15 månader

22 April idag och våran lilla bebis blev 15 månader. För cirka en vecka sedan lyckades vi sluta amma också, det var inte kul för någon av oss men väldigt skönt då det är gjort. Nu dricker hon välling på kvällen när hon ska sova, på natten om hon vaknar och sen när hon gör morgon. Och hon tycker om det. I övrigt är hon fortfarande ingen storätare, men hon vill smaka på det mesta. Smoothies, frukt, olika kex & mackor och majskrokarna är nog bland det bästa hon vet. Gröten gillar hon också, vi kör med samma nu som vid 8 månader. 


Man blir så fascinerad över att hon redan förstår så mycket. Hon vill gärna gå ut. Gillar sport, som resten av familjen. Så fort hockeyn visas på teven så klappar hon och säger "heja heja". Hon surrar för fullt! Sover äntligen duktigt på nätterna nu men det är fortfarande mycket grin på dagarna. Hon sover alltid ute i vagnen på dagen, en eller två gånger. 


Hon är nu inne på penicillin-kur nummer tre sen slutet av november. För en vecka sedan hade hon haft runt 40 graders feber i fyra dagar utan märkbara förkylningssymtom, så det blev VC där det visade sig att hon hade 159 i crp. Vi vet fortfarande inte riktigt vad allting beror på. Förhoppningsvis sker snart en riktig utredning på lillgumman. 


Finaste tjejen <3Kommentarer
Postat av: Jessika

Åh så skönt att hon får sova bättre och vad skönt att ni lyckats sluta amma! Hoppas på en utredning snart. Kram så ses vi snart.

Svar: Ja helt underbart! Ja nu har vi fått tid till barnmottagningen, så då blir det lite prover. Vi ses ju om typ en månad :) Kram <3
Karin Nilsson

2014-04-23 @ 07:05:50
Postat av: Victoria

Vad lika Albin hon är på andra bilden

Svar: Ja hon är ganska lik Albin emellanåt :)
Karin Nilsson

2014-04-23 @ 09:36:18
URL: http://victoriagt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0