Sovande små troll

I ena rummet ligger Olli och sover, han hade pyjamas och täcke på sig och när vi för en stund sedan gick in och tittade på han så hade han flyttat ner till hörnet, krupit ihop så han bara låg över halva lilla barnsängen och hade även dragit på sig överkastet. Så himla söt!
I andra rummet ligger våran lilla sötprupp på mage på madrassen i sin nya fina pyjamas och sover gott, än så länge. Albin har varit helt underbar idag, det var längesen han var så himla nöjd som han varit idag. Legat och flinat hur mycket som helst, surrat på och legat mycket i babysittern nöjd. Men dessvärre har han inte sovit så mycket idag, men nu ikväll har han slumrat in lite. Så himla skönt för han, man märker att han är otroligt trött ibland och han har ju ofta så svårt att sova längre stunder, att riktigt komma till ro.
Själv skulle man också behöva lite sömn, men man får vänta tills senare ikväll, vid elva / tolv-tiden antagligen, då Albin somnar för natten. Och hoppas att vi får en bra natt.
 
Vi är mätt och belåten allihopa efter att ha käkat goda varma mackor till kvällsmiddag. Sitter och kollar lite på Leksand - Malmö som spelar hockey...
Om en liten stund blir det IDOL, det är alltid lika spännande och nervöst när det kommer till vem som ska åka ut. Jag säger som jag har sagt förut - hoppas bara inte att Anna eller Kevin åker ut, för dom är mina riktiga favoriter. Men sen är ju Alice, Sepideh och "blond"Robin helt otroliga också. Men vi får se hur det går.
Det blir ostkrokar, godis och coca-cola till tevetittandet - göttans!

Får se om man återkommer något senare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0