En supernöjd Abbelito

Efter jobbet hämtade jag Abbe hos dagmamma. Vi åkte hem, jag skyndade värma på maten åt honom som han fick äta ganska fort. Sen for vi till åkeriet (pappa Tommys jobb). Abbe skulle prompt ha med sig en kaka, av dom nya ballerina vi köpt. Han fick alltså åka med en sväng i timmerbilen, iväg till skogen och lasta. Gud så nöjd han var och vilket leende han hade när dom for, underbart!

Jag fick lite tid för mig själv här hemma. Åt litegrann, diskade lite, fyllde diskmaskinen, plockade lite, torkade lite och hämtade ved bland annat. Slappade lite. Efter ungefär 1,5 timme var det dags att hämta lillprinsen igen. Då satt han där i fikarummet på Brorssons, fortfarande helnöjd och drack varm choklad. Han berättade att han hade surrat med Jennifer i radion och kastat stenar i en vattenpöl ute i skogen. Han somnade iallafall väldigt gott när vi kom hem, goúnge!

Nu ska jag göra mig klar för sängen, det är en dag med arbete imorgon också. Otroligt skönt att det är Fredag!




En blivande yrkeschaufför?


Lyckligt slut?

Som jag nämnt tidigare så har jag länge velat ha ett par nya Converse, helst vita. Beställde ett par blåa på ellos för nästan en månad sedan (dom vita var slut). Har inte riktigt haft råd med ett par egentligen. Men då var det ju 40% rabatt så det blev ett bra pris. Men tyvärr så kom dom aldrig. Har kollat på olika sidor hur länge som helst och det har verkligen kliat i fingrarna.

Jag har haft ett presentkort på Nelly liggandes sen jul, på 500 kronor. Så jag har hoppats på att få hitta ett par där, men dom vita har inte funnits i min storlek på flera månader tror jag. Men idag fanns dom i storlek 37! Så jag skyndade mig och beställde dom direkt. Med mitt presentkort slutade summan på 199 kr, det blev ju ett himla bra pris. Tro om denna "Converse-resa" får ett lyckligt slut denna gång??



Tävlar igen!

Tävla om ett valfritt Födelsedagståg från SMULTRONBYN TRÄLEKSAKER
inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG. Tävla HÄR du med !!


Stora pojken våran

Herregud, om exakt 3 månader blir våran Abbe 4 år!
Älskad från första stund ♥



Ja, man lär aldrig sluta säga att tiden går fort...


Gulliga små fötter

Dessa gulliga bilder och cirka 60 st till fanns i kameran efter att Abbe hade lånat den en stund i Söndags. Alla andra bilder var dock närbilder på gräs, stenar, billyktor, braskaminen, bilar, mina ben, studsmattan och golv mm.




"Lilltåa, tåtilla, tillerosa, kroknosa å stortuppen upp i väre"


Mån(mors)dagstårta

Efter att jag & Abbe hade ätit middag gjorde jag en tårta, egentligen tänkt till morsdagen igår men spela roll. Vi gick över till grannen med en bit också. Där blev det en kopp kaffe och trevligt surr (och skratt). Abbe mådde gott som fick leka på övervåningen. Gick hem och försökte få honom i säng, han somnade runt halv nio.
Sedan har jag gett håret en omgång blekning, det blev inte bra men inte sämre heller. Har ätit genebröd med rädisor på och tittat på Big Brother. Det var väl allt för ikväll. Snart dags för sängen, så godnatt!





Tävling hos svägerskan

Jag tävlar om en valfri SKÖTVÄSKA från DarlingExpress
inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG. Var med och tävla HÄR du med!


Min morsdag

Har firats med mina grabbar, utomhus hela dagen. Var i Myrdalen med Elin och hennes grabbar i flera timmar, njöt av sol, kaffe och lugn o ro. Fortsatte sedan likadant hemma, har fått en rejäl bränna trots att jag smörjt in mig. Gjorde taccos, nacho-tallrik till middag. Riktigt gott! Och så fick jag present, mina grabbar vet verkligen vad jag gillar. Inredning och choklad!






Gud vad jag älskar mina grabbar!


Världens bästa mamma

Grattis till alla mammor på Morsdag!

Men framför allt till min egen, världens bästa mamma och mormor!

Älskar dig ♥


ESC 2012

Helt jävla underbart! Bästa låten vann, våran fina Loreen!




