Allhelgonadagen

Herregud vad tiden rusar fram, redan November och Allhelgona. Natten till idag blev jag lite skraj, det var något som hände med ryggen. Jag kunde knappt röra mig och det värkte annorlunda, ännu värre än vanligt. Jag tänkte att om det är så här imorgon bitti så kommer jag inte att ta mig ur sängen. Till slut somnade jag iallafall före klockan 2 och som tur var så var det bättre när jag vaknade i morse. Det blev jobb och dagmamma som vanligt. En förändring är att jag från och med idag kommer jobba 4 timmar per dag, alltså halvtid. Vi får se hur det kommer gå.

Hämtade Abbe hos dagmamma klockan två, vi handlade lite och åkte sedan till Elin med familj. Grabbarna fick leka lite. Dom var så snälla och bjöd oss på middag, sedan blev det kaffe. Trevligt med lite sällskap när Tommy jobbar eftermiddag. Inte mindre trevligt att komma hem till ett helt nytt sovrum. Våran hyresvärd har lagt nytt golv i vårat sovrum idag, det är nästan klart. Han lägger dom sista bitarna imorgon bitti, det blir så himla fint. Efter det blir det nya lister. Ska nog byta gardiner där inne också. Sedan vore det inte helt fel att få måla väggarna där, för det skulle verkligen behövas. Jag vill nog måla 3 väggar och ha fondtapet på en. 

Abbe somnade halv nio ikväll efter att ha lyssnat på mammas bokläsning, sagor och sånger. Jag är ganska trött, har huvudvärk och ont i ögonen. Har tagit en migräntablett så än har det inte utlöst sig till riktig migrän. Jag ska fasta helt tills imorgon. Ska på vårdcentralen på morgonen och ta ett prov då man måste vara fastande. Får se vad det visar, nästan så jag hoppas att det visar det jag tror. Så att man får ett svar och kan få hjälp.
Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruar med filten runt mig. Har lagt in bilderna från dagen...



Jag och min favorit-Tore  ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0