Godnatt Tisdag!

Nu har vi mamma & pappa här på besök igen och det är ju lika härligt som vanligt. Vi har surrat, myst, ätit kycklingsallad, fikat, mamma har lekt med Albin medan jag & pappa har hållit på en massa här hemma. Vi har kapat och satt fast nya lister, vilket blev väldigt fint. Vi har fixat och satt upp taklamporna överallt, vilket också blev väldigt bra. Det ser genast mycket bättre ut när det kommit upp något fint i taket. Dom hade med sig ett brunt fint hörnskåp till oss också, från pappas underbara loppis. Det står nu i köket och är helt perfekt! Annars ikväll har vi myst med fika i sofforna framför Bonde söker fru och Efterlyst. 

Imorgon blir det lite mer gjort här hemma. Vi ska göra klart listerna, sätta upp några hyllor, jag ska tvätta, plocka en massa och städa lite om jag hinner. Jag har ju även tid hos frissan 12.30 och det har jag längtat länge efter. Ska bli så skönt att fräscha till håret lite. Men jag har ju redan börjat fega, funderar på att bara toppa för jag vill verkligen ha kvar håret som blivit så långt. Men färgen ska jag nog ändra på helt tror jag, vill bli mörk nu när vintermörkret fallit på, jag trivs ju egentligen bäst i mörkt också. Vi får se hur resultatet blir helt enkelt...

Nu måste jag stänga ner här, har en sovande men bökande liten prins bredvid. Jag hoppas att Tommy kommer hem snart. Återkommer nog imorgon, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Annette

Hej!

Jag tycker att om du inte känner dig 100 på att klippa så sjukt upp det. Det börjar bli vinter och då vill man ju gärna ha långt (och mörkare) hår. Du kan sätta det som mål att klippa kort till våren, då det börjar bli lite värme ute igen :)

Jag själv håller på att spara ut nu, och innan jul lär man nog färga det lite mörkare med :) Längtar!



Bonde söker fru var kung igår! Jag tycker han är så söt .. haha.. han den blyga, med orange hår (glömmer vad han heter). Jag är glad för hans skull, inte haft någon sedan -86, synd om honom! Jag känner medlidande.



Skulle det funka att jag kommer på besök nästa söndag? Det är den 1 november.



Kram!

2009-10-22 @ 10:54:08
URL: http://www.aninette.blogspot.com
Postat av: Emma

Ni har hållt er aktiva :) Vad duktiga ni är. Ni kan få fixa lite här med, måste byta tapeter :p

Kram

2009-10-22 @ 13:57:23
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Du blev ju jätte snygg :D

2009-10-22 @ 22:11:18
URL: http://raour.blogspot.com
Postat av: Emma

Vänner och vänner, en gammal klass kompis :) Ja visst är hon söt. Johanna sa det var värt att gå de dagarna extra haha :)



KRAM

2009-10-23 @ 16:37:59
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0