Grattis!


Solbränna, födelsedagsbarn & promenad

Idag på jobbet satt vi ute ett tag och helsike vad solen tar! Är alldeles rödbränd på bröstet, axlarna och lite i ansiktet. cyklade hem efter jobbet och tog mig en välbehövlig dusch.

Sedan gjorde vi oss klara för att fara till Sel och fira bästa Edvin som fyllde 5 år idag. Abbe gav Edvin en tjugolapp, men på Lördag får han sin rätta present då det är kalas.

Har varit på en kvällspromenad med Petra och självklart var underbaraste hunden Sally med ikväll igen. Cirka 50 minuter blev det iallafall. Jag är nöjd, med tanke på att jag helst bara hade velat slöa i soffan. Har även tagit mig igenom den första sockerfria dagen på länge. Eller alltså inget godis, läsk, fikabröd osv. Nu jävlar!

Nu tittar jag på inspelat Big Brother, sen blir det nog sängen. Imorgon är det Fredag, underbart!








Kusiner och bästa vänner ♥


Äntligen sommar!

Åtminstone idag, men förhoppningsvis har den kommit för att stanna. På lunchen idag åkte jag till caféet och åt en salladen utomhus. Efter jobbet cyklade jag hem. Vi fick besök av grannen Helen och hennes Hugo som är jämngammal med Abbe. Pojkarna hoppade studsmatta o lekte för fullt medans vi vuxna surrade o drack kaffe. 

Nu har jag bestämt att jag måste försöka skärpa mig och börja röra på mig mer igen. Så klockan nio ikväll trotsade jag fotjäkeln och tog med mig goaste grannhunden Sally Jonsson ut på en timmes promenad. Det var fortfarande jätteskönt och fint ute. När vi kom tillbaka så surrade jag med Kristina tills klockan nästan var halv tolv. Tiden går verkligen fort när man har trevligt. 

Har nu suttit här och tittat på mitt inspelade Big Brother och känner att tröttheten är enorm. Så det är bara sängen som gäller!





Caesar hänggunga

Vore nog inte så dumt med en sån här?



Man ska ha...

... barnasinnet kvar! Vi fick besök av Jennifer och Fredrik ikväll, på lite kaffe och surr. Tommy & Fredrik tog sig även an studsmattan en sväng, det var en härlig syn! Dessutom så har vi haft kanonväder idag! Kanske sommaren äntligen är här nu?





En sovande Abbe

Ja, jag måste erkänna. Oftast är han som allra sötast o snällast när han sover.
Detta var igår eftermiddag då han deckade på soffan några timmar,
pga att han hade klivit upp klockan 4 på morgonen...





Skulle kunna äta upp honom ♥


Enkel fiskgratäng

Härom dagen gjorde jag en väldigt enkel fiskgratäng, som blev helt okej tycker jag. Den blev godkänd av Tommy och Albin också och då är det ju riktigt bra! Inte alls många ingredienser och gick ganska snabbt att göra. Det gillar jag!



4 portioner

400 g fiskfiléer (tex torsk, sej eller hoki)
En purjolök
Färska champinjoner (5-10 st)
1 dl mjölk
2-3 dl grädde
3 msk citronsaft
2-3 dl riven ost
Torkad dragon
Salt & Peppar


Börja med att steka på purjon och champinjonerna. Jag tog även räkor!
Lägg detta på botten av en ugnsform. Lägg fiskfiléerna ovanpå.
Häll på saften från en citron, mjölken och grädden.
Krydda med salt, peppar och dragon. Strö över osten.
In i ugnen i 20-25 minuter. 200 grader.
Servera med potatis eller mos!


Dåligt ellos!

Som ni vet så tog jag och beställde mig ett par fina converse för 11 dagar sedan. Som jag väntat och som jag sett fram emot att få dessa skor. Det skulle ta 7-9 vardagar, det är lång väntan för en som länge velat ha ett par nya. Jag tänkte att, i morgon måste dom ju komma. Men då har jag fått ett brev från ellos där det står ungefär så här ; "Vi kan inte skicka din leverans och vi ber om ursäkt för detta. Hoppas du kan hitta någon liknande vara på ellos.se". På pappret står även min vara och att den är slut. Ingen kompensation alls har jag fått för det heller. Usch va sur jag blir, lite ledsen till och med. Dåligt ellos!



