MorEpa - något för mig?

Hittade en tablettask som jag tror skulle kunna vara något för mig.
MorEPA - Omega 3 kapslar (60 st). Det ska vara bra för minnet, humöret och koncentrationen.
En förpackning kostar 359 kronor och räcker i 60 dagar. Ni kan läsa om produkten här nedan.
MorEPA är ett naturligt tillskott av renade och koncentrerade Omega-3 fettsyror från fiskolja av högsta kvalitet. Den mjuka kapseln är tillverkad av fiskgelatin, renat vatten och glycerol.
MorEPA Smart fats är avsett för vuxna. En kapsel per dag, gärna i samband med måltid, ger det dagliga behovet av Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA.
MorEPA Mini är anpassad för barn och har därför mindre kapslar, 2 kapslar per dag.

Frågor och svar

Hur använder jag MorEPA tillskott?
MorEPA är små kapslar med din dagliga dos av fettsyrorna EPA och DHA. Du kan ta kapseln som den är, gärna tillsammans med mat. Men du kan också öppna kapseln och blanda innehållet med yoghurt, fruktjuice, kalla pastarätter eller som salladsdressing.

Varför räcker det inte med att äta nyttigt?
Omega-3 fettsyrorna är sällsynta. De återfinns mest i fet fisk, som är ett allt mindre vanligt inslag i västvärldens nutida kosthållning. Även den som anstränger sig att äta mat som är rik på Omega-3, har svårt att tillgodose det dagliga behovet. Därtill behöver människokroppen själv omvandla Omega-3 fettsyror till EPA och DHA.

Varför är MorEPA unik?
MorEPA fiskoljekapslar innehåller höga nivåer (minst 75%) renade Omega-3 fettsyror. I stället för att ta tre till fem kapslar vanlig fiskolja per dag, behöver du bara ta en enda kapsel MorEPA. Vanlig fiskolja innehåller överskottsfett som du därmed kan undvika. MorEPA-kapseln är gjord av gelatin från djuphavsfisk.

Vad består MorEPA-kapslar av?
MorEPA innehåller Hi-EPA fiskolja från djuphavsfisk av mycket hög kvalitet och med en tredubbel koncentration jämfört med andra fiskoljor. Det går inte att finna en fiskolja med högre renhet och kvalitet än MorEPA.

Hur säker är MorEPA?
Mycket säker! Denna fiskolja innehåller inga föroreningar eller toxiner, som dioxiner och tungmetaller. Orenheter som kvicksilver och PCB har avlägsnats genom en tekniskt avancerad process som delvis består av en molekylär destillation. Skyddande antioxidanter såsom naturligt blandade tokoferoler (alfa, beta, gamma och deltatokoferoler) har tillsatts MorEPA. Både Omega-3 innehållet och gelatinkapseln kommer från djuphavsfisk. Till skillnad från andra tillskott med fiskolja som kan orsaka matsmältnings- och magproblem, upplever de allra flesta inga som helst sådana problem när de tar MorEPA.
 
Kan barn använda MorEPA?
Ja! "MorEPA Mini" är en mjuk kapsel i mindre format, speciellt anpassad för barn. Dessa innehåller en lägre dos av EPA (min 240 mg) samt jättenattljusolja (10mg), är lättare att svälja och dessutom smaksatta med naturlig jordgubbssmak. Barn rekommenderas att ta en kapsel två gånger dagligen.


Kommentarer
Postat av: Tant Ulrika

Tassar förbi o tipsar dig som tävlat hos mig tidigare att du nu kan vinna ett par valfria ROCKEFELLA jeans hos mig:http://uj76.blogspot.com/2010/03/tant-lottar-ut-valfria-jeans.htmlKika gärna in o delta i den med :)

2010-03-19 @ 21:46:55
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Sabina

Oj det lät nästan som ett morfin preparat det där på namnet ;) Men verkar ju jättebra, nåt för mig också kanske. Jag hade köpt det och testat, även om det är lite dyrt så är det ju värt det om man mår bättre =)

2010-03-20 @ 10:31:18
URL: http://misssabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0