Som en sommardag

Nu har det gått ännu en dag som vi fått spendera utomhus och idag var det rena sommarvärmen. Det verkar som att det ska vara fint även i helgen, underbart! 
Tog vagnen och gick till vårdcentralen i morse. Vi skulle lämna ny urin från lillan, som skulle iväg på odling denna gång. Efter det gick vi till lekparken där Hilma fick somna och Abbe fick gunga en stund. Efter lunch & fika kom farfarn och hämtade honom så han fick följa med till jobbet. Pappa Tommy skulle tömma sandspridarna (eller nåt), säkert jättespännande för en grabb!


Handling på ica & apoteket, thai-mat till middag, mys med familjen, en liten kvällsvila och bra tv. Kan inte bli så mycket bättre. Hilma har gått och gått och gått och varit ute nästan hela dagen. Varit lite nöjdare än hon brukar också, så det var skönt.
Jag hade tänkt träna på gymmet ikväll och sett fram emot det. Men då jag började bli förkyld natten mot torsdag så struntade jag i det, hade ont i halsen i morse. Hoppas inte det blir värre bara, jag vill kunna vara med på grupp-träningen på söndag...

Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0