Internet

Vi har varit utan internet de senaste tre dagarna, därför det inte har varit något livstecken från mig här. Vi har ju använt oss av Telias mobila bredband i flera år, ett sånt där litet stick. Det fyller man på månad för månad, som ett kontantkort. Och tiden tog slut för några dagar sedan. Ville inte fylla på det nå mer eftersom vi nu ska testa något annat som vi fick erbjudande om att få prova gratis en hel månad och sedan bestämma sig. Net 1 heter det och ska tydligen fungera bra här ute i "bushen". Idag fick Tommy sms om att det finns att hämta på OK, så ikväll har vi nog internet igen. Skönt! Man känner sig lite handikappad när man är utan...




Påbyggd tatuering

Lite smått påbyggd. Det tog nästan 2,5 timme idag.
Men då var det ju först konturerna, sen både skuggning och färgläggning.
Sen så fyllde han även i det som blev svagt förra gången.
Kommer nog bygga på mera i sommar, ser redan fram emot det...
Älskar den nya lila fjärilen!





För att påminna er så är detta FÖRE-bilden ;


Klämdag

Gud vad underbart det är med långhelg, skulle ha varit såna lite oftare, haha. Har inte gjort så mycket idag, förutom att jag suttit nästan 2,5 timme hos tatueraren igen. Vi byggde på och fyllde i litegrann på den jag gjorde sist. Jag är supernöjd! Även om vi inte gjorde så mycket så blev det ganska stor skillnad. Kommer nog bygga på den lite till nästa gång, antagligen i slutet av Juli. Det kommer före-och-efterbild sedan...

Tommy & Abbe har varit i Myrdalen idag med Elin och hennes pojkar. Vi har haft besök av Jim & Sanna nu ikväll. Mina grabbar kom precis hem efter att ha varit och tvättat släpvagnen. Jag sitter i lugn o ro och dricker mitt kaffe. Så synd att det blåser stormar ute. Hoppas på bättre väder imorgon så man kan vistas utomhus...




Skulle kunna betala 100 spänn för en sån här just nu...


Kasslergryta

Blev dagens middag. Riktigt god blev den dessutom! Tur att det blev ganska mycket över så vi har tills imorgon också. Jag gick efter ett recept jag hittade på nätet, men jag tog lite extra av allt och la till nån grej...



500 g kassler
2 st röd paprika
1 st gul paprika
1 st purjolök
2 st vitlöksklyftor
2,5 dl hönsbuljong
ca 10 färska champinjoner
En burk creme fraische
3 dl grädde
curry
2 msk tomatpuré
1 msk smör
2 msk mjöl (till redning)

Jag la även i massa ananas och mera grädde. Vi hade ris och sötsursås till. Mums!


Några av dagens köp


"HOME" i tung sten 49:-


Gullig liten skylt 10:-


Min Onsdag

Tog ledigt från jobbet halva dagen idag, dom sista tre timmarna. Hem och lagade mumsig lunch, vräkte i mig den och åkte sedan mot stan för ett viktigt ärende. Passade samtidigt på att gå i några affärer. Det blev några fynd iallafall, mest bra-att-ha-saker. Sedan for jag till stugan för att umgås med mamma & pappa en stund. Dom fick varsin liten present av mig, pappa för att han har fyllt år och mamma för att det snart är morsdag. Vi drack kaffe ute i någorlunda fint väder och tittade på när pappa målade sin nybyggda uteplats. När det var dags att fara hem igen blev det först ett stopp i Långsele för att köpa årets första mjukglass. Den gjorde att jag inte blev lika sömnig på hemvägen som ditvägen. Väl hemma så har jag dragit torrmoppen runt golven lite på nedervåningen, diskat lite, plockat ur o i diskmaskinen och plockat undan lite här o där. Det räcker för att jag ska bli helt slut. Då blev det alltså tv-soffan som gällde, och där sitter jag fortfarande. Jävligt ont har jag också. Men denna Onsdag slutade som en ganska bra dag ändå...


Mamma

Kaffe ♥

Pappa ♥

Utsikt ♥

Mjukglass ♥


Bästa grannarna!

