Julinspiration

Hade fullt upp igår. Morgonen som vanligt, skjutsade Abbe till dagmamma och åkte på jobbet. Var där till halv ett, åkte hem och plocka & dona lite. Hämtade Abbe klockan två, vi handlade litegrann. Sedan hem igen. Albin fick mysa ner sig framför sin Gustaf-film medan jag dammsög. Sedan förberedde jag allting inför kvällen eftersom jag skulle bort och mamma & pappa skulle vara hemma med Albin. Fixade lite mat åt Albin som jag också åt lite av, för jag höll på att hungra ihjäl och kände att jag inte kunde hålla mig till klockan 19.
Mamma & pappa kom strax före fyra och Abbe blev så glad. Dom gjorde middag till sig själva, sedan la dom sig med Albin på våran säng och myste framför hans film.

16.30 kom skjutsen, min chef, hennes karl och två kvinnor. Då begav vi oss mot Sundsvall och Södra berget för Julinspirationsmässa. Gud vad fint det var där måste jag säga. Det började med buffé, en god pastarätt och massa god sallad till och kaffe efteråt. Sedan var det just julinspiration som gällde och det gick i Shabby Chics tema av olika sorter. Det var en skånsk sprallig tjej som höll i själva demonstrationen. Jättebra var hon och gjorde otroligt fina saker. Det hela var klart efter tio och då bar det iväg hemåt igen, cirka 20 mil. Kändes fruktansvärt drygt när det var så fullt i bilen, satt liksom ihopträngd där bak och kunde inte röra mig. Dessutom så kände jag mig inge kry alls då. Det tokregnade när vi for och efter ett tag öste det ner snö, som lapphandskar.
00.30 fick jag kliva ur bilen hemma på gården och det kändes helt underbart. In och gjorde mig klar för sängen, läste lite o la mig sedan och sov...

Bjuder på några bilder från kvällen men ni får hålla tillgodo, dom är tyvärr tagna med mobilen. Jag blir lite sur att jag bara tog på det ena bordet. Det andra bordet var otroligt vackert. Mera lantligt svenskt Shabby Chic med mycket vitt och ljusa färger. Jättefina saker!




Helt underbar rosbukett


En enkel men fin ljusdekoration








Ännu en underbar bukett


Ett av borden


Visst ser det juligt ut? Så fint!


Kommentarer
Postat av: Victorias Julblogg

Åh vad roligt med en julmässa. Jag vill också åka på nåt sånt.

2010-10-21 @ 07:47:43
URL: http://victoriajul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0