Barnmottagningen

Idag var det dags för barnmottagningen med lillan, läkarundersökning och provtagning. Crp:t och urinen var iallafall bra nu vilket var väldigt skönt. Det betyder att detta senaste penicillinet har fungerat. Hon hade dessutom äntligen ökat mer i vikt, mer än jag hade kunnat tro. 9205 gram och 76,5 cm, stora tjejen!


Hon trivdes som fisken i vattnet med att springa fram & tillbaka i den långa korridoren, leka med alla intressanta leksaker, klättra och göra mamman svettig. Tills det var dags för provtagning. Dom stack, misslyckades, grävde massor, stack om och höll på länge. Det var inte alls kul för lillgumman som skrek och grät så både snoret, tårarna och svetten rann. Jag är ju så van vid att hon skriker och grinar mycket, jättejobbigt ändå förstås. Men det verkade vara ännu jobbigare för personalen. Nu är det bara att invänta provsvaren. 


Efteråt var Hilma helt slut (ja jag med för den delen) och hon deckade i bilen efter några minuter, med ett fint litet armband runt handleden. Väl hemma hos momma & moffan, efter en stunds sömn, var hon vid gott mod igen. Hon kan verkligen charma och är söt så det räcker och blir över. Hennes bror också, världens bästa storebror, världens bästa Abbe! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0