Vi är inte bara jättenöjda med vårat hus, vi har även haft turen att få ha världens bästa grannar. Kristina och Leif. I Fredags skulle dom iväg till Sundsvall över helgen. Då frågade Kristina om det var något vi behövde, från IKEA till exempel. Vi behövde ju faktiskt tre stycken klädhängare därifrån, så det beställde jag och det fick jag! Inte nog med det så fick vi även en inflyttningspresent i form av en fin kruka med penséer och ett hjärta i och Abbe fick en godispåse. Underbara människor! Vi har bara bott här i tre veckor men det känns som flera år...


Våran fina present!


Klädhängarna vi har i hallen...


Tattoo Magazine

Abbe tittar för fullt i tatueringstidningen och pekar på dom tatueringar han tycker att jag & Tommy ska göra. På Fredag eftermiddag kommer jag nämligen bli plågad av nålarna igen, och det ser jag fram emot. Ska fylla i litegrann som fattas på den jag gjorde sist, även bygga på den lite. Jag ska nog göra en fin text på underarmen också...


Våran lilla "Raggarkille" (som han själv kallar sig)


Denna gillade Abbe, han frågade direkt om vi kunde baka muffins :)


Hopp & Studs

Tommy for till förra boendet igår kväll, tog isär våran studsmatta och tog hem den till oss. Vi satte ihop den tillsammans, vilket faktiskt gick ganska snabbt. Skönt att vi har den här nu, för Albins skull. Så det var en glad liten pojke idag som äntligen fick studsa på sin matta! Vi fick även hit grannflickorna Ebba & Gry på besök, som studsade och hoppade för fullt med honom...

Tommy fick fara och handla det som behövdes. Sedan började jag med middagen. Gjorde köttfärsbiffar och egen brunsås för första gången i mitt liv och gud så gott det blev! Till det hade vi potatis, stekt lök, lingonsylt och feta ost. Åt så jag höll på att spricka!

Både kaminen, diskmaskinen och tvättmaskinen går varma. Jag & älsklingen har tagit plats i varsin soffa och ska nu se Big Brother. Mys! Funderar även på att slänga ihop en kladdkaka, blev så sugen...



En alldeles igenväxt liten sandlåda. Ska antagligen fixa en ny större...


Prinsen i haremsbyxorna :)




LYCKA för en liten grabb...


En Lördag på jobbet

Dagen har varit helt fantastisk! Mycket folk, trevliga duktiga gästinstruktörer som kört gärnet med deltagarna. Alla har verkat så laddade & peppade före passen och så glada & nöjda efteråt. Precis som det ska vara. Men det blev faktiskt bättre än jag hade kunnat tänka mig. Jag har mest lullat omkring, tittat på alla pass och surrat med folket. Jag hade tyvärr ont i halsen, och så har jag ju ont i min fot. Så jag deltog inte i nåt pass själv. Men jag led verkligen av det måste jag säga, för allting såg så roligt ut!
Åt även jättegod lunch-buffé som Lotta lagade. 
Blir så sur att jag glömde kameran hemma, för jag hade velat lägga ut lite bilder från dagen. Men jag "knycker" iallafall en bild från Crossfit´s hemsida, där även dom uppdaterat om dagen på vårat Rafna Gym.
Jag tror att detta var uppskattat av alla och tror säkert att det blir fler gånger... Tack ALLA besökare/deltagare/instruktörer för idag!



Christians Crossfit-pass tog knäcken på dom flesta :)


Marrängsviss

Passar lika bra som Lördagsmys...



Fredag och halsont

Idag är jag riktigt riktigt trött och har haft jätteont i halsen sen igår. Blir så sur eftersom jag vill sola, men vill inte riskera att bli sämre. Annars på jobbet har vi mest bara städat hela dagen. Efter jobbet for jag och handlade. Sen fixade vi hemmagjord pizza till middag. Det var en väldigt tjurig Abbe här hemma, så det blev mycket "bråkande". Vad trött man kan bli bara av det?! 

Jag somnade en stund på soffan ikväll, Tommy fick inte liv i mig på en stund. Jag väcktes av att mamma ringde på min mobil. Vi har ätit marrängsviss framför hockeyn, lite Fredagsmys sådär. Helt underbart nu med denna inspelningsbara box, då vi kunde spela in Big Brother medans vi tittade på hockeyn. Så det är vad jag ser nu innan det blir sängen...

