Kärt besök

Ja, vi har haft besök av min kära vän Tina idag, som spenderat eftermiddagen och kvällen här. Jag lagade "Go´rätt´n" som jag bjöd på. Senare blev det kaffe och fikabröd framför Idol, följt av Kändisdjungeln. På tal om Kändisdjungeln så blev jag ganska imponerad av Rafael, vilka vidriga drinkar han fick. Jag tyckte att han gjorde det väldigt bra för jag hade nog spottat ut första klunken. Det var nästan att man satt och sköjdes här i soffan. Vi tjejer pratade såklart en massa, eftersom det inte är så ofta vi träffas så här så har man mycket att ta igen. Tina begav sig hemåt ganska sent, klockan var nog nästan elva tror.
Så nu sitter jag här, har kollat lite bloggar, svarat på kommentarer och tittat igenom facebook. Känner mig ganska nöjd med dagen.
Albin vaknade för en liten stund sedan, satt och skrek. Han fick tuttis, snuttis och lite klapp på rumpen och så somnade han om igen. Han har för övrigt varit lika halt idag som dom andra dagarna.
Imorgon får vi ett nytt kärt besök, nämligen av min vän Jessika. Det blir roligt!

Jag är väldigt väldigt orolig för Kitty, som varit ute sen igår eftermiddag tror jag. Men jag hoppas att hon kommer imorgon. Hon brukar ju kunna vara borta i två dagar ganska ofta, hon är väl ute på friarstråk igen. Fasen också, vi kan ju inte få fler ungar! Jag måste boka tid för sterilisering, så känner man sig nog lite säkrare över att få ha henne kvar hos oss också. Kattis var jag däremot tvungen att sätta ut ikväll när Tina åkte, hon var så himla vild här inne och gav sig aldrig. Hon kutar runt som om hon är galen på riktigt, klättrar i gardinerna osv. Natten som var väckte hon Albin klockan 3. Han som älskar henne satte sig såklart upp på en gång, klarvaken med ett leende på läpparna och sa "Ka" (som självklart betyder katt). Iallafall så tog det 1½ timme innan han somnade om igen, kan ni gissa om jag var döende? Jag vill inte riskera att det händer denna natt, så hon får faktiskt vara ute och leka av sig och kanske hitta åt sin kära mor. Det är ju så jobbigt eftersom vi inte kan stänga dörren till vårat sovrum, där Albin sover med mig den tiden. Så det går inte att undvika denna vildkatta då hon är igång. Nä, jag vill ha en lugn natt inatt! Nu är jag väldigt trött och klockan är mycket, så godnatt!

Kommentarer
Postat av: M.

Ja precis:P Jag och Kacki kom på i förrgår att vi går på spänn hela tiden. Man liksom går och väntar på något hela tiden! Men men, snart får dom tillträde till huset å då får man hoppas att de blir full fart:P

Vi fick ju nya spekulanter på huset igår, så idag blir det nog banken :) Så härligt att det är sålt nu! Du kanske tillochmed vet vilka det där? Karoline Persson? Dom fick iallafall barn typ 3 veckor innan oss:)

2009-09-18 @ 08:25:23
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det blir nog kanonfint! ^^ Vitt är också läckert! Ludwig har ju vitt i sin lilla hörna. Har ju ännu inget eget rum då det är smidigare att ha honom i en hörna av vardagsrummet så länge han har nattvak.



Och svart låter spännande. Hoppas på att få se lite bilder sen?

Kramar

2009-09-18 @ 11:11:37
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: M.

Ja men precis! Å de ska bli lite spännande att se Ulf å Kackis hus helt tomt.. haha. Dom som har så mycke grejer :P



Ja det ska dom :) Aha så hon är din kompis tillochmed:)



Ja den bilden är jättefin!:)



Hur är de med Albins haltande då?=/ Läste om läkarbesöket .. Att det alltid är så att det är som "bortblåst" när man är och ska undersöka vad som är fel!

Det va som med ett utslag som Emanuel hade på ryggen, fullt med knotterprickar. Han hade haft de från och till i flera månader. Å nu då ja var på bvc med Hedda å skulle höra om dom visste va de kunde vara så var de helt borta. Å de har inte kommit tillbaka heller. Skit skumt!

2009-09-18 @ 12:00:45
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag kollade med på det :) Och idol roade en som vanligt haha :)

Kram

2009-09-18 @ 13:19:41
URL: http://niiilsson.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hej gumman..

tittar in och önskar dig en fin helg.. kramisar

2009-09-18 @ 16:19:34
URL: http://enburkrussin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0