någon fotspecialist. Men bara det blir bra nån gång. Har ju haft det lite till och från i snart 2 månader.
Sen måste jag ta hand om en massa ren tvätt. Skönt att ha tvättat lite nu, för Albin hade nästan inga kläder att ha för allt var smutsigt. Så han har haft fula och lite för stora bodysar igår och idag. Det gillar vi inte! Men vi har ännu massa mer kvar att tvätta, och det SKA bli gjort idag.
Jag har iallafall gjort bort berget vi hade till disk. Det är lika jobbigt och tråkigt varje gång det är så mycket att diska. Och jag lär mig aldrig. Egentligen så borde jag diska varje dag för då skulle det ju gå snabbt och enkelt, men istället så kan det gå 3 dagar och så blir det ett sånt här berg. Får väl se om man ändrar sig nån gång  :)

Sen så fick jag en Kappahl-broschyr idag med rabattkuponger. Och på den såg jag en sån himla fin velourdress som jag bara MÅSTE ha åt Albin. Den var blårandig och det var en ficka på huvtröjan, jättefin! Hoppas att den finns när vi åker till stan till veckan...kostar ju bara 149 kronor också, och så har man ju en kupong på 25 % .

Nu ska jag ta på Albin några nytvättade kläder, ge han medicin och sen ta nåt att äta... sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Lillgubben sent igår kväll när han var trött och hungrig.
Men så söt i sin snigelpyjamas :)




Nu ikväll har lillgubben varit lite smått missnöjd, vill bara vara i mammas famn hela tiden. Men han har inte kräkts så mycket iallafall.
Vi har sett på "Oskyldigt dömd", och det var värt att se. Bra som vanligt.
Var på ICA och handlade idag och jag var så himla sugen på kött, så det blev lövbiff, ris och bearnaisesås till middag och det smakade väldigt bra. Sen blev det kaffe och butterkaka till efterrätt.
Tvätten är nästan klar nu, imorgon blir det bara att ta hand om allting, vika och lägga in. Sen skulle det verkligen behöva städas här hemma också, men vi får väl se hur det går.
Jag hoppas att det är bra väder imorrn, så kan man kanske gå en sväng med vagnen. Idag var det ju ruskigt blåsväder, farligt för de mjölkfyllda brösten :)

Får se när Albin vill somna för natten ikväll då, just nu ligger han i Tommys famn och sussar gott iallafall.

Härlig dag

Idag är det Tisdag, och det har varit kanonväder!
För det första så sov Albin från tolv igår kväll till nästan 6 i morse, inte dåligt! Det känns sån himla skillnad när man fått flera timmars sammanhängande sömn och det är inte så värst ofta det är så bra som den här natten. Men ändå blir man alltid lika trött när det närmar sig kvällen, och man vet att lillsparven inte vill somna före tolv  :) Men det är så mysigt nu, för han är ofta så glad och pratig på morgnarna.

Sedan började dagen med att vi gick ut med vagnen strax före ett för att gå till BVC och väga lillgubben. På vägen dit träffade vi Annelie och Max som också promenerade med vagn. Till min stora glädje hade Albin gått upp 200 gram på en vecka, det är mest hittills - helt underbart! Nu är allt som det ska...hoppas det fortsätter så. Nu ska jag börja gå till BVC varannan vecka, det är ju som lite onödigt att gå och väga en gång i veckan om man vet att han mår bra och går upp som han ska nu. Och mäta behöver man ju bara göra en gång i månaden ungefär.
Efteråt gick vi till ICA och handlade lite smått och gott, solen hettade så jag var tvungen att ta av mig jackan.

När vi kom hem så fick Albin lite "krubb" och vi väntade in finbesök från "tant Annette" som kom vid halv tre. Vi fikade och hade allmänt trevligt. Jag gjorde pasta & skinksås till middag. Nettan åkte hem vid halv sju. Men sen ska vi ses på Fredag igen, hon, jag och Tina. Dom ska hälsa på mig, det blir ju jättekul!
Av Annette fick Albin en jättefin bok "Den silvriga barnkammarboken" med en massa sånger i. Så himla mysigt, det är nog en av Albins bästa presenter.