Imorgon är det öppet hus på gymmet, en bra avslutning på denna "Friskvårdsvecka". För den sakens skull så hoppas jag att det inte blir kanonväder under dagen, för då kommer färre besökare. Vi kommer ha tre stycken gästinstruktörer som kör två pass vardera - Step Muscle, Spinning och Crossfit. Det kommer även finnas lunch-buffé. Kolla in våran hemsida http://rafnagym.se

Finvädret kan dock mer än gärna få komma framåt eftermiddagen/kvällen och vara på Söndag. Gud så skönt det skulle vara!




Mina älsklingar  ♥


Söta busiga kusiner

Älskar denna bild som svägerskan Elin tagit på dom söta busiga kusinerna

♥ Edvin och Albin ♥



Vi har den som bakgrund på datorn här hemma!


Converse till mig!

Passade på att beställa ett par Converse idag, då det var 40% även på varumärken.
Jag ville ju helst ha ett par vita, men då skulle dom komma runt den 10:e Juli.
Det var för tråkigt, orka vänta?! Så jag tog ett par knalligt blåa istället.
Men dom var fina dom också. Det får bli vita nästa gång!
Nu har jag ett sms att se fram emot om 7-9 dagar...






Cars-tyger

Åh va glad Abbe blev idag då jag talade om att hans "Mommi" ska fixa säng-draperier åt honom. Han längtar redan nu efter sin "koja med gardiner" som han kallade det! Jag hade som sagt tänkt mig ett fint Cars-tyg eftersom resten av hans rum går i Cars-temat. Här är några av tygerna jag hittade på nätet...








Äntligen en våningssäng

Resultatet av en våningssäng blev en väldigt nöjd liten prins som somnade snabbt ikväll (till skillnad från igår då det tog 3 timmar). Denna fick vi ta från mamma & pappa och den har stått ute i gäststugan till deras sommarstuga ett x antal år. Tror att det t.o.m är den jag hade när jag var liten? Men den är fin och fräsch, inge sliten alls. Abbe är iallafall superglad över sängen som han länge längtat efter. Det enda som fattas nu är att min "extra-mamma" och Abbes "extra-momma" Carina så småningom ska fixa ett draperi till den. För han var bestämd på den punkten - att han ville ha en koja med gardiner precis som Edvin har. Jag har tyvärr inga bra sykunskaper, så jag har bett om hjälp. Nu gäller det bara att ta måtten och hitta ett tyg. Vad fint det ska bli!




Dagens köp

Idag efter jobbet åkte jag och Albin på en av byns bästa affärer "Hem & Fritid" där min underbara vän Malin jobbar. Framför allt för att köpa galgar, vilket jag gjorde. Men jag köpte även denna väggtext som jag tycker är så fin. Först hade jag tänkt ha den i hallen, men det gick inge vidare på väven. Så jag satte den ovanför dörröppningen inne i tv-rummet istället. Blev bra tycker jag. Varje gång man tittar på den blir man påminnd om vad som är viktigast här i livet...




Solarium

Igår sattes det nya solariet in på jobbet, ÄNTLIGEN! Som jag väntat. Jag var som ett litet barn på julafton. Jag var den första att inviga detta solarium och eftersom jag inte solat nånting sen i somras ville jag börja lite försiktigt. Solade bara 12 minuter och stängde av "extra-rören". Det syntes ju direkt efteråt att jag hade solat men blev inte så jättemycket. Så idag solade jag igen, 20 minuter med extra-rören igång hela tiden. Och jäklar vad det tog! Fräknarna kom fram litegrann och jag fick märke av trosorna. Nu blir det till att bygga upp brännan lite tills det är dags att sitta ute i solen. HÄRLIGT!


Stort och snyggt är det också...


En fin en...

Hittade några enstaka bra tapeter i böckerna, som passar oss och vårat kök alltså. Denna föll jag för direkt! Tommy tyckte också att den var jättefin, vilket jag tyckte var väldigt kul. Men, jag vet inte om den blir för mycket? Vill inte att det ska bli grälligt på nåt vis. Jag önskar att man kunde göra sitt eget rum på nätet och se hur tapeten blir i det rummet. Ja, svårt är bara förnamnet! Hur tror ni att den skulle bli i köket ovanför den vita panelen? Det är ju inte så himla mycket vägg ändå. Det blir att fundera vidare på det iallafall. Självklart må vi ju titta på mera tapeter innan vi bestämmer oss. Men detta är nog ett alternativ...





Några andra som var okej






Mums!

