Besiktning

I morse kom vi iväg före halv elva. Innan vi åkte så kräktes Albin, det har ju som blivit en rutin nu på morgonen, eftersom jag har så fruktansvärt mycket mjölk då. 
Jag och Albin var hos mamma på hennes jobb medan Tommy åkte och besiktade bilen, som tyvärr inte gick igenom. Allting var bra, förutom att avgasvärderna var alldeles för höga. Så vi måste fixa det och sen ombesikta inom en månad. SKIT!

Nu är det alldeles vitt ute av frost och lite snö. Det är väldigt fint. Börjar bli lite jobbigt att gå i foppatofflorna nu. Måste fixa mina tår snart. Sen när vi kommer till Ramsele måste jag ta fram vinterjackan också, börjar bli lite småkyligt med fleecejacka, det närmar sig ju vintern nu trots allt.

Bertil ligger på avdelning 17 nu, vi var och hälsade på honom en sväng idag. Han var ganska ofärdig. Vi åkte och köpte kalsonger, strumpor och tandkräm åt gubben. Och så köpte jag blöjor åt lilla gubben! Och när vi var på sjukhuset och gick förbi BB-rummen så träffade vi Emil och Hanna och fick se deras nyfödde son Wilmer. Så grymt söt och liten. Albin såg ju ganska stor ut när man jämförde, och då är han ändå ganska liten för att vara 2 månader.

Nu är vi hemma hos mamma & pappa igen, skönt. Mamma kommer nog när som helst, och pappa kommer nog vid halv fyra. Då ska han laga lax och potatis - det ska bli smaskens!

Oppe & Malin åkte till Karlstad idag. Dom hade lämnat bilen på busstationen, så den tog jag hem innan vi åkte från stan. Vi får väl se hur det blir, hur länge vi stannar här. Jag tror vi sover hos mamma & pappa ikväll ändå. För vi funderar på att kanske åka hem imorrn. Men vi får som sagt se, det känns som att man vill vara kvar så att man kan hälsa på Bertil också...

Nu ligger Tommy i soffan och har slumrat en liten stund, Albin ligger nöjd i sin babysitter, han skrattar & surrar och det är Vänner på teven. Underbart!

Återkommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0