Här är den fina boken, Tack Annette!  <3

Albin har sovit gott senare på eftermiddagen/kvällen, det var skönt och väl behövligt för han.
Jag såg vänner i en hel timme, det är ju en av de bästa serierna som finns. Skulle kunna se varje avsnitt om och om igen. Än så länge har man nog sett typ alla avsnitt minst 2-3 gånger. Jag hoppas att dom aldrig slutar visa den serien på teven.
Sedan har vi just sett Desperate Housewives, en annan underbar serie. Nu ska vi till att lägga oss i soffan och se på film, tror att det blir Jägarna. Jag tycker att den är så hemsk, men jag var sugen att se nån film, vilken som helst. Och då ville Tommy se den.


Mammas söta gla´skit  :)


Far och son myser i soffan  :)

Måndag

Igår blev det som sagt bara lugnt och mysigt framför teven. Såg "Ensam mamma söker", och sen "Bridget Jones dagbok".

Idag fick jag förstoringarna jag hade beställt på oss, en till mamma och en till svärmor. Vi åkte och hälsade på svärmor min idag, jag köpte en ram och ramade in bilden så hon fick det när vi kom. Vi fikade och hade allmänt trevligt i några timmar.
Jag struntade i att gå på församlingshemmet idag, var inte så sugen, och så skulle vi ju till Gunilla...
Jag fick ett till ellos-paket idag också, och jag blev nöjd med grejorna! Det var en jättehärlig lång kofta, en lång skjortklänning, ett par vita jeans och en sidenpyjamas, till priset av endast 360 kronor!
Sen fick jag en tunnare ellos-julkatalog idag, och i den fanns lite roliga grejor som jag skulle kunna beställa åt Albin & några flera. Men bara leksaker och sånt...
Har nästan nyss ätit middag, det blev fiskpinnar, mos & dressing. Väldigt enkelt, men gött.
Nu har jag iallafall kokboken från ICA, vilken tur att dom tog hem flera, annars hade jag blivit sur. I fredags tog dom ju slut innan jag hann fixa nån. Så nu är det lugnt  :)

Nu måste jag maila till försäkringskassan angående bostadsbidraget som vi har ansökt om, det är ju ganska brådskande och behövligt, med vår taskiga ekonomi... och så ska jag beställa mer bilder, bl.a till tackkorten.
Sen får vi se vad det blir.

I morgon ska jag gå och väga Albin, det är alltid lika spännande nu för tiden att se vad han har gått upp. Jag håller tummarna på att det har gått bra även denna vecka. Han mår ju iallafall bra och äter som en häst.


De här är mina hjärtan från igår kväll i soffan, dom sov så gott  :)


Söndag

Kan ju börja med att berätta att gårdagen var väldigt bra. Mamma och Pappa kom vid tre-tiden. Då hade jag gjort klart kaffet, så vi fikade prinsesstårta. Och till stor förtjusning så fick jag en överraskning av pappa - han hade köpt en mobiltelefon sony ericsson och en mp4-spelare åt mig. Det var inte dåligt, utan väl behövligt. Han är så snäll!
Vi gick ner och kollade på de där "Rullared", men kan ärligt säga att det inte var nåt att se, hittade inte ens något jag ville ha... så där gick det snabbt vill jag säga. Vi gick och handlade lite på ICA, sen gick vi hem. Tommy åkte och såg en period av Modo-matchen på tv hemma hos sin far. I första pausen kom han hem och så åt vi middag, även maten hade mamma och pappa tagit med sig, en jättegod kinagryta. Hur bra kan man ha det egentligen?? :)  Jag behövde bara koka riset. Tompa åkte tillbaka och kollade klart på matchen, pappa låg och sov ett tag. Jag, mamma och Albin kollade på tv och myste.
Halv tio var det "Svensson Svensson", mitt favorit-program. Det är ju helt underbart! Lika bra varje gång...



Här är mobilen och Mp4-spelaren jag fick, bilden är lite mörk.

