Liten, men stor kille

Idag blev min lilla Albin 14 månader, ja tiden fortsätter rulla med samma fart som förut. Och herregud, det är helt otroligt vad han lär sig saker hela tiden. Han är riktigt smart och förståndig våran prins, även om han helst inte vill lyssna på vad vi säger många gånger. Snabb är han också, väldigt överaktiv, vild som ett odjur och har ett sju helvetes humör. Vet inte vem han har ärvt allt ifrån? :) Han är såklart världens sötaste ändå, lyser upp våran tillvaro med sin sprallighet, sitt skratt, sitt egna härliga språk och sina pussar & kramar. Vi älskar honom mest på hela denna jord! Tyvärr så äter han fortfarande dåligt, sover ganska dåligt, verkar ha problem med magen, kräks lite ibland (i princip varje dag) och är ofta väldigt grinig. Men detta ska vi ta itu med en gång för alla, han ska nämligen träffa läkare igen den 11:e November. Det är ju varken roligt för honom eller för oss. Framför allt synd om honom såklart och det är så jobbigt att inte veta vad som är fel... Annars har dagen varit relativt bra idag, men jag får berätta mer om den imorgon. Vad vi har gjort och vad vi har shoppat. För just nu ligger jag i sängen, trött som få, med värk här & där och knappar på mobilen med den vilda lilla prins Albin sovande tätt intill. Men här får jag sätta punkt och säga godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mamma Russin

hej hopp gumman..

usch att du har så värk.. :( tycker så synd om dig..



hoppas ni fick sova gott inatt.. och att fina prins albin sov gott... kramkram

2009-10-30 @ 09:23:29
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: MammaIda

Tro inte det är någon tand på G denna gång, då har alltid febern gett med sig men nu ligger den hela tiden på 38,5 - 40,5 . Mestadels på 39.

Hon är helt slut och det gör så ont i hjärtat att se henne så slut.

Ja, med mig är det inte så himla bra. Huvudsaken våran efterlängtade bebis nr 2 får komma till världen. Får inte lyfta Julia eller bära tungt. Så vi får vänta och se .

Kram.

2009-10-30 @ 13:09:43
URL: http://juliasmammaida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0