Fredagskul

Igår åt vi som sagt sallad, och jag hade bara i en halv liten rödlök och lite paprika, och antagligen så räckte nog det för att lillgubben skulle reagera. Jag tror att han fick väldigt ont i magen, han var helt hysterisk och otröstlig, men bara en stund. Så som tur var så höll det inte i sig så länge. Jag vet inte vad det berodde på, men jag tror att det kan ha varit de få lökbitarna jag åt. Så idag när jag åt salladen till lunch så plockade jag bort alla paprikabitar och lökbitar.
Han somnade iallafall strax före elva igår, sen när vi gick och la oss vid halv ett så fick han mat, somnade om och sov i vaggan till halv fyra-tiden. Då fick han ännu än måltid, sen sov han med oss i sängen till halv åtta. Sen klev vi upp klockan åtta och pappa fick ligga kvar till halv elva.

Sen fick Albin ta sig ett härligt bad, jag tror det var uppskattat, han mådde så gott :) I pappas famn också!
 

Sen tog jag på han ett klädplagg som är helt oanvänt. Blir nog både första och sista gången han har det på sig, för det var då precis att han fick på sig det. Ingen fara på bredden, men på längden. Han är ju så lång. Kan ju också tala om att det är storlek 50 på den. Var iallafall tvungen att föreviga den, han var så gullig  :) Och så testade Tommy att ha han i bärselen, och där trivdes han bra må jag säga!
Förresten så är våran lilla kille 8 veckor idag!
    

Vid två-tiden tog jag vagnen och gick ut en sväng, då blev det såklart regn och blåsigt men det var inte så farligt. Jag gick på apoteket och köpte minifom-droppar åt Albin. Kan ju vara väldigt bra för gaserna, så att han kanske får mindre magknip.
Sen gick vi och handlade lite på ICA och sen gick jag vidare till Ramselebladet och köpte en massa svart papper till tackkorten och en till silverpenna, dom har ju förmågan att ta slut ganska fort... Vi blev väl ute i cirka en timme och han sov hela tiden, så det var ju skönt. Han fick både lite sömn och frisk luft!
Medan jag var ute så fick Tommy dammsuga lägenheten, kan verkligen säga att det behövdes. Det blir inte så himla ofta man gör det nu för tiden så det var dammtussar som dansade omkring och skräp som klädde golvet.

När vi kom hem fick han äta lite, sen klädde vi på han igen, för då skulle Tommy ta med han till Elin en sväng. Jag ska hålla på och dona lite här hemma. Börja göra lite tackkort, duscha, diska och plocka lite.

Här är han färdig för att fara, i fleecejacka och mössa som han fått av faster Elin. Så söt!


Senare vid sjutiden kommer två kompisar till mig, Tina & Annette på besök. Det ska bli jättetrevligt. Vi ska beställa hem pizza och bara mysa och surra. Jag vet inte hur längesen det var vi träffades tillsammans eller när jag träffade Tina ordentligt sist. Tina ska få sin födelsedagspresent av mig, och hon fyllde år i februari!! Det är ju skamligt, med tanke på att hon bor i Junsele, så det är ju inte så värst långt emellan oss heller.
Sen är det ju IDOL ikväll också, hoppas bara inte Kevin eller Anna åker. Men är svenska folket rättvis så händer ju knappast det. Men man kan aldrig veta nu för tiden, vad som helst kan hända. Sen vill jag ju att Lars och ljushåriga Robin ska vara kvar också.
Vi får se, är bara att hålla tummarna. Skulle kunna hålla tårna också, om jag inte hade sån J*VLA nageltrång, hehe!

Nä nu ska jag sätta mig framför teven och börja lite smått med tackkorten, hoppas dom blir bra.
Återkommer väl kanske ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0