Vi gick och la oss, Albin somnade vid halv tolv, vaknade vid tre-halv fyra och åt, sen vaknade han två gånger till innan vi klev upp vid åtta i morse.
Och i morse igen fick vi några riktigt fina bilder på lillklimpen, så nu ska jag framkalla och göra egna tackkort och skicka till alla som uppvaktat, och jag tror det är typ 50 st, så det blir lite att pyssla med. Men det är ju roligt också! :)
Mamma och pappa åkte hem vid halv elva, tråkigt nog.
Sedan har vi varit till Elin idag, drack kaffe och surrade lite. Kennet och Jonna var dit också. Edvin var så glad, söt och go. Han har blivit väldigt förtjust i Albin nu tror jag.


Här ger Edvin sin kusin en puss, han är för go  :)

Nu är jag otroligt trött så ögonen svider. Albin och Tommy ligger i soffan och slumrar så jag ska se om även jag hinner vila framför teven en liten stund. Sedan blir det att äta rester från gårdagen - gott! Och sen blir det väl antagligen tv och mys resten av kvällen.

Lördag

Igår kom Tommy och Albin hem vid 18.30, dom var borta i 4 timmar. Lillgubben hade varit så nöjd och snäll.
Sen blev det iallafall mat från pizzerian - gott, snabbt, enkelt och mättande! :)
Vi såg reprisen av "Ensam mamma söker" eftersom jag missade det i Söndags.
Sen kom Kennet och Jonna förbi, jätteroligt att träffa dom, jag hade inte träffat dom på länge.
Vi tittade på IDOL och åt ostkrokar & drack cola...
Albin ville inte somna ordentligt för natten förrän vid 1 - tiden. Men han sov ända till 05.50, så det var ju jätteskönt. Både för han och för mig :)

Idag är det kyligt ute, sa Tommy. Jag har inte ens haft näsan utanför dörren än.
Jag väntar tills mamma & pappa kommer för då ska vi ut en sväng, och gå på klädutförsäljningen. Hoppas man hittar nåt bra...
Albin ligger i babysittern bredvid mig, han mår så gott nu och det är så skönt att se. Han blir bättre och bättre av medicinen och han har gått upp bra i vikt de senaste 2 veckorna. Hoppas att det fortsätter att bli bättre och bättre.

Vi tog så söta bilder på lillklimpen i morse, här är en av dom! :)

Är man inte söt så säg???

Mitt första inlägg....

Vet egentligen inte alls vad jag ska skriva om just nu, men hade bara lust att komma igång lite med bloggen.
Jag sitter framför datorn och tar det lugnt. Tommy och Albin är hos Elin, så jag fick vara för mig själv en stund.
Det kan man behöva. Jag har duschat, gått och plockat lite, tittat lite på tv och suttit här ett tag.
Fick lite kort idag igen som jag hade beställt i förrgår, det är lika roligt varje gång, och otroligt hur snabbt man får dom... så nu ska jag fixa in dom i albumet sen.
Jag sitter här och funderar på vad jag ska göra för middag idag. Det blir nåt lättsamt men mättande, som vanligt :) 
Jag orkar aldrig göra något avancerat.

Albin är 7 veckor idag! Vårat lilla hjärta ♥

Och inte att förglömma, RASMUS fyller 4 år idag! Herregud stora pojken, vad tiden går fort. Lägger ut en bild på gogubben på sin födelsedag. Tyvärr var inte vi där, men han fick iallafall en present av oss. Lägger också ut en bild på hans mamma Maja - min svägerska med sin vackra bebismage, jag tror hon är i vecka 16 nu.

          
Rasmus väntar ivrigt på en tårtbit  :)


Rasmus känner på sitt syskon, så fin mage!

Ikväll blir det väl att äta snask och titta på tv, bara mysa och ta det lugnt. Men vi måste också tvätta, har en väldigt stor tvätthög nu, det blir så när man har en liten kille som bajsar, kissar och kräks :) Idag bajsade han ner mina sängkläder när jag bytte på han i sängen, så det måste ju också tvättas och bytas...

Längtar tills imorrn när mamma & pappa kommer. Då blir det väl antagligen god mat. Och så skulle dom köpa med en prinsesstårta (som Tommy älskar).
Och sen så måste man ju ner och kika på klädutförsäljningen, det så kallade "Rullared". Låter som ett skämt, men man kan säkert hitta nåt billigt och bra. Det är ju rätt nära också, dom ska ha det i lokalen under vår lägenhet  :)

RSS 2.0