En innedag

I morse låg vi till tio-tiden, väldigt skönt. Albin sov ju i Tommys famn igår från elva till halv ett då vi gick och la oss. Då fick han en slurk mjölk, sen somnade han om och fick ligga i vaggan. Han vaknade vid fyra inatt och åt, somnade om och sov ett tag till...
Idag har han varit väldigt nöjd och go. Han surrar, flinar och ligger ganska så nöjd i sin babysitter. Det är så himla skönt när han är så. Nu låter det kanske som om vi har ett väldigt missnöjt barn, men så är det absolut inte. Men han har ofta ganska svårt att komma till ro på dagarna ibland. Han vill ju helst vara hos en i famnen. Det kanske blir bättre och bättre med tiden.
Till frukost åt vi jättegoda äggmackor med majonäs, och oboy till såklart!

För övrigt så har jag tagit hand om tvätt. Och så har jag sorterat kläder i Albins byrå. Rensat ur dom kläder som är för små. Och sorterat i storlekar. Det är ju lite tråkigt, för man hade ju flera söta grejer i storlek 50 som vi inte använt nånting, som han inte kan ha nu. Fråga inte varför, det bara blev så.
Nu skulle jag behöva köpa lite kläder åt han i storlek 62 och 68. En massa byxor (helst trikå), bodys och kanske några strumpbyxor. Får fixa det när vi åker till stan.

Detta är mitt senaste inköp åt Albin, från H&M. Ganska gulligt tycker jag.
 
















Nu åkte Tommy och Albin iväg till Elin en sväng så nu är jag själv en stund.
Albin var så nöjd och så trött, så han somnade innan dom ens hade hunnit fara  :)



Jag fick en massa framkallade bilder idag, de är ju så roligt. Jag hade beställt 50 st kort som jag ska göra tackkort av, dom var jättefina. Sedan en jättefin förstoring på samma bild åt oss som jag ska rama in sen. En förstoring på oss till mamma & pappa. Sedan en massa blandade bilder. Nu blir det snart till att börja klippa & klistra & greja på - skoj!  :)
Sen ringde det är kvinna från "Trygg hansa" och pratade om försäkringar åt Albin. Jag vet varken vad jag ska säga, tro eller göra. Hon skulle skicka hem nå papper där man kan se och jämföra olika försäkringar och se om man hittar

Idag blir det ost & skinksallad till middag, som jag älskar! Det rent av vattnas i munnen när jag tänker på den  :)
Det blir bara en innedag idag. Tråkigt väder, har inte heller varken lust eller ork att gå ut. Jag gick ut till postlådan för att hämta posten, det var allt. Får hoppas att det blir annat imorrn. Albin fick ju iallafall komma iväg en sväng med papsen sin.

Så här blev resultatet av den otroligt goda salladen

Det ser kanske inte ut att vara så mycket,
men det är en jättestor skål som är nästan full.
Och mums så gott det var! :)
En blandning av sallad, gurka, tomater, rödlök,
svamp, paprika, ananas, skinka och ost och så
salladsdressing på det så har man pricken över i.

Nu är man mätt och belåten, och det är Albin också :) Tommy har åkt iväg och skulle hjälpa Jim med nånting med hans bil, sen skulle han till Göran och se Modo på teven. Så nu är jag och Albin själv. Vi ska se "Vänner" som börjar snart.
Ikväll blir det väl antagligen lugnt och mysigt inne framför teven, som vanligt. Men inte mig emot!
Hoppas bara Albin mår bra och är glad, för igår hade lite magbesvär tror jag. Han hade väldigt svårt att komma till ro, och ville inte ligga själv. Nu ska jag se lite teve.

Kommentarer
Postat av: Elin

Roligt att du skaffat blogg! Ska direkt lägga den i mina favoriter så jag kan följa min lille brorson :-)

Kramen på er!

2008-10-23 @ 20:03:55
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0