Du gamla du fria

Idag är det Sveriges nationaldag. Här hemma firas det inte något speciellt utan det kommer vara som vanligt. Vi blir hemma och myser tillsammans. Men ikväll kanske jag ska gå ut på hotellet här i Ramsele, för att umgås med Anneli. Ska bli roligt, det var väldigt längesen jag var där. Och idag är det den så kallade "Försommarfesten", så det kanske bir många som går dit.

Våran natt har varit sådär mitt emellan, inte den bästa men inte heller den värsta. Lite jobbigt var bara att jag inte somnade förrän vid halv tre. Så jag var såklart grymt trött i morse. Men jag och lillprinsen klev inte upp förrän strax före halv nio. Då fick han äta gröt och jag tog en smörgås framför teven. Albin har lekt lite med sin nya leksak och vi har borstat tänderna tillsammans. Nu kryper han även för fullt, så himla söt! Skönt att han äntligen kommit på den riktiga tekniken. Jag tror det var i Måndags eller något som det hände. Annars har han stått i krypställning, gungat och försökt men alltid gett upp och slängt sig raklång och rullat istället. Han har redan fått små blåmärken på båda knäna...

Andra framsteg är att Albin nu kan säga "HEJ". Han säger det så rent och fint att det låter precis som det ska, sötproppen! Han har också lärt sig att plocka upp saker från golvet när han står och håller i sig. Tiden går så fort, men det är så roligt med alla nya framsteg som sker varje vecka. Nu vinkar han och klappar händerna för fullt och säger mamma & pappa ännu oftare.


Kommentarer
Postat av: Emma

Va kul med en liten utgång :)

Och ännu roligare är ju att han kan säga Hej utan problem, framsteg :)



Sv: Anledningen att jag inte sover är för att M's kompisar tvunget skulle komma och hämta ett kikarsikte till M's gamle 308 (gevär) och sen kl 13 lova vi gå på loppis och vid 14.30 så ska jag passa syrrans barn och ikväll är det inflyttningsfest så sova är till att frömma om :) Vädrt är faktis relativt fint, lite små moln men ändå klarblå himmel och sol :)



Kram



2009-06-06 @ 11:43:30
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Tåget går från byn klockan 13 sen börjar det på faxen klockan 13.30...jag tror att vi struntar i tåget och tar bilen direkt ner. I år även i tid så man får en bra plats :)



Hoppas att prinsen vaknar i tid så att ni också kan var med (det är ju gratis fika ;))



Kramar!

2009-06-06 @ 11:50:11
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Man får vara glad för det lilla som mormor alltid sa :)



Ja ska försöka hinna med en liten lur men får se när man kan klämma in den.. De kan bli svårt, ska flå grisen med M också, mindre trevligt :s



Ja kan skicka lite sol med posten ;)



Kramar

2009-06-06 @ 12:02:13
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

ja nu lär dom sej i rask takt... allt går i super speed



tänk det är inte långt kvar tills dom tultar iväg



http://www.brollopsbloggen.webblogg.se

2009-06-06 @ 13:41:51
URL: http://misstessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0