Måndag

Jag sitter här framför Nyhetsmorgon och njuter av lugnet, medan lillgubben är hos dagmamma. Till och med katterna ligger lugna i varsin soffa. Det är undanplockat här, diskmaskinen är igång, har ätit lite frukost och soporna är slängda. Måste bara bädda sängen också. Skulle behöva dammsuga idag, orkar inte riktigt just nu men kanska lite senare. Ska nog fixa någon liten present åt Albin också och kanske nånting gott, som han kan få senare eftersom det är hans dag idag. Om 45 minuter ska jag åka iväg och hämta honom. Då ska han få komma hem och sova sin lur. Så skönt att det är mildare ute nu - bara 6 minusgrader, rena sommarn om man jämför med 30 minus.
Tommy jobbar förmiddag denna vecka, vilket är väldigt skönt. Finns såklart lite nackdelar med det också, men vi får ju ha honom hemma på eftermiddagen och Albin får träffa honom mycket mer. Så det är kanon! Han får nog en ganska fin dag ídag iallafall, så det hurrar vi för. Ikväll är det hockey på teven, så Tommy tar nog med sig Albin till farfar på en period. Det beror på hur trött han är. Får se om man kan få nånting gjort idag...Mammas & pappas älskling ♥


Kommentarer
Postat av: Emma

Då kanske jag inte ska klaga på våran 1+ som vi har idag, igår hade vi 8+, gissa om man njöt? :pSv: Med oss är det bara bra faktis. :)Allt som var oklart är nu klart och så rätt :)

Kramar

2010-03-01 @ 12:20:27
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0