Fredagsafton och Idol

Abbes momma & moffa kom till oss igår eftermiddag och sov över. Vi hade mys, vi åt gott och tittade på Idol. Dom åkte efter frukost i morse eftersom vi ändå inte var hemma. Nu har vi våra fina möbler i vardagsrummet, bordet och stolarna. Köpte en fin blomma i kruka idag (som jag fixat själv) och har ställt på bordet. Det blev så bra, jag är nöjd!

Jag och Tommy har jobbat och Abbe har varit hos dagmamma, så det har varit som vanligt. Tog vagnen och hämtade Abbe idag med. Det är ju så himla härligt väder och jag håller tummarna för att det ska fortsätta i helgen också, men det ska det tydligen inte. Annars har jag varit fruktansvärt trött idag och jag har ont lite överallt.

Tittade självklart på Idol ikväll också, jag verkligen älskar Idol. Och gud så många favoriter jag har, dom är så otroligt bra allihopa. Underbart att alla dom bästa kom med i gruppen, det blir en roligt omgång tror jag. Blir nästan bättre och bättre för varje år?

Nu ska jag snart gå och joina mina pojkar som sover sött, det svider rejält i mina ögon. Får se vad vi hittar på för nåt imorgon, kanske hälsa på en sväng i Ovanmo. Det känns som att det var alldeles för längesen som jag fick gosa med Lill-Tore ♥ Det vore inte så dumt. Och så hoppas jag att jag kan ta en promenad och kanske äta nån god mat, ja vi får se. Godnatt gott folk!




IDOL 2010


  Geir Rönning

  Elin Blom

  Sassa Bodensjö

  Linda Varg

  Jay Smith

  Linnea Henriksson

  Alice Hagenbrant

  Minnah Karlsson

  Daniel Norberg

  Andreas Weise

  Olle Hedberg

Kommentarer
Postat av: M.

Jaså :) Ja dom har ju så fina kläder på HM! Hade velat beställt mer men plånboken hade nog inte gillat mig då.. :P

2010-10-02 @ 19:38:07
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: M.

Tackar:D



Ja de ska bli spännande att se! :D

Det jobbigaste är ju att jag köper nästan aldrig nånting till mig själv .. Blir oftast (alltid) till ungarna. Men häromdagen när vi var på Dollar fick jag iaf med mig en halsduk till mig själv hem :D

Ja, jag hatar verkligen pengar! haha, tycker man borde ha oändligt. Fan va kul man skulle kunna haft! Fast kanske lite långtråkigt i längden? :P

2010-10-02 @ 21:31:45
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0