Lilla Tilda

Idag har vi haft besök av Stellan (Tommys bror), Vicky och Tilda. Så otroligt söt liten tjej, som börjar bli stor. Gud så fort tiden går, hon är 10 månader nu och kan redan gå. Vi fick skratta mycket åt henne idag iallafall. Albin var lugn, jättesnäll och duktig. Barnen lekte lite med sitt medan vi vuxna småpratade lite om allt möjligt. Tommy fick lotter och en chokladask av familjen. Sedan fikade vi tårta & kaffe innan dom åkte vidare hemåt.

Lilla Abbe har varit otroligt trött hela dagen, eftersom han somnade sin lur redan klockan 10 i morse och bara sov en timme. Men det gällde att hitta på nåt hela tiden. Han fick titta lite på datorn med pappa, ta ett bad med mig och sedan åka på byn en sväng. Först en korv med bröd på grillettan och sedan en sväng till favoritplatsen Brorssons. Medan dom var borta stökade jag undan allting, alla leksaker, allt skräp, all disk och skurade golvet i hallen och köket.

När dom kom hem var Albin nöjd och slut som artist. Mitt mysiga hjärtegryn! Vi gjorde honom klar för sängen. Han fick borsta tänderna med pappas tandborste ikväll eftersom han kastade ner sin i toaletten tidigare idag. Sedan gick han t.o.m in till sitt rum, "pratade" med lite smågnällig röst och pekade på sängen strax före klockan 19.
Jag värmde flaskan och han drack upp hela, trots att han hade ätit korv, det trodde jag inte. Han somnade iallafall på stört och sover gott än så länge.

Nu hoppas vi på en god natt och imorgon är det dagmamma som gäller, efter det blir det en resa till Sollefteå. Jag ska på möte och Abbe ska få vara med morfar på hans jobb medans, vad lycklig han ska bli av att få åka truck igen...
Nu har Tommy och jag varsin soffa, jag sitter vid datorn och han ligger och tittar på "Catch med if you can" som går på kanal 5. Otroligt trötta är vi båda två, så det blir skönt att krypa ner i sängen sedan...

Nu bjuder jag på några bilder från dagen...


Söta kusinen Tilda


Tilda myser hos mamma Vicky


Hon gav även Albin en kram - sötungar!


Dom lekte litegrann...


Abbe var väldigt imponerad av Vickys telefon


Tutten & snuttis är (nästan) det bästa som finns...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0