Detta åt vi med pappa i Onsdags kväll, det var inte dumt!
Hade inte varit så dumt nu heller!



En god fruktsallad med bananer, apelsiner, äpplen, vindruvor och färsk ananas.
Med vaniljglass och chokladsås. Mums, vill ha nu!!!


Tapeter

Nu har vi mer att göra här hemma, inget jobbigt men väldigt svårt. Jag lånade hem några tapet-böcker idag. Har tittat massor på nätet också. Vi måste försöka hitta nån tapet till köket, för vi gillar verkligen inte den som är där nu.
Får se hur det går, om vi hittar nån eller om det får bli Rusta igen...




Vaknat på fel sida?

Inte jag eller Tommy inte. Utan ingen mindre än Abbelito, verkar ha vaknat på fel sida idag. Sur nåt så fruktansvärt, så fort han slog upp ögonen. Men just nu är det ganska lugnt, han äter sin gröt och tittar på sin bamse-film. Jag njuter av dagens första kaffekopp. Börjar jobba klockan 9. Brasan i kaminen är tänd, för 19 grader inomhus tycker jag är på tok för lite. Ute är det sol och blå himmel men kallt, nån minusgrad, frost på backen och is på bilrutorna. Tommy & Abbe ska till min mamma & pappa en sväng idag. Släpvagnen tar dom också med sig för dom ska bland annat ta med sig Abbes våningssäng hem.
Igår rengjorde jag alla garderober i sovrummet. Har vikt och fått in kläder i en iallafall. Så jag vet nog vad jag ska syssla med när jag kommer hem idag...



Abbe har idag...


..Myst framför kaminen...


Gungat lite...


Grävt i sandlådan...


Och fikat på altanen...


Gäststugan

Eller "Snarkstugan" eller "Snickarboa" som vi också kallar den...





Garage & Carport




HUSET från utsidan

Här kommer några bilder på vårat älskade hus








Glimtar av köket

OBS! Vi ska byta tapeten här inne!
Kommer visa ordentligt (före-och-efterbilder) när det är gjort...












När vi har tapetserat ska det upp någon hylla och tavla på väggarna...


Projektet påbörjat

Har inte gjort så värst mycket idag. Vid lunch-tid fick vi besök av Kajsa & Kim som kom på fika och husesyn. Det var trevligt, var så längesen sist. Sen kom även Elin och Edvin förbi, så det blev mera kaffe för oss och lek för Abbe som hade längtat efter sin kusin. Abbe har haft en sån där riktigt jobbig dag idag, kanske för att han vaknade på tok för tidigt i morse. Jag vet inte. Men för att vara helt ärlig så såg vi fram emot läggdags.

Gjorde det enkelt för oss idag och beställde kebabrullar till middag. Sedan drog jag igång projekt garderober. Herregud! Blev än en gång påminnd om hur mycket kläder jag har. Tömde ut mina säckar på sängen och började sortera. Nu har jag vikt linnen, kortärmade tröjor och jeans och fått in det i garderoben. "Bara" resten kvar då, som just nu ligger på sovrumsgolvet. Får fortsätta imorgon.

Hoppas att morgondagen bjuder på bättre väder och bättre humör hos prinsen...




Hade inte varit helt fel med denna walk-in-closet...


TV-rummet

TV-rummet har vi också målat vitt. Blev superbra, ljust & fräscht!
Planket ute på altanen har vi rivit, det gjorde stor skillnad! 


FÖRE






EFTER







Det som blev nu när vi målade väggarna vita är att dörrlister och fönsterlister ser fruktansvärda ut.
Det får också fixas framöver, det är ju inte akut... Men visst blev det bra?

Det ska fixas nya vita golvlister till rummet.
Vi ska köpa en ny vit tv-bänk, eller måla den vi har. Vi får se!
Taklampa, gardinstång, gardiner och saker på väggarna ska såklart upp.
Skulle även vilja byta golv där inne, men det får bli en senare fråga...


Hallen

Hallen har under denna vecka målats vit efter att ha varit ljusgul.
Blev jättebra tycker vi!



Här är hallmöbeln och spegeln från pappas loppis. Dom passade så bra där i våran hall.
Ska bara byta ut till mörkare handtag på möbeln så blir det perfekt.



Även dessa är från pappas loppis, bordet och stolen. Bara tyget på stolskudden som ska bytas.
Det är även tänkt att trappen ska bli vit så småningom...



