Inget lugn ingen ro

Lillpiga har det inte lätt inte. Nu trodde jag att tand nummer nio var på väg. Det är den också, men såg även nummer tio, elva och antagligen tolv igår. Alltså fyra på väg upp nu samtidigt. Dom kommer liksom på löpande band dom här monstergaddarna!


Alla barn får ju tänder och det är såklart inte roligt för nån. Men det kan te sig på olika vis. Det finns dom som inte märker av nånting alls, andra litegrann, vissa får det halvjobbigt och vissa hemskt jobbigt. Båda våra barn har haft precis likadant, fruktansvärt jobbigt och ingen lugn & ro alls i munnen. Må ju vara lite ärftligt kanske?


Tänk om det bara handlade om lös mage och lite smågnäll. Nä, väldigt gnälligt, som vi är vana men som kan bli snäppet värre, vilket inte är så konstigt eftersom det märks att hon har jätteont i munnen. Svårigheter att äta, sämre sömn och så denna ständiga feber och ständiga förkylningar. Tycker så synd om henne.


Och om det ändå fanns något som kunde lindra det jobbiga i munnen åtminstone. Men det finns inget som hjälper, vad jag vet?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0