Fler inköp...

Från Gina Tricot denna gång. Älskar ju den sidan/affären också och det har jag nog sagt förut. Finns så mycket bra & fina saker och det är bra priser. Jag har egentligen inte råd just nu. Men dessa saker ville jag verkligen ha innan storlekarna tog slut, framför allt den kortärmade tröjan som jag varit förtjust i ett tag. Så jag klickade iallafall hem dom nu. Får väl säga att jag unnar mig lite nu när jag är lite "duktig" och håller på med viktnedgången... Haha!





Kommentarer
Postat av: M

Haha jo jag vet.. men när man bodde i Junsele hade man inte speciellt mkt att göra om dagarna å man var ju oftast ensam. Så då blev det att man plockade, städade och donade på nästan varje dag. Sen att man är pedant har nog en liten del i de hela:P Fast då var jag sjukligt pedant.. nu kan jag dock ha lite "skit i hörnen" :P Förut fick jag ångest av minsta lilla (har väldigt lätt för att få ångest) men nu är det faktiskt skönt att kunna slappna av även fast det inte är så jäkla rent hemma. Ska man hålla på som jag gjorde förut då har man ju inge liv..



Ja jag skulle jättegärna plocka bort övervåningen på det här huset! haha. Blir ju bara som en slags förvaring.. Jag vill så gärna ha ett fint litet allrum där uppe som är mysigt å ett mysigt gästrum. Men nu låter det typ såhär "Jaha..vart ska vi hä dehär då? Äääh..vi slänger upp de på övervåningen.." å så hamnar de där. i evigheter.



Men lite roligt är de, dehär med hur mkt man orkar ibland å ibland ligger man som ett soll i soffan å vill bara sova en vecka! haha.



Fina grejer du köpt :)

2010-10-04 @ 23:21:30
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0