Kusinträff

Inatt var det en ganska bra natt igen, han somnade inte ordentligt förrän kvart i ett inatt, men sov till klockan sex i morse. Det är ju inte så himla tokigt. Men igår kväll hade han en ganska ordentlig kräkning, då blev jag inge vidare glad. Men jag hoppas att det bara var tillfälligt...

Idag har Elin och Edvin varit hos oss. Edvin lekte, busade med morbror och kollade på lite tecknat på datorn.
Och så fikade vi förstås. Han hade varit hos sin dagmamma och tagit kort så han var så snygg i skjorta och jeans.
 
                               Lekfulla Edvin provar sin kusins babygym  :)

Jag fick några av korten jag hade beställt, dom var så fina. Nu har jag ramat in bilden på när Edvin pussade Albin.
Nu ligger Albin så nöjd i babysittern. Jag funderar på att lägga in lite musik i min mp4. Vore ju trevligt att ha det om jag får för mig att gå en sväng med vagnen nån dag, om mitt nageltrång blir bättre snart vill säga. Usch vad jag blir less på det fanskapet! Det gör så ont, är svullet & rött och varar. Jag måste väl antagligen gå till någon fotspecialist. Men bara det blir bra nån gång. Har ju haft det lite till och från i snart 2 månader.
Sen måste jag ta hand om en massa ren tvätt. Skönt att ha tvättat lite nu, för Albin hade nästan inga kläder att ha för allt var smutsigt. Så han har haft fula och lite för stora bodysar igår och idag. Det gillar vi inte! Men vi har ännu massa mer kvar att tvätta, och det SKA bli gjort idag.
Jag har iallafall gjort bort berget vi hade till disk. Det är lika jobbigt och tråkigt varje gång det är så mycket att diska. Och jag lär mig aldrig. Egentligen så borde jag diska varje dag för då skulle det ju gå snabbt och enkelt, men istället så kan det gå 3 dagar och så blir det ett sånt här berg. Får väl se om man ändrar sig nån gång  :)

Sen så fick jag en Kappahl-broschyr idag med rabattkuponger. Och på den såg jag en sån himla fin velourdress som jag bara MÅSTE ha åt Albin. Den var blårandig och det var en ficka på huvtröjan, jättefin! Hoppas att den finns när vi åker till stan till veckan...kostar ju bara 149 kronor också, och så har man ju en kupong på 25 % .

Nu ska jag ta på Albin några nytvättade kläder, ge han medicin och sen ta nåt att äta... sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Lillgubben sent igår kväll när han var trött och hungrig.
Men så söt i sin snigelpyjamas :)




Nu ikväll har lillgubben varit lite smått missnöjd, vill bara vara i mammas famn hela tiden. Men han har inte kräkts så mycket iallafall.
Vi har sett på "Oskyldigt dömd", och det var värt att se. Bra som vanligt.
Var på ICA och handlade idag och jag var så himla sugen på kött, så det blev lövbiff, ris och bearnaisesås till middag och det smakade väldigt bra. Sen blev det kaffe och butterkaka till efterrätt.
Tvätten är nästan klar nu, imorgon blir det bara att ta hand om allting, vika och lägga in. Sen skulle det verkligen behöva städas här hemma också, men vi får väl se hur det går.
Jag hoppas att det är bra väder imorrn, så kan man kanske gå en sväng med vagnen. Idag var det ju ruskigt blåsväder, farligt för de mjölkfyllda brösten :)

Får se när Albin vill somna för natten ikväll då, just nu ligger han i Tommys famn och sussar gott iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0