Dåligt ellos!

Som ni vet så tog jag och beställde mig ett par fina converse för 11 dagar sedan. Som jag väntat och som jag sett fram emot att få dessa skor. Det skulle ta 7-9 vardagar, det är lång väntan för en som länge velat ha ett par nya. Jag tänkte att, i morgon måste dom ju komma. Men då har jag fått ett brev från ellos där det står ungefär så här ; "Vi kan inte skicka din leverans och vi ber om ursäkt för detta. Hoppas du kan hitta någon liknande vara på ellos.se". På pappret står även min vara och att den är slut. Ingen kompensation alls har jag fått för det heller. Usch va sur jag blir, lite ledsen till och med. Dåligt ellos!



Kommentarer
Postat av: Amanda

Men vad sjutton!? Var dom tvungna att vänta flera dagar för att säga att varan var slut?? Illa!!

2012-05-21 @ 21:23:48
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Russin

men fyyy ..



min gubbe beställde samma dag eller dagen efter dig ett par lika som du har på bliden men låga han fick dom förra veckan..



hoppas du hittar några nya nu då.. kram

2012-05-21 @ 21:31:23
URL: http://russinsdagbok.se
Postat av: Mikaela. Ensamstående 2barnsmamma.

Hände samma sak för mig med ellos för ett år sen, beställde skor åt Emanuel.. converseliknande, fick hem en lapp efter 3 veckor om att dom ursäktade sig för väntan, att skorna var slut och dom skulle inte komma in i sortimentet nå mer. Sen sa dom som för dig, att dom hoppades att jag skulle hittat något annat på ellos..



Emanuel var måttligt besviken.

2012-05-21 @ 22:07:01
URL: http://mikaelacecilia.wordpress.com
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Ellos ger aldrig nån kompensation. Minns du inte med traktorn till Tore? Det enda jag fick höra att det var "postens fel". Sen dess har jag aktat mig lite för att handla av dom ...

Kram

2012-05-22 @ 20:44:14
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0