Våran egengjorda hatthylla som pappa hjälpte oss med. Är väldigt nöjd! 
Det fattas golvlist, skohylla och två till likadana klädhängare...



Garderoben ska få täckas med något snyggt tyg har jag tänkt...



Våran älskade kamin! Och så är det badrumsdörren man ser...

Konstaterande ; Det är verkligen bra med en loppis-pappa!


God morgon Lördag!

Jag har sovit 3 timmar inatt då Abbe bestämde sig för att kliva upp klockan 5 i morse. Mmm, dagen blir ju lång iallafall och det är Lördag! Just nu äter Abbe frukost och jag dricker dagens första kaffekopp framför barnprogram på teven. Det enda vi har planerat idag är att Elin med familj ska komma på fika efter lunch.
Vi måste även försöka få lite ordning här hemma, det kommer ta sin tid men man måste ju börja nånstans. Vika in kläder i garderoberna till exempel. Det blir nog lagom ansträngning för oss denna helg, haha!



Mina älsklingar  ♥


Vårat sovrum

Tänkte visa mitt och Tommys sovrum nu, för er som är nyfikna. Har tyvärr inte så bra "före-bilder" på det rummet eftersom pappa hade hunnit riva nästan all tapet då jag kom och började fota. Men kan tala om att hela rummet var mörkgrönt, även listerna. Nu har vi tapetserat med den fina tapeten från Rusta, målat taket och runt garderoberna och vi är jättenöjda!

Det som ska fixas nu är nya lister, både till tak, golv, dörr och fönster. Fina vita allmoge-lister ska det bli. Självklart ska gardinstång och gardiner upp, men tänkte vänta tills fönsterlisterna sitter där dom ska. En hylla ovanför sängen, sänglampor och lite fint på väggarna ska upp. Spegeln som är fastlimmad på garderobsdörren ska målas vit. Vi ska även köpa en ny vit säng så småningom. Just nu har vi bara ställt huvudgaveln från våran gamla säng för att det inte ska bli några märken på väggen...

FÖRE




EFTER




För övrigt så älskar jag att vi har 7 st garderober i rummet!


Just nu

Deprimerande väder, 2 grader och snön vräker ner. Sköna Maj välkommen?



Då är det tur att man får vara inne i värmen, svulla och se på hockey!

En av inflyttningspresenterna vi fick av mamma & Carina igår -
den fina skålen som ostkrokarna ligger i...


Ny stolsits

FÖRE
Det är ju faktiskt ett snyggt tyg, tycker jag. Jag gillade det.
Men svårare att ta hand om, då det blir jättefläckigt!



EFTER
Pappa har klätt om en stol med samma fuskskinn som kökssoffan.
Gud så bra det blev, och lätt att torka av!



Han ska hjälpa mig med de resterande tre stolarna sedan.
Just denna stol var det lite mer akut med då själva sitsen hade gått sönder...


Äntligen TV

Idag kom snälla Jerker och fixade med våran parabol. Så nu har vi äntligen kanaler och den inspelningsbara digitalboxen installerad. Det har nog varit ganska bra att vi varit utan tv dessa tio dagar måste jag erkänna, för vi har därför fått väldigt mycket gjort. Annars är det ju lätt att man fastnar framför den där apparaten. Men ikväll blir det fredagsmys med både hockey och Big Brother, kungligt! Abbe lär nog bli överlycklig av att kunna se barnprogram på tv igen...




Fläskläpp x 10

Fick hem en storgråtande skrikande Abbe från bamsegympan ikväll. Han hade busat hårt med vännen Max och föll och slog munnen ordentligt i golvet. Det är ju inte första gången, säkerligen inte den sista heller, som våran lilla pojk fått en stor fläskläpp. Men efter mammans tröst och lite glass för att kyla ned så var det lite bättre. Han blev glad igen och somnade gott... ÄLSKLINGEN ♥




Love is in the air


VI ♥
Trötta, slitna o lite äckliga men väldigt nöjda o glada :)


Kan nästan lova...

Tre dagar sedan jag skrev här sist. Har inte alls hunnit med mig de senaste dagarna då det varit fullt upp med både den sista städningen av lägenheten, massa plock, städning i huset och jobb. Från morgonen till natten har vi hållit på, datorn har inte ens varit igång hemma. Men jag kan nästan lova en uppdatering ikväll...

RSS 2.0